Forum dyskusyjne
27 lipca 2013, 22:04 [cytuj]
Na profilach facebookowych zaroiło się od plotek, że transfer Soldado już klepnięty i oficjalnie będzie potwierdzony po dzisiejszym meczu Milan Valencia, czyli w zasadzie już. Choć osobiście nie chce mi się w to wierzyć
Na profilach facebookowych zaroiło się od plotek, że transfer Soldado już klepnięty i oficjalnie będzie potwierdzony po dzisiejszym meczu Milan Valencia, czyli w zasadzie już. Choć osobiście nie chce mi się w to wierzyć
27 lipca 2013, 22:16 [cytuj]
http://www.cartilagefreecaptain.com/2013/7/27/4563470/roberto-soldado-tottenham-hotspur-transfer-rumours?
Ponoć Baldini wpłacił kwotę jaką Valencia chciała za Soldado.
EDIT: Coraz więcej bulwarówek podaje o zakupie przez nas Soldado , dodatkowo pojawiły się informacje, że oficjalnie wystowsowaliśmy zapytanie o cene jaką chce Internacional za Damiao.
http://www.cartilagefreecaptain.com/2013/7/27/4563470/roberto-soldado-tottenham-hotspur-transfer-rumours?
Ponoć Baldini wpłacił kwotę jaką Valencia chciała za Soldado.
EDIT: Coraz więcej bulwarówek podaje o zakupie przez nas Soldado , dodatkowo pojawiły się informacje, że oficjalnie wystowsowaliśmy zapytanie o cene jaką chce Internacional za Damiao
27 lipca 2013, 22:34 [cytuj]
"While Cadena SER in general is spotty, Guaita has been reliable this summer, calling a number of La Liga transfers early and correctly. Most recently, he got Oriol Romeu and Kevin Gameiro's moves right. He's also been consistent over the last week in stating that Valencia would not accept Tottenham's initial bid of €26 million, but that Spurs would be willing to raise it."
To mnie napawa optymizmem
"While Cadena SER in general is spotty, Guaita has been reliable this summer, calling a number of La Liga transfers early and correctly. Most recently, he got Oriol Romeu and Kevin Gameiro's moves right. He's also been consistent over the last week in stating that Valencia would not accept Tottenham's initial bid of €26 million, but that Spurs would be willing to raise it."
To mnie napawa optymizmem
27 lipca 2013, 22:37 [cytuj]
Kupiliśmy go to OK, ale ja oglądając Bayern - Borrusia zastanawiam się i klnę dlaczego nie kupiliśmy Aubameyang'a
Kupiliśmy go to OK, ale ja oglądając Bayern - Borrusia zastanawiam się i klnę dlaczego nie kupiliśmy Aubameyang'a
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
27 lipca 2013, 22:41 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Fakt. Jest chyba szybszy od Azzy
Zapewniam Cię jednak, ze gdyby miał oferty ze Spurs i BvB to wybrałby raczej tę drugą opcję
Fakt. Jest chyba szybszy od Azzy :mysli:
Zapewniam Cię jednak, ze gdyby miał oferty ze Spurs i BvB to wybrałby raczej tę drugą opcję :)
27 lipca 2013, 22:41 [cytuj]
Piszą, że Levy zapłaci na wstępie 16 mln Ł, a doda 10 jak mu jakiś period minie, ale co to jest i czym się objawia to nie wiem.
Piszą, że Levy zapłaci na wstępie 16 mln Ł, a doda 10 jak mu jakiś period minie, ale co to jest i czym się objawia to nie wiem
27 lipca 2013, 22:44 [cytuj]
Smiejcie się :-D mi się prawie bayern lewandowski podobał i takiego napastnika bym nam życzył
Smiejcie się :-D mi się prawie bayern lewandowski podobał i takiego napastnika bym nam życzył
27 lipca 2013, 22:45 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Fakt. Jest chyba szybszy od Azzy
Zapewniam Cię jednak, ze gdyby miał oferty ze Spurs i BvB to wybrałby raczej tę drugą opcję

