Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  125  126  127  128  129    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
30 lipca 2013, 20:39 [cytuj]
jak to się mówi nie karmić trola :) trzeba ignorować to sam zniknie
jak to się mówi nie karmić trola :) trzeba ignorować to sam zniknie
30 lipca 2013, 20:42 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
badboy nie obraz się, ale jesteś matolem. Zanizasz poziom tego zacnego forum, więc dla wspólnego dobra nie udzielaj się, chyba nie chcesz by w kibicowskich kręgach źle się o nas mówiło.
@jin
albo 90 i Kaka

Nie zawracajmy sobie głowy dzieciakiem z gimnazjum. Chce zaistnieć jak każdy dzieciak. Niech zostanie naszą maskotką :D
Nie zawracajmy sobie głowy dzieciakiem z gimnazjum. Chce zaistnieć jak każdy dzieciak. Niech zostanie naszą maskotką :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
30 lipca 2013, 20:43 [cytuj]
Niom, pisza ze Real dal 90 mln + Coentrao, a Levy chce 100 mln + Coentrao. Ciekawe.
Soldado, Coentrao i jeszcze ze 100 mln na transfery. Totalna przebudowa druzyny.

lub

Soldado, Bale zostaje i jeszcze mniejsze wzmocnienia.

Co do Dembele... patrzac na ceny na rynku, to mozliwe ze Moussa dolaczy do QPR.
Niom, pisza ze Real dal 90 mln + Coentrao, a Levy chce 100 mln + Coentrao. Ciekawe. Soldado, Coentrao i jeszcze ze 100 mln na transfery. Totalna przebudowa druzyny. lub Soldado, Bale zostaje i jeszcze mniejsze wzmocnienia. Co do Dembele... patrzac na ceny na rynku, to mozliwe ze Moussa dolaczy do QPR
LMAO
30 lipca 2013, 20:45 [cytuj]
Bale nie odejdzie, a za to jesteśmy zainteresowani pozyskaniem kolejnego gracza, a mianowicie kolegą Łukasza Szukały:

http://www.101greatgoals.com/blog/spurs-set-to-sign-steaua-bucharest-defender-vlad-chiriches-for-e8m-romanian-reports/?
Bale nie odejdzie, a za to jesteśmy zainteresowani pozyskaniem kolejnego gracza, a mianowicie kolegą Łukasza Szukały: http://www.101greatgoals.com/blog/spurs-set-to-sign-steaua-bucharest-defender-vlad-chiriches-for-e8m-romanian-reports/?
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
30 lipca 2013, 20:54 [cytuj]
http://www.spurs-web.com/spurs-news/vlad-chiriches-transfer-to-tottenham/?
http://www.spurs-web.com/spurs-news/vlad-chiriches-transfer-to-tottenham/?
30 lipca 2013, 20:55 [cytuj]
Chyba lepiej zgarnąć 150 mln euro za bale`a i kupić z tej kasy za 20 mln bainesa , niż dostać 100 mln + contentrao .
Chyba lepiej zgarnąć 150 mln euro za bale`a i kupić z tej kasy za 20 mln bainesa , niż dostać 100 mln + contentrao
30 lipca 2013, 20:59 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Niom, pisza ze Real dal 90 mln + Coentrao, a Levy chce 100 mln + Coentrao. Ciekawe.
Soldado, Coentrao i jeszcze ze 100 mln na transfery. Totalna przebudowa druzyny.

lub

Soldado, Bale zostaje i jeszcze mniejsze wzmocnienia.

Co do Dembele... patrzac na ceny na rynku, to mozliwe ze Moussa dolaczy do QPR

CO? O co chodzi z Dembele, skąd masz takie info, bo przeszukuje twittera i nawet nikt się nie zająknął na ten temat.
CO? O co chodzi z Dembele, skąd masz takie info, bo przeszukuje twittera i nawet nikt się nie zająknął na ten temat
30 lipca 2013, 21:01 [cytuj]
Wrzud powiedział/a:
CO? O co chodzi z Dembele, skąd masz takie info, bo przeszukuje twittera i nawet nikt się nie zająknął na ten temat

posiada info z pierwszej reki, od badboya :-)
posiada info z pierwszej reki, od badboya :-)
30 lipca 2013, 21:17 [cytuj]
kuzyn badboya gra w qpr i to jego miejsce ma zająć Dembele, może jego kuzyn to Adel Taarabt?
kuzyn badboya gra w qpr i to jego miejsce ma zająć Dembele, może jego kuzyn to Adel Taarabt?
30 lipca 2013, 21:23 [cytuj]
Soldado w Atletico Madryt, dziekuje dobranoc, jestem bardzo szczesliwy że nie trafił do Tottenhamu:):):):):)
Soldado w Atletico Madryt, dziekuje dobranoc, jestem bardzo szczesliwy że nie trafił do Tottenhamu:):):):):)
30 lipca 2013, 21:26 [cytuj]
idź być gimbusem gdzie indziej.
idź być gimbusem gdzie indziej
30 lipca 2013, 21:28 [cytuj]
BadBoy20 powiedział/a:

To teraz nie wiem, czy sobie robi jaja, czy nie.
To teraz nie wiem, czy sobie robi jaja, czy nie
30 lipca 2013, 21:29 [cytuj]
Hahahaha to teraz zobaczycie że to prawda, Soldado nie dla Tottenhamu bo woli Hiszpanie a Atletico jest zainteresowane bardzo mocno po odejsciu Falcao:)
Hahahaha to teraz zobaczycie że to prawda, Soldado nie dla Tottenhamu bo woli Hiszpanie a Atletico jest zainteresowane bardzo mocno po odejsciu Falcao:)
30 lipca 2013, 21:29 [cytuj]
Tak robi sobie jaja :), może ten twój kuzyn niech przejdzie do Atletico ?
Tak robi sobie jaja :), może ten twój kuzyn niech przejdzie do Atletico ?
30 lipca 2013, 21:36 [cytuj]
zbanujce typa, przecież to zalatuje kanonierami.
zbanujce typa, przecież to zalatuje kanonierami
30 lipca 2013, 21:37 [cytuj]
Zbnaują a znów sobie założy inne konto , bo nie ma żadnych zabezpieczeń.
Zbnaują a znów sobie założy inne konto , bo nie ma żadnych zabezpieczeń
30 lipca 2013, 21:37 [cytuj]
też tak myślę jebie analem
też tak myślę jebie analem
30 lipca 2013, 21:44 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Zbnaują a znów sobie założy inne konto , bo nie ma żadnych zabezpieczeń

Nie ma banów na IP? Zmienne może mieć, ale jest szansa na stałe.

PS to nie kanonier to raczej zwyczajne nic
Nie ma banów na IP? Zmienne może mieć, ale jest szansa na stałe. PS to nie kanonier to raczej zwyczajne nic
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
30 lipca 2013, 21:49 [cytuj]
Hehe bo beke z was mam "kibice" hahaha. Wiekszosc z Was to chuj a nie kibice, chyba że "fanatycy" w kapciach.
Hehe bo beke z was mam "kibice" hahaha. Wiekszosc z Was to chuj a nie kibice, chyba że "fanatycy" w kapciach
30 lipca 2013, 21:50 [cytuj]
W ogole kolega trzaskal to najwiekszy prymityw tego fotum, ja sobie robie jaja ale ten kolezka jak sie jego posty czyta to naprawdę;):):):):):):):):):):):):)
W ogole kolega trzaskal to najwiekszy prymityw tego fotum, ja sobie robie jaja ale ten kolezka jak sie jego posty czyta to naprawdę;):):):):):):):):):):):):)
|<  <<  <  125  126  127  128  129    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 1 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się