Forum dyskusyjne
28 lipca 2013, 19:05 [cytuj]
Tylko, że Real nie złożyło żadnej oferty , od tego zacznijmy

, a jeśli w tym seoznie bedziemy w TOP 3 to Bale nawet i na następny sezon nie odejdzie

. Zresztą nic nie mówił, że chce odejść lecz mówił, że jest szczęsliwy na White Hart Lane.
Tylko, że Real nie złożyło żadnej oferty , od tego zacznijmy ;) , a jeśli w tym seoznie bedziemy w TOP 3 to Bale nawet i na następny sezon nie odejdzie ;). Zresztą nic nie mówił, że chce odejść lecz mówił, że jest szczęsliwy na White Hart Lane
28 lipca 2013, 19:07 [cytuj]
No to teraz Honda, lewy obrońca i dodatkowy napastnik
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
28 lipca 2013, 19:08 [cytuj]
i babcia stasia, na bude.
ProVex, w jakim ty swiecie zyjesz?
i babcia stasia, na bude.
ProVex, w jakim ty swiecie zyjesz?
28 lipca 2013, 19:12 [cytuj]
Pewnie anime
Pewnie anime :D
28 lipca 2013, 19:22 [cytuj]
Ja nie wiem co z tym gosciem nie tak. Najpierw mowi ze trzeba Cavaniego, Suareza i Mate, a pozniej o jakis ofertach Realu 90 mln i Coentrao/Di Maria za Bale'a, którą odrzucilismy o.o
Za 23 latka dadzą 100 mln, ale za 24 ze złotą piłką to nie.
Ja nie wiem co z tym gosciem nie tak. Najpierw mowi ze trzeba Cavaniego, Suareza i Mate, a pozniej o jakis ofertach Realu 90 mln i Coentrao/Di Maria za Bale'a, którą odrzucilismy o.o
Za 23 latka dadzą 100 mln, ale za 24 ze złotą piłką to nie.:plask:
28 lipca 2013, 19:27 [cytuj]
"Za rok bale może być tylko tańszy , nawet jeśli zdobyłby złotą piłkę , to nikt nie wyda za 24 letniego skrzydłowego +100mln euro ."
-- bzdury - do 27-28 roku życia piłkarze głównie

drożeją a nie tanieją
"Za rok bale może być tylko tańszy , nawet jeśli zdobyłby złotą piłkę , to nikt nie wyda za 24 letniego skrzydłowego +100mln euro ."
-- bzdury - do 27-28 roku życia piłkarze głównie :mysli: drożeją a nie tanieją
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 lipca 2013, 19:28 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Honda czasem nie jest juz w Milanie?
ProVex coś ćpie
Honda czasem nie jest juz w Milanie?
ProVex coś ćpie:wysmiewacz:
28 lipca 2013, 19:29 [cytuj]
nie mówiąc już o tym, że jak bale zostanie to idą dla nas zyski z miejsca w lidze, bramek, możliwej grze w lidze mistrzów, nowych fanach, sprzedaży koszulek itd. także nawet jeżeli za rok mielibysmy go sprzedać za 10 mln mniej to bardzo możliwe, że przez ten rok bale dla nas 'zarobi' 20 mln
nie mówiąc już o tym, że jak bale zostanie to idą dla nas zyski z miejsca w lidze, bramek, możliwej grze w lidze mistrzów, nowych fanach, sprzedaży koszulek itd. także nawet jeżeli za rok mielibysmy go sprzedać za 10 mln mniej to bardzo możliwe, że przez ten rok bale dla nas 'zarobi' 20 mln ;)
28 lipca 2013, 19:48 [cytuj]
ProVex powiedział/a:
Powiedzmy sobie szczerze . Bale i tak odejdzie , niewiadomo tylko tego czy teraz czy za rok , skoro teraz real daje ~~90 mln euro+di marie + contentrao to musimy go sprzedać , dlaczego? Dimaria zastępstwo za bale , contentrao lewa obrona + 90 mln na potencjalne wzmocnienia .
