Forum dyskusyjne
31 lipca 2013, 12:50 [cytuj]
A ja sądze, że sytuacja dla nas może skończyć się dobrze i zajebiście.
Zajebiście - jak Bale zostanie, mamy wtedy czołową drużyne w Anglii i swojego "Messiego"
Dobrze - Bale odchodzi, na konto Tottenhamu wpływa kwota od 85 - 100 mln funtów.
W obu przypadkach jesteśmy do przodu, tylko szkoda mi Garetha. Real Madryt jest obecnie zespołem, w którym nie liczy się człowiek jako osoba, a jedynie maszyna, zabieg marketingowy. Na miejscu Garetha nie przechodził bym w tamte miejsce, narastająca frustracja po dominacji Barcy, wielka presja na zawodnikach. Obecnie jedyny klub, który może pozwolic sobie na zakup Garetha i w którym Bale może mieć na serio dobrą atmosferę do pracy to Bayern (kluby angielskie wykluczyłbym z wiadomych przyczyn).
A ja sądze, że sytuacja dla nas może skończyć się dobrze i zajebiście.
Zajebiście - jak Bale zostanie, mamy wtedy czołową drużyne w Anglii i swojego "Messiego"
Dobrze - Bale odchodzi, na konto Tottenhamu wpływa kwota od 85 - 100 mln funtów.
W obu przypadkach jesteśmy do przodu, tylko szkoda mi Garetha. Real Madryt jest obecnie zespołem, w którym nie liczy się człowiek jako osoba, a jedynie maszyna, zabieg marketingowy. Na miejscu Garetha nie przechodził bym w tamte miejsce, narastająca frustracja po dominacji Barcy, wielka presja na zawodnikach. Obecnie jedyny klub, który może pozwolic sobie na zakup Garetha i w którym Bale może mieć na serio dobrą atmosferę do pracy to Bayern (kluby angielskie wykluczyłbym z wiadomych przyczyn)
31 lipca 2013, 13:19 [cytuj]
Roberto Soldado nie wyrusza w podróż z Valencią do USA !
31 lipca 2013, 13:22 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Skąd to wiesz?
Skąd to wiesz?
31 lipca 2013, 13:32 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Ma siostrę, która jest dziewczyną kuzyna brata Diego Alvesa żony. A nie przepraszam to BadBoy20. Olivier to sprawdzona marka i user z długim stażem. Sam jestem ciekaw, bo nigdzie nie mogę tego wyczytać
Ma siostrę, która jest dziewczyną kuzyna brata Diego Alvesa żony. A nie przepraszam to BadBoy20. Olivier to sprawdzona marka i user z długim stażem. Sam jestem ciekaw, bo nigdzie nie mogę tego wyczytać
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
31 lipca 2013, 13:34 [cytuj]
Coys news twitter kibice Valencji spodziewają się ogłoszenia transferu Soldado dzisiaj
Coys news twitter kibice Valencji spodziewają się ogłoszenia transferu Soldado dzisiaj
:D
31 lipca 2013, 13:36 [cytuj]
Zgadza się info z COYS News, podają sprawdzone info jak do tej pory. Na Stronie Valencii podają, że dzisiaj oficjalne zatwierdzenie transferu Soldado. Jeśli dziś to spodziewałbym się bardziej zatwierdzenia w godzinach wieczornych.
Zgadza się info z COYS News, podają sprawdzone info jak do tej pory. Na Stronie Valencii podają, że dzisiaj oficjalne zatwierdzenie transferu Soldado. Jeśli dziś to spodziewałbym się bardziej zatwierdzenia w godzinach wieczornych
31 lipca 2013, 13:39 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Jak nie wiesz co to sarkazm i pisanie czegoś po to aby zdenerwować delikwenta to sam się palnij w łeb
Przestań Jin pierdolić o sarkazmach, bo czytam Twoje posty od dawna, i jak zaczyna się temat Legii to zawsze jest to samo, bo Legia to, bo Legia tamto... Zawsze jest jakiś durny komentarz, który kończy się w typowy dla Ciebie sposób , "a nie to co Lech"
Najwyższa pora pozbyć się kompleksów i wydorośleć.
A co do BadBoya to najlepiej temat przemilczeć a nie wchodzić w bezsensowne dysputy.
Przestań Jin pierdolić o sarkazmach, bo czytam Twoje posty od dawna, i jak zaczyna się temat Legii to zawsze jest to samo, bo Legia to, bo Legia tamto... Zawsze jest jakiś durny komentarz, który kończy się w typowy dla Ciebie sposób , "a nie to co Lech"
A co do BadBoya to najlepiej temat przemilczeć a nie wchodzić w bezsensowne dysputy
31 lipca 2013, 13:48 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
A co do BadBoya to najlepiej temat przemilczeć a nie wchodzić w bezsensowne dysputy
Najwyższa pora czytać ze zrozumieniem. Wytnij posty BadBoya to nic nie pisałbym o Legii bo mnie ona koło ... lata. Napisałem to, żeby wkurwić trolla i tyle. Zero podtekstu.
Najwyższa pora czytać ze zrozumieniem. Wytnij posty BadBoya to nic nie pisałbym o Legii bo mnie ona koło ... lata. Napisałem to, żeby wkurwić trolla i tyle. Zero podtekstu
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
31 lipca 2013, 13:52 [cytuj]
Polski site valenci zatweetował 3h temu że "Dziś ma pojawić się oficjalne potwierdzenie transferów Soldado i Postigi."
Oby
Jin i Gan,
Ja rozumiem że jeden może lubić Legię, a drugi nie, ale mimo wszystko jestescie fanami Tottenhamu i takie zwady na tym forum to nie powinny mieć miejsca.
Polski site valenci zatweetował 3h temu że "Dziś ma pojawić się oficjalne potwierdzenie transferów Soldado i Postigi."
Oby :)
Jin i Gan,
Ja rozumiem że jeden może lubić Legię, a drugi nie, ale mimo wszystko jestescie fanami Tottenhamu i takie zwady na tym forum to nie powinny mieć miejsca
31 lipca 2013, 13:59 [cytuj]
Niech już ten Soldado będzie potwierdzony to wreszcie będzie można podyskutować o czymś poważnym.
Niech już ten Soldado będzie potwierdzony to wreszcie będzie można podyskutować o czymś poważnym
31 lipca 2013, 14:03 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
In a surprising development, Tottenham Hotspur could apparently consider investing any money they receive for Gareth Bale in an attempt to sign Liverpool’s Luis Suarez, claims the Daily Mail
Ktoś tu nazywał ludzi, którzy pisali , że chcą u nas Suareza wariatami
Przy okazji moglibyśmy ubiec 3 pieczenie na 1 ogniu . Dobrze wydane pieniądze za bale`a , świetny napastnik ( sprawdzony na wyspach ) i podjebanie analom celu
Mimo wszystko zbyt piękne , aby mogło być prawdziwe - już widzę jak levy przelewa 50 mln funtów do liverpoolu

Zacznijmy od tego, że nikt nie chce sprzedawać Bale'a i w końcu to zrozum. Jeżeli sprzedalibyśmy go to okazałoby się nagle, że każdy zawodnik dla nas jest o te kilka milionów funtów droższy.
Żeby upiec jakąkolwiek pieczeń to Bale musi zostać na WHL.
Zacznijmy od tego, że nikt nie chce sprzedawać Bale'a i w końcu to zrozum. Jeżeli sprzedalibyśmy go to okazałoby się nagle, że każdy zawodnik dla nas jest o te kilka milionów funtów droższy.
Żeby upiec jakąkolwiek pieczeń to Bale musi zostać na WHL
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
31 lipca 2013, 14:14 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=6zS_qSNPaQM
No jeśli obrońca strzela tyle bramek to mielibyśmy drugiego Vertonghen. No i umie strzelić bramkę z przewrotki.

SZACUNEK!!
http://www.youtube.com/watch?v=6zS_qSNPaQM
No jeśli obrońca strzela tyle bramek to mielibyśmy drugiego Vertonghen. No i umie strzelić bramkę z przewrotki. :brawo: SZACUNEK!!
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
31 lipca 2013, 14:17 [cytuj]
trochę przespałem, on jest oficjalnie nasz? czy sie o niego staramy?
trochę przespałem, on jest oficjalnie nasz? czy sie o niego staramy?
31 lipca 2013, 14:20 [cytuj]
Arcz, akurat dobrze by było-- bo sie o niego raczej

staramy. XD
Arcz, akurat dobrze by było-- bo sie o niego raczej:cwaniak: staramy. XD
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
31 lipca 2013, 14:20 [cytuj]
oficjalnie jeszcze nasz nie jest, ale jesteśmy bardzo blisko żeby go pozyskać
oficjalnie jeszcze nasz nie jest, ale jesteśmy bardzo blisko żeby go pozyskać
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
31 lipca 2013, 14:22 [cytuj]
Trener młodego rumuna wczoraj na tweet'cie napisał, ze został on sprzedany

wiec, jest juz raczej nasz
Trener młodego rumuna wczoraj na tweet'cie napisał, ze został on sprzedany :) wiec, jest juz raczej nasz
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
31 lipca 2013, 14:22 [cytuj]
Myślicie, że w przypadku transferu Soldado,klub będzie w stanie dokonać jakiegoś spektakularnego transferu w tym okienku? Mówię o transferze za 15-25 mln funtów. Oczywiście w przypadku pozostania Bale'a na WHL.
Myślicie, że w przypadku transferu Soldado,klub będzie w stanie dokonać jakiegoś spektakularnego transferu w tym okienku? Mówię o transferze za 15-25 mln funtów. Oczywiście w przypadku pozostania Bale'a na WHL. :mysli:
31 lipca 2013, 14:25 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Myślicie, że w przypadku transferu Soldado,klub będzie w stanie dokonać jakiegoś spektakularnego transferu w tym okienku? Mówię o transferze za 15-25 mln funtów. Oczywiście w przypadku pozostania Bale'a na WHL.

A transfer Soldado malo spektakularny? :p Wydaje mi sie, ze jak go kupimy to pozniej juz raczej zawodnikow solidnych, ale za rozsadna cene
A transfer Soldado malo spektakularny? :p Wydaje mi sie, ze jak go kupimy to pozniej juz raczej zawodnikow solidnych, ale za rozsadna cene :)
31 lipca 2013, 14:25 [cytuj]
Diego powiedział/a:

A transfer Soldado malo spektakularny? :p Wydaje mi sie, ze jak go kupimy to pozniej juz raczej zawodnikow solidnych, ale za rozsadna cene
A transfer Soldado malo spektakularny? :p Wydaje mi sie, ze jak go kupimy to pozniej juz raczej zawodnikow solidnych, ale za rozsadna cene :)
31 lipca 2013, 14:28 [cytuj]
Paulinho 17 mln
Chadli 7 mln funtów
i jeśli dojdą jeszcze
Chiriches - 7 mln funtów
Soldado 25 mln funtów
to bedzie 56 mln funtów, zarabiając jak narazie całe 0
Ale w sumie co byś chciał jeszcze wzmocnić i to za taką kase;p
Chyba ze sprzedać Parkera i Huda no i za nich kupić jakiegoś defensywnego pomocnika
Paulinho 17 mln
Chadli 7 mln funtów
i jeśli dojdą jeszcze
Chiriches - 7 mln funtów
Soldado 25 mln funtów
to bedzie 56 mln funtów, zarabiając jak narazie całe 0
Ale w sumie co byś chciał jeszcze wzmocnić i to za taką kase;p
Chyba ze sprzedać Parkera i Huda no i za nich kupić jakiegoś defensywnego pomocnika