Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  114  115  116  117  118    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
27 lipca 2013, 11:19 [cytuj]
Chodzą pogłoski , że Soldado jeszcze nie jest nasz tylko dlatego , że Valencia szuka zastępcy za niego.

Jak donosi, The Sun odrzuciliśmy ofertę Realu opiewającą na 81 mln. funtów za Bale'a.

http://www.givemesport.com/363368-tottenham-reject-81m-gareth-bale-bid-from-real-madrid?
Chodzą pogłoski , że Soldado jeszcze nie jest nasz tylko dlatego , że Valencia szuka zastępcy za niego. Jak donosi, The Sun odrzuciliśmy ofertę Realu opiewającą na 81 mln. funtów za Bale'a. http://www.givemesport.com/363368-tottenham-reject-81m-gareth-bale-bid-from-real-madrid?
27 lipca 2013, 14:35 [cytuj]
Powie mi ktoś co z tym Garethem naszym? Bo trochę mnie nie było i wszędzie piszą inne rzeczy :/
Powie mi ktoś co z tym Garethem naszym? Bo trochę mnie nie było i wszędzie piszą inne rzeczy :/
27 lipca 2013, 14:58 [cytuj]
Ozzy powiedział/a:

Bareth Gale zostanie :D
Bareth Gale zostanie :D
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
27 lipca 2013, 15:29 [cytuj]
Meanwhile, former Spurs boss Harry Redknapp said that he is convinced that Bale will stay at White Hart Lane this summer.
:brawo:
Meanwhile, former Spurs boss Harry Redknapp said that he is convinced that Bale will stay at White Hart Lane this summer. :brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
27 lipca 2013, 15:33 [cytuj]
Jeśli już Real tak bardzo chce Bale'a to zawołajmy 70-80 mln euro + Coentrao i di Marie :tak:

Jedynym kłopot to tygodniówki dla nich, ale byłyby na pewno niższe niż ta co będzie przysługiwała Garethowi z nowego kontraktu. Pozyskując tych piłkarzy mielibyśmy rozwiązany problem lewego obrońcy, i w miarę ogarniętego następce Bale'a, który idealnie pasowałby do taktyki 4-3-3 i jeszcze 70-80 mln na transfery.
:cwaniak:

Wydaje mi się, że to jeszcze lepszy pomysł niż zostanie Garetha w klubie. A jak Real się nie zgodzi to Bale zostaje z nami i też jest dobrze. :ok:
Jeśli już Real tak bardzo chce Bale'a to zawołajmy 70-80 mln euro + Coentrao i di Marie :tak: Jedynym kłopot to tygodniówki dla nich, ale byłyby na pewno niższe niż ta co będzie przysługiwała Garethowi z nowego kontraktu. Pozyskując tych piłkarzy mielibyśmy rozwiązany problem lewego obrońcy, i w miarę ogarniętego następce Bale'a, który idealnie pasowałby do taktyki 4-3-3 i jeszcze 70-80 mln na transfery. :cwaniak: Wydaje mi się, że to jeszcze lepszy pomysł niż zostanie Garetha w klubie. A jak Real się nie zgodzi to Bale zostaje z nami i też jest dobrze. :ok:
27 lipca 2013, 15:34 [cytuj]
Wygląda na to, że nasza współpraca a Realem polega na tym, że oni podbijają cenę, ale wcale nie chcą kupić,a my im sprzedać. Chodzi o to, żeby zanęcić jakiegoś szejka, który podniecony nie wytrzyma wytrysku i sypnie ze 150 Ł.
Wygląda na to, że nasza współpraca a Realem polega na tym, że oni podbijają cenę, ale wcale nie chcą kupić,a my im sprzedać. Chodzi o to, żeby zanęcić jakiegoś szejka, który podniecony nie wytrzyma wytrysku i sypnie ze 150 Ł
27 lipca 2013, 15:45 [cytuj]
Raptus1 powiedział/a:
Wygląda na to, że nasza współpraca a Realem polega na tym, że oni podbijają cenę, ale wcale nie chcą kupić,a my im sprzedać. Chodzi o to, żeby zanęcić jakiegoś szejka, który podniecony nie wytrzyma wytrysku i sypnie ze 150 Ł

:rotfl:
--
dobre
:rotfl: -- dobre
27 lipca 2013, 15:51 [cytuj]
Oficjalnie Higuain w Napoli za 37 milionów euro :szok:

Real pokazał, że potrafi robić transfery, w przeciwieństwie do Barcy

D. Villa 2-5 mln do bezpośredniego rywala
G. Higuain 37 mln do innej ligi
Oficjalnie Higuain w Napoli za 37 milionów euro :szok: Real pokazał, że potrafi robić transfery, w przeciwieństwie do Barcy D. Villa 2-5 mln do bezpośredniego rywala G. Higuain 37 mln do innej ligi
27 lipca 2013, 15:55 [cytuj]
To Napoli nieźle przepłaciło za transfer Higuaina. Nie jest wart takich pięniedzy.
To Napoli nieźle przepłaciło za transfer Higuaina. Nie jest wart takich pięniedzy
27 lipca 2013, 16:06 [cytuj]
rynek transferowy tak oszalał, że taka cena w ogóle mnie nie dziwi
rynek transferowy tak oszalał, że taka cena w ogóle mnie nie dziwi
27 lipca 2013, 16:09 [cytuj]
cena R. Soldado nie wydaje się już teraz aż tak wysoka :mysli:
cena R. Soldado nie wydaje się już teraz aż tak wysoka :mysli:
27 lipca 2013, 16:16 [cytuj]
to wiekszośc kasy za Cavaniego poszła juz do realu
Callejon, Albiol i Higuain

nie ma co porównywać Higuaina do Vili, Gonzalo jest też dużo młodszy to można wiecej inwestowac;)
to wiekszośc kasy za Cavaniego poszła juz do realu Callejon, Albiol i Higuain nie ma co porównywać Higuaina do Vili, Gonzalo jest też dużo młodszy to można wiecej inwestowac;)
27 lipca 2013, 16:21 [cytuj]
i tym sposobem JD został królem strzelców turnieju w HK:X
27 lipca 2013, 16:23 [cytuj]
Robert powiedział/a:
to wiekszośc kasy za Cavaniego poszła juz do realu
Callejon, Albiol i Higuain

nie ma co porównywać Higuaina do Vili, Gonzalo jest też dużo młodszy to można wiecej inwestowac;)

Jasne, ale D. Villa to jednak wielka marka, człowiek, dla którego ludzi przychodzą na stadion, niezależnie od jego formy. To dalej wielki piłkarz i sprzedanie go za 2 mln jest dla mnie co najmniej śmieszne. Villa na pewno nie zapomniał jak gra się w piłkę i jestem pewien, że jeśli nie będą nękać go kontuzje, to będzie jednym z lepszych strzelców ligi. Poza tym to bardzo medialna postać, która przyniesie klubowi kibiców, medialność, a także pieniądze (sprzedaże koszulek, gadżetów, sprzedaż biletów). Taki piłkarz jest spokojnie warty 10 mln :tak:
Jasne, ale D. Villa to jednak wielka marka, człowiek, dla którego ludzi przychodzą na stadion, niezależnie od jego formy. To dalej wielki piłkarz i sprzedanie go za 2 mln jest dla mnie co najmniej śmieszne. Villa na pewno nie zapomniał jak gra się w piłkę i jestem pewien, że jeśli nie będą nękać go kontuzje, to będzie jednym z lepszych strzelców ligi. Poza tym to bardzo medialna postać, która przyniesie klubowi kibiców, medialność, a także pieniądze (sprzedaże koszulek, gadżetów, sprzedaż biletów). Taki piłkarz jest spokojnie warty 10 mln :tak:
27 lipca 2013, 16:26 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Boję się, że teraz nasi pomyślą: "po co nam napastnik skoro Defoe jest w dobrej formie"...
Boję się, że teraz nasi pomyślą: "po co nam napastnik skoro Defoe jest w dobrej formie"
27 lipca 2013, 16:36 [cytuj]
Diego powiedział/a:

jak sam napisałeś, jeśli nie bedzie kontuzji;p

może i był tyle wart, ale też cena może wzrosnąć przeciez do 5
ale barca za to ze niby został dała mu wolną reke
no i ma bardzo duże wynagrodzenie, a w barcelonie raczej nie mają za duzo kasy aby utrzymywać takich ludzi na ławce;)
jak sam napisałeś, jeśli nie bedzie kontuzji;p może i był tyle wart, ale też cena może wzrosnąć przeciez do 5 ale barca za to ze niby został dała mu wolną reke no i ma bardzo duże wynagrodzenie, a w barcelonie raczej nie mają za duzo kasy aby utrzymywać takich ludzi na ławce;)
27 lipca 2013, 18:52 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Jeśli już Real tak bardzo chce Bale'a to zawołajmy 70-80 mln euro + Coentrao i di Marie :tak:

Jedynym kłopot to tygodniówki dla nich, ale byłyby na pewno niższe niż ta co będzie przysługiwała Garethowi z nowego kontraktu. Pozyskując tych piłkarzy mielibyśmy rozwiązany problem lewego obrońcy, i w miarę ogarniętego następce Bale'a, który idealnie pasowałby do taktyki 4-3-3 i jeszcze 70-80 mln na transfery.
:cwaniak:

Wydaje mi się, że to jeszcze lepszy pomysł niż zostanie Garetha w klubie. A jak Real się nie zgodzi to Bale zostaje z nami i też jest dobrze. :ok:
Nawet jakbyśmy sprzedali Bale'a za 80 mln i jeszcze tamtych 2 dostali to na transfery zarząd da DL około 50 mln co już nie jest tak dużo w tych czasach ... zjebali tą piłkę Ci szejkowie z ich pieniędzmi XD
Nawet jakbyśmy sprzedali Bale'a za 80 mln i jeszcze tamtych 2 dostali to na transfery zarząd da DL około 50 mln co już nie jest tak dużo w tych czasach ... zjebali tą piłkę Ci szejkowie z ich pieniędzmi XD
27 lipca 2013, 20:24 [cytuj]
Jablona22 powiedział/a:

50 mln to nie dużo? Za 50 mln +15 mln ze swoich mamy neymara lub cavaniego .
50 mln to nie dużo? Za 50 mln +15 mln ze swoich mamy neymara lub cavaniego
27 lipca 2013, 21:26 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
50 mln to nie dużo? Za 50 mln +15 mln ze swoich mamy neymara lub cavaniego

Pieprzysz jak poparzony. W jakich realiach Ty żyjesz? Naprawdę myślisz, że moglibyśmy pozyskać tych piłkarzy? Neymar zastanawia się czy przejść do Realu czy Barcelony i ile uda mu się zdobyć trofeów w przyszłym sezonie, a Ty myślisz, że przejdzie do drużyny, która nawet nie zagra w przyszłym roku w LM? Pomyśl zanim coś napiszesz :bezradny:
Pieprzysz jak poparzony. W jakich realiach Ty żyjesz? Naprawdę myślisz, że moglibyśmy pozyskać tych piłkarzy? Neymar zastanawia się czy przejść do Realu czy Barcelony i ile uda mu się zdobyć trofeów w przyszłym sezonie, a Ty myślisz, że przejdzie do drużyny, która nawet nie zagra w przyszłym roku w LM? Pomyśl zanim coś napiszesz :bezradny:
27 lipca 2013, 21:42 [cytuj]
ProVex skończ już z tymi transferami bo do tej pory to przymierzałeś już do nas : Suareza, Mate i wielu, wielu innych , owszem każdy może pomarzyć , ale zapomnij, że tacy gracze jak Cavani czy Neymar by do nas doszli :) , co innego jakbyśmy grali w LM , czyli co najmniej 3 miejsce , bo 4 to nie do końca pewna gra w fazie grupowej.
ProVex skończ już z tymi transferami bo do tej pory to przymierzałeś już do nas : Suareza, Mate i wielu, wielu innych , owszem każdy może pomarzyć , ale zapomnij, że tacy gracze jak Cavani czy Neymar by do nas doszli :) , co innego jakbyśmy grali w LM , czyli co najmniej 3 miejsce , bo 4 to nie do końca pewna gra w fazie grupowej
|<  <<  <  114  115  116  117  118    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 7 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się