Forum dyskusyjne
30 lipca 2013, 23:24 [cytuj]
Nie wiem, czy potrzebny nam kolejny obrońca
W razie potrzeby mamy na środek Kaboula i Caulkera. Zdaję sobie sprawę, że większość z Was nie jest fanami jego talentu, ale ja uważam, że w przyszłości może być naprawdę bardzo dobrym zawodnikiem i powinien otrzymywać więcej szans
Nie wiem, czy potrzebny nam kolejny obrońca ;|
W razie potrzeby mamy na środek Kaboula i Caulkera. Zdaję sobie sprawę, że większość z Was nie jest fanami jego talentu, ale ja uważam, że w przyszłości może być naprawdę bardzo dobrym zawodnikiem i powinien otrzymywać więcej szans :tak:
30 lipca 2013, 23:28 [cytuj]
na chwile obecna Kaboul to wielka niewiadoma. W zwiazku z tym ze nie ma juz z nami Gallasa to normalna koleja rzeczy jest uzupelnienie ubytku.
na chwile obecna Kaboul to wielka niewiadoma. W zwiazku z tym ze nie ma juz z nami Gallasa to normalna koleja rzeczy jest uzupelnienie ubytku
30 lipca 2013, 23:32 [cytuj]
Myślę, że Chiriches jest lepszym wyborem niż np. Alderwiereld. Jeśli faktycznie taki transfer dojdzie do skutku to gość się nam przyda. Niby środkowy obrońca a drybling też ma niezły
Myślę, że Chiriches jest lepszym wyborem niż np. Alderwiereld. Jeśli faktycznie taki transfer dojdzie do skutku to gość się nam przyda. Niby środkowy obrońca a drybling też ma niezły :ok:
30 lipca 2013, 23:34 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Myślę, że Chiriches jest lepszym wyborem niż np. Alderwiereld. Jeśli faktycznie taki transfer dojdzie do skutku to gość się nam przyda. Niby środkowy obrońca a drybling też ma niezły

a jaka kwota wchodzi w grę?
a jaka kwota wchodzi w grę?
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
30 lipca 2013, 23:34 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Nie no panowie teraz to my się osmieszamy :-D
jak pewnie nie dostał;p
albo nikt nie widział jeszcze potrzebyy i niewiadomo jak sie robi;d
bo kto myslał ze jakiś qprowiec sie znajdzie
a co do tego transferu, to jest coś pewnego? na yt całkiem fajnie sie prezentuje
jak pewnie nie dostał;p
albo nikt nie widział jeszcze potrzebyy i niewiadomo jak sie robi;d
bo kto myslał ze jakiś qprowiec sie znajdzie:wysmiewacz:
a co do tego transferu, to jest coś pewnego? na yt całkiem fajnie sie prezentuje:ok:
30 lipca 2013, 23:36 [cytuj]
Chiriches dopinamy ponoć na kwotę 8 mln. euro czyli 7 mln. funciaków jakieś wyjdzie. Co do źródeł to podaje to nawet i goal.com, ale to narazie więcej mówienia o potwierdzonej ofercie.
Chiriches dopinamy ponoć na kwotę 8 mln. euro czyli 7 mln. funciaków jakieś wyjdzie. Co do źródeł to podaje to nawet i goal.com, ale to narazie więcej mówienia o potwierdzonej ofercie
30 lipca 2013, 23:40 [cytuj]
BREAKING: Steaua manager Reghecampf confirms #THFC's offer for Chiriches. League president Dragomir: "Deal done, player sold to Spurs
BREAKING: Steaua manager Reghecampf confirms #THFC's offer for Chiriches. League president Dragomir: "Deal done, player sold to Spurs
30 lipca 2013, 23:41 [cytuj]
Caulker normalnie obronca sie nadaje na gre conajwyżej w Chempionship, szukacie napastnika a nie macie klasowych obronców poza Dawsonem. Vartonghena stawiacie na lewej obronie hahahah
Caulker normalnie obronca sie nadaje na gre conajwyżej w Chempionship, szukacie napastnika a nie macie klasowych obronców poza Dawsonem. Vartonghena stawiacie na lewej obronie hahahah
30 lipca 2013, 23:52 [cytuj]
Strona Valencii podała że Soldado został piłkarzem Atletico, a nie mówiłem hahahah
Strona Valencii podała że Soldado został piłkarzem Atletico, a nie mówiłem hahahah :D
30 lipca 2013, 23:55 [cytuj]
Głośno w mediach o tym, że Cardiff chce wypożyczyć Caulkera. To może dlatego zakupiliśmy obrońcę ?
Głośno w mediach o tym, że Cardiff chce wypożyczyć Caulkera. To może dlatego zakupiliśmy obrońcę ?
31 lipca 2013, 00:01 [cytuj]
“A guy like Soldado can only strengthen us. Maybe if we’d had him last season as well as Adebayor we would already be in the CL."
J. Defoe

“A guy like Soldado can only strengthen us. Maybe if we’d had him last season as well as Adebayor we would already be in the CL."
J. Defoe
:brawo::brawo::brawo:
31 lipca 2013, 00:03 [cytuj]
To jest prawdziwy Kogut. Niby marnuje dużo sytuacji, ale nieraz dobrze prawi.
To jest prawdziwy Kogut. Niby marnuje dużo sytuacji, ale nieraz dobrze prawi
31 lipca 2013, 00:16 [cytuj]
Zdaniem Daily Mail, Cardiff chce dać za Caulkera 8 mln. funtów. Levy przyjme ofertę tylko wtedy gdy kwota nie będzie niższa jak 12 mln. funtów.
Zdaniem Daily Mail, Cardiff chce dać za Caulkera 8 mln. funtów. Levy przyjme ofertę tylko wtedy gdy kwota nie będzie niższa jak 12 mln. funtów
31 lipca 2013, 00:22 [cytuj]
Ahhh ten nasz Levy... kozaczek na polu transferowym

co czytam i słysze to on zawsze stawia warunki. Pomyśleć o jego rodzinie
Ahhh ten nasz Levy... kozaczek na polu transferowym :P co czytam i słysze to on zawsze stawia warunki. Pomyśleć o jego rodzinie:mysli:
Blue and white blood...
31 lipca 2013, 00:23 [cytuj]
MichalTOT powiedział/a:
Ahhh ten nasz Levy... kozaczek na polu transferowym

co czytam i słysze to on zawsze stawia warunki. Pomyśleć o jego rodzinie

Ciekawe jakie stawia warunki żonie w łóżku
Ciekawe jakie stawia warunki żonie w łóżku :wysmiewacz:
31 lipca 2013, 00:34 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Ciekawe jakie stawia warunki żonie w łóżku

Z tego co słyszałem ma czwórkę dzieci, więc i tam ma wysokie warunki
Z tego co słyszałem ma czwórkę dzieci, więc i tam ma wysokie warunki :wysmiewacz:
Blue and white blood...
31 lipca 2013, 00:52 [cytuj]
Hotspur Related @HotspurRelated
Reliable @FranGuaita claims he has been informed Soldado's move to us will be sealed tomorrow via @mulu83. #COYS
Hotspur Related @HotspurRelated
Reliable @FranGuaita claims he has been informed Soldado's move to us will be sealed tomorrow via @mulu83. #COYS
31 lipca 2013, 00:53 [cytuj]
BadBoy20 powiedział/a:
Strona Valencii podała że Soldado został piłkarzem Atletico, a nie mówiłem hahahah

Normalnie DEBIL nam się trafił.
Normalnie DEBIL nam się trafił
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
31 lipca 2013, 00:55 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=6zS_qSNPaQM
Takie filmiki nie są żadnym wykładnikiem, ale muszę przyznać, że jestem pod wielkim wrażeniem w jaki sposób porusza się po boisku i jak się zachowuje.
Myślę, że ten filmik pokazuje jak powinien w dzisiejszych czasach grać środkowy obrońca.
W mediach pojawiały się informacje, że już niedługo może być jednym z najlepszych obrońców w Europie, tak więc myślę, że 8 milionów euro warto zainwestować.
I tak się transfery powinno przeprowadzać, a nie ciągnąć niepotrzebne sagi transferowe.
PS. Mam nadzieję, że transfer jest już dograny.
Jeszcze napastnik, lewy obrońca i defensywny pomocnik + wyprzedajemy szrot i jestem w siódmym niebie
http://www.youtube.com/watch?v=6zS_qSNPaQM
Takie filmiki nie są żadnym wykładnikiem, ale muszę przyznać, że jestem pod wielkim wrażeniem w jaki sposób porusza się po boisku i jak się zachowuje.
Myślę, że ten filmik pokazuje jak powinien w dzisiejszych czasach grać środkowy obrońca.
W mediach pojawiały się informacje, że już niedługo może być jednym z najlepszych obrońców w Europie, tak więc myślę, że 8 milionów euro warto zainwestować.
I tak się transfery powinno przeprowadzać, a nie ciągnąć niepotrzebne sagi transferowe.
PS. Mam nadzieję, że transfer jest już dograny.
Jeszcze napastnik, lewy obrońca i defensywny pomocnik + wyprzedajemy szrot i jestem w siódmym niebie :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
31 lipca 2013, 00:56 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Normalnie DEBIL nam się trafił
Jak dla mnie to on jest fanem Realu Madryt i czeka tylko na przejście Bale'a do "Los Blancos". Na miejscu adminów to bym zbanował mu IP, bo chyba coś nie wyszło i dodatkowo usunął konto.
Jak dla mnie to on jest fanem Realu Madryt i czeka tylko na przejście Bale'a do "Los Blancos". Na miejscu adminów to bym zbanował mu IP, bo chyba coś nie wyszło i dodatkowo usunął konto
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...