Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  116  117  118  119  120    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
28 lipca 2013, 00:12 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Na 30 metrów, to i Łukasz Piszczek jest szybszy od Bolta.

bo ma 4 nogi :rotfl:

a to nieźle :D

ale w sumie na 30 m to i ja byłem w czołówce grupy, a na wiecej to juz daleko ;d
tak samo oni by wyglądali przy bolcie:wysmiewacz:

jak to nie biega na 30m ;d
bo ma 4 nogi :rotfl: a to nieźle :D ale w sumie na 30 m to i ja byłem w czołówce grupy, a na wiecej to juz daleko ;d tak samo oni by wyglądali przy bolcie:wysmiewacz: jak to nie biega na 30m ;d
28 lipca 2013, 00:31 [cytuj]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=482606495166306&set=a.332870396806584.77129.332258180201139&type=1&theater

Wszystko wskazuje na to, że pozyskaliśmy Soldado ! :brawo:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=482606495166306&set=a.332870396806584.77129.332258180201139&type=1&theater Wszystko wskazuje na to, że pozyskaliśmy Soldado ! :brawo:
28 lipca 2013, 00:57 [cytuj]
Diego powiedział/a:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=482606495166306&set=a.332870396806584.77129.332258180201139&type=1&theater

Wszystko wskazuje na to, że pozyskaliśmy Soldado ! :brawo:

Czekamy na oficjala, jezeli to prawda to wielkie brawa :) :brawo:
28 lipca 2013, 01:23 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:

a wtedy zaczynamy walkę o Nagatomo ;)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 lipca 2013, 01:23 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:

oby:ok:

-
oby:ok: -
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 lipca 2013, 02:30 [cytuj]
Soldado + zatrzymanie Bale i będę zadowolony w 100 % :)
No dobra może nie w 100, bo chciałbym u Nas zobaczyć jakiegoś grajka na lewą obronie, bo BAE nie gwarantuje wysokiego poziomu, od lat bez konkurencji na LO, ktos pisał że może czas zacząc stawiac na Rose, ja osobiście nie mam przekonania do Niego :) No ale chłopakowi dac szanse trzeba i to nie raz na 5 meczów tylko dużo częściej.
Soldado + zatrzymanie Bale i będę zadowolony w 100 % :) No dobra może nie w 100, bo chciałbym u Nas zobaczyć jakiegoś grajka na lewą obronie, bo BAE nie gwarantuje wysokiego poziomu, od lat bez konkurencji na LO, ktos pisał że może czas zacząc stawiac na Rose, ja osobiście nie mam przekonania do Niego :) No ale chłopakowi dac szanse trzeba i to nie raz na 5 meczów tylko dużo częściej
28 lipca 2013, 03:41 [cytuj]
Nie wiem czy ktoś już wspominał tutaj, ale Roberto Soldado zabrakło we wczorajszym spotkaniu z AC Milan, poprzez co media sugerują, że transfer jest już blisko.

Ktoś złośliwy mógłby napisać, że jest jeszcze na wakacjach po PK, ale przecież do Bayernu Monachium wrócili tacy zawodnicy jak Dante czy Luis Gustavo jakiś czas temu.

Z ciekawości wszedłem na polską stronę Valencii i po wpisach ich kibiców widać, że już powoli żegnają się z Soldado.

Co do źródła informacji, czyli Cadena SER mogę powiedzieć, że wielokrotnie jako pierwsi w Hiszpanii informowali o transferach, które potem się sprawdzały, tak więc jeśli Bambini się nie wycofa to Soldado za parę dni będzie w Tottenhamie, a potem trzeba się pozbyć szrotu i się nie obrażę jak 31 sierpnia na White Hart Lane przyjdzie jeszcze jakiś zawodnik. Nie obraziłbym się jakby był to gracz, który potrafi występować na środku obrony, jak i zarówno jako defensywny pomocnik.

Nie wiemy jak będzie prezentował się Kaboul (ale jak zarząd nie planuje go sprzedać, a taka informacja się nie pojawiła to może znak, że wszystko wraca do normy), ponadto przydałby się jakiś konkurent dla Sandro o miejsce w pierwszej jedenastce, bo Huddlestone i Parker to nie ten poziom. Szkoda, że przed pół roku odpuściliśmy Moussę Sissoko, który trafił za 2 miliony euro do Newcastle.

