Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  127  128  129  130  131    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
30 lipca 2013, 23:24 [cytuj]
Nie wiem, czy potrzebny nam kolejny obrońca ;|

W razie potrzeby mamy na środek Kaboula i Caulkera. Zdaję sobie sprawę, że większość z Was nie jest fanami jego talentu, ale ja uważam, że w przyszłości może być naprawdę bardzo dobrym zawodnikiem i powinien otrzymywać więcej szans :tak:
Nie wiem, czy potrzebny nam kolejny obrońca ;| W razie potrzeby mamy na środek Kaboula i Caulkera. Zdaję sobie sprawę, że większość z Was nie jest fanami jego talentu, ale ja uważam, że w przyszłości może być naprawdę bardzo dobrym zawodnikiem i powinien otrzymywać więcej szans :tak:
30 lipca 2013, 23:28 [cytuj]
na chwile obecna Kaboul to wielka niewiadoma. W zwiazku z tym ze nie ma juz z nami Gallasa to normalna koleja rzeczy jest uzupelnienie ubytku.
na chwile obecna Kaboul to wielka niewiadoma. W zwiazku z tym ze nie ma juz z nami Gallasa to normalna koleja rzeczy jest uzupelnienie ubytku
30 lipca 2013, 23:32 [cytuj]
Myślę, że Chiriches jest lepszym wyborem niż np. Alderwiereld. Jeśli faktycznie taki transfer dojdzie do skutku to gość się nam przyda. Niby środkowy obrońca a drybling też ma niezły :ok:
Myślę, że Chiriches jest lepszym wyborem niż np. Alderwiereld. Jeśli faktycznie taki transfer dojdzie do skutku to gość się nam przyda. Niby środkowy obrońca a drybling też ma niezły :ok:
30 lipca 2013, 23:34 [cytuj]
olivier powiedział/a:

a jaka kwota wchodzi w grę?
a jaka kwota wchodzi w grę?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
30 lipca 2013, 23:34 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Nie no panowie teraz to my się osmieszamy :-D

jak pewnie nie dostał;p
albo nikt nie widział jeszcze potrzebyy i niewiadomo jak sie robi;d
bo kto myslał ze jakiś qprowiec sie znajdzie:wysmiewacz:

a co do tego transferu, to jest coś pewnego? na yt całkiem fajnie sie prezentuje:ok:
jak pewnie nie dostał;p albo nikt nie widział jeszcze potrzebyy i niewiadomo jak sie robi;d bo kto myslał ze jakiś qprowiec sie znajdzie:wysmiewacz: a co do tego transferu, to jest coś pewnego? na yt całkiem fajnie sie prezentuje:ok:
30 lipca 2013, 23:36 [cytuj]
Chiriches dopinamy ponoć na kwotę 8 mln. euro czyli 7 mln. funciaków jakieś wyjdzie. Co do źródeł to podaje to nawet i goal.com, ale to narazie więcej mówienia o potwierdzonej ofercie.
Chiriches dopinamy ponoć na kwotę 8 mln. euro czyli 7 mln. funciaków jakieś wyjdzie. Co do źródeł to podaje to nawet i goal.com, ale to narazie więcej mówienia o potwierdzonej ofercie
30 lipca 2013, 23:40 [cytuj]
BREAKING: Steaua manager Reghecampf confirms ‪#‎THFC‬'s offer for Chiriches. League president Dragomir: "Deal done, player sold to Spurs
BREAKING: Steaua manager Reghecampf confirms ‪#‎THFC‬'s offer for Chiriches. League president Dragomir: "Deal done, player sold to Spurs
30 lipca 2013, 23:41 [cytuj]
Caulker normalnie obronca sie nadaje na gre conajwyżej w Chempionship, szukacie napastnika a nie macie klasowych obronców poza Dawsonem. Vartonghena stawiacie na lewej obronie hahahah
Caulker normalnie obronca sie nadaje na gre conajwyżej w Chempionship, szukacie napastnika a nie macie klasowych obronców poza Dawsonem. Vartonghena stawiacie na lewej obronie hahahah
30 lipca 2013, 23:52 [cytuj]
Strona Valencii podała że Soldado został piłkarzem Atletico, a nie mówiłem hahahah :D
Strona Valencii podała że Soldado został piłkarzem Atletico, a nie mówiłem hahahah :D
30 lipca 2013, 23:55 [cytuj]
Głośno w mediach o tym, że Cardiff chce wypożyczyć Caulkera. To może dlatego zakupiliśmy obrońcę ?
Głośno w mediach o tym, że Cardiff chce wypożyczyć Caulkera. To może dlatego zakupiliśmy obrońcę ?
31 lipca 2013, 00:01 [cytuj]
“A guy like Soldado can only strengthen us. Maybe if we’d had him last season as well as Adebayor we would already be in the CL."

J. Defoe

:brawo::brawo::brawo:
“A guy like Soldado can only strengthen us. Maybe if we’d had him last season as well as Adebayor we would already be in the CL." J. Defoe :brawo::brawo::brawo:
31 lipca 2013, 00:03 [cytuj]
To jest prawdziwy Kogut. Niby marnuje dużo sytuacji, ale nieraz dobrze prawi.
To jest prawdziwy Kogut. Niby marnuje dużo sytuacji, ale nieraz dobrze prawi
31 lipca 2013, 00:16 [cytuj]
Zdaniem Daily Mail, Cardiff chce dać za Caulkera 8 mln. funtów. Levy przyjme ofertę tylko wtedy gdy kwota nie będzie niższa jak 12 mln. funtów.
Zdaniem Daily Mail, Cardiff chce dać za Caulkera 8 mln. funtów. Levy przyjme ofertę tylko wtedy gdy kwota nie będzie niższa jak 12 mln. funtów
31 lipca 2013, 00:22 [cytuj]
Ahhh ten nasz Levy... kozaczek na polu transferowym :P co czytam i słysze to on zawsze stawia warunki. Pomyśleć o jego rodzinie:mysli:
Ahhh ten nasz Levy... kozaczek na polu transferowym :P co czytam i słysze to on zawsze stawia warunki. Pomyśleć o jego rodzinie:mysli:
Blue and white blood...
31 lipca 2013, 00:23 [cytuj]
MichalTOT powiedział/a:

Ciekawe jakie stawia warunki żonie w łóżku :wysmiewacz:
31 lipca 2013, 00:34 [cytuj]
Diego powiedział/a:

Z tego co słyszałem ma czwórkę dzieci, więc i tam ma wysokie warunki :wysmiewacz:
Z tego co słyszałem ma czwórkę dzieci, więc i tam ma wysokie warunki :wysmiewacz:
Blue and white blood...
31 lipca 2013, 00:52 [cytuj]
Hotspur Related @HotspurRelated

Reliable @FranGuaita claims he has been informed Soldado's move to us will be sealed tomorrow via @mulu83. ‪#‎COYS‬
Hotspur Related @HotspurRelated Reliable @FranGuaita claims he has been informed Soldado's move to us will be sealed tomorrow via @mulu83. ‪#‎COYS‬
31 lipca 2013, 00:53 [cytuj]
BadBoy20 powiedział/a:

Normalnie DEBIL nam się trafił.
Normalnie DEBIL nam się trafił
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
31 lipca 2013, 00:55 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=6zS_qSNPaQM

Takie filmiki nie są żadnym wykładnikiem, ale muszę przyznać, że jestem pod wielkim wrażeniem w jaki sposób porusza się po boisku i jak się zachowuje.

Myślę, że ten filmik pokazuje jak powinien w dzisiejszych czasach grać środkowy obrońca.

W mediach pojawiały się informacje, że już niedługo może być jednym z najlepszych obrońców w Europie, tak więc myślę, że 8 milionów euro warto zainwestować.

I tak się transfery powinno przeprowadzać, a nie ciągnąć niepotrzebne sagi transferowe.

PS. Mam nadzieję, że transfer jest już dograny.

Jeszcze napastnik, lewy obrońca i defensywny pomocnik + wyprzedajemy szrot i jestem w siódmym niebie :)
http://www.youtube.com/watch?v=6zS_qSNPaQM Takie filmiki nie są żadnym wykładnikiem, ale muszę przyznać, że jestem pod wielkim wrażeniem w jaki sposób porusza się po boisku i jak się zachowuje. Myślę, że ten filmik pokazuje jak powinien w dzisiejszych czasach grać środkowy obrońca. W mediach pojawiały się informacje, że już niedługo może być jednym z najlepszych obrońców w Europie, tak więc myślę, że 8 milionów euro warto zainwestować. I tak się transfery powinno przeprowadzać, a nie ciągnąć niepotrzebne sagi transferowe. PS. Mam nadzieję, że transfer jest już dograny. Jeszcze napastnik, lewy obrońca i defensywny pomocnik + wyprzedajemy szrot i jestem w siódmym niebie :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
31 lipca 2013, 00:56 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Normalnie DEBIL nam się trafił

Jak dla mnie to on jest fanem Realu Madryt i czeka tylko na przejście Bale'a do "Los Blancos". Na miejscu adminów to bym zbanował mu IP, bo chyba coś nie wyszło i dodatkowo usunął konto.
Jak dla mnie to on jest fanem Realu Madryt i czeka tylko na przejście Bale'a do "Los Blancos". Na miejscu adminów to bym zbanował mu IP, bo chyba coś nie wyszło i dodatkowo usunął konto
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
|<  <<  <  127  128  129  130  131    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 22 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się