Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  138  139  140  141  142    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
1 sierpnia 2013, 20:24 [cytuj]
Real Madrid and Tottenham have reached an agreement over the signing of Gareth Bale. After intense negotiations between both clubs, a verbal deal worth 120 million euros has been agreed upon.

Gareth Bale to Real Madrid will be made official whenever Tottenham are done with 3 reinforcement the team. Soldado already joined. [As]

(powołując się na https://www.facebook.com/Viva.Madrid.RMA)

Mnie to wyjątkowo cieszy. Nie dlatego, że żegnamy najlepszego zawodnika, jaki obecnie występuje na świecie, ale dlatego, że będziemy mieli szansę sprowadzić kogoś, kto będzie w stanie stworzyć dobrą akcje (trochę jak Tom Huddlestone) dobrym, długim podaniem do Soldado.
Real Madrid and Tottenham have reached an agreement over the signing of Gareth Bale. After intense negotiations between both clubs, a verbal deal worth 120 million euros has been agreed upon. Gareth Bale to Real Madrid will be made official whenever Tottenham are done with 3 reinforcement the team. Soldado already joined. [As] (powołując się na https://www.facebook.com/Viva.Madrid.RMA) Mnie to wyjątkowo cieszy. Nie dlatego, że żegnamy najlepszego zawodnika, jaki obecnie występuje na świecie, ale dlatego, że będziemy mieli szansę sprowadzić kogoś, kto będzie w stanie stworzyć dobrą akcje (trochę jak Tom Huddlestone) dobrym, długim podaniem do Soldado
1 sierpnia 2013, 20:27 [cytuj]
dzisiaj 2 dziwne rzeczy tu przeczytałem:krzyk:

Townsend lepszy od di Marii
Livermore lepszy od Gustavo

a Bale nie sprzedawać, a dlaczego, to Perezowi trzeba mówić nie i chuj:rotfl:
dzisiaj 2 dziwne rzeczy tu przeczytałem:krzyk: Townsend lepszy od di Marii Livermore lepszy od Gustavo a Bale nie sprzedawać, a dlaczego, to Perezowi trzeba mówić nie i chuj:rotfl:
1 sierpnia 2013, 20:30 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Chyba się nie zrozumieliśmy :) Nie chodzi mi o to , że skysport nie podaje bzdetów , bo gdzie się nie wejdzie to takie są i co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości , ale o to że skysport podaje bardziej sprawdzone wiadomości od innych , wystarczy popatrzeć na datę ukazywanych "newsów" , są one opóźnione o kilka/kilkanaście godzin , tak aby były bardziej rzeczywiste , a to że Bale`a nie było na treningu można wytłumaczyć tym , że badboy chce go do qpr ściągnąć

a ja właśnie mam wrażenie, że SkySports strasznie zeszło na psy i z tym podawaniem sprawdzonych wiadomości różnie bywa ...

i też mnie nie zrozumiałeś - Bale jak najbardziej był na treningu i taka właśnie wieść została oznaczona jako Breaking News. Chore, nie?
a ja właśnie mam wrażenie, że SkySports strasznie zeszło na psy i z tym podawaniem sprawdzonych wiadomości różnie bywa ... i też mnie nie zrozumiałeś - Bale jak najbardziej był na treningu i taka właśnie wieść została oznaczona jako Breaking News. Chore, nie?
1 sierpnia 2013, 20:52 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
a ja właśnie mam wrażenie, że SkySports strasznie zeszło na psy i z tym podawaniem sprawdzonych wiadomości różnie bywa ...

Z tym się zgadzam , ale mimo to wciąż jest na czele . Wiadomo nie jest to , to samo co sezon temu , ale wciąż na dobrym poziomie ;)
Z tym się zgadzam , ale mimo to wciąż jest na czele . Wiadomo nie jest to , to samo co sezon temu , ale wciąż na dobrym poziomie ;)
1 sierpnia 2013, 21:20 [cytuj]
Jak to ktoś napisał pięknie, Perezowi trzeba mówić nie i huj. Trzeba pokazać że jest coś ważniejszego niż hajs. Jebac Real, za ten cyrk co odjebali z Garethem.
Jak to ktoś napisał pięknie, Perezowi trzeba mówić nie i huj. Trzeba pokazać że jest coś ważniejszego niż hajs. Jebac Real, za ten cyrk co odjebali z Garethem
1 sierpnia 2013, 21:27 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Jak to ktoś napisał pięknie, Perezowi trzeba mówić nie i huj. Trzeba pokazać że jest coś ważniejszego niż hajs. Jebac Real, za ten cyrk co odjebali z Garethem

Przeważnie nie zwracam uwagi na błędy ortograficzne, ale "chuj" pisze się przez "ch". Wybacz za tą poprawkę, ale po prostu nie lubię jak ktoś skraca najważniejszą część mojego ciała o 25 % :D:D:D
Przeważnie nie zwracam uwagi na błędy ortograficzne, ale "chuj" pisze się przez "ch". Wybacz za tą poprawkę, ale po prostu nie lubię jak ktoś skraca najważniejszą część mojego ciała o 25 % :D:D:D
1 sierpnia 2013, 21:36 [cytuj]
COYS News
"Habib Sissoko, Carlton Cole's agent has confirmed the news that he has returned to England to train with Tottenham."

LOL :D ja wiem, że to tylko pomoc w dojściu do formy, ale kto wie, co Boasowi w głowie siedzi ...
COYS News "Habib Sissoko, Carlton Cole's agent has confirmed the news that he has returned to England to train with Tottenham." LOL :D ja wiem, że to tylko pomoc w dojściu do formy, ale kto wie, co Boasowi w głowie siedzi
1 sierpnia 2013, 21:41 [cytuj]
Diego, hoh hoh :P
Diego, hoh hoh :P
1 sierpnia 2013, 21:42 [cytuj]
Jaka pedalska torba:

https://twitter.com/Spursbasic/status/363021433292587008/photo/1

:D
Jaka pedalska torba: https://twitter.com/Spursbasic/status/363021433292587008/photo/1 :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
1 sierpnia 2013, 21:45 [cytuj]
Jaka pedalska.. stylowa.
Jaka pedalska.. stylowa
1 sierpnia 2013, 21:48 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Jaka pedalska.. stylowa

Taką to moja dziewczyna w Lizbonie od murzynów za 20 EUR kupuje :rotfl:
Taką to moja dziewczyna w Lizbonie od murzynów za 20 EUR kupuje :rotfl:
1 sierpnia 2013, 22:18 [cytuj]
Kocham Leviego za oszczędność:

https://twitter.com/AddictedtoSpurs/status/363029885012295681/photo/1

:D
Kocham Leviego za oszczędność: https://twitter.com/AddictedtoSpurs/status/363029885012295681/photo/1 :D
1 sierpnia 2013, 23:00 [cytuj]
Kupić gościa za 30 baniek i wysłać go RyanAir :D mistrzostwo świata i okolic :D
Kupić gościa za 30 baniek i wysłać go RyanAir :D mistrzostwo świata i okolic :D
1 sierpnia 2013, 23:10 [cytuj]
Tottenham ready to spend big for wonderkid Erik Lamela

TOTTENHAM look ready to continue spending big

The north London club have already splashed out on several key signings this season and are now ready to launch an audacious deal to bring Roma's Erik Lamela to White Hart Lane.

Andre Villas-Boas has already seen his squad strengthened by the signings of Nacer Chadli from FC Twente and Brazil international Paulinho from Corinthians.

Lamela impressed for the Serie A side last term, scoring 15 times in 30 starts.

The Argentine international defintely caught the eye of Spurs' new sporting director Franco Baldini, who used to work at the Italian giants.

Gazzetta Dello Sport claims the club are ready to offer around £30m for the 21-year-old, but face a long negotiation period as the Giallorossi aren't looking to sell one of their most sought-after youngsters.

Roma stand to make almost double from the potential deal, having signed Lamela from River Plate in 2011 for £10m, plus add-ons.

Jest tu jakiś ekspert od ligi włoskiej? Warto wyłożyć aż taką kasę na Lamelę? :glupek:
Tottenham ready to spend big for wonderkid Erik Lamela TOTTENHAM look ready to continue spending big The north London club have already splashed out on several key signings this season and are now ready to launch an audacious deal to bring Roma's Erik Lamela to White Hart Lane. Andre Villas-Boas has already seen his squad strengthened by the signings of Nacer Chadli from FC Twente and Brazil international Paulinho from Corinthians. Lamela impressed for the Serie A side last term, scoring 15 times in 30 starts. The Argentine international defintely caught the eye of Spurs' new sporting director Franco Baldini, who used to work at the Italian giants. Gazzetta Dello Sport claims the club are ready to offer around £30m for the 21-year-old, but face a long negotiation period as the Giallorossi aren't looking to sell one of their most sought-after youngsters. Roma stand to make almost double from the potential deal, having signed Lamela from River Plate in 2011 for £10m, plus add-ons. Jest tu jakiś ekspert od ligi włoskiej? Warto wyłożyć aż taką kasę na Lamelę? :glupek:
1 sierpnia 2013, 23:28 [cytuj]
mysle ze jak wylozylismy 30baniek na Soldado, to wiecej tak drogich transferow nie bedzie. Zwykla plota
mysle ze jak wylozylismy 30baniek na Soldado, to wiecej tak drogich transferow nie bedzie. Zwykla plota
1 sierpnia 2013, 23:30 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

Chyba, że sprzedadzą Bale'a :bezradny:
Chyba, że sprzedadzą Bale'a :bezradny:
1 sierpnia 2013, 23:30 [cytuj]
http://transfery.info/59525,oficjalnie-bedimo-w-lyonie .... Lewy obrońca w Lyonie! Czyli Umtiti może być do wyciągnięcia... :cwaniak: sprzeda sie BAE dołoży Lewy parę drobniakow ze swojego portfela i żaden Centrao i inny nagatomo nie będzie nam potrzebny. Młodszy od nich a poziomem nie odrasta. Lewy, please.
http://transfery.info/59525,oficjalnie-bedimo-w-lyonie .... Lewy obrońca w Lyonie! Czyli Umtiti może być do wyciągnięcia... :cwaniak: sprzeda sie BAE dołoży Lewy parę drobniakow ze swojego portfela i żaden Centrao i inny nagatomo nie będzie nam potrzebny. Młodszy od nich a poziomem nie odrasta. Lewy, please
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
1 sierpnia 2013, 23:37 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Jaka pedalska.. stylowa
dokładnie takie są teraz w modzie to się nazywa styl vintage ;) teraz i faceci chodzą z torbami zamiast plecaków etc
dokładnie takie są teraz w modzie to się nazywa styl vintage ;) teraz i faceci chodzą z torbami zamiast plecaków etc
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
1 sierpnia 2013, 23:39 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Sam jesteś vintage.
Sam jesteś vintage
1 sierpnia 2013, 23:47 [cytuj]
Jak dla mnie jest pedalska jak cholera. W ogóle skąd temat o odejściu BAE? Po co w ogóle go sprzedawać?
Jak dla mnie jest pedalska jak cholera. W ogóle skąd temat o odejściu BAE? Po co w ogóle go sprzedawać?
|<  <<  <  138  139  140  141  142    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 4 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się