Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  109  110  111  112  113    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
24 lipca 2013, 12:31 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
mario gomez przeszedł do fiory za 20 mln lepszy od soldado, michu, adebayor, sturridge, benteke, lukaku, stefan kisling, klas jan huntelar, Llorente, pazzini, burak yilmaz czy jakos tak, javier hernandez, osvaldo i tak jest pewnie 2x więcej tych grajków

michu zobaczymy co pokaże w drugim sezonie, nie ma pewności że to nie był jeden błysk. Adebayor juz nam pokazał w ostatnim sezonie jaki jest super, sturridge w czym jest lepszy? Benteke też nie wiadomo czy to nie jeden sezon a potem lipa. Lukaku nawet jeśli to i tak raczej nie do wyjecia, Stefan K nie przekonuje mnie, Hunt jest ok ale jeszcze starszy, ostatni sezon słaby a i ma wysoki kontrakt. Llorente przeciez niedostepny, Pazzini kontuzja i nie do wyjecia, yilmaz który gra w lidze tureckiej. Hernanded nie do wyjecia a Osvaldo może i lepszy o ile mu sie w głowie poukłada.
michu zobaczymy co pokaże w drugim sezonie, nie ma pewności że to nie był jeden błysk. Adebayor juz nam pokazał w ostatnim sezonie jaki jest super, sturridge w czym jest lepszy? Benteke też nie wiadomo czy to nie jeden sezon a potem lipa. Lukaku nawet jeśli to i tak raczej nie do wyjecia, Stefan K nie przekonuje mnie, Hunt jest ok ale jeszcze starszy, ostatni sezon słaby a i ma wysoki kontrakt. Llorente przeciez niedostepny, Pazzini kontuzja i nie do wyjecia, yilmaz który gra w lidze tureckiej. Hernanded nie do wyjecia a Osvaldo może i lepszy o ile mu sie w głowie poukłada
24 lipca 2013, 12:34 [cytuj]
Wiec jakby tu powiedziec narazie O lepszy lub na rowni z Soldado do wyciagniecia
Wiec jakby tu powiedziec narazie O lepszy lub na rowni z Soldado do wyciagniecia
24 lipca 2013, 12:36 [cytuj]
ale nie kosztujący tyle co soldado
ale nie kosztujący tyle co soldado
24 lipca 2013, 12:49 [cytuj]
Ja dorzuciłbym do tego towarzystwa Mirallasa, Gameiro, Rondona i Doumbie. Do tego Lamela, Gilardino, Rodrigo Palacio czy nawet młody Luis Muriel który mógłby w lepszym klubie niż Udinese wskoczyć na bardzo dobry poziom
Ja dorzuciłbym do tego towarzystwa Mirallasa, Gameiro, Rondona i Doumbie. Do tego Lamela, Gilardino, Rodrigo Palacio czy nawet młody Luis Muriel który mógłby w lepszym klubie niż Udinese wskoczyć na bardzo dobry poziom
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
24 lipca 2013, 13:05 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Wiesz że Lamela jest nie do wyjęcia? I że jest to boczny napastnik a nie typowa 9?Mirallas to samo, nie wyglada na typową 9. Gameiro jest i ok nie wiem czemu nie ma zainteresowania nim,moglibyśmy pokonac Seville w walce o niego. Rondon jest ok ale czy lepszy, wątpie a i ma wysoki kontrakt w rosji. Doumbia niezły ale chyba nie do wyjecia. Palacio stary a Muriel to przyszłość.
Wiesz że Lamela jest nie do wyjęcia? I że jest to boczny napastnik a nie typowa 9?Mirallas to samo, nie wyglada na typową 9. Gameiro jest i ok nie wiem czemu nie ma zainteresowania nim,moglibyśmy pokonac Seville w walce o niego. Rondon jest ok ale czy lepszy, wątpie a i ma wysoki kontrakt w rosji. Doumbia niezły ale chyba nie do wyjecia. Palacio stary a Muriel to przyszłość
24 lipca 2013, 14:31 [cytuj]
http://metro.co.uk/2013/07/24/tottenham-still-confident-on-roberto-soldado-transfer-as-lisandro-lopez-deal-is-lined-up-3896074/

Według "Metro" Baldini cały czas negocjuje transfer Soldado i wygląda na to, że Hiszpan jedenak zawita na WHL :ok:

Ponadto interesujemy się Lisandro Lopezem, któremu w przyszłym roku wygasa kontrakt, a jest on graczem wszechstronnym i byłby idealny do nowej taktyki. Ja osobiście jestem "za", ale tylko pod warunkiem, że oprócz niego zawita lepszy napastnik (Soldado) :)

Bale, Soldado, Lisandro/Adebayor. To dopiero byłaby moc w ofensywie! :cwaniak:
http://metro.co.uk/2013/07/24/tottenham-still-confident-on-roberto-soldado-transfer-as-lisandro-lopez-deal-is-lined-up-3896074/ Według "Metro" Baldini cały czas negocjuje transfer Soldado i wygląda na to, że Hiszpan jedenak zawita na WHL :ok: Ponadto interesujemy się Lisandro Lopezem, któremu w przyszłym roku wygasa kontrakt, a jest on graczem wszechstronnym i byłby idealny do nowej taktyki. Ja osobiście jestem "za", ale tylko pod warunkiem, że oprócz niego zawita lepszy napastnik (Soldado) :) Bale, Soldado, Lisandro/Adebayor. To dopiero byłaby moc w ofensywie! :cwaniak:
24 lipca 2013, 14:39 [cytuj]
A Suarez kombinuje żeby dołączyć do Arsenalu. Powiem tak - kombinacja idealna - gówniany klub i gówniany (mentalnie) zawodnik. Ale sportowo mogliby na tym skubańce zyskać.

Tak czy siak 40 milionów za Suareza bym nie dał.
A Suarez kombinuje żeby dołączyć do Arsenalu. Powiem tak - kombinacja idealna - gówniany klub i gówniany (mentalnie) zawodnik. Ale sportowo mogliby na tym skubańce zyskać. Tak czy siak 40 milionów za Suareza bym nie dał
24 lipca 2013, 14:41 [cytuj]
Liverpool caly czas odrzuca, nawet chyba odrzucili 49 mln? Trudno mi uwierzyć że mają taką kasiorę na transfery ale nigdy nic nie wiadomo
Liverpool caly czas odrzuca, nawet chyba odrzucili 49 mln? Trudno mi uwierzyć że mają taką kasiorę na transfery ale nigdy nic nie wiadomo
24 lipca 2013, 14:52 [cytuj]
najwyższa była 40mln i 1 funt
najwyższa była 40mln i 1 funt
24 lipca 2013, 14:56 [cytuj]
Ile Suarez ma meczy zawieszenia? Czasem to by nie było tak że jak by przeszedł do anali to by nie zagrał w derbach?
Ile Suarez ma meczy zawieszenia? Czasem to by nie było tak że jak by przeszedł do anali to by nie zagrał w derbach?
24 lipca 2013, 15:03 [cytuj]
@ Ramzes; z tego co pamiętam to 12 ale już kilka odpokutował w końcówce poprzedniego sezonu. Wydaje mi się, że głównym powodem dlaczego Liverpool nie chcę sprzedać Suareza do Arsenalu to wzmacnianie bezpośredniego rywala w walce o LM - moim zdaniem bardzo dobrze kombinują ;).
@ Ramzes; z tego co pamiętam to 12 ale już kilka odpokutował w końcówce poprzedniego sezonu. Wydaje mi się, że głównym powodem dlaczego Liverpool nie chcę sprzedać Suareza do Arsenalu to wzmacnianie bezpośredniego rywala w walce o LM - moim zdaniem bardzo dobrze kombinują ;)
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
24 lipca 2013, 15:04 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:

Nie zagrałby. Ma jeszcze 6 meczów zawieszenia
Nie zagrałby. Ma jeszcze 6 meczów zawieszenia
24 lipca 2013, 15:31 [cytuj]
A co do Solodao , już trzy dni gadka o nim się nasila i żeby nie było tylko jak z Benteke. :blee:
A co do Solodao , już trzy dni gadka o nim się nasila i żeby nie było tylko jak z Benteke. :blee:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
24 lipca 2013, 17:15 [cytuj]
kurwa ale suarez jest głupi jak przejdzie do arsenalu, wszędzie zawsze kibice go chwalili i bronili a on pójdzie do zespołu wyższego tam o 3 pozycje, jedynie, że liga mistrzów... to już trzeba było iść gdzieś do europy, głupi oj głupi
kurwa ale suarez jest głupi jak przejdzie do arsenalu, wszędzie zawsze kibice go chwalili i bronili a on pójdzie do zespołu wyższego tam o 3 pozycje, jedynie, że liga mistrzów... to już trzeba było iść gdzieś do europy, głupi oj głupi
24 lipca 2013, 17:32 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

Po co liverpool ma sprzedawać swojego najlepszego zawodnika?
Suarez=gerrard .

Sądzę , że liverpoolowi nie potrzebna kasa , skoro mięli jakkupić carrola+hendersona+downinga za 75 mln funtów
Po co liverpool ma sprzedawać swojego najlepszego zawodnika? Suarez=gerrard . Sądzę , że liverpoolowi nie potrzebna kasa , skoro mięli jakkupić carrola+hendersona+downinga za 75 mln funtów
24 lipca 2013, 17:44 [cytuj]
jakoś sobie dobrze radzili pod koniec bez Suareza, ba może nawet i lepiej
jakoś sobie dobrze radzili pod koniec bez Suareza, ba może nawet i lepiej
24 lipca 2013, 17:53 [cytuj]
Rodgers stwierdził ze jak Cavani poszedł za 63 mln a Suarez to ta sama połka to oni chcą 55 mln
Rodgers stwierdził ze jak Cavani poszedł za 63 mln a Suarez to ta sama połka to oni chcą 55 mln
24 lipca 2013, 18:08 [cytuj]
I ma rację moim zdaniem.
I ma rację moim zdaniem
24 lipca 2013, 18:14 [cytuj]
no mamy teraz erę frajerów którzy nie patrzą ile koleś jest warty tylko płacą nie wiadomo ile - czytaj. szejkowie
no mamy teraz erę frajerów którzy nie patrzą ile koleś jest warty tylko płacą nie wiadomo ile - czytaj. szejkowie
24 lipca 2013, 18:25 [cytuj]
http://transfery.info/59296,oficjalnie-baptista-odchodzi-z-mlagi :cwaniak: :rotfl:
http://transfery.info/59296,oficjalnie-baptista-odchodzi-z-mlagi :cwaniak: :rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
|<  <<  <  109  110  111  112  113    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 5 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się