Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  106  107  108  109  110    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
23 lipca 2013, 16:26 [cytuj]
Daily Mail podaje, że nie było jeszcze oferty Tottenhamu za Soldado i ostateczna cena za Roberto to 26 mln. funtów i nie podlega ona negocjacji.
Daily Mail podaje, że nie było jeszcze oferty Tottenhamu za Soldado i ostateczna cena za Roberto to 26 mln. funtów i nie podlega ona negocjacji
23 lipca 2013, 17:00 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Według mnie wygląda to tak : Bale leci z baldinim do Hiszpani , widzi że baldini kombinuje z transferem , daje za mało i w ogóle coś odpierdala . Bale żeby "ogarnąć" baldiniego daje transfer request .

Baldini daje 30 mln euro , bale cofa transfer request , kupujemy bernarda / eriksena , sprzedajemy szrot i walczymy o mistrzostwo

Być na raz w Hiszpanii i Hong Kongu :mysli:
to Bale kombinuje coś chyba z tym "Bale"em;d
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/01/23/article-2267000-171C3C88000005DC-690_306x423.jpg
hahahhaha

Tottenham daje 26mln funtów, a oni chcą 30 mln euro? Czy czasem nie jest to samo?:D
wiem dla takich gazet jak Marca to nie;d

tiaaa juz widze jak Bale składa prośbę o transfer bo Baldini jeszcze sie nie dogadał;p

2 pomocników? a napastnik:mysli:
Być na raz w Hiszpanii i Hong Kongu :mysli: to Bale kombinuje coś chyba z tym "Bale"em;d http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/01/23/article-2267000-171C3C88000005DC-690_306x423.jpg hahahhaha Tottenham daje 26mln funtów, a oni chcą 30 mln euro? Czy czasem nie jest to samo?:D wiem dla takich gazet jak Marca to nie;d tiaaa juz widze jak Bale składa prośbę o transfer bo Baldini jeszcze sie nie dogadał;p 2 pomocników? a napastnik:mysli:
23 lipca 2013, 17:00 [cytuj]
Bale, Chadli, Kaboul, Sandro, Holtby and Livermore will all be joining Real Madrid. Sorry I meant they won't be playing the friendly tomorrow. Same thing though right? ^^
Bale, Chadli, Kaboul, Sandro, Holtby and Livermore will all be joining Real Madrid. Sorry I meant they won't be playing the friendly tomorrow. Same thing though right? ^^
23 lipca 2013, 17:04 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8837092/paper-talk-marca-claim-gareth-bale-has-agreed-a-deal-with-real-madrid

chyba nie możliwe, bo ma troche wiecej kontraktu jak rok

czyli ściema, bo klub nie godzi sie na sprzedaż ;)
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8837092/paper-talk-marca-claim-gareth-bale-has-agreed-a-deal-with-real-madrid chyba nie możliwe, bo ma troche wiecej kontraktu jak rok czyli ściema, bo klub nie godzi sie na sprzedaż ;)
23 lipca 2013, 17:21 [cytuj]
"Dyrektor sportowy Tottenhamu wyjechał z Valencii z pustymi rękami. Amadeo nie zamierza negocjować kwoty transferu."
"Dyrektor sportowy Tottenhamu wyjechał z Valencii z pustymi rękami. Amadeo nie zamierza negocjować kwoty transferu."
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
23 lipca 2013, 17:21 [cytuj]
Zawsze żal dosłownie "kilku" mln , podobnie było z moutinho, skoro nie Soldado to ja już nie wiem kto
Zawsze żal dosłownie "kilku" mln , podobnie było z moutinho, skoro nie Soldado to ja już nie wiem kto
23 lipca 2013, 17:24 [cytuj]
Suarez :rotfl:

Podobno Kenny McEvoy ma być sprzedany jako Bale. Gareth zostaje z nami i 100 baniek zostaje z nami. Dziękuję, dobranoc
Suarez :rotfl: Podobno Kenny McEvoy ma być sprzedany jako Bale. Gareth zostaje z nami i 100 baniek zostaje z nami. Dziękuję, dobranoc
23 lipca 2013, 17:52 [cytuj]
AVB dementuje plotki związane z przejściem Bale do Realu i powtarza po raz kolejny ze Gareth zostaje w klubie .
AVB dementuje plotki związane z przejściem Bale do Realu i powtarza po raz kolejny ze Gareth zostaje w klubie
23 lipca 2013, 18:00 [cytuj]
skąd info?
skąd info?
23 lipca 2013, 18:09 [cytuj]
4 mln euro? o to poszlo? jak tak to Baldini i Levy poraz kolejny zjebali i to po calosci teraz
4 mln euro? o to poszlo? jak tak to Baldini i Levy poraz kolejny zjebali i to po calosci teraz
23 lipca 2013, 18:10 [cytuj]
http://www.guardian.co.uk/football/2013/jul/23/gareth-bale-tottenham-villas-boas
http://www.guardian.co.uk/football/2013/jul/23/gareth-bale-tottenham-villas-boas
23 lipca 2013, 18:46 [cytuj]
ufff już myślałem że levy będzie chciał tyle kasy na piłkarza wydać ale całe szczęście się nie udało:brawo::brawo:
ufff już myślałem że levy będzie chciał tyle kasy na piłkarza wydać ale całe szczęście się nie udało:brawo::brawo:
23 lipca 2013, 19:05 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

to kogo chcesz w ataku?:mysli:

wszyscy chcą dobrego napastnika, ale za drodzy

a w tym okienku kosztują po 30-40 mln no i 2 za 60 mln
to kogo chcesz w ataku?:mysli: wszyscy chcą dobrego napastnika, ale za drodzy a w tym okienku kosztują po 30-40 mln no i 2 za 60 mln
23 lipca 2013, 19:22 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

