Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  137  138  139  140  141    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
1 sierpnia 2013, 15:22 [cytuj]
Jestem przeciwny. Jego statystyki nie są najlepsze, a trzeba dodać, że gra w słabszej lidze francuskiej, pewnie ma wysokie oczekiwania finansowe. Moim zdaniem idealnym następcą byłby di Maria. Powiedzmy Realowi: 90 mln+ di Maria i czekajmy na to co się wydarzy... :bezradny:
Jestem przeciwny. Jego statystyki nie są najlepsze, a trzeba dodać, że gra w słabszej lidze francuskiej, pewnie ma wysokie oczekiwania finansowe. Moim zdaniem idealnym następcą byłby di Maria. Powiedzmy Realowi: 90 mln+ di Maria i czekajmy na to co się wydarzy... :bezradny:
1 sierpnia 2013, 15:27 [cytuj]
Chłopaki, nie wyśmiejcie mnie, ale co byście powiedzieli na Ronaldinho? :mysli: Wiek już nie ten, ale wydaje mi się, że więcej niż 2-5 mln by nie kosztował, a taki piłkarz podnosi zdecydowanie medialność klubu. Poza tym idealnie pasuje do taktyki :D Podobno Turasy o niego walczą ;P

Tylko pytanie, czy on w ogóle chce wrócić do Europy? :bezradny:
Chłopaki, nie wyśmiejcie mnie, ale co byście powiedzieli na Ronaldinho? :mysli: Wiek już nie ten, ale wydaje mi się, że więcej niż 2-5 mln by nie kosztował, a taki piłkarz podnosi zdecydowanie medialność klubu. Poza tym idealnie pasuje do taktyki :D Podobno Turasy o niego walczą ;P Tylko pytanie, czy on w ogóle chce wrócić do Europy? :bezradny:
1 sierpnia 2013, 15:32 [cytuj]
Robert powiedział/a:
wątpie aby aż tyle zarabiał, on moze miec wynagrodzenie pokroju Parkera albo i mniejsze jak takie Wolsburgi i inni z bundesligi go chcą;p

Wolfsburg akurat to bardzo bogaty klub ;)

A co do Gustavo to byłbym za pod warunkiem sprzedaży Hudda i Parkera. Na tygodniowki by starczylo gdyby udalo sie gdzies tych dwoch gentlemenow pogonic ;)

Uwielbiam Ronaldinho ale wątpie w jakiekolwiek szanse na jego ściągnięcie :P
Wolfsburg akurat to bardzo bogaty klub ;) A co do Gustavo to byłbym za pod warunkiem sprzedaży Hudda i Parkera. Na tygodniowki by starczylo gdyby udalo sie gdzies tych dwoch gentlemenow pogonic ;) Uwielbiam Ronaldinho ale wątpie w jakiekolwiek szanse na jego ściągnięcie :P
1 sierpnia 2013, 15:42 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Chłopaki, nie wyśmiejcie mnie, ale co byście powiedzieli na Ronaldinho? :mysli: Wiek już nie ten, ale wydaje mi się, że więcej niż 2-5 mln by nie kosztował, a taki piłkarz podnosi zdecydowanie medialność klubu. Poza tym idealnie pasuje do taktyki :D Podobno Turasy o niego walczą ;P

Tylko pytanie, czy on w ogóle chce wrócić do Europy? :bezradny:

Ja tam bym wolał Raula bo to napastnik ze światowego top1 !!! Nawet troszkę lepszy niż Torres hyhy
Ja tam bym wolał Raula bo to napastnik ze światowego top1 !!! Nawet troszkę lepszy niż Torres hyhy
1 sierpnia 2013, 15:42 [cytuj]
Najlepszy zawodnik w historii. Fajnie by było go zobaczyć w akcji dla Tottenhamu, chociaż to już chyba nie ten poziom
Najlepszy zawodnik w historii. Fajnie by było go zobaczyć w akcji dla Tottenhamu, chociaż to już chyba nie ten poziom
1 sierpnia 2013, 15:56 [cytuj]
Diego , skoro mówisz o medialności klubu , to od realu trzeba wołać 95 mln euro+di maria , najdroższy piłkarz w historii z tottenhamu ;) Ładna historia na naszych oczach się tworzy , a poza tym nakłoni paru grajków do przyjścia do nas ;)
Diego , skoro mówisz o medialności klubu , to od realu trzeba wołać 95 mln euro+di maria , najdroższy piłkarz w historii z tottenhamu ;) Ładna historia na naszych oczach się tworzy , a poza tym nakłoni paru grajków do przyjścia do nas ;)
1 sierpnia 2013, 16:22 [cytuj]
di maria nie da sb rady. Więcej by czasu kontuzje leczył niż grał ...
di maria nie da sb rady. Więcej by czasu kontuzje leczył niż grał
1 sierpnia 2013, 16:28 [cytuj]
Onet to jest dno pokroju marci. W wiadomości o zakupie Soldado, muszą pały pierdolnąć coś o sprzedaży Garetha. Dziwki nie były by sobą. Kiedyś w każdej informacji było o trójce z Dortmundu, a teraz Bale. Dno, muł i wodorosty...
Onet to jest dno pokroju marci. W wiadomości o zakupie Soldado, muszą pały pierdolnąć coś o sprzedaży Garetha. Dziwki nie były by sobą. Kiedyś w każdej informacji było o trójce z Dortmundu, a teraz Bale. Dno, muł i wodorosty
1 sierpnia 2013, 16:41 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Onet to jest dno pokroju marci. W wiadomości o zakupie Soldado, muszą pały pierdolnąć coś o sprzedaży Garetha. Dziwki nie były by sobą. Kiedyś w każdej informacji było o trójce z Dortmundu, a teraz Bale. Dno, muł i wodorosty

http://mistrzowie.org/539630 :D:D:D
http://mistrzowie.org/539630 :D:D:D
1 sierpnia 2013, 17:11 [cytuj]
Di Maria - :blee: Lubie go, ale do nas by nie pasowal.
Gustavo - po co? Mamy Jake'a.
Hudd - najpierw musi testy przejsc.
Soldado - dobry nabytek, ale oby sie nie skonczylo jak z Ade'm. Jak trojka nowych dobrze wejdzie w druzyne i sezon, to mozemy niezle powalczyc.
Di Maria - :blee: Lubie go, ale do nas by nie pasowal. Gustavo - po co? Mamy Jake'a. Hudd - najpierw musi testy przejsc. Soldado - dobry nabytek, ale oby sie nie skonczylo jak z Ade'm. Jak trojka nowych dobrze wejdzie w druzyne i sezon, to mozemy niezle powalczyc
LMAO
1 sierpnia 2013, 17:18 [cytuj]
Hades powiedział/a:

Soldado - dobry nabytek, ale oby sie nie skonczylo jak z Ade'm. Jak trojka nowych dobrze wejdzie w druzyne i sezon, to mozemy niezle powalczyc

Jak soldado nam nie wyjdzie , to już będzie ENTY napastnik który nam niewypalił ;/

Dimitar come back ;D
Jak soldado nam nie wyjdzie , to już będzie ENTY napastnik który nam niewypalił ;/ Dimitar come back ;D
1 sierpnia 2013, 17:19 [cytuj]
Szkoda że Villa do nas nie trafił. Ale byśmy mieli finezyjny atak Villa - Soldado - Bale :)
Szkoda że Villa do nas nie trafił. Ale byśmy mieli finezyjny atak Villa - Soldado - Bale :)
1 sierpnia 2013, 17:24 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Di Maria - :blee: Lubie go, ale do nas by nie pasowal.
Gustavo - po co? Mamy Jake'a.
Hudd - najpierw musi testy przejsc.
Soldado - dobry nabytek, ale oby sie nie skonczylo jak z Ade'm. Jak trojka nowych dobrze wejdzie w druzyne i sezon, to mozemy niezle powalczyc

Livermoore niestety nadaje się tylko na wypożyczenie...
Livermoore niestety nadaje się tylko na wypożyczenie
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
1 sierpnia 2013, 17:30 [cytuj]
No do Gustavo to mu póki co daleko
No do Gustavo to mu póki co daleko
1 sierpnia 2013, 17:54 [cytuj]
Andros Townsend impressed on loan at QPR from Tottenham last season, and the midfielder admits it may now be time for him to leave White Hart Lane on a permanent basis.

Kogoś trzeba sprzedać , ale szkoda ,że jego :(
Andros Townsend impressed on loan at QPR from Tottenham last season, and the midfielder admits it may now be time for him to leave White Hart Lane on a permanent basis. Kogoś trzeba sprzedać , ale szkoda ,że jego :(
1 sierpnia 2013, 18:32 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

ta tendencja dotyczy nie tylko Polski - w Hiszpanii od pewnego czasu trwa jakaś dziwnie intensywna kampania prowadzona przez Marcę, w Anglii to samo - np. takie Daily Mail podało że pobiliśmy transferowy rekord, ale już w tytule newsa nie omieszkało zapytać, czy jesteśmy gotowi na następny, tym razem Bale'a ... masakra ;) SkySports to samo!

Madness !
ta tendencja dotyczy nie tylko Polski - w Hiszpanii od pewnego czasu trwa jakaś dziwnie intensywna kampania prowadzona przez Marcę, w Anglii to samo - np. takie Daily Mail podało że pobiliśmy transferowy rekord, ale już w tytule newsa nie omieszkało zapytać, czy jesteśmy gotowi na następny, tym razem Bale'a ... masakra ;) SkySports to samo! Madness !
1 sierpnia 2013, 19:35 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
SkySports to samo!

Skysport to akurat nie jest gazeta , a stacja telewizyjna i podaje wiadomości podane przez inne media . Po prostu rozpowszechnia wydarzenia które inni podali , oczywiście sama też coś tworzy .
Skysport to akurat nie jest gazeta , a stacja telewizyjna i podaje wiadomości podane przez inne media . Po prostu rozpowszechnia wydarzenia które inni podali , oczywiście sama też coś tworzy
1 sierpnia 2013, 19:49 [cytuj]
di maria jest gorszy od townsenda także lepiej niech coentrao przyjdzie na zastępstwo BEA
di maria jest gorszy od townsenda także lepiej niech coentrao przyjdzie na zastępstwo BEA
1 sierpnia 2013, 20:07 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Skysport to akurat nie jest gazeta , a stacja telewizyjna i podaje wiadomości podane przez inne media . Po prostu rozpowszechnia wydarzenia które inni podali , oczywiście sama też coś tworzy

nie gadaj? dobrze wiem czym jest skysports i o to właśnie mi chodzi - również uczestniczy w tym medialnym szaleństwie, z którym mamy styczność od kilku(nastu) dni. Ba, bodajże wczoraj podali "BREAKING NEWS - Bale arrived at Tottenham Training Ground" czy jakoś tak. Czy to jest normalne?
nie gadaj? dobrze wiem czym jest skysports i o to właśnie mi chodzi - również uczestniczy w tym medialnym szaleństwie, z którym mamy styczność od kilku(nastu) dni. Ba, bodajże wczoraj podali "BREAKING NEWS - Bale arrived at Tottenham Training Ground" czy jakoś tak. Czy to jest normalne?
1 sierpnia 2013, 20:21 [cytuj]
mosaj powiedział/a:

Chyba się nie zrozumieliśmy :) Nie chodzi mi o to , że skysport nie podaje bzdetów , bo gdzie się nie wejdzie to takie są i co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości , ale o to że skysport podaje bardziej sprawdzone wiadomości od innych , wystarczy popatrzeć na datę ukazywanych "newsów" , są one opóźnione o kilka/kilkanaście godzin , tak aby były bardziej rzeczywiste , a to że Bale`a nie było na treningu można wytłumaczyć tym , że badboy chce go do qpr ściągnąć .
Chyba się nie zrozumieliśmy :) Nie chodzi mi o to , że skysport nie podaje bzdetów , bo gdzie się nie wejdzie to takie są i co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości , ale o to że skysport podaje bardziej sprawdzone wiadomości od innych , wystarczy popatrzeć na datę ukazywanych "newsów" , są one opóźnione o kilka/kilkanaście godzin , tak aby były bardziej rzeczywiste , a to że Bale`a nie było na treningu można wytłumaczyć tym , że badboy chce go do qpr ściągnąć
|<  <<  <  137  138  139  140  141    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 14 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się