Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  108  109  110  111  112    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
23 lipca 2013, 23:23 [cytuj]
RAFO rozpierdzielił, ale już przeszliśmy na następną :muza:
RAFO rozpierdzielił, ale już przeszliśmy na następną :muza:
23 lipca 2013, 23:25 [cytuj]
olivie powiedział/a:
http://www.espn.co.uk/football/sport/story/224155.html?CMP=OTC-RSS

Dostaliśmy ultimatum od Valenci. Lepiej niech Baldini nie kombinuje z tymi pieniędzmi tylko niech od razu wykłada te 26 mln. funtów

Jeśli Valencia śmie stawiać jakieś ultimatum to Bambini pakuj walizki i szukaj u siebie albo u Fancuzów.

Julkos, oglądałem La Ligę w zeszłym sezonie prawie tak często jak Barclay's i nie dałbym 30 mln euro za niego. Max 26 mln euro i to jest max jakie Bambini powinien dać. Skoro wcześniej nie chcieliśmy dać tyle za Damiao to nie powinniśmy tak lekką ręką dawać od razu tyle ile chcą(no chyba, że to warunek AVB/Bale)
Jeśli Valencia śmie stawiać jakieś ultimatum to Bambini pakuj walizki i szukaj u siebie albo u Fancuzów. Julkos, oglądałem La Ligę w zeszłym sezonie prawie tak często jak Barclay's i nie dałbym 30 mln euro za niego. Max 26 mln euro i to jest max jakie Bambini powinien dać. Skoro wcześniej nie chcieliśmy dać tyle za Damiao to nie powinniśmy tak lekką ręką dawać od razu tyle ile chcą(no chyba, że to warunek AVB/Bale)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
23 lipca 2013, 23:30 [cytuj]
Tylko, że Soldado taką kwote odstępnego ma zapisaną i chcąc czy nie chcąc za mniej nie może odejść .
Tylko, że Soldado taką kwote odstępnego ma zapisaną i chcąc czy nie chcąc za mniej nie może odejść
23 lipca 2013, 23:41 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Jeśli Valencia śmie stawiać jakieś ultimatum to Bambini pakuj walizki i szukaj u siebie albo u Fancuzów.

Julkos, oglądałem La Ligę w zeszłym sezonie prawie tak często jak Barclay's i nie dałbym 30 mln euro za niego. Max 26 mln euro i to jest max jakie Bambini powinien dać. Skoro wcześniej nie chcieliśmy dać tyle za Damiao to nie powinniśmy tak lekką ręką dawać od razu tyle ile chcą(no chyba, że to warunek AVB/Bale)

Nie ma co się dziwić Jin. Oni określili już wcześniej jasno, że Soldado jest na sprzedaż tylko w wypadku wyłożenia 30 mln i po prostu dalej trwają przy tej decyzji :)

Wydaje mi się, że warto wyłożyć te pieniądze, bo Soldado gwarantuje określoną liczbę (przynajmniej 20) bramek w sezonie. Jeśli nie on, to grono ciekawych zawodników na tą pozycję się zwęża, bo Hernandez i Dżeko mogę być nie do wyciągnięcia z Manchesterów. Brać Soldado! :cwaniak:
Nie ma co się dziwić Jin. Oni określili już wcześniej jasno, że Soldado jest na sprzedaż tylko w wypadku wyłożenia 30 mln i po prostu dalej trwają przy tej decyzji :) Wydaje mi się, że warto wyłożyć te pieniądze, bo Soldado gwarantuje określoną liczbę (przynajmniej 20) bramek w sezonie. Jeśli nie on, to grono ciekawych zawodników na tą pozycję się zwęża, bo Hernandez i Dżeko mogę być nie do wyciągnięcia z Manchesterów. Brać Soldado! :cwaniak:
23 lipca 2013, 23:59 [cytuj]
Sandro jest kozakiem, dobry duch drużyny. Mistrz :*
Sandro jest kozakiem, dobry duch drużyny. Mistrz :*
24 lipca 2013, 00:13 [cytuj]
Baro - dzięki - bo już myślałem, że mi Prezes da żółtą kartkę :plask:
Baro - dzięki - bo już myślałem, że mi Prezes da żółtą kartkę :plask:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 lipca 2013, 00:25 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Tylko, że Soldado taką kwote odstępnego ma zapisaną i chcąc czy nie chcąc za mniej nie może odejść

Może ;) jeśli klub chce się go pozbyć. 30 mln euro to kwota za którą klub nie ma już nic do gadania i musi ją przyjąć. Za mniej jedynie może przyjąć ale już nie musi.

