Forum dyskusyjne
23 lipca 2013, 15:06 [cytuj]
Coś mi się wydaje, ze co do Garetha to bzdury, a jak to prawda to Bale zje... sprawę i będzie frajerem. Dawać Soldado! Dla mnie niesamowity zawodnik i ma bardzo pewne strzały, które zamienia na gole.
Coś mi się wydaje, ze co do Garetha to bzdury, a jak to prawda to Bale zje... sprawę i będzie frajerem. Dawać Soldado! Dla mnie niesamowity zawodnik i ma bardzo pewne strzały, które zamienia na gole
23 lipca 2013, 15:07 [cytuj]
przynajmniej nie bedzie bóldupienia ze 1 men team

cóż poczekamy na oficjala ale nie wesoło to wygląda. I tak pewnie w chuja przywalą i nie będzie 100 mln tylko mniej. Jak to Real, sobie z Tottenhamu szkółkę zrobili
Dawson, King, AVB i Ancelotti tak zapewniali. Ale w sumie równie dobrze może być jutro informacja że nic z tego. Nikt tego nie wie, szkoda że nami - kibicami się tak bawią.
przynajmniej nie bedzie bóldupienia ze 1 men team :blee: cóż poczekamy na oficjala ale nie wesoło to wygląda. I tak pewnie w chuja przywalą i nie będzie 100 mln tylko mniej. Jak to Real, sobie z Tottenhamu szkółkę zrobili :bezradny:
Dawson, King, AVB i Ancelotti tak zapewniali. Ale w sumie równie dobrze może być jutro informacja że nic z tego. Nikt tego nie wie, szkoda że nami - kibicami się tak bawią
23 lipca 2013, 15:24 [cytuj]
Marca sie bawi, i dlatego chuj im do dupy :/ Sorrki za słowa.
Marca sie bawi, i dlatego chuj im do dupy :/ Sorrki za słowa
23 lipca 2013, 15:25 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
przynajmniej nie bedzie bóldupienia ze 1 men team

cóż poczekamy na oficjala ale nie wesoło to wygląda. I tak pewnie w chuja przywalą i nie będzie 100 mln tylko mniej. Jak to Real, sobie z Tottenhamu szkółkę zrobili
Dawson, King, AVB i Ancelotti tak zapewniali. Ale w sumie równie dobrze może być jutro informacja że nic z tego. Nikt tego nie wie, szkoda że nami - kibicami się tak bawią
Jak łykasz/łykacie każdą plotkę jak młode pelikany to się Wami bawią

wystarczy poczekać na jakiekolwiek wiarygodne źródło a nie czytać byle gówna
Jak łykasz/łykacie każdą plotkę jak młode pelikany to się Wami bawią ;) wystarczy poczekać na jakiekolwiek wiarygodne źródło a nie czytać byle gówna
Jak ja nie cierpię tych okienek transferowych kurna jego mać. Dobrze by było żeby Bale coś sam powiedział
Jak ja nie cierpię tych okienek transferowych kurna jego mać. Dobrze by było żeby Bale coś sam powiedział
23 lipca 2013, 15:29 [cytuj]
Bale już powiedział, że jest szcześliwy w Tottenhamie i że chce walczyć o TOP4 wystarczy być w temacie. Marca to puściła byle gówno za przeproszeniem , żeby właśnie o tacy jak poniektórzy siali panike.
Bale już powiedział, że jest szcześliwy w Tottenhamie i że chce walczyć o TOP4 wystarczy być w temacie. Marca to puściła byle gówno za przeproszeniem , żeby właśnie o tacy jak poniektórzy siali panike
23 lipca 2013, 15:33 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Bale już powiedział, że jest szcześliwy w Tottenhamie i że chce walczyć o TOP4 wystarczy być w temacie. Marca to puściła byle gówno za przeproszeniem , żeby właśnie o tacy jak poniektórzy siali panike
Tak... tylko dlaczego Bale nie wystąpi w jutrzejszym sparingu?
Tak... tylko dlaczego Bale nie wystąpi w jutrzejszym sparingu? :bezradny:
23 lipca 2013, 15:34 [cytuj]
a dlaczego Paulinho nie grał w pierwszych dwóch sparingach ? Pytanie na tej samej zasadzie. Zawodnicy nie mogą się przemęczać skoro od połowy maja niewiele minęło, przed sobą Bale zagra jeszcze z City, Monaco i Espanyolem.
a dlaczego Paulinho nie grał w pierwszych dwóch sparingach ? Pytanie na tej samej zasadzie. Zawodnicy nie mogą się przemęczać skoro od połowy maja niewiele minęło, przed sobą Bale zagra jeszcze z City, Monaco i Espanyolem
23 lipca 2013, 15:42 [cytuj]
Też mi się nie chce wierzyć, że Bale przechodzi do Realu. Jakby już miał od nas odchodzić to na pewno nie w takim stylu. Swoją drogą... Sam Paulinho głośno mówił, że był zapewniany przez zarząd iż AVB i Bale nigdzie się nie wybierają.
Też mi się nie chce wierzyć, że Bale przechodzi do Realu. Jakby już miał od nas odchodzić to na pewno nie w takim stylu. Swoją drogą... Sam Paulinho głośno mówił, że był zapewniany przez zarząd iż AVB i Bale nigdzie się nie wybierają
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
23 lipca 2013, 15:46 [cytuj]
Soldado nie dla nas . Różnica wyniosła 4 mln. euro i koniec spekulacji na temat transferu.
http://www.101greatgoals.com/blog/tottenham-miss-out-on-soldado-valencia-demand-e30m-offer-is-just-e26m-super-deporte-as/?
Soldado nie dla nas . Różnica wyniosła 4 mln. euro i koniec spekulacji na temat transferu.
http://www.101greatgoals.com/blog/tottenham-miss-out-on-soldado-valencia-demand-e30m-offer-is-just-e26m-super-deporte-as/?
23 lipca 2013, 15:52 [cytuj]
czyli klasyk już tego okienka

cóż poradzić. Serce się kraja
czyli klasyk już tego okienka :P cóż poradzić. Serce się kraja
23 lipca 2013, 15:59 [cytuj]
Pozostaje mieć nadzieję, że Adebayor się obudzi i pokaże formę w jakiej był przed poprzednim sezonem. Albo, że AVB będzie mieć jakiś genialny pomysł na grę tymi napastnikami których ma do dyspozycji. Bo na chwilę obecną odleciał nam już cel numer 3 na pozycję napastnika.
Pozostaje mieć nadzieję, że Adebayor się obudzi i pokaże formę w jakiej był przed poprzednim sezonem. Albo, że AVB będzie mieć jakiś genialny pomysł na grę tymi napastnikami których ma do dyspozycji. Bo na chwilę obecną odleciał nam już cel numer 3 na pozycję napastnika
23 lipca 2013, 16:00 [cytuj]
Negocjacje mogą być wznowione lecz to wina Baldiniego , mówiłem, że będą z nim problemy.
Negocjacje mogą być wznowione lecz to wina Baldiniego , mówiłem, że będą z nim problemy
23 lipca 2013, 16:06 [cytuj]
Według mnie wygląda to tak : Bale leci z baldinim do Hiszpani , widzi że baldini kombinuje z transferem , daje za mało i w ogóle coś odpierdala . Bale żeby "ogarnąć" baldiniego daje transfer request .
Baldini daje 30 mln euro , bale cofa transfer request , kupujemy bernarda / eriksena , sprzedajemy szrot i walczymy o mistrzostwo .
Według mnie wygląda to tak : Bale leci z baldinim do Hiszpani , widzi że baldini kombinuje z transferem , daje za mało i w ogóle coś odpierdala . Bale żeby "ogarnąć" baldiniego daje transfer request .
Baldini daje 30 mln euro , bale cofa transfer request , kupujemy bernarda / eriksena , sprzedajemy szrot i walczymy o mistrzostwo
23 lipca 2013, 16:08 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Tak... tylko dlaczego Bale nie wystąpi w jutrzejszym sparingu?

gdzieś czytałem, że Bale dostał jakiś uraz i nie może grać :/
gdzieś czytałem, że Bale dostał jakiś uraz i nie może grać :/
23 lipca 2013, 16:08 [cytuj]
Niestety nasz klub tymi negocjacjami naraża się na śmieszność. Jeśli Valencia mówi, że sprzeda Soldado TYLKO I WYŁĄCZNIE za 30 mln, to Baldini, jadąc do Walencji, powinien się spodziewać, że będzie musiał wyłożyć te kwotę. Czy to aż tak trudno się domyślić? Jak tak dalej pójdzie to te 4 mln różnicy nasz klub wyda na te wszystkie podróże Baldiniego w poszukiwaniu napastnika
Villa, Benteke, Soldado byli już jedną nogą w Totenhamie. Grono dobrych napastników w naszym zasięgu stale się zwęża. Brawo zarząd klubu
Niestety nasz klub tymi negocjacjami naraża się na śmieszność. Jeśli Valencia mówi, że sprzeda Soldado TYLKO I WYŁĄCZNIE za 30 mln, to Baldini, jadąc do Walencji, powinien się spodziewać, że będzie musiał wyłożyć te kwotę. Czy to aż tak trudno się domyślić? Jak tak dalej pójdzie to te 4 mln różnicy nasz klub wyda na te wszystkie podróże Baldiniego w poszukiwaniu napastnika :D
Villa, Benteke, Soldado byli już jedną nogą w Totenhamie. Grono dobrych napastników w naszym zasięgu stale się zwęża. Brawo zarząd klubu :brawo:
23 lipca 2013, 16:09 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Baldini daje 30 mln euro , bale cofa transfer request , kupujemy bernarda / eriksena , sprzedajemy szrot i walczymy o mistrzostwo
fajna ta bajka

Szkoda że nie realne
fajna ta bajka :D Szkoda że nie realne
23 lipca 2013, 16:10 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Taaaaak. A później dzwoni budzik
Taaaaak. A później dzwoni budzik ;P
23 lipca 2013, 16:12 [cytuj]
Ściepa narodowa spursmaniaków na 4 mln.
Zgłaszam się na tego, który zbiera hajs
Ściepa narodowa spursmaniaków na 4 mln.
Zgłaszam się na tego, który zbiera hajs