Forum dyskusyjne
2 sierpnia 2013, 01:08 [cytuj]
Hm... 30 mln na młodego Lamelę... Nie jest to zły ruch w sumie, napastnik na przyszłość by się przydał. Nie widziałem, jak gra, ale statystyki zdaje się mieć dobre. Tylko dlaczego nie szukamy kogoś za Tom Huddlestone'a, kto rozegrałby nam porządnie akcję?
A z młodzików jeszcze ciekaw jestem, czy w końcu jakaś angielska drużyna ściągnie w końcu Lassa Bangourę
Hm... 30 mln na młodego Lamelę... Nie jest to zły ruch w sumie, napastnik na przyszłość by się przydał. Nie widziałem, jak gra, ale statystyki zdaje się mieć dobre. Tylko dlaczego nie szukamy kogoś za Tom Huddlestone'a, kto rozegrałby nam porządnie akcję? :(
A z młodzików jeszcze ciekaw jestem, czy w końcu jakaś angielska drużyna ściągnie w końcu Lassa Bangourę :D
2 sierpnia 2013, 01:11 [cytuj]
Podobno w razie sprzedaży Bale'a powalczymy o następujących piłkarzy:
-Remy (6 mln funtów)
-Eriksen (15 mln)
-Pjanic (10 mln)
-Lamela (25 mln)
-Pastore (25 mln)
Suma= 81 mln funtów. Myślę, że ściągnięcie tych piłkarzy będzie jak najbardziej realne, ale zamiast jednego z wyżej podanych pomocników, zapewne będziemy chcieli pozyskać jeszcze jednego obrońcę... Oczywiście w razie odejścia Bale'a
-Remy (6 mln funtów)
-Eriksen (15 mln)
-Pjanic (10 mln)
-Lamela (25 mln)
-Pastore (25 mln)
Suma= 81 mln funtów. Myślę, że ściągnięcie tych piłkarzy będzie jak najbardziej realne, ale zamiast jednego z wyżej podanych pomocników, zapewne będziemy chcieli pozyskać jeszcze jednego obrońcę... Oczywiście w razie odejścia Bale'a :tak:
2 sierpnia 2013, 01:34 [cytuj]
Wiem, że już to pisałem, ale gościu ma 21 lat i klub jest w stanie sprzedać go za 15-20 mln. Levy do dzieła! Pytanie tylko, czy ten piłkarz nam się przyda...
Zobaczcie na filmik. Masakra. To tylko filmik, ale czymś posiłkować się trzeba...
http://www.youtube.com/watch?v=gBAacmxYMug
Wiem, że już to pisałem, ale gościu ma 21 lat i klub jest w stanie sprzedać go za 15-20 mln. Levy do dzieła! Pytanie tylko, czy ten piłkarz nam się przyda...
Zobaczcie na filmik. Masakra. To tylko filmik, ale czymś posiłkować się trzeba...:tak:
http://www.youtube.com/watch?v=gBAacmxYMug
2 sierpnia 2013, 03:08 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Jaka pedalska torba:
https://twitter.com/Spursbasic/status/363021433292587008/photo/1

Nie pisz "pedalska", bo za chwilę pojawią się głosy tutaj, że dyskryminujesz innych
Nie pisz "pedalska", bo za chwilę pojawią się głosy tutaj, że dyskryminujesz innych :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
2 sierpnia 2013, 03:15 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Taką to moja dziewczyna w Lizbonie od murzynów za 20 EUR kupuje

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że nazywając czarnych murzynami stajesz się rasistą.
Żartuję sobie.
Jakby każdy miał takie poczucie humoru jak oni, to Niemcy już dawno pozwaliby nas za dyskryminację, bo nazywanie kogoś niemową też może być dla kogoś obraźliwe.
A dla tych, którzy nie znają pochodzenia tego słowa polecałbym się zapoznać z jego pochodzeniem
I przy okazji taka ciekawostka:
Słowo czarnuch jest w polszczyźnie powszechnie uznawany za obraźliwe, choć w języku czeskim pokrewna forma černoch jest neutralna
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że nazywając czarnych murzynami stajesz się rasistą.
Żartuję sobie.
Jakby każdy miał takie poczucie humoru jak oni, to Niemcy już dawno pozwaliby nas za dyskryminację, bo nazywanie kogoś niemową też może być dla kogoś obraźliwe.
A dla tych, którzy nie znają pochodzenia tego słowa polecałbym się zapoznać z jego pochodzeniem :)
Słowo czarnuch jest w polszczyźnie powszechnie uznawany za obraźliwe, choć w języku czeskim pokrewna forma černoch jest neutralna
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
2 sierpnia 2013, 08:25 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Nazywanie czarnoskórych czarnymi to też rasizm
Nazywanie czarnoskórych czarnymi to też rasizm :)
2 sierpnia 2013, 08:34 [cytuj]
Hiszpanie lubią się w drużynie po tylku klepac, więc taka torba to pikus hehe, gorzej jak przesadzi z klapsami i koledzy się obraza, a Bale złoży transfer request.
@up
Chyba aż tak to nie.
Hiszpanie lubią się w drużynie po tylku klepac, więc taka torba to pikus hehe, gorzej jak przesadzi z klapsami i koledzy się obraza, a Bale złoży transfer request.
@up
Chyba aż tak to nie
2 sierpnia 2013, 09:21 [cytuj]
Diego powiedział/a:
-Remy (6 mln funtów)
-Eriksen (15 mln)
-Pjanic (10 mln)
-Lamela (25 mln)
-Pastore (25 mln)
Suma= 81 mln funtów. Myślę, że ściągnięcie tych piłkarzy będzie jak najbardziej realne, ale zamiast jednego z wyżej podanych pomocników, zapewne będziemy chcieli pozyskać jeszcze jednego obrońcę... Oczywiście w razie odejścia Bale'a

Nie wiem który raz pisze że Lamela jest nie do wyjecia. Roma odrzucała oferty po 30mln+ a i on sam chce zostać, skoro odrzucił Man City i inne. Pjanic to samo, chce zostać a i Roma nie zamierza go sprzedawać, tym bardziej ża 10 mln skoro sami go kupili za 11! Nie wiem skąd masz te ceny ale nie są realne. Remy super pomysł, akurat napastnik a i chyba może grać na boku(jak sie myle to mnie poprawcie). Wszechstronny i pasujący do 4-3-3.
Nie wiem który raz pisze że Lamela jest nie do wyjecia. Roma odrzucała oferty po 30mln+ a i on sam chce zostać, skoro odrzucił Man City i inne. Pjanic to samo, chce zostać a i Roma nie zamierza go sprzedawać, tym bardziej ża 10 mln skoro sami go kupili za 11! Nie wiem skąd masz te ceny ale nie są realne. Remy super pomysł, akurat napastnik a i chyba może grać na boku(jak sie myle to mnie poprawcie). Wszechstronny i pasujący do 4-3-3
2 sierpnia 2013, 09:34 [cytuj]
A co sądzicie , aby wyciągnąć valbuene z marsylii? Świetnie by pasował do taktyki 4-3-3 , świetny technicznie ale troche za niski ;/
A co sądzicie , aby wyciągnąć valbuene z marsylii? Świetnie by pasował do taktyki 4-3-3 , świetny technicznie ale troche za niski ;/
2 sierpnia 2013, 09:54 [cytuj]
Na biurko Levego wpłynęła rekordowo wysoka cena za bale`a . Real Madryt złożył ofertę na 105 mln funtów ( 120 mln euro ) - bez dodatkowego zawodnika .
EDDIT :
Podobno dzisiaj ma być wybrany skład na mecz z Monaco , jeśli zabraknie w nim bale`a to będzie to oznaczać , że już nie zagra w przyszłym sezonie.
Na biurko Levego wpłynęła rekordowo wysoka cena za bale`a . Real Madryt złożył ofertę na 105 mln funtów ( 120 mln euro ) - bez dodatkowego zawodnika .
EDDIT :
Podobno dzisiaj ma być wybrany skład na mecz z Monaco , jeśli zabraknie w nim bale`a to będzie to oznaczać , że już nie zagra w przyszłym sezonie
2 sierpnia 2013, 11:08 [cytuj]
Musi być z dodatkowym zawodnikiem. Real ma poczuć "jak to boli", gdy wyrywa się zawodnika.
Musi być z dodatkowym zawodnikiem. Real ma poczuć "jak to boli", gdy wyrywa się zawodnika
2 sierpnia 2013, 11:25 [cytuj]
Z tego co czytałem to Bale nie wystąpi w meczu z Monaco bo taką prośbę przedstawił Levemu . Potwierdzi się tylko że każda zachcianka Realu zawsze zostanie spełniona
Z tego co czytałem to Bale nie wystąpi w meczu z Monaco bo taką prośbę przedstawił Levemu . Potwierdzi się tylko że każda zachcianka Realu zawsze zostanie spełniona
2 sierpnia 2013, 11:31 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Żartuję sobie.
A dla tych, którzy nie znają pochodzenia tego słowa polecałbym się zapoznać z jego pochodzeniem
No dobrze. W takim razie będę murzynów nazywał negroid właściwy aby mnie rasistą nie nazywać.
No dobrze. W takim razie będę murzynów nazywał negroid właściwy aby mnie rasistą nie nazywać. :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
2 sierpnia 2013, 11:32 [cytuj]
Drugler - Bale męczył się z kontuzją mięśnia, więc to, że nie zagra nie musi nic oznaczać.
A co do 105mln, to zdaje się, że RM nie zapłacił jeszcze całości za Lukę Modrica (taką plotkę słuszałem

)
Najlepiej z Varane'm
Real znów mówi, że już wszystko dogadane.

Ale Levy dobry sprzedawca
Drugler - Bale męczył się z kontuzją mięśnia, więc to, że nie zagra nie musi nic oznaczać.
A co do 105mln, to zdaje się, że RM nie zapłacił jeszcze całości za Lukę Modrica (taką plotkę słuszałem :D)
Najlepiej z Varane'm :D
Real znów mówi, że już wszystko dogadane. :D Ale Levy dobry sprzedawca :D
2 sierpnia 2013, 11:41 [cytuj]
iZgone powiedział/a:
A co do 105mln, to zdaje się, że RM nie zapłacił jeszcze całości za Lukę Modrica (taką plotkę słuszałem

)
Najlepiej z Varane'm
Real znów mówi, że już wszystko dogadane.

Ale Levy dobry sprzedawca

tak tak, kontuzja mięśnia ;p
tak tak, kontuzja mięśnia ;p
2 sierpnia 2013, 11:55 [cytuj]
80 mln + Varane + Jese/Morata
Varane ściągał Zizu, niech sie meczą ze stratą takiego obroncy
80 mln + Varane + Jese/Morata
Varane ściągał Zizu, niech sie meczą ze stratą takiego obroncy:]
2 sierpnia 2013, 12:07 [cytuj]
+modric
+modric ;)
2 sierpnia 2013, 12:13 [cytuj]
jego to niech spłacą najpierw, jeśli jeszcze tego nie zrobili
w sumie po co on nam jak on nie chce u nas grac
jego to niech spłacą najpierw, jeśli jeszcze tego nie zrobili
w sumie po co on nam jak on nie chce u nas grac:luzik:
2 sierpnia 2013, 12:19 [cytuj]
haha o ja pierdole
http://www.transfery.info/59524,oficjalnie-wokalista-one-direction-w-doncaster
haha o ja pierdole
http://www.transfery.info/59524,oficjalnie-wokalista-one-direction-w-doncaster
2 sierpnia 2013, 13:00 [cytuj]
http://www.express.co.uk/sport/football/419047/Arsenal-target-Bernard-also-bid-for-by-Spurs
http://www.express.co.uk/sport/football/419047/Arsenal-target-Bernard-also-bid-for-by-Spurs