Teraz spadam spać, bo jestem zajebany ale jutro mógłbym przedstawić 5 napastników tańszych a z podobnymi umiejętnościami co Soldadek
Może ;) jeśli klub chce się go pozbyć. 30 mln euro to kwota za którą klub nie ma już nic do gadania i musi ją przyjąć. Za mniej jedynie może przyjąć ale już nie musi. Teraz spadam spać, bo jestem zajebany ale jutro mógłbym przedstawić 5 napastników tańszych a z podobnymi umiejętnościami co Soldadek
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
24 lipca 2013, 00:28 [cytuj]
jin - ślij sms-a do Bambiniego od razu ... może wpłyniesz na obsadę ataku w nadchodzącym sezonie :pies:
jin - ślij sms-a do Bambiniego od razu ... może wpłyniesz na obsadę ataku w nadchodzącym sezonie :pies:
24 lipca 2013, 01:05 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Może ;) jeśli klub chce się go pozbyć. 30 mln euro to kwota za którą klub nie ma już nic do gadania i musi ją przyjąć. Za mniej jedynie może przyjąć ale już nie musi.

Teraz spadam spać, bo jestem zajebany ale jutro mógłbym przedstawić 5 napastników tańszych a z podobnymi umiejętnościami co Soldadek

A można zrobić i tak jak Internacional - Spurs dają tyle ile chcieliśmy a my i tak nie chcemy go sprzedawać - dajemy mu nowy kontrakt ;)
Wnerwia mnie już to czekanie na napastnika - powinien w tej chwili być z resztą drużyny w Hongkongu i wystąpić jutro w meczu z Sunderlandem. No trudno, miejmy nadzieję, że dołączy chociaż przed dwoma ostatnimi sparingami. Czas może okazać się cenny, co pokazuje przypadek Dembele, gra u nas ruszyła dopiero gdy przyszedł a za nami były już dwa tragiczne mecze. Może to tych meczy nam wtedy do LM brakowało.
A można zrobić i tak jak Internacional - Spurs dają tyle ile chcieliśmy a my i tak nie chcemy go sprzedawać - dajemy mu nowy kontrakt ;) Wnerwia mnie już to czekanie na napastnika - powinien w tej chwili być z resztą drużyny w Hongkongu i wystąpić jutro w meczu z Sunderlandem. No trudno, miejmy nadzieję, że dołączy chociaż przed dwoma ostatnimi sparingami. Czas może okazać się cenny, co pokazuje przypadek Dembele, gra u nas ruszyła dopiero gdy przyszedł a za nami były już dwa tragiczne mecze. Może to tych meczy nam wtedy do LM brakowało
24 lipca 2013, 01:16 [cytuj]
"Czas może okazać się cenny, co pokazuje przypadek Dembele, gra u nas ruszyła dopiero gdy przyszedł a za nami były już dwa tragiczne mecze. Może to tych meczy nam wtedy do LM brakowało."

--
święte słowa
"Czas może okazać się cenny, co pokazuje przypadek Dembele, gra u nas ruszyła dopiero gdy przyszedł a za nami były już dwa tragiczne mecze. Może to tych meczy nam wtedy do LM brakowało." -- święte słowa
24 lipca 2013, 02:05 [cytuj]
z klauzulą jest tak
Soldado ma te 30 mln
Tottenham daj te 30 mln i klub juz nie ma w sumie nic do gadania, tak jak BVB prze Gotze ale moze dać też kontrakt jak z damiao
No i sam zawodnik musi chcieć przejść ;)

a jak dany klub nie chce dać klauzuli to musi dogadywać sie z klubem

ale 30 mln to małą ma wpisaną, nie to co Real i Barca po 200 mln :wysmiewacz:
z klauzulą jest tak Soldado ma te 30 mln Tottenham daj te 30 mln i klub juz nie ma w sumie nic do gadania, tak jak BVB prze Gotze ale moze dać też kontrakt jak z damiao No i sam zawodnik musi chcieć przejść ;) a jak dany klub nie chce dać klauzuli to musi dogadywać sie z klubem ale 30 mln to małą ma wpisaną, nie to co Real i Barca po 200 mln :wysmiewacz:
24 lipca 2013, 06:35 [cytuj]
Skoro doszło do spotkania Baldiniego z agentem Soldado i dopiero później negocjacje z Valencią były no to oznacza, że kontrakt dla Soldado był dobry , więc można uważać , że warunki kontraktu zostały ustalone. Mam nadzieje, że nasz dyrektor tego nie spieprzy bo wtedy na kolejny sezon znów zostaniemy z tym co mieliśmy.