Dla Bambinego miałbym jeszcze jedno zadanie - Marzy mi się, aby sprowadził do Tottenhamu kilku scoutów FC Porto :)
Nie wiem czy ktoś już wspominał tutaj, ale Roberto Soldado zabrakło we wczorajszym spotkaniu z AC Milan, poprzez co media sugerują, że transfer jest już blisko. Ktoś złośliwy mógłby napisać, że jest jeszcze na wakacjach po PK, ale przecież do Bayernu Monachium wrócili tacy zawodnicy jak Dante czy Luis Gustavo jakiś czas temu. Z ciekawości wszedłem na polską stronę Valencii i po wpisach ich kibiców widać, że już powoli żegnają się z Soldado. Co do źródła informacji, czyli Cadena SER mogę powiedzieć, że wielokrotnie jako pierwsi w Hiszpanii informowali o transferach, które potem się sprawdzały, tak więc jeśli Bambini się nie wycofa to Soldado za parę dni będzie w Tottenhamie, a potem trzeba się pozbyć szrotu i się nie obrażę jak 31 sierpnia na White Hart Lane przyjdzie jeszcze jakiś zawodnik. Nie obraziłbym się jakby był to gracz, który potrafi występować na środku obrony, jak i zarówno jako defensywny pomocnik. Nie wiemy jak będzie prezentował się Kaboul (ale jak zarząd nie planuje go sprzedać, a taka informacja się nie pojawiła to może znak, że wszystko wraca do normy), ponadto przydałby się jakiś konkurent dla Sandro o miejsce w pierwszej jedenastce, bo Huddlestone i Parker to nie ten poziom. Szkoda, że przed pół roku odpuściliśmy Moussę Sissoko, który trafił za 2 miliony euro do Newcastle. Dla Bambinego miałbym jeszcze jedno zadanie - Marzy mi się, aby sprowadził do Tottenhamu kilku scoutów FC Porto :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
28 lipca 2013, 05:20 [cytuj]
Bambini^^ dobre :ok:

Dyrektor Valencii na Twitterze napisał, że Soldado niebawem będzie oficjalnie piłkarzem Spurs! :cwaniak:
Bambini^^ dobre :ok: Dyrektor Valencii na Twitterze napisał, że Soldado niebawem będzie oficjalnie piłkarzem Spurs! :cwaniak:
28 lipca 2013, 08:42 [cytuj]
Lewy obrońca nie jest priorytetem . Równie dobrze Vertonghen może grać na tej pozycji ( gol z man utd i asysta z evertonem - na szybko mi się przypomniało ), kaboul i dawson środek a prawa walker .
Lewy obrońca nie jest priorytetem . Równie dobrze Vertonghen może grać na tej pozycji ( gol z man utd i asysta z evertonem - na szybko mi się przypomniało ), kaboul i dawson środek a prawa walker
28 lipca 2013, 09:07 [cytuj]
http://www.101greatgoals.com/blog/real-madrid-offer-tottenham-e60m-di-maria-coentrao-for-gareth-bale-levy-wants-e120m-as/?
http://www.101greatgoals.com/blog/real-madrid-offer-tottenham-e60m-di-maria-coentrao-for-gareth-bale-levy-wants-e120m-as/?
28 lipca 2013, 09:23 [cytuj]
Fajne okno transferowe. Transfery finalizowane w lipcu a nie w ostatni dzień okienka, nie szczędzimy zbytnio kasy. Uważam, że jeśli Bale zostanie i przyjdzie Soldado, a AVB poukłada tą naszą paczkę to się nie zdziwię jak będziemy się bić do końca o mistrzostwo. :)
Jeśli udałoby nam się sprzedać jeszcze Parkera i Big Toma to byłyby okienka udane w 100%.
Fajne okno transferowe. Transfery finalizowane w lipcu a nie w ostatni dzień okienka, nie szczędzimy zbytnio kasy. Uważam, że jeśli Bale zostanie i przyjdzie Soldado, a AVB poukłada tą naszą paczkę to się nie zdziwię jak będziemy się bić do końca o mistrzostwo. :) Jeśli udałoby nam się sprzedać jeszcze Parkera i Big Toma to byłyby okienka udane w 100%
28 lipca 2013, 09:36 [cytuj]
Już nawet Sky Sports potwierdza, że Tottenham wznowił rozmowy z Valencią, oni jak zawsze z opóźnieniem, ale teraz wiadomo, że to wszystko prawda i prawdopodobnie Soldado być może już nawet za kilka godzin będzie graczem Tottenhamu. Co do innych plotek transferowych to ponoć Levy chce od Besiktasu 8 mln. euro za Adebayora ( 7 mln. funtów ) oraz nasz Daniel nie schodzi z ceny za Bale i chce 100 mln. funtów, choć wątpie w to, że z Bale to prawda. Po prostu pismaki sieją zamieszanie bo Levy będzie mu proponował nowy kontrakt to chcą narobić wszystkim mętliku w głowie.
Już nawet Sky Sports potwierdza, że Tottenham wznowił rozmowy z Valencią, oni jak zawsze z opóźnieniem, ale teraz wiadomo, że to wszystko prawda i prawdopodobnie Soldado być może już nawet za kilka godzin będzie graczem Tottenhamu. Co do innych plotek transferowych to ponoć Levy chce od Besiktasu 8 mln. euro za Adebayora ( 7 mln. funtów ) oraz nasz Daniel nie schodzi z ceny za Bale i chce 100 mln. funtów, choć wątpie w to, że z Bale to prawda. Po prostu pismaki sieją zamieszanie bo Levy będzie mu proponował nowy kontrakt to chcą narobić wszystkim mętliku w głowie
28 lipca 2013, 09:47 [cytuj]
Jak wrócę z pracy to Soldado ma być oficjalnie nasz :nerwus:
Jak wrócę z pracy to Soldado ma być oficjalnie nasz :nerwus:
28 lipca 2013, 10:00 [cytuj]
Będzie nasz jeśli Baldini znów nie wycofa oferty :)
Będzie nasz jeśli Baldini znów nie wycofa oferty :)
28 lipca 2013, 10:26 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Już nawet Sky Sports potwierdza, że Tottenham wznowił rozmowy z Valencią, oni jak zawsze z opóźnieniem, ale teraz wiadomo, że to wszystko prawda i prawdopodobnie Soldado być może już nawet za kilka godzin będzie graczem Tottenhamu. Co do innych plotek transferowych to ponoć Levy chce od Besiktasu 8 mln. euro za Adebayora ( 7 mln. funtów ) oraz nasz Daniel nie schodzi z ceny za Bale i chce 100 mln. funtów, choć wątpie w to, że z Bale to prawda. Po prostu pismaki sieją zamieszanie bo Levy będzie mu proponował nowy kontrakt to chcą narobić wszystkim mętliku w głowie

Levy nie jest głupi , będzie podbijał cenę ,aż przyjdzie ~~30 sierpnia i real wyda 150 mln euro za bale.
Levy nie jest głupi , będzie podbijał cenę ,aż przyjdzie ~~30 sierpnia i real wyda 150 mln euro za bale
28 lipca 2013, 10:32 [cytuj]
Pełno pismaków podaje, że Soldado jest nasz i że jutro ma przejść testy medyczne.
Pełno pismaków podaje, że Soldado jest nasz i że jutro ma przejść testy medyczne
28 lipca 2013, 10:56 [cytuj]
Cenie Soldado bardziej od Negredo i jeśli faktycznie pojawi się w naszym zespole to będe mega szczęśliwy:D
Czekam na oficjalne info:tak:
Cenie Soldado bardziej od Negredo i jeśli faktycznie pojawi się w naszym zespole to będe mega szczęśliwy:D Czekam na oficjalne info:tak:
28 lipca 2013, 11:29 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

http://gigaliga.wordpress.com/2013/06/08/topteam-najlepszy-lewy-obronca-bundesligi/

Mozna by sie jeszcze przyjzec temu Oczipce i Sorgowi, Bundesligi nie ogladam, wiec moze ktos powie o nich cos wiecej :)
http://gigaliga.wordpress.com/2013/06/08/topteam-najlepszy-lewy-obronca-bundesligi/ Mozna by sie jeszcze przyjzec temu Oczipce i Sorgowi, Bundesligi nie ogladam, wiec moze ktos powie o nich cos wiecej :)
28 lipca 2013, 11:47 [cytuj]
Skysport : Tottenham are ready to make Edin Dzeko their No.1 target.
Skysport : Tottenham are ready to make Edin Dzeko their No.1 target
28 lipca 2013, 11:50 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Skysport : Tottenham are ready to make Edin Dzeko their No.1 target

--
czyżby z Soldado daliśmy sobie spokój
-- czyżby z Soldado daliśmy sobie spokój
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
|<  <<  <  116  117  118  119  120    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 4 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się