Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  112  113  114  115  116    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
26 lipca 2013, 03:02 [cytuj]
smackey powiedział/a:
chyba nie wydamy 30 baniek, DL poczeka aż Valencia znajdzie innego kupca :)

Racja, już Liverpool się na niego czai, a z ich kasą te 30 milionów problemem nie będzie. Kolejny napastnik nam zwieje i zostaniemy z ręką w nocniku.
Racja, już Liverpool się na niego czai, a z ich kasą te 30 milionów problemem nie będzie. Kolejny napastnik nam zwieje i zostaniemy z ręką w nocniku
26 lipca 2013, 09:29 [cytuj]
http://transfery.info/59338,gary-hooper-zostanie-kanarkiem następny do odstrzału ;/
http://transfery.info/59338,gary-hooper-zostanie-kanarkiem następny do odstrzału ;/
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
26 lipca 2013, 09:58 [cytuj]
jin_ta powiedział/a:

Przecież to napastnik do klubów właśnie jak Norwich a nie do nas. Można sie też zainteresowac Vucinicem czy Fabio Q z Juve tylko to nie są typowe 9.
Przecież to napastnik do klubów właśnie jak Norwich a nie do nas. Można sie też zainteresowac Vucinicem czy Fabio Q z Juve tylko to nie są typowe 9
26 lipca 2013, 12:00 [cytuj]
Szkoda że erik lamela nie jest do wyciągnięcia jego to bym brał za te 30 mln a nie soldado
Szkoda że erik lamela nie jest do wyciągnięcia jego to bym brał za te 30 mln a nie soldado
26 lipca 2013, 12:58 [cytuj]
Onet podaje , że tottenham chce 100 mln euro w gotówce + angela di marie za bale`a .
Onet podaje , że tottenham chce 100 mln euro w gotówce + angela di marie za bale`a
26 lipca 2013, 13:04 [cytuj]
Onet to se może podać obiad do stołu
Onet to se może podać obiad do stołu
26 lipca 2013, 13:19 [cytuj]
120 mln;)

ale ze nibym Perez moze dać 100 i np di Marie

kogo juz pismaki nam wciskały?
Higuain, Coentrao, di Maria
jeszcze kogos?:P
120 mln;) ale ze nibym Perez moze dać 100 i np di Marie kogo juz pismaki nam wciskały? Higuain, Coentrao, di Maria jeszcze kogos?:P
26 lipca 2013, 13:22 [cytuj]
BREAKING NEWS: Valencia's Financial Director has announced in- club that Soldado has been sold to Tottenham
BREAKING NEWS: Valencia's Financial Director has announced in- club that Soldado has been sold to Tottenham
26 lipca 2013, 13:28 [cytuj]
Raptus1 powiedział/a:

To chlapnął Sam Rhodes z Financial Times. Nie wiem skąd on ma takie info?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
26 lipca 2013, 13:56 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Z kółka finansistów :x Dobrze by bylo w końcu go zakontraktowac to czekanie już dobija :P Cena wcale nie jest straszna biorąc pod uwage nieco gorszego Negredo za 25mln :p
Z kółka finansistów :x Dobrze by bylo w końcu go zakontraktowac to czekanie już dobija :P Cena wcale nie jest straszna biorąc pod uwage nieco gorszego Negredo za 25mln :p
26 lipca 2013, 14:04 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Onet podaje , że tottenham chce 100 mln euro w gotówce + angela di marie za bale`a

Słuchaj Onetu, a zimą w trampkach zostaniesz :D

Ostatnio informowali nawet, że Spurs interesują się piłkarzem piłkarz NAPOLI - Fabio Coentrao :bezradny:
Słuchaj Onetu, a zimą w trampkach zostaniesz :D Ostatnio informowali nawet, że Spurs interesują się piłkarzem piłkarz NAPOLI - Fabio Coentrao :bezradny:
26 lipca 2013, 14:35 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Słuchaj Onetu, a zimą w trampkach zostaniesz :D

Ostatnio informowali nawet, że Spurs interesują się piłkarzem piłkarz NAPOLI - Fabio Coentrao :bezradny:

Bardziej podaje to , aby się pośmiać . Skoro Dawson , Levy i AVB mówią , że Bale zostaje to tak jest .
Bardziej podaje to , aby się pośmiać . Skoro Dawson , Levy i AVB mówią , że Bale zostaje to tak jest
26 lipca 2013, 15:28 [cytuj]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=511747265562795&set=a.377518082319048.77618.375933012477555&type=1
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=511747265562795&set=a.377518082319048.77618.375933012477555&type=1
26 lipca 2013, 16:13 [cytuj]
Adebayor ponoć już jedną nogą w Besiktasie. Ja nie wiem co Levy sobie myśli , sprzedajemy naszego najlepszego napastnika i zostaniemy tylko z Defoe i Dempseyem ! Soldado i tak pewnie nie przyjdzie bo Baldini swoim flegmatyzmem napewno go nie ściągnie a skąpstwo Levyego też robi swoje .
Adebayor ponoć już jedną nogą w Besiktasie. Ja nie wiem co Levy sobie myśli , sprzedajemy naszego najlepszego napastnika i zostaniemy tylko z Defoe i Dempseyem ! Soldado i tak pewnie nie przyjdzie bo Baldini swoim flegmatyzmem napewno go nie ściągnie a skąpstwo Levyego też robi swoje
26 lipca 2013, 17:10 [cytuj]
My tez przeciez mamy dosc kasy, zeby wyciagnac Soldado. A jak Ade odejdzie, to pewnie dokupimy jakiegos Remy'ego czy innego grajka od czarnej roboty.

olivier, co ty odpierdalasz z flegmatyzmem Baldiniego i skapstwem Levy'ego? Obaj znaja sie na rzeczy i jak uwazaja, ze ktos nie jest wart zadanych pieniedzy, to w to wierze. Powiedzialbym nawet, ze znaja sie 100x lepiej na rzeczy niz ty, ale 100 x 0, to dalej 0.
My tez przeciez mamy dosc kasy, zeby wyciagnac Soldado. A jak Ade odejdzie, to pewnie dokupimy jakiegos Remy'ego czy innego grajka od czarnej roboty. olivier, co ty odpierdalasz z flegmatyzmem Baldiniego i skapstwem Levy'ego? Obaj znaja sie na rzeczy i jak uwazaja, ze ktos nie jest wart zadanych pieniedzy, to w to wierze. Powiedzialbym nawet, ze znaja sie 100x lepiej na rzeczy niz ty, ale 100 x 0, to dalej 0
LMAO
26 lipca 2013, 17:18 [cytuj]
Adebayor to nigdy nie był klasowy napastnik, w sensie że snajper. Częsciej swoimi zagraniami irytował niż zachwycał. Jeden sezon mu w miare wyszedł za co oczywiscie szacunek mu sie należy i generalnie fajnie jakby został ale na pewno nie możemy grać tylko na Niego bo to nie jest i nigdy nie bedzie wysuniety napastnik. On może grac cofnietego napastnika, zgrać piłke głową, zastawić sie i takie rzeczy to spoko, ale zawsze ktos musi być przed Nim. Ja chciałbym czesciej widziec Tottenham w ustawieniu 4-4-2, 2 napastników, powiedzmy Ade na zmiane z Defoe i ktos kogo kupimy.. ale jak Ade ma odejsc to zostajemy z Defoe tylko, Dempsey to tez taki napastnik ... heh. Chyba nikt tutaj sobie nie wyobraa że nie kupimy napastnika lecz cas ubywa, czas działa na niekorzyść zespołu bo im pozniej przyjdzie tym gorzej. Tez na rynku nie widac nikogo ciekawego, jest Soldado, temat Villi ucichł, ja najchetniej bym zobaczył u siebie Benteke. Moim zdaniem lepszy od Soldado i z doświadczeniem w Anglii, nie mamy pewnosci że Soldado czy Villa sie od razu dobrze wkomponuje w styl angielski. Na stronie Realu co chwile pisza że Bale coraz bliżej itd, ciekawe ile z tego prawdy. Jak go puscimy to drużyna strasznie straci a kasy za Niegi tez nie mamy na kogo wydac bo nie gramy w LM.. Marzył mi sie Eriksen, no ale na marzeniach sie skonczyło :D
Adebayor to nigdy nie był klasowy napastnik, w sensie że snajper. Częsciej swoimi zagraniami irytował niż zachwycał. Jeden sezon mu w miare wyszedł za co oczywiscie szacunek mu sie należy i generalnie fajnie jakby został ale na pewno nie możemy grać tylko na Niego bo to nie jest i nigdy nie bedzie wysuniety napastnik. On może grac cofnietego napastnika, zgrać piłke głową, zastawić sie i takie rzeczy to spoko, ale zawsze ktos musi być przed Nim. Ja chciałbym czesciej widziec Tottenham w ustawieniu 4-4-2, 2 napastników, powiedzmy Ade na zmiane z Defoe i ktos kogo kupimy.. ale jak Ade ma odejsc to zostajemy z Defoe tylko, Dempsey to tez taki napastnik ... heh. Chyba nikt tutaj sobie nie wyobraa że nie kupimy napastnika lecz cas ubywa, czas działa na niekorzyść zespołu bo im pozniej przyjdzie tym gorzej. Tez na rynku nie widac nikogo ciekawego, jest Soldado, temat Villi ucichł, ja najchetniej bym zobaczył u siebie Benteke. Moim zdaniem lepszy od Soldado i z doświadczeniem w Anglii, nie mamy pewnosci że Soldado czy Villa sie od razu dobrze wkomponuje w styl angielski. Na stronie Realu co chwile pisza że Bale coraz bliżej itd, ciekawe ile z tego prawdy. Jak go puscimy to drużyna strasznie straci a kasy za Niegi tez nie mamy na kogo wydac bo nie gramy w LM.. Marzył mi sie Eriksen, no ale na marzeniach sie skonczyło :D
26 lipca 2013, 17:23 [cytuj]
BadBoy20---> Przecież Villa już przeszedł do Atletico 100 lat temu
26 lipca 2013, 17:32 [cytuj]
Odys powiedział/a:

18 dni temu, nie 100 lat. Przeciez Villa ma 31 lat. Ale Ci sie cos jeblo.
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
18 dni temu, nie 100 lat. Przeciez Villa ma 31 lat. Ale Ci sie cos jeblo. :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
LMAO
26 lipca 2013, 17:36 [cytuj]
BadBoy20 powiedział/a:

O czym Ty mówisz? Benteke podpisał nowy kontrakt z AV, a Villa w Atletico. : O
O czym Ty mówisz? Benteke podpisał nowy kontrakt z AV, a Villa w Atletico. : O
26 lipca 2013, 17:40 [cytuj]
BadBoy20 powiedział/a:
Na stronie Realu co chwile pisza że Bale coraz bliżej itd, ciekawe ile z tego prawdy. Jak go puscimy to drużyna strasznie straci a kasy za Niegi tez nie mamy na kogo wydac bo nie gramy w LM..

Każdego można kupić , nawet jeśli nie gra się w lidze mistrzów ( falcao , rodrigez , moutinho ) . Najbardziej denerwujące jest to , że im później bale odejdzie ( jeśli tak się stanie ) , tym więcej kasy stracimy na potencjalne zastąpienie go ( wiem , nie da się ale trzeba kogoś kupić ) . Jeśli transfer ma nastąpić to niech będzie jak najszybszy .
Każdego można kupić , nawet jeśli nie gra się w lidze mistrzów ( falcao , rodrigez , moutinho ) . Najbardziej denerwujące jest to , że im później bale odejdzie ( jeśli tak się stanie ) , tym więcej kasy stracimy na potencjalne zastąpienie go ( wiem , nie da się ale trzeba kogoś kupić ) . Jeśli transfer ma nastąpić to niech będzie jak najszybszy
|<  <<  <  112  113  114  115  116    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 14 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się