Forum dyskusyjne
2 sierpnia 2013, 18:29 [cytuj]
Carroll+livermore+parker = 12-13mln euro , dokładamy 2 mln euro i mamy eriksena
Defoe+adebayor+dempsey=20-22 mln euro , dokładamy 15 i mamy lamelę .
17 mln na 2 transfery ( dodatkowe ) i mamy 2 super młodzików.
17 mln na 2 transfery ( dodatkowe ) i mamy 2 super młodzików
2 sierpnia 2013, 18:34 [cytuj]
oddając 6 i dopłacając?
oddając 6 i dopłacając?:P
2 sierpnia 2013, 18:35 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
17 mln na 2 transfery ( dodatkowe ) i mamy 2 super młodzików
hahahah.
Defoe + Adebayor + Dempsey? I w ten sezon wejdziemy z samym Soldado tak? A w razie kontuzji na szpicy kto będzie biegał? Friedel? Czy może Carlton Cole, który z nami trenuje.
No i sprzedaż Carrolla to też głupota, chyba nasz najlepszy młodzieniec.
FM OFF, proszę.
hahahah.
Defoe + Adebayor + Dempsey? I w ten sezon wejdziemy z samym Soldado tak? A w razie kontuzji na szpicy kto będzie biegał? Friedel? Czy może Carlton Cole, który z nami trenuje.
No i sprzedaż Carrolla to też głupota, chyba nasz najlepszy młodzieniec.
FM OFF, proszę
2 sierpnia 2013, 18:43 [cytuj]
Bale oficjalnie nie leci do Monako. Miło było, ale się skończyło
Bale oficjalnie nie leci do Monako. Miło było, ale się skończyło :lezkawoku:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
2 sierpnia 2013, 18:48 [cytuj]
Dużo wcześniej podawałem info, że Bale nie leci. Ponoć jest oficjalna oferta Realu na 87 mln. funtów za naszego Garetha.
Dużo wcześniej podawałem info, że Bale nie leci. Ponoć jest oficjalna oferta Realu na 87 mln. funtów za naszego Garetha
2 sierpnia 2013, 18:53 [cytuj]
sprawa się rypła.
sprawa się rypła
2 sierpnia 2013, 19:01 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Dużo wcześniej podawałem info, że Bale nie leci. Ponoć jest oficjalna oferta Realu na 87 mln. funtów za naszego Garetha
- śmiech na sali
- śmiech na sali:rotfl:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
2 sierpnia 2013, 19:20 [cytuj]
No i chu....j ku...a a mialem nadzieje ze to tylko plotki pomimo tego ze wiele zrodel juz o tym pisalo... teraz trzeba sciagnac kogos kto naprawde zrobo roznice z przodu, sam soldado nie wystarczy... nie zdziwie sie jak levy pobije kolejny rekord i kupi hulka badz williana.... oby bo chyba kazdy wie jak spisywala sie nasza ofensywa w zeszlym sezonie... tylko Gareth i lennon cos grali a reszta miewala przeblyski, ktore yeraz bez Bale nie wystarcza. Obym sie mylil !!!
No i chu....j ku...a a mialem nadzieje ze to tylko plotki pomimo tego ze wiele zrodel juz o tym pisalo... teraz trzeba sciagnac kogos kto naprawde zrobo roznice z przodu, sam soldado nie wystarczy... nie zdziwie sie jak levy pobije kolejny rekord i kupi hulka badz williana.... oby bo chyba kazdy wie jak spisywala sie nasza ofensywa w zeszlym sezonie... tylko Gareth i lennon cos grali a reszta miewala przeblyski, ktore yeraz bez Bale nie wystarcza. Obym sie mylil !!!
2 sierpnia 2013, 19:22 [cytuj]
Mi osobiście bardzo przykro , że bale ( najprawdopodobniej ) odchodzi :/ Mam nadzieję , że Hulk już leci do Londynu
Mi osobiście bardzo przykro , że bale ( najprawdopodobniej ) odchodzi :/ Mam nadzieję , że Hulk już leci do Londynu
2 sierpnia 2013, 19:26 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Bale oficjalnie nie leci do Monako. Miło było, ale się skończyło

no to media oszaleją, ponownie. W sumie ... nie leci - odchodzi, leci - żegna się z teamem, każde wydarzenie można zmanipulować.
Oby został ...
no to media oszaleją, ponownie. W sumie ... nie leci - odchodzi, leci - żegna się z teamem, każde wydarzenie można zmanipulować.
Oby został
2 sierpnia 2013, 19:29 [cytuj]
Mam dośc niech w koncu odejdzie, a nie wszystko kręci się wokół Bale'a. Żaden piłkarz na świecie nie jest wart 100 mln, a jak tyle dają to ich jeszcze pocałować.
Mam dośc niech w koncu odejdzie, a nie wszystko kręci się wokół Bale'a. Żaden piłkarz na świecie nie jest wart 100 mln, a jak tyle dają to ich jeszcze pocałować
2 sierpnia 2013, 19:30 [cytuj]
hulk dobra alternatywa, zna się z AVB granie w nieczołowych klubach europy ewidentnie mu nie przeszkadza

ile by kosztował? 30 mln? warto się zastanowić tym bardziej, że było coś, że mu się średnio widzi granie w rosji
hulk dobra alternatywa, zna się z AVB granie w nieczołowych klubach europy ewidentnie mu nie przeszkadza :) ile by kosztował? 30 mln? warto się zastanowić tym bardziej, że było coś, że mu się średnio widzi granie w rosji
2 sierpnia 2013, 19:45 [cytuj]
smackey powiedział/a:
hulk dobra alternatywa, zna się z AVB granie w nieczołowych klubach europy ewidentnie mu nie przeszkadza

ile by kosztował? 30 mln? warto się zastanowić tym bardziej, że było coś, że mu się średnio widzi granie w rosji
najzwyczajniej się w rosji nie sprawdził, ciekawe czy w angli nie byłoby podobnie i ciekawe jaką ma tygodniówke
najzwyczajniej się w rosji nie sprawdził, ciekawe czy w angli nie byłoby podobnie i ciekawe jaką ma tygodniówke
2 sierpnia 2013, 19:48 [cytuj]
no to w takim razie żegnamy Bale dobrze ze przynajmiej Soldado przeszedł + pewnie ktoś dojdzie
no to w takim razie żegnamy Bale dobrze ze przynajmiej Soldado przeszedł + pewnie ktoś dojdzie
2 sierpnia 2013, 19:52 [cytuj]
andre powiedział/a:
Mam dośc niech w koncu odejdzie, a nie wszystko kręci się wokół Bale'a. Żaden piłkarz na świecie nie jest wart 100 mln, a jak tyle dają to ich jeszcze pocałować
Człowieku , ( nie wiem czy inni ) osobiście czuje taką więź z bale`m , że aż przykro mi się robi gdy ktoś wspomina , że może odejść . Gdybyś nie zauważył to nie on robi nagonki wokół siebie , a media . Żaden piłkarz na świecie nie jest wart 100 mln ? Każdy jest tyle wart ile się za niego daje .
Człowieku , ( nie wiem czy inni ) osobiście czuje taką więź z bale`m , że aż przykro mi się robi gdy ktoś wspomina , że może odejść . Gdybyś nie zauważył to nie on robi nagonki wokół siebie , a media . Żaden piłkarz na świecie nie jest wart 100 mln ? Każdy jest tyle wart ile się za niego daje
2 sierpnia 2013, 19:56 [cytuj]
Oczywiście Wenger musiał dodać swoje 3 grosze w sprawie bale :
"Mam nadzieję , że transfer bale`a do Realu Madryt za 105 mln euro to jakiś dowcip , to niesprawiedliwe ,że Real Madryt wydaje tak ogromne pieniądze na piłkarzy . Mam nadzieję , że od przyszłego sezonu - wraz z nadejściem nowych zasad ds. transferów - to się zmieni"
Jebany anal , niedość że nikogo nie kupił ( bo przecież miały przyjść wielkie gwiazdy ) to jeszcze się wpierdala ...
"Mam nadzieję , że transfer bale`a do Realu Madryt za 105 mln euro to jakiś dowcip , to niesprawiedliwe ,że Real Madryt wydaje tak ogromne pieniądze na piłkarzy . Mam nadzieję , że od przyszłego sezonu - wraz z nadejściem nowych zasad ds. transferów - to się zmieni"
Jebany anal , niedość że nikogo nie kupił ( bo przecież miały przyjść wielkie gwiazdy ) to jeszcze się wpierdala
2 sierpnia 2013, 19:57 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Jebany anal , niedość że nikogo nie kupił ( bo przecież miały przyjść wielkie gwiazdy ) to jeszcze się wpierdala
i nikogo nie kupi, a za rok to i nie sprzeda
i nikogo nie kupi, a za rok to i nie sprzeda :D
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
2 sierpnia 2013, 20:11 [cytuj]
Hehe, można to podsumować tak
Paulinho, Chadli Soldado > Sanogo
Hehe, można to podsumować tak
Paulinho, Chadli Soldado > Sanogo
:P
2 sierpnia 2013, 20:18 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Przecież ten gośc ma racje. Rynek transferowy stał się chory własnie przez takie kluby jak min.real, city, psg, monaco i nie chodzi tutaj o to ile pieniędzy my dostaniemy a o to ile może wydać real, myślisz że oni dysponują taką kasą? oczywiście że nie ale jakoś bez problemu ją wyłożą, inne kluby nie mają takiej możliwości, muszą sprzedawać swoje gwiazdy bo są zadłużeni, ciekaw jestem jaki jest dług realu skoro mają taką polityke transferową i jakoś nikt sie do nich nie przypierdala, niestety liga hiszpańska(z naciskiem na dwa czołowe kluby) to pupilek pewenych dobrze znanych organizacji wystarczy popatrzeć na nominacje do 11 roku fify i juz nasuwa się pewna myśl.
Przecież ten gośc ma racje. Rynek transferowy stał się chory własnie przez takie kluby jak min.real, city, psg, monaco i nie chodzi tutaj o to ile pieniędzy my dostaniemy a o to ile może wydać real, myślisz że oni dysponują taką kasą? oczywiście że nie ale jakoś bez problemu ją wyłożą, inne kluby nie mają takiej możliwości, muszą sprzedawać swoje gwiazdy bo są zadłużeni, ciekaw jestem jaki jest dług realu skoro mają taką polityke transferową i jakoś nikt sie do nich nie przypierdala, niestety liga hiszpańska(z naciskiem na dwa czołowe kluby) to pupilek pewenych dobrze znanych organizacji wystarczy popatrzeć na nominacje do 11 roku fify i juz nasuwa się pewna myśl
2 sierpnia 2013, 20:22 [cytuj]
Co do wypowiedzi Wągiera to dodał coś jeszcze
- To naprawdę szaleństwo, co robi Real. Zresztą pozostałe kluby nie są lepsze. Wydawanie takich pieniędzy na piłkarzy to kiepski żart - skomentował trener Kanonierów. - My również zamierzamy trochę wydać, ale będą to przemyślane zakupy nie mające nic wspólnego z marketingiem w czystej postaci - dodał Wenger
- Jeśli podacie mi nazwiska piłkarzy, którzy rzeczywiście są dużo lepsi od moich obecnych zawodników, to jestem gotowy rozważyć ich transfer natychmiast - podsumował francuski szkoleniowiec.
Co do wypowiedzi Wągiera to dodał coś jeszcze :D
- To naprawdę szaleństwo, co robi Real. Zresztą pozostałe kluby nie są lepsze. Wydawanie takich pieniędzy na piłkarzy to kiepski żart - skomentował trener Kanonierów. - My również zamierzamy trochę wydać, ale będą to przemyślane zakupy nie mające nic wspólnego z marketingiem w czystej postaci - dodał Wenger
- Jeśli podacie mi nazwiska piłkarzy, którzy rzeczywiście są dużo lepsi od moich obecnych zawodników, to jestem gotowy rozważyć ich transfer natychmiast - podsumował francuski szkoleniowiec