Forum dyskusyjne
2 sierpnia 2013, 13:23 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/transferowe-obiecanki-cacanki/9jptz?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org
Nie dość że jebany onet, to jeszcze źródłem jest piłka nożna.. cios
A najgorsze że pojawia się to w naszych linkach na stronie
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/transferowe-obiecanki-cacanki/9jptz?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=eurosport.onet.pl&utm_term=spursmania.org
Nie dość że jebany onet, to jeszcze źródłem jest piłka nożna.. cios
A najgorsze że pojawia się to w naszych linkach na stronie
2 sierpnia 2013, 13:37 [cytuj]
Jeśli Bale odejdzie a my nie osiągniemy żadnego sukcesu w tym sezonie (conajmniej podium) to będziemy mieli naprawdę ogromny problem żeby utrzymywać najlepszych zawodników albo kupować. Wszyscy będą nas traktować jako przystanek do Realów, Barcelonów, Unitedów itp. Lloris, Vert, Soldado, Paulinho uwierzyli w projekt "Tottenham" ale ten projekt musi w końcu zacząć odnosić sukcesy abyśmy mogli swoje gwiazdy zatrzymać w klubie. Modrić i Bale to, chyba wszyscy się zgodzą, nasi najlepsi w ostatnich latach gracze. I co? Prawdopodobnie (bo wciąż się łudzę że Bale zostanie) nie udało nam się ich zatrzymać. Jeśli w przyszłym roku nic nie osiągniemy możemy mieć prawdziwy exodus na WHL bo wszystko wskazuje na to że "gwiazd" nam na WHL przybywa. Liga Mistrzów to absolutne minimum.
Jeśli Bale odejdzie a my nie osiągniemy żadnego sukcesu w tym sezonie (conajmniej podium) to będziemy mieli naprawdę ogromny problem żeby utrzymywać najlepszych zawodników albo kupować. Wszyscy będą nas traktować jako przystanek do Realów, Barcelonów, Unitedów itp. Lloris, Vert, Soldado, Paulinho uwierzyli w projekt "Tottenham" ale ten projekt musi w końcu zacząć odnosić sukcesy abyśmy mogli swoje gwiazdy zatrzymać w klubie. Modrić i Bale to, chyba wszyscy się zgodzą, nasi najlepsi w ostatnich latach gracze. I co? Prawdopodobnie (bo wciąż się łudzę że Bale zostanie) nie udało nam się ich zatrzymać. Jeśli w przyszłym roku nic nie osiągniemy możemy mieć prawdziwy exodus na WHL bo wszystko wskazuje na to że "gwiazd" nam na WHL przybywa. Liga Mistrzów to absolutne minimum
2 sierpnia 2013, 13:52 [cytuj]
10:30 - Trener Tottenhamu Villas-Boas zapowiada, że za pieniądze ze sprzedaży Bale'a pozyska czterech nowych zawodników - lewego i środkowego obrońcę, skrzydłowego i napastnika
Nie pytajcie mnie o źródło, bo go dokładnie nie znam, wyczytałem to w Przeglądzie Sportowym
Btw. Co powiedzielibyście na taktykę 4-3-2-1 ?
Z pieniędzy za Bale'a kupić Pastore & Eriksena.
Lloris-Walker, Vertonghen, Dawson, Nowy obrońca - Paulinho, Dembele, Sandro- Eriksen, Pastore- Soldado
Byłaby miazga.
10:30 - Trener Tottenhamu Villas-Boas zapowiada, że za pieniądze ze sprzedaży Bale'a pozyska czterech nowych zawodników - lewego i środkowego obrońcę, skrzydłowego i napastnika
Nie pytajcie mnie o źródło, bo go dokładnie nie znam, wyczytałem to w Przeglądzie Sportowym :bezradny:
Lloris-Walker, Vertonghen, Dawson, Nowy obrońca - Paulinho, Dembele, Sandro- Eriksen, Pastore- Soldado
Byłaby miazga. :D
2 sierpnia 2013, 13:56 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
Nie wiem który raz pisze że Lamela jest nie do wyjecia. Roma odrzucała oferty po 30mln+ a i on sam chce zostać, skoro odrzucił Man City i inne. Pjanic to samo, chce zostać a i Roma nie zamierza go sprzedawać, tym bardziej ża 10 mln skoro sami go kupili za 11! Nie wiem skąd masz te ceny ale nie są realne. Remy super pomysł, akurat napastnik a i chyba może grać na boku(jak sie myle to mnie poprawcie). Wszechstronny i pasujący do 4-3-3
Ceny wziąłem z transfermarktu, ale wiadomo, że nie oddają do końca cen zawodników, bo w tym roku rynek zwariował
Wydaje mi się jednak, że jednego z tych piłkarzy z Romy możemy wyciągnąć jak wyłożymy duże pieniądze. Np. Soldado też początkowo nie chciał nigdzie odchodzić...
Ceny wziąłem z transfermarktu, ale wiadomo, że nie oddają do końca cen zawodników, bo w tym roku rynek zwariował :krzyk:
Wydaje mi się jednak, że jednego z tych piłkarzy z Romy możemy wyciągnąć jak wyłożymy duże pieniądze. Np. Soldado też początkowo nie chciał nigdzie odchodzić... :mysli:
2 sierpnia 2013, 14:00 [cytuj]
jedyna opcja jaką widzi mi się gra bez bale:
1-4-1-2-2-1
Bramka: lloris
obrona: Walker, Verts, Daws, nowy bądź BAE
Defensywny pomocnik: Sandro bądź ktoś nowy(marzy mi się Essien bądź ciołek Song)
Pomoc: Dembele, Paulinho
Skrzydła: Chadii/Lennon ktoś nowy(jeśli Bale odejdzie)
Napad: Soldado/Defoe
jedyna opcja jaką widzi mi się gra bez bale:
1-4-1-2-2-1
Bramka: lloris
obrona: Walker, Verts, Daws, nowy bądź BAE
Defensywny pomocnik: Sandro bądź ktoś nowy(marzy mi się Essien bądź ciołek Song)
Pomoc: Dembele, Paulinho
Skrzydła: Chadii/Lennon ktoś nowy(jeśli Bale odejdzie)
Napad: Soldado/Defoe
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
2 sierpnia 2013, 14:01 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Ceny wziąłem z transfermarktu, ale wiadomo, że nie oddają do końca cen zawodników, bo w tym roku rynek zwariował
Wydaje mi się jednak, że jednego z tych piłkarzy z Romy możemy wyciągnąć jak wyłożymy duże pieniądze. Np. Soldado też początkowo nie chciał nigdzie odchodzić...

Nie warto wykładać dużych pieniędzy na Lamelę/Pjanica.
Nie warto wykładać dużych pieniędzy na Lamelę/Pjanica
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
2 sierpnia 2013, 15:11 [cytuj]
Diego powiedział/a:

Dla nas dobrze , że zwariował bo idioci z Madrytu dadzą nam za 3 najlepszego zawodnika na świecie ( Bale ) 120mln euro+kogoś , a za 2 najlepszego zawodnika na świecie ( ronaldo ) dali 94 mln euro.
Kasa z bale? Szybko dać 27 mln euro i przebić Donieck , Arsenal i Porto w sprawie Bernarda. Około 20 mln euro na eriksena ,35 mln euro za lamelę i mamy trójkę najlepiej rozwijających się młodzików nawet na świecie ( nie uwzględniam Neymara i Goetze którzy nie są do wyjęcia ) .
Dla nas dobrze , że zwariował bo idioci z Madrytu dadzą nam za 3 najlepszego zawodnika na świecie ( Bale ) 120mln euro+kogoś , a za 2 najlepszego zawodnika na świecie ( ronaldo ) dali 94 mln euro.
Kasa z bale? Szybko dać 27 mln euro i przebić Donieck , Arsenal i Porto w sprawie Bernarda. Około 20 mln euro na eriksena ,35 mln euro za lamelę i mamy trójkę najlepiej rozwijających się młodzików nawet na świecie ( nie uwzględniam Neymara i Goetze którzy nie są do wyjęcia )
2 sierpnia 2013, 15:21 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Nie pytajcie mnie o źródło, bo go dokładnie nie znam, wyczytałem to w Przeglądzie Sportowym
Byłaby miazga.

Ja znam źródło tej informacji, nazywa się wybujana fantazja redaktora. Ludzie wyluzujcie trochę, bo niektórzy zaczynają zachowywać się jak wrocznia. Ten za słaby, ten jeszcze gorszy! A skąd wy to wszystko wiecie? Bo odnosze wrażenie, że z gry komputerowej.
Ja znam źródło tej informacji, nazywa się wybujana fantazja redaktora. Ludzie wyluzujcie trochę, bo niektórzy zaczynają zachowywać się jak wrocznia. Ten za słaby, ten jeszcze gorszy! A skąd wy to wszystko wiecie? Bo odnosze wrażenie, że z gry komputerowej
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
2 sierpnia 2013, 15:37 [cytuj]
Na skysports jest wywiad z ancelottim w ktorym mowi ze transfer Bale jest na ostatniej prostej... niestety...
Na skysports jest wywiad z ancelottim w ktorym mowi ze transfer Bale jest na ostatniej prostej... niestety
2 sierpnia 2013, 15:39 [cytuj]
Ja i tak bym wolał żeby ble został pokazalibyśmy wszystkim że mamy jaja i gramy o coś więcej niż top4, ale jak faktycznie chce iść do realu i być jedna z wielu gwiazd to niech idzie jego sprawa, zamiast zostać legenda Tottenhamu. ale ja już go mamy sprzedawać to ja bym brał kogoś z tej 3:
Lamela Ljajic Bernarda
A najlepiej wszystkich.
jin_tae powiedział/a:
Nie warto wykładać dużych pieniędzy na Lamelę/Pjanica
Wolisz pastor ?
Wolisz pastor ?
2 sierpnia 2013, 15:47 [cytuj]
Podobno Real Madryt zaakceptował naszą ofertę za Contentrao , wynoszącą ... 30 mln euro - BB Bale
Podobno Real Madryt zaakceptował naszą ofertę za Contentrao , wynoszącą ... 30 mln euro - BB Bale
2 sierpnia 2013, 15:47 [cytuj]
There are rumours we have agreed a €30m (£26m) deal for Coentrao. I rate Coentrao but this can't be right surely? €30m?
Coentrao nie trenował z drużyną i wygląda na to, że przejdzie do Tottenhamu. To rozwiązałoby ostatecznie problem lewego obrońcy. Ale aż za 26 mln? Levy chyba się uparł na kolejny rekord. Chociaż w sumie to w tym okienku już nic mnie nie zdziwi
There are rumours we have agreed a €30m (£26m) deal for Coentrao. I rate Coentrao but this can't be right surely? €30m?
Coentrao nie trenował z drużyną i wygląda na to, że przejdzie do Tottenhamu. To rozwiązałoby ostatecznie problem lewego obrońcy. Ale aż za 26 mln? Levy chyba się uparł na kolejny rekord. Chociaż w sumie to w tym okienku już nic mnie nie zdziwi :bezradny:
2 sierpnia 2013, 15:54 [cytuj]
Gang1982
na t24.pl piszą, że coentrao nie grał dziś, bo włączony w sprzedaż bale'a będzie. lewego obronce mamy załatwionego. za wielkie pieniądze trzeba kupib następcę bale'a który będzie pewnością jakości. Pastore, Erikssen - ich bym widział. poza nimi środkowy obrońca i może rezerwowy, młody napastnik
Gang1982
na t24.pl piszą, że coentrao nie grał dziś, bo włączony w sprzedaż bale'a będzie. lewego obronce mamy załatwionego. za wielkie pieniądze trzeba kupib następcę bale'a który będzie pewnością jakości. Pastore, Erikssen - ich bym widział. poza nimi środkowy obrońca i może rezerwowy, młody napastnik
2 sierpnia 2013, 16:04 [cytuj]
Friedel, Naughton, Rose, Assou-Ekotto, Kaboul, Sigurdsson, Holtby, Chadli, Defoe, Lennon, Dempsey, , Parker, Hudd, Livermore.
Tak na razie mniej-więcej wyglądają rezerwowi na przyszły sezon. Trzeba przyznać , że robi wrażenie. Silna ławka to podstawa

Jeszcze niedawno tak wyglądałaby nasza podstawowa jedenastka. Myślę, że klub będzie musiał się pozbyć 3-5 z powyższych piłkarzy... Szczególnie jeśli planujemy kolejne transfery
Friedel, Naughton, Rose, Assou-Ekotto, Kaboul, Sigurdsson, Holtby, Chadli, Defoe, Lennon, Dempsey, , Parker, Hudd, Livermore.
Tak na razie mniej-więcej wyglądają rezerwowi na przyszły sezon. Trzeba przyznać , że robi wrażenie. Silna ławka to podstawa :ok: Jeszcze niedawno tak wyglądałaby nasza podstawowa jedenastka. Myślę, że klub będzie musiał się pozbyć 3-5 z powyższych piłkarzy... Szczególnie jeśli planujemy kolejne transfery :mysli:
2 sierpnia 2013, 16:05 [cytuj]
Clint Dempsey flew to Seattle last night. According to the Metro this is to hold talks with Everton.
No właśnie. Dempsey rozmawia z Evertonem
Clint Dempsey flew to Seattle last night. According to the Metro this is to hold talks with Everton.
2 sierpnia 2013, 16:16 [cytuj]
Newcastle pozyska Bafetimbi Gomisa. Zapłaci za niego 8 milionów euro plus 2 miliony bonusów.
ciekawe czy sb poradzi w angli ;d
Newcastle pozyska Bafetimbi Gomisa. Zapłaci za niego 8 milionów euro plus 2 miliony bonusów.
ciekawe czy sb poradzi w angli ;d
2 sierpnia 2013, 16:26 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Rozmawia z Evertonem , ale najbardziej skłonny jest przejść do USA.
andre powiedział/a:
Gang1982 za wielkie pieniądze trzeba kupib następcę bale'a który będzie pewnością jakośc
Sądzisz , że Levy pozwoliłby sobie pobić 2x rekord transferowy klubu , potem go znowu wyrównać , a następnie wydać kase z bale`a? Nic z tego , na transfery w tym okienku poszło nam ( wraz z contentrao i rumunem ) ~~100 mln euro , za bale dostaniemy 120 mln euro . Sprawdza się co sezon , że z kasą jesteśmy do przodu - osobiście licze na mały transfer pomocnika / skrzydłowego .
Rozmawia z Evertonem , ale najbardziej skłonny jest przejść do USA.
[quote=andre]Gang1982 za wielkie pieniądze trzeba kupib następcę bale'a który będzie pewnością jakośc
2 sierpnia 2013, 16:46 [cytuj]
Drugler:
1. Jeszcze nie kupiliśmy Coentrao
2. 20 mln ojro + 30 mln + 7 mln - 10 za Caulkera = 47 mln euro. Levy przed oknem transferowym założył, że Bale zostaje i chciał wzmocnić skład wydając dużo pieniędzy na transfery. Te 47 milionów ulegnie zdecydowanemu zmniejszeniu ze sprzedaży jeszcze innych graczy i wyjdzie z tego 20-30 mln. To jest suma, którą Levy wyda na transfery i nie jest ona przesadnie duża.
3. Pieniądze za Bale'a (120 mln euro) w większym stopniu pójdą na wzmocnienia, więc transfer Coentrao można odjąć od tej właśnie sumy. Tak więc pozostaje 90 mln euro i Levy będzie chciał znaleźć zastępce Walijczyka+ wzmocnić niektóre pozycje więc wydaje się, że ok. 60-70 mln mln pójdzie na transfery. Levy'emu zostanie z ze sprzedaży Bale'a 30 mln, czym zrównoważy sumę zawartą w punkcie drugim. Wyjdzie z transferami "na zero" i znacznie wzmocni skład.
4. Reasumując. Kupimy Coentrao i zostanie jeszcze 60-70 mln na transfery. Przynajmniej tak przypuszczam
Drugler:
1. Jeszcze nie kupiliśmy Coentrao
2. 20 mln ojro + 30 mln + 7 mln - 10 za Caulkera = 47 mln euro. Levy przed oknem transferowym założył, że Bale zostaje i chciał wzmocnić skład wydając dużo pieniędzy na transfery. Te 47 milionów ulegnie zdecydowanemu zmniejszeniu ze sprzedaży jeszcze innych graczy i wyjdzie z tego 20-30 mln. To jest suma, którą Levy wyda na transfery i nie jest ona przesadnie duża.
3. Pieniądze za Bale'a (120 mln euro) w większym stopniu pójdą na wzmocnienia, więc transfer Coentrao można odjąć od tej właśnie sumy. Tak więc pozostaje 90 mln euro i Levy będzie chciał znaleźć zastępce Walijczyka+ wzmocnić niektóre pozycje więc wydaje się, że ok. 60-70 mln mln pójdzie na transfery. Levy'emu zostanie z ze sprzedaży Bale'a 30 mln, czym zrównoważy sumę zawartą w punkcie drugim. Wyjdzie z transferami "na zero" i znacznie wzmocni skład.
4. Reasumując. Kupimy Coentrao i zostanie jeszcze 60-70 mln na transfery. Przynajmniej tak przypuszczam :D
2 sierpnia 2013, 16:56 [cytuj]
kupimy coentrao i zostanie jakieś 20-30 mln na transfery, uwierz
kupimy coentrao i zostanie jakieś 20-30 mln na transfery, uwierz :D
2 sierpnia 2013, 17:08 [cytuj]
Gareth Bale nie wystąpi w jutrzejszym meczu przeciwko AS Monaco.
Gareth Bale nie wystąpi w jutrzejszym meczu przeciwko AS Monaco