Zobacz sobie co Soldado potrafi, a pozniej jeszcze raz sie zastanow nad tym co Ty bredzisz...
Zobacz sobie co Soldado potrafi, a pozniej jeszcze raz sie zastanow nad tym co Ty bredzisz
23 lipca 2013, 19:40 [cytuj]
Jeśli naprawde Baldini wrócił bo poszło o 4 mln to jesteśmy cały czas w ciemnej dupie;(
Jeśli naprawde Baldini wrócił bo poszło o 4 mln to jesteśmy cały czas w ciemnej dupie;(
23 lipca 2013, 20:10 [cytuj]
Lepiej żeby nasz klub prowadził rozważną politykę transferową bo jak tera sypną kasą a nie zakwalifikujemy się do LM to możemy mieć kłopoty bo niby dlaczego mielibyśmy mięć te LM niech coś nie wyjdzie i będzie kupa jeszcze gorsza niż 5 miejsce tak więc Levy wie co robi i nie ma co się wnerwiać że nie bierzemy soldado za kupe kasy.
Lepiej żeby nasz klub prowadził rozważną politykę transferową bo jak tera sypną kasą a nie zakwalifikujemy się do LM to możemy mieć kłopoty bo niby dlaczego mielibyśmy mięć te LM niech coś nie wyjdzie i będzie kupa jeszcze gorsza niż 5 miejsce tak więc Levy wie co robi i nie ma co się wnerwiać że nie bierzemy soldado za kupe kasy
23 lipca 2013, 20:15 [cytuj]
Teraz musimy sypnąć kasą czy chcemy czy nie bo atak Defoe z Adebayor nie gwarantuje nam nawet 25 bramek w sezonie. Do tego od następnego sezonu wchodzą nowe ustawy FIFA więc budżet transferowy będzie ograniczony, więc nie rozumiem jak nie Soldado to kogo chcesz ? Remyego który jest w stylu Defoe czy Rossiego z Villareal co łapie kontuzje minimum na pół roku ?
Teraz musimy sypnąć kasą czy chcemy czy nie bo atak Defoe z Adebayor nie gwarantuje nam nawet 25 bramek w sezonie. Do tego od następnego sezonu wchodzą nowe ustawy FIFA więc budżet transferowy będzie ograniczony, więc nie rozumiem jak nie Soldado to kogo chcesz ? Remyego który jest w stylu Defoe czy Rossiego z Villareal co łapie kontuzje minimum na pół roku ?
23 lipca 2013, 20:18 [cytuj]
[quote=WojtasTHFC]Lepiej żeby nasz klub prowadził rozważną politykę transferową bo jak tera sypną kasą a nie zakwalifikujemy się do LM /quote]

Sytuacja w sezonie 13/14 wygląda tak , że jeśli nie zakwalifikujemy się do ligi mistrzów to :
1.Bale odchodzi do realu madryt .
2.Lloris odchodzi ( ? ) do realu madryt .
3.Dembele , Walker , Vertonghen , Holtby odchodza do klubów pokroju Chelsea / liverpool / milan.
4.Sezon 14/15 walczymy o LE.

Baldini , ogarnij i dawaj 30 mln euro .
[quote=WojtasTHFC]Lepiej żeby nasz klub prowadził rozważną politykę transferową bo jak tera sypną kasą a nie zakwalifikujemy się do LM /quote] Sytuacja w sezonie 13/14 wygląda tak , że jeśli nie zakwalifikujemy się do ligi mistrzów to : 1.Bale odchodzi do realu madryt . 2.Lloris odchodzi ( ? ) do realu madryt . 3.Dembele , Walker , Vertonghen , Holtby odchodza do klubów pokroju Chelsea / liverpool / milan. 4.Sezon 14/15 walczymy o LE. Baldini , ogarnij i dawaj 30 mln euro
23 lipca 2013, 20:21 [cytuj]
tu nie chodziło o 4 mlm ojro - tylko, o to, że Levy musi coś zhandlować:plask: - może być pół bańki, ćwierć ale jednak wydarł, wynegocjował ect - ten typ tak ma :glupek: - może dlatego nie podzieliśmy jeszcze losu Pompey czy Leeds:ok:
tu nie chodziło o 4 mlm ojro - tylko, o to, że Levy musi coś zhandlować:plask: - może być pół bańki, ćwierć ale jednak wydarł, wynegocjował ect - ten typ tak ma :glupek: - może dlatego nie podzieliśmy jeszcze losu Pompey czy Leeds:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
23 lipca 2013, 20:31 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Los Manchesterów też nam nie grozi :P
Los Manchesterów też nam nie grozi :P
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
|<  <<  <  106  107  108  109  110    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 11 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się