na 30 m to jest szybszy od Bolta, jakoś niedawno o tym czytalem i Borek dzisiaj to gadal ;d
to od Lennona tez;p
na chwile obecną? tak, drugą:p
na 30 m to jest szybszy od Bolta, jakoś niedawno o tym czytalem i Borek dzisiaj to gadal ;d
to od Lennona tez;p
27 lipca 2013, 22:46 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
50 mln to nie dużo? Za 50 mln +15 mln ze swoich mamy neymara lub cavaniego
kolega ma niezłą fantazję albo niesamowite poczucie humoru
Chodzą słuchy, że Soldado nasz i ogłoszenie porozumienia to kwestia kilku/kilkunastu/kilkudziesięciu godzin

Szczerze mówiąc, jeśli tego nie dopniemy, to przestanę wierzyć w cokolwiek ...
Po sprowadzeniu Soldado naszym priorytetem ma być nowy LB. Moim zdaniem słusznie, bo ani Rose, ani Ekotto nie gwarantują formy pozwalającej walczyć o LM. Ale tu pojawia się pytanie: kto zagwarantuje? Wszyscy wiemy, że rynek lewych obrońców jest dość kulawy ...
kolega ma niezłą fantazję albo niesamowite poczucie humoru ;)
Chodzą słuchy, że Soldado nasz i ogłoszenie porozumienia to kwestia kilku/kilkunastu/kilkudziesięciu godzin ;) Szczerze mówiąc, jeśli tego nie dopniemy, to przestanę wierzyć w cokolwiek ... ;)
Po sprowadzeniu Soldado naszym priorytetem ma być nowy LB. Moim zdaniem słusznie, bo ani Rose, ani Ekotto nie gwarantują formy pozwalającej walczyć o LM. Ale tu pojawia się pytanie: kto zagwarantuje? Wszyscy wiemy, że rynek lewych obrońców jest dość kulawy
27 lipca 2013, 22:48 [cytuj]
Yiddo Kowal powiedział/a:
Nie ma opcji. Trzeba się pogodzić z tym, że nikt z podstawy Bayernu/Borussi nie przejdzie do nas przynajmniej w tym roku, a najpewniej w następnych też nie

Choć myślę, że każdy z tych zawodników, z wyjątkiem Robbena, byłby ogromnym wzmocnieniem.
Btw. Kapitalny mecz był dzisiaj, a Gundogan to co gra to jest mistrzostwo świata. I pomyśleć , że podobno byliśmy nim zainteresowani w zeszłym roku
Nie ma opcji. Trzeba się pogodzić z tym, że nikt z podstawy Bayernu/Borussi nie przejdzie do nas przynajmniej w tym roku, a najpewniej w następnych też nie ;| Choć myślę, że każdy z tych zawodników, z wyjątkiem Robbena, byłby ogromnym wzmocnieniem.
Btw. Kapitalny mecz był dzisiaj, a Gundogan to co gra to jest mistrzostwo świata. I pomyśleć , że podobno byliśmy nim zainteresowani w zeszłym roku :bezradny:
27 lipca 2013, 22:50 [cytuj]
Robert powiedział/a:
to od Lennona tez;p
Bolt chyba faktycznie musi być "wolny" na tej pierwszej 30-stce , skoro podobno Miłosz Przybecki z naszej Ekstraklasy jest również od niego szybszy na tym dystansie
Bolt chyba faktycznie musi być "wolny" na tej pierwszej 30-stce , skoro podobno Miłosz Przybecki z naszej Ekstraklasy jest również od niego szybszy na tym dystansie :rotfl:
27 lipca 2013, 22:58 [cytuj]
dlaczego bez Robbena ?
a ile Przybecki ma?
dlaczego bez Robbena ?
a ile Przybecki ma?
27 lipca 2013, 23:05 [cytuj]
Chodzi mi bardziej o typ grajka niż nazwisko tu poda tu przyjmie i przetrzyma tu asyste zrobi tu 100 nie trafi gwarancja emocji i paru " ciepłych " słów

