Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  134  135  136  137  138    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
1 sierpnia 2013, 01:00 [cytuj]
http://www.goolfm.net/wp-content/uploads/2013/06/kyriakos-papadopoulos-kann-schalke-04-fuer-20-millionen-verlassen_36036.jpg

Od razu jak rywale będą na niego spoglądać to strach ich obleci. Nie ma co się zastanawiać i go brać.

A jak nie on to trzeba zagiąć parol na Toby'ego z Ajaxu :ok:
http://www.goolfm.net/wp-content/uploads/2013/06/kyriakos-papadopoulos-kann-schalke-04-fuer-20-millionen-verlassen_36036.jpg Od razu jak rywale będą na niego spoglądać to strach ich obleci. Nie ma co się zastanawiać i go brać. A jak nie on to trzeba zagiąć parol na Toby'ego z Ajaxu :ok:
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
1 sierpnia 2013, 01:03 [cytuj]
Sawi powiedział/a:
http://www.goolfm.net/wp-content/uploads/2013/06/kyriakos-papadopoulos-kann-schalke-04-fuer-20-millionen-verlassen_36036.jpg

Od razu jak rywale będą na niego spoglądać to strach ich obleci. Nie ma co się zastanawiać i go brać.

A jak nie on to trzeba zagiąć parol na Toby'ego z Ajaxu :ok:

Stary, przez to zdjęcie to teraz w nocy nie zasnę :D
Stary, przez to zdjęcie to teraz w nocy nie zasnę :D
1 sierpnia 2013, 01:31 [cytuj]
SkySports podaje, że Michel Bastos z Lyonu w ciągu dwóch najbliższych dni powinien trafić do klubu ze Zjednoczonych Emiratów Arabskich - Al Ain. Ma podpisać trzyletni kontrakt

Nie mogliśmy o niego powalczyć? :nerwus:

Jak donosi Sky Sports, cztery kluby stanęły w wyścigu o Darrena Benta. Wśród faworytów do pozyskania napastnika są Fulham i Newcastle.

Pół ligi bije się o Bent'a :wysmiewacz:
SkySports podaje, że Michel Bastos z Lyonu w ciągu dwóch najbliższych dni powinien trafić do klubu ze Zjednoczonych Emiratów Arabskich - Al Ain. Ma podpisać trzyletni kontrakt Nie mogliśmy o niego powalczyć? :nerwus: Jak donosi Sky Sports, cztery kluby stanęły w wyścigu o Darrena Benta. Wśród faworytów do pozyskania napastnika są Fulham i Newcastle. Pół ligi bije się o Bent'a :wysmiewacz:
1 sierpnia 2013, 02:19 [cytuj]
Gomis jak dla mnie ostatnio żadna rewelacja. Są w Lyonie ciekawsi piłkarze, np. Lopez, Lacazette, Gonalons czy Grenier. No i ten lewy obrońca co nam taką bramkę fajną załadował.

A co do Benta - on jest wolnym zawodnikiem, czy jak? Bo to niemożliwe, żeby aż 4 kluby z PL były zainteresowane.
Gomis jak dla mnie ostatnio żadna rewelacja. Są w Lyonie ciekawsi piłkarze, np. Lopez, Lacazette, Gonalons czy Grenier. No i ten lewy obrońca co nam taką bramkę fajną załadował. A co do Benta - on jest wolnym zawodnikiem, czy jak? Bo to niemożliwe, żeby aż 4 kluby z PL były zainteresowane
1 sierpnia 2013, 07:42 [cytuj]
Coraz więcej mediów łączy nas z suarezem , jako następcą bale`a - dobrze , źle? Jak będzie bił tyle samo goli co sezon temu to niech już dzisiaj wbija : Suarez-Soldado-DiMaria ;)
Coraz więcej mediów łączy nas z suarezem , jako następcą bale`a - dobrze , źle? Jak będzie bił tyle samo goli co sezon temu to niech już dzisiaj wbija : Suarez-Soldado-DiMaria ;)
1 sierpnia 2013, 08:27 [cytuj]
Hotspur Related @HotspurRelated

Sky Italia reporting we rejected Madrid's 70 million plus Coentrão offer for Bale stating we want the 70 million plus Modrić or Di Maria.
Hotspur Related @HotspurRelated Sky Italia reporting we rejected Madrid's 70 million plus Coentrão offer for Bale stating we want the 70 million plus Modrić or Di Maria
1 sierpnia 2013, 08:36 [cytuj]
Nie było mnie pół dnia a tu tyle się zmieniło. Caulker w Cardiff, w sumie sprzedaliśmy go za dobrą kasę. Teraz Bale który chce odejść... W dodatku wszystkie źródła to potwierdzają... Myślę, że najlepszą oferte powinniśmy przyjąć a taka to zdecydowanie by była 75 mln. funtów + Di Maria.
Nie było mnie pół dnia a tu tyle się zmieniło. Caulker w Cardiff, w sumie sprzedaliśmy go za dobrą kasę. Teraz Bale który chce odejść... W dodatku wszystkie źródła to potwierdzają... Myślę, że najlepszą oferte powinniśmy przyjąć a taka to zdecydowanie by była 75 mln. funtów + Di Maria
1 sierpnia 2013, 08:40 [cytuj]
W sumie to dobry deal by był. Bale do Realu kasa plus zawodnik i ten Psychol mógłby do nas przyjść. Dobra opcja. Może facet jest pojebany ale to geniusz
W sumie to dobry deal by był. Bale do Realu kasa plus zawodnik i ten Psychol mógłby do nas przyjść. Dobra opcja. Może facet jest pojebany ale to geniusz
1 sierpnia 2013, 08:47 [cytuj]
Pogubiłem się. O kim mówisz Motorniczy? Psychol mi się od razu z Pepe skojarzył ^^
Pogubiłem się. O kim mówisz Motorniczy? Psychol mi się od razu z Pepe skojarzył ^^
1 sierpnia 2013, 08:54 [cytuj]
troche inna półka, Pepe to rzeźnik, a Suarez ( o którym mowa jest) ucieka sie do bardziej niekonwencjonalnych rzeczy :P Ale ktoś tu świetnie napisał, jeśli odejdzie Bale i będzie kasa +zawodnik w zapłacie to nie będzie mowy o żadnym nowym zawodniku. Ale na Suarez w tym wypadku trzeba by było wydać 50 baniek z tych 70 które rzekomo Real oferuje. Ale jakby tak spojrzeć na skład wtedy to możemy śmiało walić top 2 a nie 4
troche inna półka, Pepe to rzeźnik, a Suarez ( o którym mowa jest) ucieka sie do bardziej niekonwencjonalnych rzeczy :P Ale ktoś tu świetnie napisał, jeśli odejdzie Bale i będzie kasa +zawodnik w zapłacie to nie będzie mowy o żadnym nowym zawodniku. Ale na Suarez w tym wypadku trzeba by było wydać 50 baniek z tych 70 które rzekomo Real oferuje. Ale jakby tak spojrzeć na skład wtedy to możemy śmiało walić top 2 a nie 4
1 sierpnia 2013, 08:54 [cytuj]
Jin: Criscito to boczny obrońca a i pensje w Zenicie pewnie ma nie małą. Raczej nie do wyjecia. Kyriakos to dobry pomysł ale on bedzie strasznie drogi! Toby z Ajaxu albo Rami który też jest na wylocie, to są bardzo sensowne alternatywy.
Jin: Criscito to boczny obrońca a i pensje w Zenicie pewnie ma nie małą. Raczej nie do wyjecia. Kyriakos to dobry pomysł ale on bedzie strasznie drogi! Toby z Ajaxu albo Rami który też jest na wylocie, to są bardzo sensowne alternatywy
1 sierpnia 2013, 09:16 [cytuj]
a ja czuje ze jak sprzedamy Garetha to nie bedzie zadnego zastepstwa, cala kasa wyparuje na stadion.

Jak to powiedzial Jamie R o ons : they are selling club "
a ja czuje ze jak sprzedamy Garetha to nie bedzie zadnego zastepstwa, cala kasa wyparuje na stadion. Jak to powiedzial Jamie R o ons : they are selling club "
1 sierpnia 2013, 09:24 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
a ja czuje ze jak sprzedamy Garetha to nie bedzie zadnego zastepstwa, cala kasa wyparuje na stadion.

Jak nie będzie zastępstwa za Bale`a , to z AVB możemy się pożegnać , bo podejrzewam , że się wkurwi . Dla mnie najlepsza opcja to : dimaria ( zastępstwo za bale ) , modric / contentrao + 80 mln funtów .

Za te 80 mln ( w części oczywiście ) powalczyć o luisa i spokojnie możemy o mistrzostwo walczyć .
Jak nie będzie zastępstwa za Bale`a , to z AVB możemy się pożegnać , bo podejrzewam , że się wkurwi . Dla mnie najlepsza opcja to : dimaria ( zastępstwo za bale ) , modric / contentrao + 80 mln funtów . Za te 80 mln ( w części oczywiście ) powalczyć o luisa i spokojnie możemy o mistrzostwo walczyć
1 sierpnia 2013, 10:08 [cytuj]
http://www.theguardian.com/football/2013/jul/31/tottenham-gareth-bale-alvaro-morata
http://www.theguardian.com/football/2013/jul/31/tottenham-gareth-bale-alvaro-morata
1 sierpnia 2013, 10:15 [cytuj]
Zejdzcie wreszcie na ziemie bo aż żal czytać, zróbcie sobie kącik marzeń na Spursmanii i tam wpisujcie bzdury pokroju kupna suareza, albo wydania 50 mln funtów z transferu Garetha.
Wchodzę tu aby przeczytać coś ciekawego, coś w czym może być ziarnko prawdy, a wy pierdolicie nie gorzej niż badboy
Zejdzcie wreszcie na ziemie bo aż żal czytać, zróbcie sobie kącik marzeń na Spursmanii i tam wpisujcie bzdury pokroju kupna suareza, albo wydania 50 mln funtów z transferu Garetha. Wchodzę tu aby przeczytać coś ciekawego, coś w czym może być ziarnko prawdy, a wy pierdolicie nie gorzej niż badboy
1 sierpnia 2013, 10:44 [cytuj]
Serio myslisz, ze jak sprzedamy Garetha to nie wydamy zarobionej z niego kasy? :wysmiewacz:
Napisze Ci jedenastke marzen.
Lloris - Walker, Papadopulos, Vertonghen, Coentrao - Sandro, Paulinho, Dembele - Lamela, Soldado, Chadli.
:kwiatek:
Serio myslisz, ze jak sprzedamy Garetha to nie wydamy zarobionej z niego kasy? :wysmiewacz: Napisze Ci jedenastke marzen. Lloris - Walker, Papadopulos, Vertonghen, Coentrao - Sandro, Paulinho, Dembele - Lamela, Soldado, Chadli. :kwiatek:
LMAO
1 sierpnia 2013, 10:49 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Serio myslisz, ze jak sprzedamy Garetha to nie wydamy zarobionej z niego kasy? :wysmiewacz:
Lloris - Walker, Papadopulos, Vertonghen, Coentrao - Sandro, Paulinho, Dembele - Lamela, Soldado, Chadli.

I wtedy zaczynamy się budzić :D
I wtedy zaczynamy się budzić :D
1 sierpnia 2013, 10:50 [cytuj]
I widzisz Adebayora XD
I widzisz Adebayora XD
1 sierpnia 2013, 11:07 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Tak właśnie myślę, co najwyżej wyrwiemy kogoś od realu, dokupimy Soldado, może jakiegoś młodzika i na tym się skończy.
Tak właśnie myślę, co najwyżej wyrwiemy kogoś od realu, dokupimy Soldado, może jakiegoś młodzika i na tym się skończy
1 sierpnia 2013, 11:24 [cytuj]
Ja bym jeszcze Lennona za Chadliego wsadził
Ja bym jeszcze Lennona za Chadliego wsadził
|<  <<  <  134  135  136  137  138    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 10 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się