Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  136  137  138  139  140    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
1 sierpnia 2013, 13:32 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Ten pajac da nam TOP 4 , a może nawet coś więcej

Wściekliznę? :rotfl::F
Wściekliznę? :rotfl::F
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
1 sierpnia 2013, 13:35 [cytuj]
też jestem przeciwny transferu Suareza, nie dosyć że rasista to jeszcze idiota, nie lubię chuja. Może umiejętności ma ale jeżeli już Bale miałby odejść to doszły mnie słuchy że Mou chce się pozbyć Maty..
też jestem przeciwny transferu Suareza, nie dosyć że rasista to jeszcze idiota, nie lubię chuja. Może umiejętności ma ale jeżeli już Bale miałby odejść to doszły mnie słuchy że Mou chce się pozbyć Maty
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
1 sierpnia 2013, 13:40 [cytuj]
No Mata bylby idealny, gral w Valencii z Soladado, tyle, ze to nierealne zeby go wyciagnac :x
No Mata bylby idealny, gral w Valencii z Soladado, tyle, ze to nierealne zeby go wyciagnac :x
1 sierpnia 2013, 13:41 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=jBHnymaOBe4

Warto obejrzeć wyczyny naszego nowego napastnika :)

A Bale nie odejdzie. Jestem też przeciwny transferowi Suareza, ten człowiek jest nienormalny. Gwiazdka, która mogłaby zniszczyć morale w szatni.
http://www.youtube.com/watch?v=jBHnymaOBe4 Warto obejrzeć wyczyny naszego nowego napastnika :) A Bale nie odejdzie. Jestem też przeciwny transferowi Suareza, ten człowiek jest nienormalny. Gwiazdka, która mogłaby zniszczyć morale w szatni
1 sierpnia 2013, 13:45 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Ten pajac da nam TOP 4 , a może nawet coś więcej

ja tam wole aby robił to Bale:luzik:
teraz ma kilku klasowych zawodników, Soldado Paulinho, Chadli
to moze i być mistrz jak odpalą :cwaniak:
ja tam wole aby robił to Bale:luzik: teraz ma kilku klasowych zawodników, Soldado Paulinho, Chadli to moze i być mistrz jak odpalą :cwaniak:
1 sierpnia 2013, 13:46 [cytuj]
vebq powiedział/a:
też jestem przeciwny transferu Suareza, nie dosyć że rasista

Suarez nie jest rasistą , ta cała sprawa ze evra to było wszystko ukartowane , niestety jak wiadomo FA jest pokryte działaczami man utd , więc szybko dostał kare . Mimo wszystko , gdyby suarez do nas dołączył to zacząłby grać dopiero w październiku.
Suarez nie jest rasistą , ta cała sprawa ze evra to było wszystko ukartowane , niestety jak wiadomo FA jest pokryte działaczami man utd , więc szybko dostał kare . Mimo wszystko , gdyby suarez do nas dołączył to zacząłby grać dopiero w październiku
1 sierpnia 2013, 13:47 [cytuj]
Robert powiedział/a:
ja tam wole aby robił to Bale:luzik:
teraz ma kilku klasowych zawodników, Soldado Paulinho, Chadli
to moze i być mistrz jak odpalą :cwaniak:

Też wolę bale`a , ale osobiście sądzę, że suarez to jedyne dobre zastępstwo za walijczyka .
Też wolę bale`a , ale osobiście sądzę, że suarez to jedyne dobre zastępstwo za walijczyka
1 sierpnia 2013, 13:58 [cytuj]
Zakoncz z tym Suarezem, The Reds go do nas do nie puszczą to raz, a dwa on chce grać w LM.
Zakoncz z tym Suarezem, The Reds go do nas do nie puszczą to raz, a dwa on chce grać w LM
1 sierpnia 2013, 13:59 [cytuj]
na tą chwile niewielu moze go zastąpić i raczej nie jest to Suarez ;)

a co myslicie o Luisie Gustavo ? podobno na wylocie z Bayernu to moze nie bedzie drogi, a moze zastąpić Parkera i Huda;P
na tą chwile niewielu moze go zastąpić i raczej nie jest to Suarez ;) a co myslicie o Luisie Gustavo ? podobno na wylocie z Bayernu to moze nie bedzie drogi, a moze zastąpić Parkera i Huda;P
1 sierpnia 2013, 14:00 [cytuj]
a co do tego rasizmu, to nigdy się w sumie nie dowiemy jak to było.. po co Evra miałby to wymyślać? Zwłaszcza że to kapitan a jakieś zmyślone bajki to kiepskie świecenie przykładem
a co do tego rasizmu, to nigdy się w sumie nie dowiemy jak to było.. po co Evra miałby to wymyślać? Zwłaszcza że to kapitan a jakieś zmyślone bajki to kiepskie świecenie przykładem
1 sierpnia 2013, 14:00 [cytuj]
Ale pierdolnął:

http://www.youtube.com/watch?v=fPgksm8YKBs
Ale pierdolnął: http://www.youtube.com/watch?v=fPgksm8YKBs
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
1 sierpnia 2013, 14:02 [cytuj]
Luiz Gustavo mega grajek, ale mamy Sandro który też jest mega. Od przybytku niby głowa nie boli ale pewnie nie chciałby małej tygodniówki ten Gustavo a nie jesteśmy $hitami żeby rezerwowemu płacić nawet te 100k
Luiz Gustavo mega grajek, ale mamy Sandro który też jest mega. Od przybytku niby głowa nie boli ale pewnie nie chciałby małej tygodniówki ten Gustavo a nie jesteśmy $hitami żeby rezerwowemu płacić nawet te 100k
1 sierpnia 2013, 14:05 [cytuj]
Jeśli prawdą jest to, że Bale odejdzie to może w meczu z Monaco zmiana w 89 minucie i szpaler zrobiony przez zawodników?
Jeśli prawdą jest to, że Bale odejdzie to może w meczu z Monaco zmiana w 89 minucie i szpaler zrobiony przez zawodników?
1 sierpnia 2013, 14:27 [cytuj]
Spursiak powiedział/a:

I andre villas boas czeka z szampanem ...
I andre villas boas czeka z szampanem
1 sierpnia 2013, 14:28 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
I andre villas boas czeka z szampanem

Skąd to wiesz? podaj źródło. :D
1 sierpnia 2013, 14:37 [cytuj]
wątpie aby aż tyle zarabiał, on moze miec wynagrodzenie pokroju Parkera albo i mniejsze jak takie Wolsburgi i inni z bundesligi go chcą;p

Spursiak powiedział/a:

Jeśli zacznie wymuszać transfer i sie go sprzeda, to po co ma grać w sparingu? i to jeszcze tak długo:mysli:
Jeśli zacznie wymuszać transfer i sie go sprzeda, to po co ma grać w sparingu? i to jeszcze tak długo:mysli:
1 sierpnia 2013, 15:09 [cytuj]
Bale jeżeli to prawda i chce odejść to z niewolnika nie mam pracownika. To powinnyśmy go sprzedać tm bardziej za tyle hajsu. A kupić kogoś z dwójki:
-Erik Lamela
-Adem Ljajic
A najlepiej dwóch ;d
Bale jeżeli to prawda i chce odejść to z niewolnika nie mam pracownika. To powinnyśmy go sprzedać tm bardziej za tyle hajsu. A kupić kogoś z dwójki: -Erik Lamela -Adem Ljajic A najlepiej dwóch ;d
1 sierpnia 2013, 15:11 [cytuj]
A ja gdzieś wyczytałem, że jak Bale odejdzie to Pastore ma przyjść jako zastępstwo :)
A ja gdzieś wyczytałem, że jak Bale odejdzie to Pastore ma przyjść jako zastępstwo :)
1 sierpnia 2013, 15:21 [cytuj]
Ozzy powiedział/a:

To samo pisałem , lecz zostałem szybko odesłany na ziemie :)

Spursiak powiedział/a:

Badboy ma kuzyna sąsiada brata w monaco i on organizuje ten mecz.
To samo pisałem , lecz zostałem szybko odesłany na ziemie :) [quote=Spursiak]Skąd to wiesz? podaj źródło. :D
1 sierpnia 2013, 15:21 [cytuj]
Ozzy powiedział/a:

Jestem przeciwny. Jego statystyki nie są najlepsze, a trzeba dodać, że gra w słabszej lidze francuskiej. Moim zdaniem idealnym następcą byłby di Maria. Powiedzmy Realowi: 90 mln+ di Maria i czekajmy na to co się wydarzy... :bezradny:
Jestem przeciwny. Jego statystyki nie są najlepsze, a trzeba dodać, że gra w słabszej lidze francuskiej. Moim zdaniem idealnym następcą byłby di Maria. Powiedzmy Realowi: 90 mln+ di Maria i czekajmy na to co się wydarzy... :bezradny:
|<  <<  <  136  137  138  139  140    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 13 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się