Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  123  124  125  126  127    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
30 lipca 2013, 15:48 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
No to teraz to już wygląda logicznie. Levy sprzedaje naszego podstawowego grajka za 4,5 mln jak kupił go za ok. 15

Zajebiście logiczne hahah QPR wypożycza Parka do PSV w jego miejsce Dembele. BadBoy20 przy Tobie mój dentysta nawet wymięka.

Wojtas - dentysta jak dentysta wyrwał co miał wyrwać i po sprawie. Fajnie się u niego siedzi, bo pomaga mu młoda fajna asystentka. Nawet za rękę trzyma i pot ociera:D
Zajebiście logiczne hahah QPR wypożycza Parka do PSV w jego miejsce Dembele. BadBoy20 przy Tobie mój dentysta nawet wymięka. Wojtas - dentysta jak dentysta wyrwał co miał wyrwać i po sprawie. Fajnie się u niego siedzi, bo pomaga mu młoda fajna asystentka. Nawet za rękę trzyma i pot ociera:D
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
30 lipca 2013, 15:48 [cytuj]
No dziwne ale może byc prawdziwe. Moim zdaniem AVB nie pasuje na tranera Tottenhamu, juz wolałbym Tomasza Hajto, przynajmniej tym gwiazdkom w szatni by poukładał w głowie. Wiec mam nadzieje że Levy zatrudni jakiegos nowego trenera, ze sprzeda Bale a ok 60mln + dadzą Nam Xabiego Alonso, wtedy dembele może isc do QPR. Co wy na to? Pozystakc jeszcze Raula lub Dzeko i skład zajebisty, może jeszcze przydałby sie Coentrao ale to juz nie koniecznie.
No dziwne ale może byc prawdziwe. Moim zdaniem AVB nie pasuje na tranera Tottenhamu, juz wolałbym Tomasza Hajto, przynajmniej tym gwiazdkom w szatni by poukładał w głowie. Wiec mam nadzieje że Levy zatrudni jakiegos nowego trenera, ze sprzeda Bale a ok 60mln + dadzą Nam Xabiego Alonso, wtedy dembele może isc do QPR. Co wy na to? Pozystakc jeszcze Raula lub Dzeko i skład zajebisty, może jeszcze przydałby sie Coentrao ale to juz nie koniecznie
30 lipca 2013, 15:50 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Przecież masz "dobry kontakt" z ludzmi z Reading. Z ludzmi z QPR też? Chłopie dawaj cynki to majątek wygramy. A co z Bale'm? Masz z też dobry kontakt z jego rodzicami? :glupek:

Nie nie, miałem na mysli QPR a pisałem reading. Mój kuzyn jest zawodnikiem w QPR i własnie on może stracic miejsce na rzecz Dembele dlatego mi mówił. Tzn pisał na fb.
Nie nie, miałem na mysli QPR a pisałem reading. Mój kuzyn jest zawodnikiem w QPR i własnie on może stracic miejsce na rzecz Dembele dlatego mi mówił. Tzn pisał na fb
30 lipca 2013, 15:50 [cytuj]
BadBoy20 powiedział/a:
No dziwne ale może byc prawdziwe. Moim zdaniem AVB nie pasuje na tranera Tottenhamu, juz wolałbym Tomasza Hajto, przynajmniej tym gwiazdkom w szatni by poukładał w głowie. Wiec mam nadzieje że Levy zatrudni jakiegos nowego trenera, ze sprzeda Bale a ok 60mln + dadzą Nam Xabiego Alonso, wtedy dembele może isc do QPR. Co wy na to? Pozystakc jeszcze Raula lub Dzeko i skład zajebisty, może jeszcze przydałby sie Coentrao ale to juz nie koniecznie

Modzi/Admini błagam zajebcie mu z BANA(nie z bani)
Modzi/Admini błagam zajebcie mu z BANA(nie z bani)
30 lipca 2013, 15:51 [cytuj]
To juz napisdac nie można na forum, od razu ban ban i ban? Cię cieszcie że daje info w ogole...
To juz napisdac nie można na forum, od razu ban ban i ban? Cię cieszcie że daje info w ogole
30 lipca 2013, 15:51 [cytuj]
O qrwa. Jeszcze takiego elementu to tu nie mieliśmy :rotfl:
O qrwa. Jeszcze takiego elementu to tu nie mieliśmy :rotfl:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
30 lipca 2013, 16:07 [cytuj]
Spursmanio proszę o zamknięcie granic dla ludzi z zewnątrz, bo upadniemy jak Cesarstwo Rzymskie.
Spursmanio proszę o zamknięcie granic dla ludzi z zewnątrz, bo upadniemy jak Cesarstwo Rzymskie
30 lipca 2013, 16:15 [cytuj]
BadBoy20 Takie info to zostaw dla siebie. Jesli to miałbyć głupi żart z Twojej strony to nie udał Ci się. Komentujesz bez sensu i nie na temat. Skoro masz kuzyna no to dziel się tym ze swoją rodziną a nie z nami. Pierdoły typu ze Dembele odejdzie za 4,5 mln. funtów to sobie w notesie pisz i graj w FM'a bo widze ze coraz więcej dzieci sie rejestruje tu na forum.
BadBoy20 Takie info to zostaw dla siebie. Jesli to miałbyć głupi żart z Twojej strony to nie udał Ci się. Komentujesz bez sensu i nie na temat. Skoro masz kuzyna no to dziel się tym ze swoją rodziną a nie z nami. Pierdoły typu ze Dembele odejdzie za 4,5 mln. funtów to sobie w notesie pisz i graj w FM'a bo widze ze coraz więcej dzieci sie rejestruje tu na forum
30 lipca 2013, 16:19 [cytuj]
Bajt powiedział/a:
To są jakieś brednie. 4,5mln? Naprawdę? Moussa jest wart 3 razy tyle to raz.

3 razy więcej? 3 razy więcej to warty jest dempsey . Podejrzewam , że jeśli ktoś chciałby kupić dembele to musiałby koło 25-30 mln euro dać ( oczywiście ujmując ceny , które teraz wymyślają turki/rumuny/ruskie/szejki ) .
3 razy więcej? 3 razy więcej to warty jest dempsey . Podejrzewam , że jeśli ktoś chciałby kupić dembele to musiałby koło 25-30 mln euro dać ( oczywiście ujmując ceny , które teraz wymyślają turki/rumuny/ruskie/szejki )
30 lipca 2013, 16:22 [cytuj]
za Dembele daliśmy 15 mln. funtów , doliczając jego roczne zarobki + jego wartość śmiało moglibyśmy za niego wołać w granicach 25-30 mln. funtów , skoro taki Liverpool potrafił kupić byle jakiego Hendersona za 20 mln. funciaków.
za Dembele daliśmy 15 mln. funtów , doliczając jego roczne zarobki + jego wartość śmiało moglibyśmy za niego wołać w granicach 25-30 mln. funtów , skoro taki Liverpool potrafił kupić byle jakiego Hendersona za 20 mln. funciaków
30 lipca 2013, 16:24 [cytuj]
BadBoy20 powiedział/a:
Co wy na to? Pozystakc jeszcze Raula lub Dzeko i skład zajebisty, może jeszcze przydałby sie Coentrao ale to juz nie koniecznie

Co Ty masz z tym raulem? Raul może był dobry kilka lat temu . Nawet jeśli miałby do nas dołączyć to nie damy mu takiej tygodniówki .

Niech sobie siedzi i zbiera kase , co w footballu już miał osiągnąć to osiągnął , szacunek mu za to , ale nie przesadzajmy .
Co Ty masz z tym raulem? Raul może był dobry kilka lat temu . Nawet jeśli miałby do nas dołączyć to nie damy mu takiej tygodniówki . Niech sobie siedzi i zbiera kase , co w footballu już miał osiągnąć to osiągnął , szacunek mu za to , ale nie przesadzajmy
30 lipca 2013, 16:24 [cytuj]
Panowie, po Hycla dzwońcie, on sprawę załatwi. Już nie będzie takich użytkowników hahaha ;P
Panowie, po Hycla dzwońcie, on sprawę załatwi. Już nie będzie takich użytkowników hahaha ;P
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
30 lipca 2013, 16:27 [cytuj]
Raula to chyba chce zatrudnić, ale jako trenera napastinków.
Raula to chyba chce zatrudnić, ale jako trenera napastinków
30 lipca 2013, 16:50 [cytuj]
hahaha :D Głupio piszecie i nie wiem czy na żarty czy nie, ale prawda jest taka że Raul to jest obecnie TOP 5 napastników na świecie. Wiek nie gra roli ma po prostu instynkt snajperski, 100 razy bardiej wole starego Raula niz AD ebayora
hahaha :D Głupio piszecie i nie wiem czy na żarty czy nie, ale prawda jest taka że Raul to jest obecnie TOP 5 napastników na świecie. Wiek nie gra roli ma po prostu instynkt snajperski, 100 razy bardiej wole starego Raula niz AD ebayora
30 lipca 2013, 16:51 [cytuj]
Panowie BadBoy20 to robi specjalnie , chce wywołać głupią dyskusje i z każdym nowym postem pisze coraz większe herezje .
Panowie BadBoy20 to robi specjalnie , chce wywołać głupią dyskusje i z każdym nowym postem pisze coraz większe herezje
30 lipca 2013, 16:59 [cytuj]
Nie robie nic specjalnie. Oferta za Dembele to prawda i myślę że kwestia kilku godz jak sie o tym przekonacie a jeżeli chodzi o Raula to moje skromne zdanie wyrażam :)
Raul to obecnie poziom Rooneya, Torresa. Nie duzo mu brakuje do Aguero.
Nie robie nic specjalnie. Oferta za Dembele to prawda i myślę że kwestia kilku godz jak sie o tym przekonacie a jeżeli chodzi o Raula to moje skromne zdanie wyrażam :) Raul to obecnie poziom Rooneya, Torresa. Nie duzo mu brakuje do Aguero
30 lipca 2013, 17:05 [cytuj]
Ty musisz być Kanonierem. A z tym Raulem to się ośmieszasz tylko, skończ. Równie dobrze moglibyśmy zakontraktować Frankowskiego. Szkoda, że zakończył karierę :/
Ty musisz być Kanonierem. A z tym Raulem to się ośmieszasz tylko, skończ. Równie dobrze moglibyśmy zakontraktować Frankowskiego. Szkoda, że zakończył karierę :/
30 lipca 2013, 17:17 [cytuj]
Jeśli już Sky Sports potwierdza ofertę 85 mln. funtów za Bale to tak musi być, jeśli taka kwota to szczerze mówiąc na miejscu Levy'ego bym się nad nią zastanowił.

http://www1.skysports.com/football/news/11675/8848350?

BadBoy20 jeśli uważasz, że Raul to poziom Torresa no to w szczególności nam takiego napastnika nie potrzeba bo już Adebayor jest od niego lepszy ;)

Jeśli już Sky Sports potwierdza ofertę 85 mln. funtów za Bale to tak musi być, jeśli taka kwota to szczerze mówiąc na miejscu Levy'ego bym się nad nią zastanowił. http://www1.skysports.com/football/news/11675/8848350? BadBoy20 jeśli uważasz, że Raul to poziom Torresa no to w szczególności nam takiego napastnika nie potrzeba bo już Adebayor jest od niego lepszy ;)
30 lipca 2013, 17:33 [cytuj]
BadBoy20 powiedział/a:
Nie robie nic specjalnie. Oferta za Dembele to prawda i myślę że kwestia kilku godz jak sie o tym przekonacie a jeżeli chodzi o Raula to moje skromne zdanie wyrażam :)
Raul to obecnie poziom Rooneya, Torresa. Nie duzo mu brakuje do Aguero
:wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz:
:wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz::wysmiewacz:
30 lipca 2013, 17:40 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

dokładnie
dokładnie
|<  <<  <  123  124  125  126  127    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 5 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się