Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  128  129  130  131  132    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
31 lipca 2013, 01:19 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Jak dla mnie to on jest fanem Realu Madryt i czeka tylko na przejście Bale'a do "Los Blancos". Na miejscu adminów to bym zbanował mu IP, bo chyba coś nie wyszło i dodatkowo usunął konto

Nie będę się rozpisywał, ale jego IP pokazuje mi okolice gdzie jest najwięcej gówniarzerii pod wrażeniem Wojtusia Sz tego słabego bramkarza Arsenalu co to posiedzi w tym sezonie na ławce
Nie będę się rozpisywał, ale jego IP pokazuje mi okolice gdzie jest najwięcej gówniarzerii pod wrażeniem Wojtusia Sz tego słabego bramkarza Arsenalu co to posiedzi w tym sezonie na ławce
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
31 lipca 2013, 01:20 [cytuj]
Muszę was zmartwić, nie jestem fanem arsenalu, nie jestem fanem realu, jestem fanem Legii Warszawa , z mojej strony tyle, dziękuje dobranoc :)

P.s. wiem że bedziecie tesknic :**:*
Muszę was zmartwić, nie jestem fanem arsenalu, nie jestem fanem realu, jestem fanem Legii Warszawa , z mojej strony tyle, dziękuje dobranoc :) P.s. wiem że bedziecie tesknic :**:*
31 lipca 2013, 01:27 [cytuj]
Polska liga obchodzi mnie tyle co ty.

Potrzebujemy kogos na srodek obrony. Nie wiadomo co z Kaboulem, teraz nam wypadl Janek do poczatku sezonu, a rozpoczecie z samym Dawsonem i Caulkerem to bylaby glupota.
Polska liga obchodzi mnie tyle co ty. Potrzebujemy kogos na srodek obrony. Nie wiadomo co z Kaboulem, teraz nam wypadl Janek do poczatku sezonu, a rozpoczecie z samym Dawsonem i Caulkerem to bylaby glupota
LMAO
31 lipca 2013, 01:52 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

No to jeszcze lepiej. Jego IP akurat nie sprawdzałem, ale jakbym wiedział jak się nazywa to bym sprawdził czy przypadkiem nie uciekł z jakiegoś zakładu psychiatrycznego i czy nie jest przypadkiem poszukiwany.
No to jeszcze lepiej. Jego IP akurat nie sprawdzałem, ale jakbym wiedział jak się nazywa to bym sprawdził czy przypadkiem nie uciekł z jakiegoś zakładu psychiatrycznego i czy nie jest przypadkiem poszukiwany
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
31 lipca 2013, 01:56 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
No to jeszcze lepiej. Jego IP akurat nie sprawdzałem, ale jakbym wiedział jak się nazywa to bym sprawdził czy przypadkiem nie uciekł z jakiegoś zakładu psychiatrycznego i czy nie jest przypadkiem poszukiwany

Jest poszukiwany ;) ktoś musi czyścić kible na pepsi arena. Swoją drogą Legia to ten klub, co za starych czasów aby wygrywać w lidze wysyłał wezwania do wosjka? Tak myślałem, że chodzi mu o ten mały nic nie znaczący klub co to go popularnością Lech prześciga
Jest poszukiwany ;) ktoś musi czyścić kible na pepsi arena. Swoją drogą Legia to ten klub, co za starych czasów aby wygrywać w lidze wysyłał wezwania do wosjka? Tak myślałem, że chodzi mu o ten mały nic nie znaczący klub co to go popularnością Lech prześciga
31 lipca 2013, 03:42 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Polska liga obchodzi mnie tyle co ty.