znaczy normalny Kogut
Chodzi mi bardziej o typ grajka niż nazwisko tu poda tu przyjmie i przetrzyma tu asyste zrobi tu 100 nie trafi gwarancja emocji i paru " ciepłych " słów:D znaczy normalny Kogut
27 lipca 2013, 23:20 [cytuj]
Dawać mi tu tego Soldado, to wtedy będę wyrocznią
Dawać mi tu tego Soldado, to wtedy będę wyrocznią :D
27 lipca 2013, 23:23 [cytuj]
Yiddo Kowal powiedział/a:
Chodzi mi bardziej o typ grajka niż nazwisko tu poda tu przyjmie i przetrzyma tu asyste zrobi tu 100 nie trafi gwarancja emocji i paru " ciepłych " słów

znaczy normalny Kogut
Spoko, jeśli chodzi o przetrzymywanie piłek to Adebayor jest równie dobry

I używaj kolego przecinków, bo trudno się połapać w tym co piszesz
Spoko, jeśli chodzi o przetrzymywanie piłek to Adebayor jest równie dobry :D I używaj kolego przecinków, bo trudno się połapać w tym co piszesz :)
27 lipca 2013, 23:25 [cytuj]
Robert powiedział/a:
to od Lennona tez;p
Na 30 metrów, to i Łukasz Piszczek jest szybszy od Bolta.
Osobiście też szkoda, że do nas nie trafił, bo kwota nie była wygórowana, ale on wie, że Lewy odejdzie za rok i najprawdopodobniej wskoczy na jego miejsce w pierwszym składzie.
Na 30 metrów, to i Łukasz Piszczek jest szybszy od Bolta.
Osobiście też szkoda, że do nas nie trafił, bo kwota nie była wygórowana, ale on wie, że Lewy odejdzie za rok i najprawdopodobniej wskoczy na jego miejsce w pierwszym składzie
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
27 lipca 2013, 23:28 [cytuj]
Robert powiedział/a:
dlaczego bez Robbena ?
a ile Przybecki ma?
1. To proste - Robben to samolub

Jak patrzę na jego grę to aż oczy bolą, na boisku w ogóle nie dostrzega partnerów. Poza tym nie lubię typa

Prowokuje, gestykuluje... Niech lepiej zajmie się grą w piłkę
2.
3.7 sekundy ^^ Tutaj masz ciekawy artykuł+ na końcu zestawienie Bolt vs. Przybecki
http://www.sport.pl/sport/1,65025,14182256,Milosz_Przybecki__Szybszy_niz_Bolt__Skoczny_jak_Jordan.html
1. To proste - Robben to samolub :D Jak patrzę na jego grę to aż oczy bolą, na boisku w ogóle nie dostrzega partnerów. Poza tym nie lubię typa :D Prowokuje, gestykuluje... Niech lepiej zajmie się grą w piłkę :P
2.
3.7 sekundy ^^ Tutaj masz ciekawy artykuł+ na końcu zestawienie Bolt vs. Przybecki :P
http://www.sport.pl/sport/1,65025,14182256,Milosz_Przybecki__Szybszy_niz_Bolt__Skoczny_jak_Jordan.html
27 lipca 2013, 23:39 [cytuj]
Proszę was nie porównujcie Przybeckiego z Boltem, Bolt nie biega na 30 m tylko na 100, 200m... bezsensu to porównywanie XDXD
Proszę was nie porównujcie Przybeckiego z Boltem, Bolt nie biega na 30 m tylko na 100, 200m... bezsensu to porównywanie XDXD:bezradny:
27 lipca 2013, 23:59 [cytuj]
Poważnie? Ja byłem pewny, że na 30-ści :mysli:
:rotfl::rotfl::rotfl:
28 lipca 2013, 00:09 [cytuj]
No ja też. W sumie to mi do dzisiaj wydawało się że oni się ścigają kto pierwszy do sklepu z koksem
No ja też. W sumie to mi do dzisiaj wydawało się że oni się ścigają kto pierwszy do sklepu z koksem
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong