Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  113  114  115  116  117    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
26 lipca 2013, 18:02 [cytuj]
BadBoy20 powiedział/a:
nie możemy grać tylko na Niego bo to nie jest i nigdy nie bedzie wysuniety napastnik. On może grac cofnietego napastnika, zgrać piłke głową, zastawić sie i takie rzeczy to spoko, ale zawsze ktos musi być przed

ale to właśnie wysuniety napastnik zgrywa piłke głową, zastawia sie az reszta dojdzie do ataku;d

nie wiem czy wiesz, ale Ade strzelił troche dla Arsenalu po tym poszedł do ManC i zachaczył o Real
tak że coś jednak potrafi, tylko ze ostatni sezon miał zły
ale to właśnie wysuniety napastnik zgrywa piłke głową, zastawia sie az reszta dojdzie do ataku;d nie wiem czy wiesz, ale Ade strzelił troche dla Arsenalu po tym poszedł do ManC i zachaczył o Real tak że coś jednak potrafi, tylko ze ostatni sezon miał zły
26 lipca 2013, 18:42 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/bale-idzie-na-wojne-z-prezesem-tottenhamu/zvb96
wiuem że to onet ale....
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/bale-idzie-na-wojne-z-prezesem-tottenhamu/zvb96 wiuem że to onet ale
26 lipca 2013, 19:34 [cytuj]

~Kevin sam w onecie . : Rozmowa między panami odbyła się na osobności. Podsłuchał ją jednak redaktor z onetu przebrany za nocnik. Wiadomość na sto procent pewna do następnego artykułu.

jakiś komentarz :rotfl:
~Kevin sam w onecie . : Rozmowa między panami odbyła się na osobności. Podsłuchał ją jednak redaktor z onetu przebrany za nocnik. Wiadomość na sto procent pewna do następnego artykułu. jakiś komentarz :rotfl:
26 lipca 2013, 19:36 [cytuj]

btw 65 mln euro? ja słyszałem , że 100 :)
btw 65 mln euro? ja słyszałem , że 100 :)
26 lipca 2013, 19:49 [cytuj]

no to skoro wiesz to po co zaśmiecasz stronę takimi bzdurami? k****, już nie mogę czytać ani tych wypocin z onetu, ani ludzi, którzy w to wierzą. Historia jakaś z dupska, wyssana z palca, nie wiadomo o co tu chodzi ... w najlepszym wypadku wzorowana na Marce, ale to też nie za dobrze - gazeta ta jest b.mocno związana z Realem i od pewnego czasu drukuje takie pierdoły, że aż głowa boli. Bale i taka gadka? Omijanie treningów? K****, a na filmikach zamieszczanych na stronach to kto biega? Citko? Nie angażował się w klubowe wydarzenia? A jakie to były wydarzenia? Nie mam słów...

Gareth zostaje.
no to skoro wiesz to po co zaśmiecasz stronę takimi bzdurami? k****, już nie mogę czytać ani tych wypocin z onetu, ani ludzi, którzy w to wierzą. Historia jakaś z dupska, wyssana z palca, nie wiadomo o co tu chodzi ... w najlepszym wypadku wzorowana na Marce, ale to też nie za dobrze - gazeta ta jest b.mocno związana z Realem i od pewnego czasu drukuje takie pierdoły, że aż głowa boli. Bale i taka gadka? Omijanie treningów? K****, a na filmikach zamieszczanych na stronach to kto biega? Citko? Nie angażował się w klubowe wydarzenia? A jakie to były wydarzenia? Nie mam słów... Gareth zostaje
26 lipca 2013, 20:05 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
no to skoro wiesz to po co zaśmiecasz stronę takimi bzdurami? k****, już nie mogę czytać ani tych wypocin z onetu, ani ludzi, którzy w to wierzą. Historia jakaś z dupska, wyssana z palca, nie wiadomo o co tu chodzi ... w najlepszym wypadku wzorowana na Marce, ale to też nie za dobrze - gazeta ta jest b.mocno związana z Realem i od pewnego czasu drukuje takie pierdoły, że aż głowa boli. Bale i taka gadka? Omijanie treningów? K****, a na filmikach zamieszczanych na stronach to kto biega? Citko? Nie angażował się w klubowe wydarzenia? A jakie to były wydarzenia? Nie mam słów...

Gareth zostaje

Dokładnie tak jak kolega Mosaj podsumował. Bale zostanie, a czytanie tych gówien z onetu to strata czasu. Moim zdaniem to nawet śmieszne nie jest to co tam można wyczytać, to jest żałosne.
Dokładnie tak jak kolega Mosaj podsumował. Bale zostanie, a czytanie tych gówien z onetu to strata czasu. Moim zdaniem to nawet śmieszne nie jest to co tam można wyczytać, to jest żałosne
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
26 lipca 2013, 21:32 [cytuj]
Panowie Gentelmenii czytam The Telgraph i Gareth mówi “You made me a promise," he said. "You promised me if we didn’t qualify for the Champions League and a good offer turned up you’d listen to it. Jeśli był taki układ niech Bale idzie czy chcemy po raz kolejny przerabiać historie Berbatova i Modrica po raz kolejny? ja kurwa nie mam to ochoty opylamy klienta z konkretna kase i szukay kogos na zastępstwo.
Panowie Gentelmenii czytam The Telgraph i Gareth mówi “You made me a promise," he said. "You promised me if we didn’t qualify for the Champions League and a good offer turned up you’d listen to it. Jeśli był taki układ niech Bale idzie czy chcemy po raz kolejny przerabiać historie Berbatova i Modrica po raz kolejny? ja kurwa nie mam to ochoty opylamy klienta z konkretna kase i szukay kogos na zastępstwo
26 lipca 2013, 21:37 [cytuj]
mihau79 powiedział/a:
Panowie Gentelmenii czytam The Telgraph i Gareth mówi “You made me a promise," he said. "You promised me if we didn’t qualify for the Champions League and a good offer turned up you’d listen to it. Jeśli był taki układ niech Bale idzie czy chcemy po raz kolejny przerabiać historie Berbatova i Modrica po raz kolejny? ja kurwa nie mam to ochoty opylamy klienta z konkretna kase i szukay kogos na zastępstwo

Gareth Bale has told Spurs he wants to leave the club and join Real Madrid, according to reports in Spain. Nie wiem czy podkreślać czy jak - ACCORDING TO REPORTS IN SPAIN. A dokładniej - REPORTS from Marca. Marca to szmatławiec, gazeta Realu, która codziennie wymyśla historie by podgrzać atmosferę. Bodajże 2 dni temu pisali, że przecież już uzgodnił warunki kontraktu.

Czy Bale w jakikolwiek sposób, gdziekolwiek zasugerował, że chce odejść? Nie, wręcz przeciwnie, w wywiadzie dla 442 (magazyn) powiedział, że wprowadzi Spurs do Champions League. To samo mówił niespełna miesiąc temu. To nie chorwacki szczur, to nie bułgarska łajza.
Gareth Bale has told Spurs he wants to leave the club and join Real Madrid, according to reports in Spain. Nie wiem czy podkreślać czy jak - ACCORDING TO REPORTS IN SPAIN. A dokładniej - REPORTS from Marca. Marca to szmatławiec, gazeta Realu, która codziennie wymyśla historie by podgrzać atmosferę. Bodajże 2 dni temu pisali, że przecież już uzgodnił warunki kontraktu. Czy Bale w jakikolwiek sposób, gdziekolwiek zasugerował, że chce odejść? Nie, wręcz przeciwnie, w wywiadzie dla 442 (magazyn) powiedział, że wprowadzi Spurs do Champions League. To samo mówił niespełna miesiąc temu. To nie chorwacki szczur, to nie bułgarska łajza
26 lipca 2013, 21:40 [cytuj]
Valencia coach Miroslav Djukic has admitted to the Spanish press that the possibility of Roberto Soldado leaving is real and the hunt has begun for his replacement. Andre Villas-Boas has confirmed that the striker remains a transfer target for Tottenham Hotspur, despite Valencia previously warning that they will have to meet his release clause of €30milion (£25.8m).
by Lewis Rutledge 9:33 PM

Kilka dni temu ten sam Miroslav Djukic mówił, że nie wierzy w to, że Soldado odejdzie, a teraz już szukają zastępstwa. Nie jest źle :)
Valencia coach Miroslav Djukic has admitted to the Spanish press that the possibility of Roberto Soldado leaving is real and the hunt has begun for his replacement. Andre Villas-Boas has confirmed that the striker remains a transfer target for Tottenham Hotspur, despite Valencia previously warning that they will have to meet his release clause of €30milion (£25.8m). by Lewis Rutledge 9:33 PM Kilka dni temu ten sam Miroslav Djukic mówił, że nie wierzy w to, że Soldado odejdzie, a teraz już szukają zastępstwa. Nie jest źle :)
26 lipca 2013, 21:45 [cytuj]
Soldado nie gra jutro w spotkaniu z Milanem, ale to nic nie oznacza, bo dopiero jutro ... ma wrócić do treningów.

Ostatnia wypowiedź treneiro Valencii napawa mnie optymizmem :)
Soldado nie gra jutro w spotkaniu z Milanem, ale to nic nie oznacza, bo dopiero jutro ... ma wrócić do treningów. Ostatnia wypowiedź treneiro Valencii napawa mnie optymizmem :)
26 lipca 2013, 23:13 [cytuj]
http://www.teamtalk.com/premier-league/8842302/Valencia-Soldado-may-leave?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
http://www.teamtalk.com/premier-league/8842302/Valencia-Soldado-may-leave?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
26 lipca 2013, 23:42 [cytuj]
chodzą plotki o liverpoolu więc nie zdziwcie się jak to o klub z miasta beatlesów chodzi.
chodzą plotki o liverpoolu więc nie zdziwcie się jak to o klub z miasta beatlesów chodzi
27 lipca 2013, 00:13 [cytuj]
Na Onet.pl piszą takie rzeczy, że już nic mnie nie zdziwi
:D

Podobno Liverpool zaczyna poważnie rozważać kandydaturę Soldado, jako zastępstwo za Suareza, więc musimy szybko działać. Podobno alternatywą Spurs za Hiszpana jest Edin Dżeko :mysli:
Na Onet.pl piszą takie rzeczy, że już nic mnie nie zdziwi :D Podobno Liverpool zaczyna poważnie rozważać kandydaturę Soldado, jako zastępstwo za Suareza, więc musimy szybko działać. Podobno alternatywą Spurs za Hiszpana jest Edin Dżeko :mysli:
27 lipca 2013, 00:14 [cytuj]
Możliwe, są bogaci i mogą podpierdolić nam napastnika bo ich stać a Levy jest ostrożny. Podobna sytuacja jak z wyciągnięciem Suareza z Ajaxu. Nim ponoć tez byliśmy zainteresowani.
Możliwe, są bogaci i mogą podpierdolić nam napastnika bo ich stać a Levy jest ostrożny. Podobna sytuacja jak z wyciągnięciem Suareza z Ajaxu. Nim ponoć tez byliśmy zainteresowani
27 lipca 2013, 00:40 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Możliwe, są bogaci i mogą podpierdolić nam napastnika bo ich stać a Levy jest ostrożny. Podobna sytuacja jak z wyciągnięciem Suareza z Ajaxu. Nim ponoć tez byliśmy zainteresowani

Jakoś specjalnie bogaci nie są, a Soldado rozpatrują jako alternatywę i zastępstwo dla Suareza, którego jeszcze nie sprzedali i myślę, że szybko nie oddadzą. Jeśli rozegramy to mądrze i w miarę sprawnie (a chodzą słuchy, że jest już praktycznie nasz), to Liverpool nam nie zagrozi. Bo co może mu zaproponować, czego my nie możemy?
Jakoś specjalnie bogaci nie są, a Soldado rozpatrują jako alternatywę i zastępstwo dla Suareza, którego jeszcze nie sprzedali i myślę, że szybko nie oddadzą. Jeśli rozegramy to mądrze i w miarę sprawnie (a chodzą słuchy, że jest już praktycznie nasz), to Liverpool nam nie zagrozi. Bo co może mu zaproponować, czego my nie możemy?
27 lipca 2013, 00:59 [cytuj]
mosaj powiedział/a:

Jeśli sprzedadzą Suareza to będą bardzo bogaci
Jeśli sprzedadzą Suareza to będą bardzo bogaci
27 lipca 2013, 02:14 [cytuj]
http://www.dearmrlevy.com/dml/2013/7/26/marca-satire

Tutaj dokladnie pokazany swietny i wiarygodny styl Marci.
http://www.dearmrlevy.com/dml/2013/7/26/marca-satire Tutaj dokladnie pokazany swietny i wiarygodny styl Marci
LMAO
27 lipca 2013, 11:00 [cytuj]
kupmy już tego Soldado - i zamknijmy kłapaczki wszystkim brukowcom; wyślijmy sygnał, że TOTT z Bale, Soldado i Dembele szykuje się na zmiatanie z powierzchni największych klubów Europy:nerwus::nerwus::nerwus: - w tym, albo przede wszystkim zawszonego Realu-Marca-Madryt
kupmy już tego Soldado - i zamknijmy kłapaczki wszystkim brukowcom; wyślijmy sygnał, że TOTT z Bale, Soldado i Dembele szykuje się na zmiatanie z powierzchni największych klubów Europy:nerwus::nerwus::nerwus: - w tym, albo przede wszystkim zawszonego Realu-Marca-Madryt
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
27 lipca 2013, 11:08 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Ayee! Polać mu bo dobrze prawi!
Ayee! Polać mu bo dobrze prawi!
27 lipca 2013, 11:10 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8841235/transfer-news-gareth-bale-may-be-set-to-extend-his-tottenham-contract
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8841235/transfer-news-gareth-bale-may-be-set-to-extend-his-tottenham-contract
|<  <<  <  113  114  115  116  117    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 12 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się