Za rok bale może być tylko tańszy , nawet jeśli zdobyłby złotą piłkę , to nikt nie wyda za 24 letniego skrzydłowego +100mln euro
Weź się jebnij w łeb. Żaden klub takich pieniędzy nie da do tego z dwoma piłkarzami. Naprawdę weź sobie to do serca co niektórzy Spursmaniacy mówili. Ogarnij trochę. Dżizas
Weź się jebnij w łeb. Żaden klub takich pieniędzy nie da do tego z dwoma piłkarzami. Naprawdę weź sobie to do serca co niektórzy Spursmaniacy mówili. Ogarnij trochę. Dżizas
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
28 lipca 2013, 19:56 [cytuj]
Czasami się zastanawiam, czy ProVex nie jest jakimś szpiegiem Arsenalu na tej stronie i nas wszystkich nie próbuje wkurwiać? :mysli:
:D:D:D
28 lipca 2013, 19:58 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
A na kiego grzyba nam jakis skosnooki , najlepszym przykladem w ostatnich latach razenia sobie azjaty w premiership jest Park a wczesniej Seol. Tak ze zoltej nacji na angielskich boiskach zdecydowanie nie.
A na kiego grzyba nam jakis skosnooki , najlepszym przykladem w ostatnich latach razenia sobie azjaty w premiership jest Park a wczesniej Seol. Tak ze zoltej nacji na angielskich boiskach zdecydowanie nie
28 lipca 2013, 20:04 [cytuj]
Honda prezentuje bardzo dobrą grę w środku pola. Ma świetny drybling, jest kreatywny i ma bardzo dobre, prostopadłe podanie, lecz takowego transferu nie będzie bo dochodzi on do AC Milan po zakończeniu kontraktu z CSKA Moskwa.
EDIT: Już co druga bulwarówka podaje, że jutro Soldado ma być u nas na testach medycznych. Kwota ponoć za Roberto, będzie rozłożona na dwie raty.
Honda prezentuje bardzo dobrą grę w środku pola. Ma świetny drybling, jest kreatywny i ma bardzo dobre, prostopadłe podanie, lecz takowego transferu nie będzie bo dochodzi on do AC Milan po zakończeniu kontraktu z CSKA Moskwa.
EDIT: Już co druga bulwarówka podaje, że jutro Soldado ma być u nas na testach medycznych. Kwota ponoć za Roberto, będzie rozłożona na dwie raty
28 lipca 2013, 20:28 [cytuj]
jedyny azjata ktory sie w ostatnich latach w miare pokazal w angli to byl park z united tylko teraz cos o nim slabo slysze
jedyny azjata ktory sie w ostatnich latach w miare pokazal w angli to byl park z united tylko teraz cos o nim slabo slysze
28 lipca 2013, 20:31 [cytuj]
Alista powiedział/a:
A na kiego grzyba nam jakis skosnooki , najlepszym przykladem w ostatnich latach razenia sobie azjaty w premiership jest Park a wczesniej Seol. Tak ze zoltej nacji na angielskich boiskach zdecydowanie nie
Park w MU radził sobie dobrze. Kto oglądał jego mecz z Milanem ten wie o czym mówię. Seol sobie nie poradził. Nakamura, największa gwiazda Celticu poradził sobie idealnie. Był jeszcze Lee chun Yong w Boltonie i gdyby nie kontuzja to byłby nadal podstawowym graczem. Teraz jest Kagawa, który był wystawiany na skrzydle zamiast na środku. Nacja nie ma tu nic do rzeczy, liczą się umiejętności
Park w MU radził sobie dobrze. Kto oglądał jego mecz z Milanem ten wie o czym mówię. Seol sobie nie poradził. Nakamura, największa gwiazda Celticu poradził sobie idealnie. Był jeszcze Lee chun Yong w Boltonie i gdyby nie kontuzja to byłby nadal podstawowym graczem. Teraz jest Kagawa, który był wystawiany na skrzydle zamiast na środku. Nacja nie ma tu nic do rzeczy, liczą się umiejętności
28 lipca 2013, 21:02 [cytuj]
Jasne ze nacja nie ma nic wspolnego poprostu chodzi o warunki psychofizyczne azjatow. Liga szkocka to nie premiership, tam liczyly sie 2 druzyny a Zurawski byl gwiazda wiec Nakamura nie jest dla mnie wykladnikiem.
Jasne ze nacja nie ma nic wspolnego poprostu chodzi o warunki psychofizyczne azjatow. Liga szkocka to nie premiership, tam liczyly sie 2 druzyny a Zurawski byl gwiazda wiec Nakamura nie jest dla mnie wykladnikiem
28 lipca 2013, 21:02 [cytuj]
Jasne ze nacja nie ma nic wspolnego poprostu chodzi o warunki psychofizyczne azjatow. Liga szkocka to nie premiership, tam liczyly sie 2 druzyny a Zurawski byl gwiazda wiec Nakamura nie jest dla mnie wykladnikiem.
Jasne ze nacja nie ma nic wspolnego poprostu chodzi o warunki psychofizyczne azjatow. Liga szkocka to nie premiership, tam liczyly sie 2 druzyny a Zurawski byl gwiazda wiec Nakamura nie jest dla mnie wykladnikiem
28 lipca 2013, 21:13 [cytuj]
a czy honda nie jest już przypadkiem dogadany z Milanem ?
a czy honda nie jest już przypadkiem dogadany z Milanem ?
28 lipca 2013, 21:16 [cytuj]
Alista powiedział/a:
On ma 31 lat. Przez kilka lat grał na bardzo dobrym poziomie w United. Nie każdy musi być Giggs'em. Nie ma co się spierać, a w Premiership liczą się 4 drużyny i dla mnie to nie jest wielka różnica. W Anglii nie pokazał się jak do tej pory żaden Włoch(a Rossi w United wręcz kicha) czy to znaczy, że Włosi nie poradzą sobie w Anglii? Pomijając moje ogólne zainteresowanie azjatyckim piłkarstwem nie kumam analogii. Jeśli do tej pory nie wybił się w Anglii żaden polak, to Lewandowski nie poradzi sobie w wielkim angielskim klubie?
On ma 31 lat. Przez kilka lat grał na bardzo dobrym poziomie w United. Nie każdy musi być Giggs'em. Nie ma co się spierać, a w Premiership liczą się 4 drużyny i dla mnie to nie jest wielka różnica. W Anglii nie pokazał się jak do tej pory żaden Włoch(a Rossi w United wręcz kicha) czy to znaczy, że Włosi nie poradzą sobie w Anglii? Pomijając moje ogólne zainteresowanie azjatyckim piłkarstwem nie kumam analogii. Jeśli do tej pory nie wybił się w Anglii żaden polak, to Lewandowski nie poradzi sobie w wielkim angielskim klubie?
28 lipca 2013, 21:17 [cytuj]
Nie ma co spekulować na temat Hondy, nawet nie mówi się ona naszym zainteresowaniu.
http://transfery.info/59359,bale-zaczyna-rozmowy
Nie ma co spekulować na temat Hondy, nawet nie mówi się ona naszym zainteresowaniu.
http://transfery.info/59359,bale-zaczyna-rozmowy
28 lipca 2013, 21:17 [cytuj]
A warunki psychofizyczne nie mają już nic do rzeczy, bo Koreańczycy np to dość często bardzo silni i wysocy ludzie. Dość mylnie uważa się wszystkich Azjatów za niską nację
A warunki psychofizyczne nie mają już nic do rzeczy, bo Koreańczycy np to dość często bardzo silni i wysocy ludzie. Dość mylnie uważa się wszystkich Azjatów za niską nację