EDIT:

Według hiszpańskiego sportu, agent piłkarza jak i sam zawodnik zgodzili się na warunki stawiane przez Tottenham, mówi się, że Roberto miałby u nas zarabiać około 4 miliony funtów rocznie. Hiszpańska prasa podała również, że dzisiaj negocjacje będą ponownie wznowione .
Skoro doszło do spotkania Baldiniego z agentem Soldado i dopiero później negocjacje z Valencią były no to oznacza, że kontrakt dla Soldado był dobry , więc można uważać , że warunki kontraktu zostały ustalone. Mam nadzieje, że nasz dyrektor tego nie spieprzy bo wtedy na kolejny sezon znów zostaniemy z tym co mieliśmy. EDIT: Według hiszpańskiego sportu, agent piłkarza jak i sam zawodnik zgodzili się na warunki stawiane przez Tottenham, mówi się, że Roberto miałby u nas zarabiać około 4 miliony funtów rocznie. Hiszpańska prasa podała również, że dzisiaj negocjacje będą ponownie wznowione
24 lipca 2013, 08:58 [cytuj]
To wszystko jest trochę bardziej skomplikowane. 30 mln jest sumą oczywiście zaporową, ale ustanowioną w "dobrych czasach". Teraz Valencia ma nóż na gardle (poważne kłopoty finansowe) i Levy jadąc na tym koniku, chcewyrwać jak najwięcej. Z kolei Valencia zna nasze problemy ... mówiąc krótko - złapał kozak tatarzyna, a tatarzyn za łeb trzyma..
To wszystko jest trochę bardziej skomplikowane. 30 mln jest sumą oczywiście zaporową, ale ustanowioną w "dobrych czasach". Teraz Valencia ma nóż na gardle (poważne kłopoty finansowe) i Levy jadąc na tym koniku, chcewyrwać jak najwięcej. Z kolei Valencia zna nasze problemy ... mówiąc krótko - złapał kozak tatarzyna, a tatarzyn za łeb trzyma
24 lipca 2013, 09:58 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

To przedstaw.
To przedstaw
24 lipca 2013, 11:05 [cytuj]
prezydent Nietoperzy. - Zgodziliśmy się spotkać z Tottenhamem ponownie jak dowiedzieliśmy się, że klauzula odstępnego zostanie spełniona. Wysłuchamy propozycji. Potem decyzję podejmie Roberto czy rzeczywiście chce odchodzić :szok::szok:

jin_tae powiedział/a:

dokładnie można nawet więcej
dokładnie można nawet więcej
24 lipca 2013, 11:38 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
prezydent Nietoperzy. - Zgodziliśmy się spotkać z Tottenhamem ponownie jak dowiedzieliśmy się, że klauzula odstępnego zostanie spełniona. Wysłuchamy propozycji. Potem decyzję podejmie Roberto czy rzeczywiście chce odchodzić :szok::szok:

Wydaje mi się, że to jest info sprzed dwóch dni, wczoraj się spotkali i Baldini faktycznie spełnił klauzulę, a później obniżył ofertę. Ale mogę być w błędzie.

Tak czy siak, teraz na naszym celowniku jest Osvaldo i dzisiaj przedstawiciele Romy są w Anglii żeby przedyskutować jego transfer (oprócz nas zainteresowane jest jeszcze Fulham i Southampton), a także kupno Gervinho. Według mnie Osvaldo jest dużo słabszy od Soldado.
Wydaje mi się, że to jest info sprzed dwóch dni, wczoraj się spotkali i Baldini faktycznie spełnił klauzulę, a później obniżył ofertę. Ale mogę być w błędzie. Tak czy siak, teraz na naszym celowniku jest Osvaldo i dzisiaj przedstawiciele Romy są w Anglii żeby przedyskutować jego transfer (oprócz nas zainteresowane jest jeszcze Fulham i Southampton), a także kupno Gervinho. Według mnie Osvaldo jest dużo słabszy od Soldado
24 lipca 2013, 11:58 [cytuj]
No czekam na te propozycje grajkow na poziomie Soldado
No czekam na te propozycje grajkow na poziomie Soldado
24 lipca 2013, 12:10 [cytuj]
mario gomez przeszedł do fiory za 20 mln lepszy od soldado, michu, adebayor, sturridge, benteke, lukaku, stefan kisling, klas jan huntelar, Llorente, pazzini, burak yilmaz czy jakos tak, javier hernandez, osvaldo i tak jest pewnie 2x więcej tych grajków
mario gomez przeszedł do fiory za 20 mln lepszy od soldado, michu, adebayor, sturridge, benteke, lukaku, stefan kisling, klas jan huntelar, Llorente, pazzini, burak yilmaz czy jakos tak, javier hernandez, osvaldo i tak jest pewnie 2x więcej tych grajków
24 lipca 2013, 12:14 [cytuj]
ale dostepnych zawodnikow, gomez odpada , ade tez, benteke i llorente tez. a reszta to moze javier i klass dorownuja soldado
ale dostepnych zawodnikow, gomez odpada , ade tez, benteke i llorente tez. a reszta to moze javier i klass dorownuja soldado
24 lipca 2013, 12:17 [cytuj]
Myślę, że Burak też spokojnie by dał radę, podobnie Kiessling. Można też wyprzedzić na ostatniej prostej Wisłę i zakontraktować Pawła Brożka zwanego również Goleadorem :D
Myślę, że Burak też spokojnie by dał radę, podobnie Kiessling. Można też wyprzedzić na ostatniej prostej Wisłę i zakontraktować Pawła Brożka zwanego również Goleadorem :D
|<  <<  <  108  109  110  111  112    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 7 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się