Forum dyskusyjne
27 lipca 2013, 11:19 [cytuj]
Chodzą pogłoski , że Soldado jeszcze nie jest nasz tylko dlatego , że Valencia szuka zastępcy za niego.
Jak donosi, The Sun odrzuciliśmy ofertę Realu opiewającą na 81 mln. funtów za Bale'a.
http://www.givemesport.com/363368-tottenham-reject-81m-gareth-bale-bid-from-real-madrid?
Chodzą pogłoski , że Soldado jeszcze nie jest nasz tylko dlatego , że Valencia szuka zastępcy za niego.
Jak donosi, The Sun odrzuciliśmy ofertę Realu opiewającą na 81 mln. funtów za Bale'a.
http://www.givemesport.com/363368-tottenham-reject-81m-gareth-bale-bid-from-real-madrid?
27 lipca 2013, 14:35 [cytuj]
Powie mi ktoś co z tym Garethem naszym? Bo trochę mnie nie było i wszędzie piszą inne rzeczy :/
Powie mi ktoś co z tym Garethem naszym? Bo trochę mnie nie było i wszędzie piszą inne rzeczy :/
27 lipca 2013, 14:58 [cytuj]
Ozzy powiedział/a:
Bareth Gale zostanie
Bareth Gale zostanie :D
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
27 lipca 2013, 15:29 [cytuj]
Meanwhile, former Spurs boss Harry Redknapp said that he is convinced that Bale will stay at White Hart Lane this summer.
Meanwhile, former Spurs boss Harry Redknapp said that he is convinced that Bale will stay at White Hart Lane this summer.
:brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
27 lipca 2013, 15:33 [cytuj]
Jeśli już Real tak bardzo chce Bale'a to zawołajmy 70-80 mln euro + Coentrao i di Marie
Jedynym kłopot to tygodniówki dla nich, ale byłyby na pewno niższe niż ta co będzie przysługiwała Garethowi z nowego kontraktu. Pozyskując tych piłkarzy mielibyśmy rozwiązany problem lewego obrońcy, i w miarę ogarniętego następce Bale'a, który idealnie pasowałby do taktyki 4-3-3 i jeszcze 70-80 mln na transfery.
Wydaje mi się, że to jeszcze lepszy pomysł niż zostanie Garetha w klubie. A jak Real się nie zgodzi to Bale zostaje z nami i też jest dobrze.
Jeśli już Real tak bardzo chce Bale'a to zawołajmy 70-80 mln euro + Coentrao i di Marie :tak:
Jedynym kłopot to tygodniówki dla nich, ale byłyby na pewno niższe niż ta co będzie przysługiwała Garethowi z nowego kontraktu. Pozyskując tych piłkarzy mielibyśmy rozwiązany problem lewego obrońcy, i w miarę ogarniętego następce Bale'a, który idealnie pasowałby do taktyki 4-3-3 i jeszcze 70-80 mln na transfery.
:cwaniak:
Wydaje mi się, że to jeszcze lepszy pomysł niż zostanie Garetha w klubie. A jak Real się nie zgodzi to Bale zostaje z nami i też jest dobrze. :ok:
27 lipca 2013, 15:34 [cytuj]
Wygląda na to, że nasza współpraca a Realem polega na tym, że oni podbijają cenę, ale wcale nie chcą kupić,a my im sprzedać. Chodzi o to, żeby zanęcić jakiegoś szejka, który podniecony nie wytrzyma wytrysku i sypnie ze 150 Ł.
Wygląda na to, że nasza współpraca a Realem polega na tym, że oni podbijają cenę, ale wcale nie chcą kupić,a my im sprzedać. Chodzi o to, żeby zanęcić jakiegoś szejka, który podniecony nie wytrzyma wytrysku i sypnie ze 150 Ł
27 lipca 2013, 15:45 [cytuj]
Raptus1 powiedział/a:
Wygląda na to, że nasza współpraca a Realem polega na tym, że oni podbijają cenę, ale wcale nie chcą kupić,a my im sprzedać. Chodzi o to, żeby zanęcić jakiegoś szejka, który podniecony nie wytrzyma wytrysku i sypnie ze 150 Ł
--
dobre
:rotfl:
--
dobre
27 lipca 2013, 15:51 [cytuj]
Oficjalnie Higuain w Napoli za 37 milionów euro
Real pokazał, że potrafi robić transfery, w przeciwieństwie do Barcy
D. Villa 2-5 mln do bezpośredniego rywala
G. Higuain 37 mln do innej ligi
Oficjalnie Higuain w Napoli za 37 milionów euro :szok:
Real pokazał, że potrafi robić transfery, w przeciwieństwie do Barcy
D. Villa 2-5 mln do bezpośredniego rywala
G. Higuain 37 mln do innej ligi
27 lipca 2013, 15:55 [cytuj]
To Napoli nieźle przepłaciło za transfer Higuaina. Nie jest wart takich pięniedzy.
To Napoli nieźle przepłaciło za transfer Higuaina. Nie jest wart takich pięniedzy
27 lipca 2013, 16:06 [cytuj]
rynek transferowy tak oszalał, że taka cena w ogóle mnie nie dziwi
rynek transferowy tak oszalał, że taka cena w ogóle mnie nie dziwi
27 lipca 2013, 16:09 [cytuj]
cena R. Soldado nie wydaje się już teraz aż tak wysoka
cena R. Soldado nie wydaje się już teraz aż tak wysoka :mysli:
27 lipca 2013, 16:16 [cytuj]
to wiekszośc kasy za Cavaniego poszła juz do realu
Callejon, Albiol i Higuain
nie ma co porównywać Higuaina do Vili, Gonzalo jest też dużo młodszy to można wiecej inwestowac
nie ma co porównywać Higuaina do Vili, Gonzalo jest też dużo młodszy to można wiecej inwestowac;)
27 lipca 2013, 16:21 [cytuj]
i tym sposobem JD został królem strzelców turnieju w HK
i tym sposobem JD został królem strzelców turnieju w HK:X
27 lipca 2013, 16:23 [cytuj]
Robert powiedział/a:
nie ma co porównywać Higuaina do Vili, Gonzalo jest też dużo młodszy to można wiecej inwestowac

Jasne, ale D. Villa to jednak wielka marka, człowiek, dla którego ludzi przychodzą na stadion, niezależnie od jego formy. To dalej wielki piłkarz i sprzedanie go za 2 mln jest dla mnie co najmniej śmieszne. Villa na pewno nie zapomniał jak gra się w piłkę i jestem pewien, że jeśli nie będą nękać go kontuzje, to będzie jednym z lepszych strzelców ligi. Poza tym to bardzo medialna postać, która przyniesie klubowi kibiców, medialność, a także pieniądze (sprzedaże koszulek, gadżetów, sprzedaż biletów). Taki piłkarz jest spokojnie warty 10 mln
Jasne, ale D. Villa to jednak wielka marka, człowiek, dla którego ludzi przychodzą na stadion, niezależnie od jego formy. To dalej wielki piłkarz i sprzedanie go za 2 mln jest dla mnie co najmniej śmieszne. Villa na pewno nie zapomniał jak gra się w piłkę i jestem pewien, że jeśli nie będą nękać go kontuzje, to będzie jednym z lepszych strzelców ligi. Poza tym to bardzo medialna postać, która przyniesie klubowi kibiców, medialność, a także pieniądze (sprzedaże koszulek, gadżetów, sprzedaż biletów). Taki piłkarz jest spokojnie warty 10 mln :tak:
27 lipca 2013, 16:26 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
i tym sposobem JD został królem strzelców turnieju w HK

Boję się, że teraz nasi pomyślą: "po co nam napastnik skoro Defoe jest w dobrej formie"...
Boję się, że teraz nasi pomyślą: "po co nam napastnik skoro Defoe jest w dobrej formie"
27 lipca 2013, 16:36 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Jasne, ale D. Villa to jednak wielka marka, człowiek, dla którego ludzi przychodzą na stadion, niezależnie od jego formy. To dalej wielki piłkarz i sprzedanie go za 2 mln jest dla mnie co najmniej śmieszne. Villa na pewno nie zapomniał jak gra się w piłkę i jestem pewien, że jeśli nie będą nękać go kontuzje, to będzie jednym z lepszych strzelców ligi. Poza tym to bardzo medialna postać, która przyniesie klubowi kibiców, medialność, a także pieniądze (sprzedaże koszulek, gadżetów, sprzedaż biletów). Taki piłkarz jest spokojnie warty 10 mln

jak sam napisałeś, jeśli nie bedzie kontuzji;p
może i był tyle wart, ale też cena może wzrosnąć przeciez do 5
ale barca za to ze niby został dała mu wolną reke
no i ma bardzo duże wynagrodzenie, a w barcelonie raczej nie mają za duzo kasy aby utrzymywać takich ludzi na ławce
jak sam napisałeś, jeśli nie bedzie kontuzji;p
może i był tyle wart, ale też cena może wzrosnąć przeciez do 5
ale barca za to ze niby został dała mu wolną reke
no i ma bardzo duże wynagrodzenie, a w barcelonie raczej nie mają za duzo kasy aby utrzymywać takich ludzi na ławce;)
27 lipca 2013, 18:52 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Jeśli już Real tak bardzo chce Bale'a to zawołajmy 70-80 mln euro + Coentrao i di Marie
Wydaje mi się, że to jeszcze lepszy pomysł niż zostanie Garetha w klubie. A jak Real się nie zgodzi to Bale zostaje z nami i też jest dobrze.

Nawet jakbyśmy sprzedali Bale'a za 80 mln i jeszcze tamtych 2 dostali to na transfery zarząd da DL około 50 mln co już nie jest tak dużo w tych czasach ... zjebali tą piłkę Ci szejkowie z ich pieniędzmi XD
Nawet jakbyśmy sprzedali Bale'a za 80 mln i jeszcze tamtych 2 dostali to na transfery zarząd da DL około 50 mln co już nie jest tak dużo w tych czasach ... zjebali tą piłkę Ci szejkowie z ich pieniędzmi XD
27 lipca 2013, 20:24 [cytuj]
Jablona22 powiedział/a:
50 mln to nie dużo? Za 50 mln +15 mln ze swoich mamy neymara lub cavaniego .
50 mln to nie dużo? Za 50 mln +15 mln ze swoich mamy neymara lub cavaniego
27 lipca 2013, 21:26 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
50 mln to nie dużo? Za 50 mln +15 mln ze swoich mamy neymara lub cavaniego
Pieprzysz jak poparzony. W jakich realiach Ty żyjesz? Naprawdę myślisz, że moglibyśmy pozyskać tych piłkarzy? Neymar zastanawia się czy przejść do Realu czy Barcelony i ile uda mu się zdobyć trofeów w przyszłym sezonie, a Ty myślisz, że przejdzie do drużyny, która nawet nie zagra w przyszłym roku w LM? Pomyśl zanim coś napiszesz
Pieprzysz jak poparzony. W jakich realiach Ty żyjesz? Naprawdę myślisz, że moglibyśmy pozyskać tych piłkarzy? Neymar zastanawia się czy przejść do Realu czy Barcelony i ile uda mu się zdobyć trofeów w przyszłym sezonie, a Ty myślisz, że przejdzie do drużyny, która nawet nie zagra w przyszłym roku w LM? Pomyśl zanim coś napiszesz :bezradny:
27 lipca 2013, 21:42 [cytuj]
ProVex skończ już z tymi transferami bo do tej pory to przymierzałeś już do nas : Suareza, Mate i wielu, wielu innych , owszem każdy może pomarzyć , ale zapomnij, że tacy gracze jak Cavani czy Neymar by do nas doszli

, co innego jakbyśmy grali w LM , czyli co najmniej 3 miejsce , bo 4 to nie do końca pewna gra w fazie grupowej.
ProVex skończ już z tymi transferami bo do tej pory to przymierzałeś już do nas : Suareza, Mate i wielu, wielu innych , owszem każdy może pomarzyć , ale zapomnij, że tacy gracze jak Cavani czy Neymar by do nas doszli :) , co innego jakbyśmy grali w LM , czyli co najmniej 3 miejsce , bo 4 to nie do końca pewna gra w fazie grupowej