Forum dyskusyjne
23 lipca 2013, 16:26 [cytuj]
Daily Mail podaje, że nie było jeszcze oferty Tottenhamu za Soldado i ostateczna cena za Roberto to 26 mln. funtów i nie podlega ona negocjacji.
Daily Mail podaje, że nie było jeszcze oferty Tottenhamu za Soldado i ostateczna cena za Roberto to 26 mln. funtów i nie podlega ona negocjacji
23 lipca 2013, 17:00 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Według mnie wygląda to tak : Bale leci z baldinim do Hiszpani , widzi że baldini kombinuje z transferem , daje za mało i w ogóle coś odpierdala . Bale żeby "ogarnąć" baldiniego daje transfer request .
Baldini daje 30 mln euro , bale cofa transfer request , kupujemy bernarda / eriksena , sprzedajemy szrot i walczymy o mistrzostwo
Być na raz w Hiszpanii i Hong Kongu
to Bale kombinuje coś chyba z tym "Bale"em;d
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/01/23/article-2267000-171C3C88000005DC-690_306x423.jpg
hahahhaha
Tottenham daje 26mln funtów, a oni chcą 30 mln euro? Czy czasem nie jest to samo?
wiem dla takich gazet jak Marca to nie;d
tiaaa juz widze jak Bale składa prośbę o transfer bo Baldini jeszcze sie nie dogadał;p
2 pomocników? a napastnik
Być na raz w Hiszpanii i Hong Kongu :mysli:
to Bale kombinuje coś chyba z tym "Bale"em;d
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/01/23/article-2267000-171C3C88000005DC-690_306x423.jpg
hahahhaha
Tottenham daje 26mln funtów, a oni chcą 30 mln euro? Czy czasem nie jest to samo?:D
wiem dla takich gazet jak Marca to nie;d
tiaaa juz widze jak Bale składa prośbę o transfer bo Baldini jeszcze sie nie dogadał;p
2 pomocników? a napastnik:mysli:
23 lipca 2013, 17:00 [cytuj]
Bale, Chadli, Kaboul, Sandro, Holtby and Livermore will all be joining Real Madrid. Sorry I meant they won't be playing the friendly tomorrow. Same thing though right? ^^
Bale, Chadli, Kaboul, Sandro, Holtby and Livermore will all be joining Real Madrid. Sorry I meant they won't be playing the friendly tomorrow. Same thing though right? ^^
23 lipca 2013, 17:04 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8837092/paper-talk-marca-claim-gareth-bale-has-agreed-a-deal-with-real-madrid
chyba nie możliwe, bo ma troche wiecej kontraktu jak rok
czyli ściema, bo klub nie godzi sie na sprzedaż
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8837092/paper-talk-marca-claim-gareth-bale-has-agreed-a-deal-with-real-madrid
chyba nie możliwe, bo ma troche wiecej kontraktu jak rok
czyli ściema, bo klub nie godzi sie na sprzedaż ;)
23 lipca 2013, 17:21 [cytuj]
"Dyrektor sportowy Tottenhamu wyjechał z Valencii z pustymi rękami. Amadeo nie zamierza negocjować kwoty transferu."
"Dyrektor sportowy Tottenhamu wyjechał z Valencii z pustymi rękami. Amadeo nie zamierza negocjować kwoty transferu."
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
23 lipca 2013, 17:21 [cytuj]
Zawsze żal dosłownie "kilku" mln , podobnie było z moutinho, skoro nie Soldado to ja już nie wiem kto
Zawsze żal dosłownie "kilku" mln , podobnie było z moutinho, skoro nie Soldado to ja już nie wiem kto
23 lipca 2013, 17:24 [cytuj]
Suarez
Podobno Kenny McEvoy ma być sprzedany jako Bale. Gareth zostaje z nami i 100 baniek zostaje z nami. Dziękuję, dobranoc
Suarez :rotfl:
Podobno Kenny McEvoy ma być sprzedany jako Bale. Gareth zostaje z nami i 100 baniek zostaje z nami. Dziękuję, dobranoc
23 lipca 2013, 17:52 [cytuj]
AVB dementuje plotki związane z przejściem Bale do Realu i powtarza po raz kolejny ze Gareth zostaje w klubie .
AVB dementuje plotki związane z przejściem Bale do Realu i powtarza po raz kolejny ze Gareth zostaje w klubie
23 lipca 2013, 18:00 [cytuj]
skąd info?
skąd info?
23 lipca 2013, 18:09 [cytuj]
4 mln euro? o to poszlo? jak tak to Baldini i Levy poraz kolejny zjebali i to po calosci teraz
4 mln euro? o to poszlo? jak tak to Baldini i Levy poraz kolejny zjebali i to po calosci teraz
23 lipca 2013, 18:10 [cytuj]
http://www.guardian.co.uk/football/2013/jul/23/gareth-bale-tottenham-villas-boas
http://www.guardian.co.uk/football/2013/jul/23/gareth-bale-tottenham-villas-boas
23 lipca 2013, 18:46 [cytuj]
ufff już myślałem że levy będzie chciał tyle kasy na piłkarza wydać ale całe szczęście się nie udało

ufff już myślałem że levy będzie chciał tyle kasy na piłkarza wydać ale całe szczęście się nie udało:brawo::brawo:
23 lipca 2013, 19:05 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
ufff już myślałem że levy będzie chciał tyle kasy na piłkarza wydać ale całe szczęście się nie udało

to kogo chcesz w ataku?
wszyscy chcą dobrego napastnika, ale za drodzy
a w tym okienku kosztują po 30-40 mln no i 2 za 60 mln
to kogo chcesz w ataku?:mysli:
wszyscy chcą dobrego napastnika, ale za drodzy
a w tym okienku kosztują po 30-40 mln no i 2 za 60 mln
23 lipca 2013, 19:22 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

