Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  110  111  112  113  114    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
24 lipca 2013, 18:26 [cytuj]
A co do Garetha http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/tottenham-na-wojennej-sciezce-z-realem-madryt/mwsbl?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org Hah ale robią zamieszanie :nerwus: A i podobno Lisandro Lopezem jesteśmy zainteresowani. :D
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
24 lipca 2013, 18:34 [cytuj]

http://www.sport.pl/pilka/1,96012,14328718,Primera_Division__Julio_Baptista_odchodzi_z_Malagi.html
idzie do Cruzeiro;p
http://www.sport.pl/pilka/1,96012,14328718,Primera_Division__Julio_Baptista_odchodzi_z_Malagi.html idzie do Cruzeiro;p
24 lipca 2013, 21:24 [cytuj]
po dzisiejszej wtopie w błocie w Hong - Kongu jedno jest pewne -- nasz napad nie jest postrachem nawet dla klubów typu Swindon i Colchester nie mówiąc już o ekipie Di Canio -- snajperzy Spurs w tych potyczkach strzelili całe 0 goli:wnerw:

--
może, to i dobrze - teraz Soldado i Lopez są dużo bliżej WHL:ok:
po dzisiejszej wtopie w błocie w Hong - Kongu jedno jest pewne -- nasz napad nie jest postrachem nawet dla klubów typu Swindon i Colchester nie mówiąc już o ekipie Di Canio -- snajperzy Spurs w tych potyczkach strzelili całe 0 goli:wnerw: -- może, to i dobrze - teraz Soldado i Lopez są dużo bliżej WHL:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 lipca 2013, 21:33 [cytuj]
Nie mówiąc już o tym, że naszym się straaaasznie nie chciało grać. Wiadomo, towarzysko, ale i tak lenistwo aż biło od monitora.
Nie mówiąc już o tym, że naszym się straaaasznie nie chciało grać. Wiadomo, towarzysko, ale i tak lenistwo aż biło od monitora
24 lipca 2013, 21:39 [cytuj]
Byli zmeczeni. To ze przegrali to nic nie znaczy.
A szrotu probujemy sie pozbyc, ale to nie takie latwe.
Byli zmeczeni. To ze przegrali to nic nie znaczy. A szrotu probujemy sie pozbyc, ale to nie takie latwe
LMAO
24 lipca 2013, 21:57 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Byli zmeczeni. To ze przegrali to nic nie znaczy.
A szrotu probujemy sie pozbyc, ale to nie takie latwe
szrot? O kim dokładnie mówisz ?
24 lipca 2013, 22:10 [cytuj]
Jablona22 powiedział/a:

o całej pomocy która grała w meczach. Hudd(utwierdził mnie że mogę mu nadać tytuł WON MI STON), Parker i Livermoore. Dziady ponure mogą sobie grać w Colchesterach, WBA i innych West Hamach ale już nie w klubie walczącym o LM
o całej pomocy która grała w meczach. Hudd(utwierdził mnie że mogę mu nadać tytuł WON MI STON), Parker i Livermoore. Dziady ponure mogą sobie grać w Colchesterach, WBA i innych West Hamach ale już nie w klubie walczącym o LM
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
24 lipca 2013, 22:11 [cytuj]
Trochę dobrze, trochę źle
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2013/07/24/4140526/-?
Trochę dobrze, trochę źle http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2013/07/24/4140526/-?
24 lipca 2013, 22:33 [cytuj]
Bardzo bardzo bardzo dobrze, oby wypalilo
Bardzo bardzo bardzo dobrze, oby wypalilo
24 lipca 2013, 22:34 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

hahaha, dobre;p

Parkera i Hudda bym gdzieś próbował sprzedać, nawet niżej jak są niby warci, bo Parker to od roku w skrócie to mnie podkurwia swoją grą;p
Livermore to sam nie wiem, moze niech spróbuje na wypożyczeniu ;)
hahaha, dobre;p Parkera i Hudda bym gdzieś próbował sprzedać, nawet niżej jak są niby warci, bo Parker to od roku w skrócie to mnie podkurwia swoją grą;p Livermore to sam nie wiem, moze niech spróbuje na wypożyczeniu ;)
24 lipca 2013, 22:57 [cytuj]
Robert powiedział/a:
hahaha, dobre;p

Parkera i Hudda bym gdzieś próbował sprzedać, nawet niżej jak są niby warci, bo Parker to od roku w skrócie to mnie podkurwia swoją grą;p
Livermore to sam nie wiem, moze niech spróbuje na wypożyczeniu ;)

a kto go bedzie chcial wypozyczyc? Vauxhall Motors?
a kto go bedzie chcial wypozyczyc? Vauxhall Motors?
24 lipca 2013, 23:09 [cytuj]
Gomes (41' Friedel)- Walker, Caulker (41' Vertonghen, 51' Fryers), Dawson, Rose - Huddlestone (70' Carroll), Lennon (41' Defoe), Parker - Dempsey (70' Townsend), Sigurdsson, Adebayor

---
z tych co grali to: Huud, Parker, Gomes, Fryers i Ade [5 grajków] --- do sprzedania lub wypożyczenia
---
4 + 4 + 1,5 + 6 = 15,5 mln GBP .. czyli na Paulinho się uzbiera :mysli:
Gomes (41' Friedel)- Walker, Caulker (41' Vertonghen, 51' Fryers), Dawson, Rose - Huddlestone (70' Carroll), Lennon (41' Defoe), Parker - Dempsey (70' Townsend), Sigurdsson, Adebayor --- z tych co grali to: Huud, Parker, Gomes, Fryers i Ade [5 grajków] --- do sprzedania lub wypożyczenia --- 4 + 4 + 1,5 + 6 = 15,5 mln GBP .. czyli na Paulinho się uzbiera :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 lipca 2013, 23:12 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Gomes (41' Friedel)- Walker, Caulker (41' Vertonghen, 51' Fryers), Dawson, Rose - Huddlestone (70' Carroll), Lennon (41' Defoe), Parker - Dempsey (70' Townsend), Sigurdsson, Adebayor

---
z tych co grali to: Huud, Parker, Gomes, Fryers i Ade [5 grajków] --- do sprzedania lub wypożyczenia
---
4 + 4 + 1,5 + 6 = 15,5 mln GBP .. czyli na Paulinho się uzbiera :mysli:
przecież Ade grał dziś przyzwoicie, powinien zostać nawet jako zmiennik jeśli oczywiście sprowadzimy kogokolwiek
przecież Ade grał dziś przyzwoicie, powinien zostać nawet jako zmiennik jeśli oczywiście sprowadzimy kogokolwiek
24 lipca 2013, 23:19 [cytuj]
o lol http://transfery.info/59318,oficjalnie-reina-i-higuain-w-napoli
24 lipca 2013, 23:29 [cytuj]

o Higuainie to czytałem już wcześniej że Napoli się nim poważnie interesuje, ale Reina mnie zaskoczył :P Napoli dobrze inwestuje kase z transferu Cavaniego, ogólnie fajną mają ekipę a do konca okienka pewnie jeszcze się polepszy
o Higuainie to czytałem już wcześniej że Napoli się nim poważnie interesuje, ale Reina mnie zaskoczył :P Napoli dobrze inwestuje kase z transferu Cavaniego, ogólnie fajną mają ekipę a do konca okienka pewnie jeszcze się polepszy
24 lipca 2013, 23:46 [cytuj]
a kto na bramie w looserpoolu? Może chcą Gomesa?
a kto na bramie w looserpoolu? Może chcą Gomesa?
24 lipca 2013, 23:48 [cytuj]
cooo, Ade?:wnerw:
przecież on był dzisiaj jednym z lepszych
jak by patrzeć tylko i wyłącznie na ten mecz to
1. Parker
2. Hudd
3. Townsend
4. Gomez jak nie chce byc 3 bramkarzem
5. Defoe, jak sie kupi napastnika

a co do Napoli to juz Albiol i Callejon dołączyli z realu, teraz Gonzalo

a w liverpoolu kto teraz bedzie na bramce?
cooo, Ade?:wnerw: przecież on był dzisiaj jednym z lepszych jak by patrzeć tylko i wyłącznie na ten mecz to 1. Parker 2. Hudd 3. Townsend 4. Gomez jak nie chce byc 3 bramkarzem 5. Defoe, jak sie kupi napastnika a co do Napoli to juz Albiol i Callejon dołączyli z realu, teraz Gonzalo a w liverpoolu kto teraz bedzie na bramce?
24 lipca 2013, 23:48 [cytuj]
maja tego z sunderlandu
maja tego z sunderlandu
25 lipca 2013, 00:14 [cytuj]
@Jin, Robert; Liverpool jakiś czas temu kupił Simona Mignoleta z Sunderlandu :). Swoją drogą... kolejny świetny Belg w PL.
@Jin, Robert; Liverpool jakiś czas temu kupił Simona Mignoleta z Sunderlandu :). Swoją drogą... kolejny świetny Belg w PL
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
25 lipca 2013, 00:42 [cytuj]
Lotar powiedział/a:
@Jin, Robert; Liverpool jakiś czas temu kupił Simona Mignoleta z Sunderlandu :). Swoją drogą... kolejny świetny Belg w PL

ale czy lepszy od Reiny? Śmiem wątpić
ale czy lepszy od Reiny? Śmiem wątpić
|<  <<  <  110  111  112  113  114    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 7 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się