Potrzebujemy kogos na srodek obrony. Nie wiadomo co z Kaboulem, teraz nam wypadl Janek do poczatku sezonu, a rozpoczecie z samym Dawsonem i Caulkerem to bylaby glupota

Głupota to byłoby kupowanie kogoś na 1-2 mecze do powrotu Vertsa. Na środku obrony ważna jest komunikacja, więc wejście do drużyny zajełoby mu jakieś 2 miesiące. Jeżeli nie potrafimy wygrać z C. Palace tym co mamy, to nie ma po co rozpoczynać tego sezonu, dajmy sobie spokój, szkoda nerwów kibiców.
Głupota to byłoby kupowanie kogoś na 1-2 mecze do powrotu Vertsa. Na środku obrony ważna jest komunikacja, więc wejście do drużyny zajełoby mu jakieś 2 miesiące. Jeżeli nie potrafimy wygrać z C. Palace tym co mamy, to nie ma po co rozpoczynać tego sezonu, dajmy sobie spokój, szkoda nerwów kibiców
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
31 lipca 2013, 03:58 [cytuj]
Skoro Boas twierdzi, że potrzebuje obrońcy, to tego nie kwestionujmy. W końcu to on buduje drużynę. Martwi mnie tylko, że kupujemy jakiegoś Rumuna za stosunkowo duże pieniądze. Pewnie za podobną sumę dałoby się wyciągnąć kogoś z Holandii.
Skoro Boas twierdzi, że potrzebuje obrońcy, to tego nie kwestionujmy. W końcu to on buduje drużynę. Martwi mnie tylko, że kupujemy jakiegoś Rumuna za stosunkowo duże pieniądze. Pewnie za podobną sumę dałoby się wyciągnąć kogoś z Holandii
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
31 lipca 2013, 05:47 [cytuj]
Nadal nie wiadomo co z Soldado. Na polskiej stronie Valencii piszą, że mieliśmy czas do wczoraj na zapłacenie odstępnego. Jak widać nic nie miało miejsca, więc raczej Roberto zostaje na Mestalla.
Nadal nie wiadomo co z Soldado. Na polskiej stronie Valencii piszą, że mieliśmy czas do wczoraj na zapłacenie odstępnego. Jak widać nic nie miało miejsca, więc raczej Roberto zostaje na Mestalla
31 lipca 2013, 07:37 [cytuj]
BadBoy20 powiedział/a:
Hehe bo beke z was mam "kibice" hahaha. Wiekszosc z Was to chuj a nie kibice, chyba że "fanatycy" w kapciach

Nie jestem kibicem , tylko fanem ;)

BadBoy20 powiedział/a:
Caulker normalnie obronca sie nadaje na gre conajwyżej w Chempionship, szukacie napastnika a nie macie klasowych obronców poza Dawsonem. Vartonghena stawiacie na lewej obronie hahahah

Skoro nadaje się na 1 ligę , to niech qpr go sobie kupi , bo troche tam posiedzi ;)

olivier powiedział/a:
Nadal nie wiadomo co z Soldado. Na polskiej stronie Valencii piszą, że mieliśmy czas do wczoraj na zapłacenie odstępnego. Jak widać nic nie miało miejsca, więc raczej Roberto zostaje na Mestalla

Podobno mamy czas do czwartku , zanim soldado wyleci z innymi zawodnikami na tourne.
Nie jestem kibicem , tylko fanem ;) [quote=BadBoy20]Caulker normalnie obronca sie nadaje na gre conajwyżej w Chempionship, szukacie napastnika a nie macie klasowych obronców poza Dawsonem. Vartonghena stawiacie na lewej obronie hahahah
31 lipca 2013, 07:53 [cytuj]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=693761327316141&set=a.595247737167501.93679749.594665673892374&type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=693761327316141&set=a.595247737167501.93679749.594665673892374&type=1&theater
31 lipca 2013, 08:25 [cytuj]
Wygląda na to, że Real to tylko żebracy. Już dwa miechy temu taką samą ofertę 85 mln Ł za bale złożył PSG
http://www.dailystar.co.uk/sport/football/329536/Manchester-United-table-bid-for-Spurs-star-Gareth-Bale?
a poza tym nie wypłacili jeszcze całej kasy za Modricia
http://www.shieldsgazette.com/sport/football/newcastle-united/tottenham-to-hijack-arsenal-bid-for-liverpool-ace-as-barton-eyes-everton-1-5905862
Wygląda na to, że Real to tylko żebracy. Już dwa miechy temu taką samą ofertę 85 mln Ł za bale złożył PSG http://www.dailystar.co.uk/sport/football/329536/Manchester-United-table-bid-for-Spurs-star-Gareth-Bale? a poza tym nie wypłacili jeszcze całej kasy za Modricia http://www.shieldsgazette.com/sport/football/newcastle-united/tottenham-to-hijack-arsenal-bid-for-liverpool-ace-as-barton-eyes-everton-1-5905862
31 lipca 2013, 09:03 [cytuj]
In a surprising development, Tottenham Hotspur could apparently consider investing any money they receive for Gareth Bale in an attempt to sign Liverpool’s Luis Suarez, claims the Daily Mail

Ktoś tu nazywał ludzi, którzy pisali , że chcą u nas Suareza wariatami :)

Przy okazji moglibyśmy ubiec 3 pieczenie na 1 ogniu . Dobrze wydane pieniądze za bale`a , świetny napastnik ( sprawdzony na wyspach ) i podjebanie analom celu ;)

Mimo wszystko zbyt piękne , aby mogło być prawdziwe - już widzę jak levy przelewa 50 mln funtów do liverpoolu ;)
In a surprising development, Tottenham Hotspur could apparently consider investing any money they receive for Gareth Bale in an attempt to sign Liverpool’s Luis Suarez, claims the Daily Mail Ktoś tu nazywał ludzi, którzy pisali , że chcą u nas Suareza wariatami :) Przy okazji moglibyśmy ubiec 3 pieczenie na 1 ogniu . Dobrze wydane pieniądze za bale`a , świetny napastnik ( sprawdzony na wyspach ) i podjebanie analom celu ;) Mimo wszystko zbyt piękne , aby mogło być prawdziwe - już widzę jak levy przelewa 50 mln funtów do liverpoolu ;)
31 lipca 2013, 09:44 [cytuj]
Stoke City manager Mark Hughes is hoping to stage a £3million bid for Jermain Defoe, reports the Daily Star.

Nawet nasz defoe jest więcej warty ...
Stoke City manager Mark Hughes is hoping to stage a £3million bid for Jermain Defoe, reports the Daily Star. Nawet nasz defoe jest więcej warty
31 lipca 2013, 10:07 [cytuj]
Vlad Chiriches albo Toby A z Ajaxu na obrone to dobry pomysł. Bardziej mnie jednak przekonuje Belg, chociaż Rumun jak ma być talentem miary Chivu to czemu nie.
Vlad Chiriches albo Toby A z Ajaxu na obrone to dobry pomysł. Bardziej mnie jednak przekonuje Belg, chociaż Rumun jak ma być talentem miary Chivu to czemu nie
31 lipca 2013, 10:18 [cytuj]
Najgłupszą plotką tego okna jest:...
że chcemy od Realu Modrica za Bale'a. Szczur niech se siedzi na ławie na Bernabeu.
Co do Soldado to okno transferowe się kończy za miesiąc, a nie jutro, wiec nie wierzę w ultimatum Valenci- now or never.
Najgłupszą plotką tego okna jest:... że chcemy od Realu Modrica za Bale'a. Szczur niech se siedzi na ławie na Bernabeu. Co do Soldado to okno transferowe się kończy za miesiąc, a nie jutro, wiec nie wierzę w ultimatum Valenci- now or never
31 lipca 2013, 10:25 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Jebnij Ty się w łeb...
Jebnij Ty się w łeb
31 lipca 2013, 11:20 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Jebnij Ty się w łeb

Jak nie wiesz co to sarkazm i pisanie czegoś po to aby zdenerwować delikwenta to sam się palnij w łeb
Jak nie wiesz co to sarkazm i pisanie czegoś po to aby zdenerwować delikwenta to sam się palnij w łeb
31 lipca 2013, 12:15 [cytuj]
Nie wiem jak Was , ale mnie już powoli zaczyna męczyć cała ta nagonka w okół bale`a . Jest podobnie jak w zeszłym roku z modricem , każdy go chce mieć , każdy widzi go w swoich składzie , każdy się wypowiada na jego temat . Szczególnie denerwuje mnie zachowanie zidana , co nie przeczytam czegoś związanego z walijczykiem , to od razu "Zidan says" .
Nie wiem jak Was , ale mnie już powoli zaczyna męczyć cała ta nagonka w okół bale`a . Jest podobnie jak w zeszłym roku z modricem , każdy go chce mieć , każdy widzi go w swoich składzie , każdy się wypowiada na jego temat . Szczególnie denerwuje mnie zachowanie zidana , co nie przeczytam czegoś związanego z walijczykiem , to od razu "Zidan says"
31 lipca 2013, 12:16 [cytuj]
varba powiedział/a:
Głupota to byłoby kupowanie kogoś na 1-2 mecze do powrotu Vertsa. Na środku obrony ważna jest komunikacja, więc wejście do drużyny zajełoby mu jakieś 2 miesiące. Jeżeli nie potrafimy wygrać z C. Palace tym co mamy, to nie ma po co rozpoczynać tego sezonu, dajmy sobie spokój, szkoda nerwów kibiców

Nie na 1-2 mecze. Potrzebujemy kogos za Kaboula, ktory moze wrocic we wrzesniu, styczniu albo wcale. I nie mowie, ze nie wygramy z Crystal Palace, ale z takim Arsenalem moze byc ciezko. No, a Chiriches moze grac na RB podobno, wiec Naughtona moze sie wreszcie pozbedziemy.

A co do Bale'a. Jak dostaniemy dosc kasy, do tego Coentrao dojdzie, to niech idzie. Koles jest kozacki i szkoda by bylo, ale to nam moze wyjsc na dobre. Jak zostanie to tez spoko. W kazdym razie, nic zlego sie nie stanie, o ile kupimy jeszcze jakiegos koksa na skrzydlo i Soldado.
Nie na 1-2 mecze. Potrzebujemy kogos za Kaboula, ktory moze wrocic we wrzesniu, styczniu albo wcale. I nie mowie, ze nie wygramy z Crystal Palace, ale z takim Arsenalem moze byc ciezko. No, a Chiriches moze grac na RB podobno, wiec Naughtona moze sie wreszcie pozbedziemy. A co do Bale'a. Jak dostaniemy dosc kasy, do tego Coentrao dojdzie, to niech idzie. Koles jest kozacki i szkoda by bylo, ale to nam moze wyjsc na dobre. Jak zostanie to tez spoko. W kazdym razie, nic zlego sie nie stanie, o ile kupimy jeszcze jakiegos koksa na skrzydlo i Soldado
LMAO
31 lipca 2013, 12:27 [cytuj]
Myślę że następną wiarygodną informację o sytuacji Bale'a dostaniemy w sobote przy okazji meczu z Monaco. Od kiedy pojawiły się te wszystkie plotki nasz klub milczy jak grób. Ostatnią informacją było słowa AVB że trwają rozmowy nt. nowego kontraktu dla Garetha.
Myślę że następną wiarygodną informację o sytuacji Bale'a dostaniemy w sobote przy okazji meczu z Monaco. Od kiedy pojawiły się te wszystkie plotki nasz klub milczy jak grób. Ostatnią informacją było słowa AVB że trwają rozmowy nt. nowego kontraktu dla Garetha
|<  <<  <  128  129  130  131  132    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 13 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się