Zobacz sobie co Soldado potrafi, a pozniej jeszcze raz sie zastanow nad tym co Ty bredzisz...
Zobacz sobie co Soldado potrafi, a pozniej jeszcze raz sie zastanow nad tym co Ty bredzisz
23 lipca 2013, 19:40 [cytuj]
Jeśli naprawde Baldini wrócił bo poszło o 4 mln to jesteśmy cały czas w ciemnej dupie
Jeśli naprawde Baldini wrócił bo poszło o 4 mln to jesteśmy cały czas w ciemnej dupie;(
23 lipca 2013, 20:10 [cytuj]
Lepiej żeby nasz klub prowadził rozważną politykę transferową bo jak tera sypną kasą a nie zakwalifikujemy się do LM to możemy mieć kłopoty bo niby dlaczego mielibyśmy mięć te LM niech coś nie wyjdzie i będzie kupa jeszcze gorsza niż 5 miejsce tak więc Levy wie co robi i nie ma co się wnerwiać że nie bierzemy soldado za kupe kasy.
Lepiej żeby nasz klub prowadził rozważną politykę transferową bo jak tera sypną kasą a nie zakwalifikujemy się do LM to możemy mieć kłopoty bo niby dlaczego mielibyśmy mięć te LM niech coś nie wyjdzie i będzie kupa jeszcze gorsza niż 5 miejsce tak więc Levy wie co robi i nie ma co się wnerwiać że nie bierzemy soldado za kupe kasy
23 lipca 2013, 20:15 [cytuj]
Teraz musimy sypnąć kasą czy chcemy czy nie bo atak Defoe z Adebayor nie gwarantuje nam nawet 25 bramek w sezonie. Do tego od następnego sezonu wchodzą nowe ustawy FIFA więc budżet transferowy będzie ograniczony, więc nie rozumiem jak nie Soldado to kogo chcesz ? Remyego który jest w stylu Defoe czy Rossiego z Villareal co łapie kontuzje minimum na pół roku ?
Teraz musimy sypnąć kasą czy chcemy czy nie bo atak Defoe z Adebayor nie gwarantuje nam nawet 25 bramek w sezonie. Do tego od następnego sezonu wchodzą nowe ustawy FIFA więc budżet transferowy będzie ograniczony, więc nie rozumiem jak nie Soldado to kogo chcesz ? Remyego który jest w stylu Defoe czy Rossiego z Villareal co łapie kontuzje minimum na pół roku ?
23 lipca 2013, 20:18 [cytuj]
[quote=WojtasTHFC]Lepiej żeby nasz klub prowadził rozważną politykę transferową bo jak tera sypną kasą a nie zakwalifikujemy się do LM /quote]
Sytuacja w sezonie 13/14 wygląda tak , że jeśli nie zakwalifikujemy się do ligi mistrzów to :
1.Bale odchodzi do realu madryt .
2.Lloris odchodzi ( ? ) do realu madryt .
3.Dembele , Walker , Vertonghen , Holtby odchodza do klubów pokroju Chelsea / liverpool / milan.
4.Sezon 14/15 walczymy o LE.
Baldini , ogarnij i dawaj 30 mln euro .
[quote=WojtasTHFC]Lepiej żeby nasz klub prowadził rozważną politykę transferową bo jak tera sypną kasą a nie zakwalifikujemy się do LM /quote]
Sytuacja w sezonie 13/14 wygląda tak , że jeśli nie zakwalifikujemy się do ligi mistrzów to :
1.Bale odchodzi do realu madryt .
2.Lloris odchodzi ( ? ) do realu madryt .
3.Dembele , Walker , Vertonghen , Holtby odchodza do klubów pokroju Chelsea / liverpool / milan.
4.Sezon 14/15 walczymy o LE.
Baldini , ogarnij i dawaj 30 mln euro
23 lipca 2013, 20:21 [cytuj]
tu nie chodziło o 4 mlm ojro - tylko, o to, że Levy musi coś zhandlować

- może być pół bańki, ćwierć ale jednak wydarł, wynegocjował ect - ten typ tak ma

- może dlatego nie podzieliśmy jeszcze losu Pompey czy Leeds
tu nie chodziło o 4 mlm ojro - tylko, o to, że Levy musi coś zhandlować:plask: - może być pół bańki, ćwierć ale jednak wydarł, wynegocjował ect - ten typ tak ma :glupek: - może dlatego nie podzieliśmy jeszcze losu Pompey czy Leeds:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
23 lipca 2013, 20:31 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
tu nie chodziło o 4 mlm ojro - tylko, o to, że Levy musi coś zhandlować

- może być pół bańki, ćwierć ale jednak wydarł, wynegocjował ect - ten typ tak ma

- może dlatego nie podzieliśmy jeszcze losu Pompey czy Leeds

Los Manchesterów też nam nie grozi
Los Manchesterów też nam nie grozi :P
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged