Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  143  144  145  146  147    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
2 sierpnia 2013, 20:30 [cytuj]
Wenger niech pilnuje sobie Arse !
Jego zdanie akurat znaczy tu tyle co zeszłoroczny śnieg.
Wenger niech pilnuje sobie Arse ! Jego zdanie akurat znaczy tu tyle co zeszłoroczny śnieg
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 sierpnia 2013, 20:31 [cytuj]
@Arcz, przez te kredyty to Real jest w wiekszości własnością banków i to nie jest fajne:nerwus:

Arcz powiedział/a:
najzwyczajniej się w rosji nie sprawdził, ciekawe czy w angli nie byłoby podobnie i ciekawe jaką ma tygodniówke

on i Witsel mają dużo wieksze od pozostałych bo spina o to była całkiem niedawno;)
on i Witsel mają dużo wieksze od pozostałych bo spina o to była całkiem niedawno;)
2 sierpnia 2013, 20:34 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Wenger niech pilnuje sobie Arse !
Jego zdanie akurat znaczy tu tyle co zeszłoroczny śnieg

Ale troche prawdy w tym jest;)
real wydał juz z 70 mln zarobili z 50, są na minusie 20 i chcą kredyt na jeszcze 100. to jest chore
jak chcą szastać kasą jak Monaco to niech znajdą sobie szejka:nerwus:
Ale troche prawdy w tym jest;) real wydał juz z 70 mln zarobili z 50, są na minusie 20 i chcą kredyt na jeszcze 100. to jest chore jak chcą szastać kasą jak Monaco to niech znajdą sobie szejka:nerwus:
2 sierpnia 2013, 20:38 [cytuj]
smackey powiedział/a:
hulk dobra alternatywa, zna się z AVB granie w nieczołowych klubach europy ewidentnie mu nie przeszkadza :) ile by kosztował? 30 mln? warto się zastanowić tym bardziej, że było coś, że mu się średnio widzi granie w rosji

Zenit dal za niego 55mln ojro rok temu wiec mozemy o nim zapomniec, lepsza alternatywa bylby Di Maria, lub Mata, ale on raczej nie do wyjecia z Chelsea :x
Zenit dal za niego 55mln ojro rok temu wiec mozemy o nim zapomniec, lepsza alternatywa bylby Di Maria, lub Mata, ale on raczej nie do wyjecia z Chelsea :x
2 sierpnia 2013, 20:39 [cytuj]
W temacie "Zobaczyć mecz w londynie" umieściła posta pewna kobieta "Cześć!
Zarejestrowalam się na tym forum, żeby prosić Was o pomoc. Mianowicie pod koniec sierpnia mój mężczyzna obchodzi urodziny i chciałabym zrobić mu prezent w postaci wyjazdu na mecz Kogutów. Niestety nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Jedyne co mogę zorganizować, to nocleg w Londku u znajomych. Jak zdobyć bilety? Może ktoś z Was wybiera się na jakiś mecz pod koniec sierpnia, na początku września i zabrałby ze sobą jednego mega zapalonego kibica? I jak to wyglada finansowo? Bardzo mi zależy żeby to wypaliło, please, help :)"

Sam nie wiem z czym to się je, ale są tutaj przecież użytkownicy którzy się na tym znają, spursmaniacy działajcie!
W temacie "Zobaczyć mecz w londynie" umieściła posta pewna kobieta "Cześć! Zarejestrowalam się na tym forum, żeby prosić Was o pomoc. Mianowicie pod koniec sierpnia mój mężczyzna obchodzi urodziny i chciałabym zrobić mu prezent w postaci wyjazdu na mecz Kogutów. Niestety nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Jedyne co mogę zorganizować, to nocleg w Londku u znajomych. Jak zdobyć bilety? Może ktoś z Was wybiera się na jakiś mecz pod koniec sierpnia, na początku września i zabrałby ze sobą jednego mega zapalonego kibica? I jak to wyglada finansowo? Bardzo mi zależy żeby to wypaliło, please, help :)" Sam nie wiem z czym to się je, ale są tutaj przecież użytkownicy którzy się na tym znają, spursmaniacy działajcie!
2 sierpnia 2013, 20:49 [cytuj]
Niestety trzeba się już chyba pogodzić z odejściem Garetha Bale'a. Może nie zachował się tak chamsko jak szczur, ale też nie ma co się nad nim rozpływać. Raz mówi, że chce wprowadzić Tottenham do Ligi Mistrzów, a potem się z tego wycofuje. Zrobił reklamówkę dla FIFY w barwach Tottenhamu, a zaraz trzeba będzie zmieniać na koszulkę Realu, co niby nie stanowi tak wielkiego problemu, ale jakieś informacje poszły w świat. Dla nich to może się okazać nawet lepsza reklama. Zrobił chyba też jeszcze jakąś reklamówkę dla stacji telewizyjnej w Anglii dotyczącą Premier League, ale nie jestem pewien. Jak coś to mnie poprawcie.
Na miejscu właścicieli tej stacji czy kanału pozwałbym go do sądu na grube miliony.

Nie chce zabrzmieć szowinistyczne, bo takie głosy się już czasami pojawiały, ale jak dla mnie to zachowuje się jak kobieta, która ma okres.

Sam nie wie czego chce i coś czuję, że najlepiej na tym nie wyjdzie. Mam nadzieję, że nie ma wokół siebie jakiejś świty pazernej na kasę, bo takie przygody nigdy dobrze się nie kończą.

Najgorsze jest to, że doniesienia prasy, mówiące o tym, że się miał buntować, mówić, że nie chce grać już w koszulce Tottenhamu mogą być prawdą i jeśli odejdzie to zostanie czarna plama na jego karierze przy WHL.

Nie wprowadził nas do Ligi Mistrzów, co prawda byliśmy one man team, ale dobrze byłoby dla nas, abyśmy wspominali jak najlepiej pieniądze, które na nim zarobimy.

Na wysokości zadania stanęli AVB i Daniel Levy, ale zdanie zawodnika było najważniejsze.
Biliśmy rekordy transferowe, żeby budować wspaniały projekt, a fundament z niego się wycofuje.

Rozumiem, że perspektywa gry w jednym z największych klubów na świecie jest ogromna, ale w przeszłości tacy wielcy gracze jak Del Piero, Totti, Lampard, Gerrard czy Ribery odmawiali "Los Blancos".
Niestety trzeba się już chyba pogodzić z odejściem Garetha Bale'a. Może nie zachował się tak chamsko jak szczur, ale też nie ma co się nad nim rozpływać. Raz mówi, że chce wprowadzić Tottenham do Ligi Mistrzów, a potem się z tego wycofuje. Zrobił reklamówkę dla FIFY w barwach Tottenhamu, a zaraz trzeba będzie zmieniać na koszulkę Realu, co niby nie stanowi tak wielkiego problemu, ale jakieś informacje poszły w świat. Dla nich to może się okazać nawet lepsza reklama. Zrobił chyba też jeszcze jakąś reklamówkę dla stacji telewizyjnej w Anglii dotyczącą Premier League, ale nie jestem pewien. Jak coś to mnie poprawcie. Na miejscu właścicieli tej stacji czy kanału pozwałbym go do sądu na grube miliony. Nie chce zabrzmieć szowinistyczne, bo takie głosy się już czasami pojawiały, ale jak dla mnie to zachowuje się jak kobieta, która ma okres. Sam nie wie czego chce i coś czuję, że najlepiej na tym nie wyjdzie. Mam nadzieję, że nie ma wokół siebie jakiejś świty pazernej na kasę, bo takie przygody nigdy dobrze się nie kończą. Najgorsze jest to, że doniesienia prasy, mówiące o tym, że się miał buntować, mówić, że nie chce grać już w koszulce Tottenhamu mogą być prawdą i jeśli odejdzie to zostanie czarna plama na jego karierze przy WHL. Nie wprowadził nas do Ligi Mistrzów, co prawda byliśmy one man team, ale dobrze byłoby dla nas, abyśmy wspominali jak najlepiej pieniądze, które na nim zarobimy. Na wysokości zadania stanęli AVB i Daniel Levy, ale zdanie zawodnika było najważniejsze. Biliśmy rekordy transferowe, żeby budować wspaniały projekt, a fundament z niego się wycofuje. Rozumiem, że perspektywa gry w jednym z największych klubów na świecie jest ogromna, ale w przeszłości tacy wielcy gracze jak Del Piero, Totti, Lampard, Gerrard czy Ribery odmawiali "Los Blancos"
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
2 sierpnia 2013, 20:50 [cytuj]
Arcz
-
mam nadzieje, że pomogłem
Arcz - mam nadzieje, że pomogłem
2 sierpnia 2013, 21:01 [cytuj]
Sawik:100% racji. W dodatku śmieszy mnie gadania że "Realowi sie nie odmawia" a niby czemu? Zawodnicy których wymieniłeś jakoś odmówili i co, gorsi są? ADP, Totti czy Gerrard na zawsze zostaną legendami w swoich klubach, a w Realu? Jednym z wielu.
Sawik:100% racji. W dodatku śmieszy mnie gadania że "Realowi sie nie odmawia" a niby czemu? Zawodnicy których wymieniłeś jakoś odmówili i co, gorsi są? ADP, Totti czy Gerrard na zawsze zostaną legendami w swoich klubach, a w Realu? Jednym z wielu
2 sierpnia 2013, 21:06 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Niestety trzeba się już chyba pogodzić z odejściem Garetha Bale'a. Może nie zachował się tak chamsko jak szczur, ale też nie ma co się nad nim rozpływać. Raz mówi, że chce wprowadzić Tottenham do Ligi Mistrzów, a potem się z tego wycofuje. Zrobił reklamówkę dla FIFY w barwach Tottenhamu, a zaraz trzeba będzie zmieniać na koszulkę Realu, co niby nie stanowi tak wielkiego problemu, ale jakieś informacje poszły w świat. Dla nich to może się okazać nawet lepsza reklama. Zrobił chyba też jeszcze jakąś reklamówkę dla stacji telewizyjnej w Anglii dotyczącą Premier League, ale nie jestem pewien. Jak coś to mnie poprawcie.
Na miejscu właścicieli tej stacji czy kanału pozwałbym go do sądu na grube miliony.

Nie chce zabrzmieć szowinistyczne, bo takie głosy się już czasami pojawiały, ale jak dla mnie to zachowuje się jak kobieta, która ma okres.

Sam nie wie czego chce i coś czuję, że najlepiej na tym nie wyjdzie. Mam nadzieję, że nie ma wokół siebie jakiejś świty pazernej na kasę, bo takie przygody nigdy dobrze się nie kończą.

Najgorsze jest to, że doniesienia prasy, mówiące o tym, że się miał buntować, mówić, że nie chce grać już w koszulce Tottenhamu mogą być prawdą i jeśli odejdzie to zostanie czarna plama na jego karierze przy WHL.

Nie wprowadził nas do Ligi Mistrzów, co prawda byliśmy one man team, ale dobrze byłoby dla nas, abyśmy wspominali jak najlepiej pieniądze, które na nim zarobimy.

Na wysokości zadania stanęli AVB i Daniel Levy, ale zdanie zawodnika było najważniejsze.
Biliśmy rekordy transferowe, żeby budować wspaniały projekt, a fundament z niego się wycofuje.

Rozumiem, że perspektywa gry w jednym z największych klubów na świecie jest ogromna, ale w przeszłości tacy wielcy gracze jak Del Piero, Totti, Lampard, Gerrard czy Ribery odmawiali "Los Blancos"

A moze po prostu odejscie bylo zaplanowane od poczatku tylko chcial nam pomoc wyciagnac jak najwiecej kasy od Realu...kto wie... Z pogodzeniem sie poczekam, az oficjalnie trafi do Madrytu
A moze po prostu odejscie bylo zaplanowane od poczatku tylko chcial nam pomoc wyciagnac jak najwiecej kasy od Realu...kto wie... Z pogodzeniem sie poczekam, az oficjalnie trafi do Madrytu
2 sierpnia 2013, 21:11 [cytuj]
"Na wysokości zadania stanęli AVB i Daniel Levy, ale zdanie zawodnika było najważniejsze.

Rozumiem, że perspektywa gry w jednym z największych klubów na świecie jest ogromna, ale w przeszłości tacy wielcy gracze jak Del Piero, Totti, Lampard, Gerrard czy Ribery odmawiali "Los Blancos"."

- święte słowa Sawik!
Real-Marca- Madryt znów przypuścił na NAS atak!
A co my jesteśmy wylęgarnia piłkarzy dla tego kolosa na glinianych nogach?
- ja bym nie sprzedał GB za mniej niż 200 mln GBP do Anglii i 200 mln poza BPL
- DL - powinien ogłosić wszem i wobec, że w związku z tym, że piłkarz TOTT z numerem 11 chce odejść; klub nie będzie stawał mu na przeszkodzie i usiądzie do rozmów z każdym potencjalnym nabywcą mającym do wydania na niego minimum 200 milionów ...:ok:

Tylko niech nikt mi nie powtarza, że żaden piłkarz nie jest wart 100 mln. Już w tamtym roku byłem wyśmiewany, jak napisałem, że GB jest wart 100 mln i więcej --- i co? 2 sierpnia 2013 moje szacunki się sprawdzają? Ale dla bogatych misiów, jest teraz okres dojenia - patrz finansowe ograniczenia Platini-ego, które zaczną się w przyszłym roku... Dlatego powtórzę jak mantrę 200 baniek i ani funta mniej. Jeśli DL - sprzeda go taniej - to będzie katastrofa. Nie wspominając już, że sama jego sprzedaż jest już porażką dla klubu, kibiców, AVB ..:mysli:
"Na wysokości zadania stanęli AVB i Daniel Levy, ale zdanie zawodnika było najważniejsze. Biliśmy rekordy transferowe, żeby budować wspaniały projekt, a fundament z niego się wycofuje. Rozumiem, że perspektywa gry w jednym z największych klubów na świecie jest ogromna, ale w przeszłości tacy wielcy gracze jak Del Piero, Totti, Lampard, Gerrard czy Ribery odmawiali "Los Blancos"." - święte słowa Sawik! Real-Marca- Madryt znów przypuścił na NAS atak! A co my jesteśmy wylęgarnia piłkarzy dla tego kolosa na glinianych nogach? - ja bym nie sprzedał GB za mniej niż 200 mln GBP do Anglii i 200 mln poza BPL - DL - powinien ogłosić wszem i wobec, że w związku z tym, że piłkarz TOTT z numerem 11 chce odejść; klub nie będzie stawał mu na przeszkodzie i usiądzie do rozmów z każdym potencjalnym nabywcą mającym do wydania na niego minimum 200 milionów ...:ok: Tylko niech nikt mi nie powtarza, że żaden piłkarz nie jest wart 100 mln. Już w tamtym roku byłem wyśmiewany, jak napisałem, że GB jest wart 100 mln i więcej --- i co? 2 sierpnia 2013 moje szacunki się sprawdzają? Ale dla bogatych misiów, jest teraz okres dojenia - patrz finansowe ograniczenia Platini-ego, które zaczną się w przyszłym roku... Dlatego powtórzę jak mantrę 200 baniek i ani funta mniej. Jeśli DL - sprzeda go taniej - to będzie katastrofa. Nie wspominając już, że sama jego sprzedaż jest już porażką dla klubu, kibiców, AVB ..:mysli:
2 sierpnia 2013, 21:22 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
Sawik:100% racji. W dodatku śmieszy mnie gadania że "Realowi sie nie odmawia" a niby czemu? Zawodnicy których wymieniłeś jakoś odmówili i co, gorsi są? ADP, Totti czy Gerrard na zawsze zostaną legendami w swoich klubach, a w Realu? Jednym z wielu

---
Właśnie - a niby czemu? Lewy napierdolił im bramek jakby grał z San Marino, Barca złomociła ich na własnym podwórku. Owszem, były czasy kiedy byli W I E E E L C Y.. ale teraz, ani nie są najlepsi na boisku, ani najbogatsi, a to, że The Special One postanowił opuścić ten okręt też świadczy o tym, że Real to przereklamowana maka, która niczego nie gwarantuje ... Jednym słowem dla GB11 "jedna wielka niewiadoma" --- a może nie "odpali" - jak 95 % wyspiarzy poza Wielką Brytanią ? :mysli:
--- Właśnie - a niby czemu? Lewy napierdolił im bramek jakby grał z San Marino, Barca złomociła ich na własnym podwórku. Owszem, były czasy kiedy byli W I E E E L C Y.. ale teraz, ani nie są najlepsi na boisku, ani najbogatsi, a to, że The Special One postanowił opuścić ten okręt też świadczy o tym, że Real to przereklamowana maka, która niczego nie gwarantuje ... Jednym słowem dla GB11 "jedna wielka niewiadoma" --- a może nie "odpali" - jak 95 % wyspiarzy poza Wielką Brytanią ? :mysli:
2 sierpnia 2013, 21:29 [cytuj]
Mr_Johny powiedział/a:

Żaden zawodnik jakby planował odchodzić to nie mówiłby w prasie, że chce zostać w klubie i pomóc wywalczyć awans do Ligi Mistrzów. Dlatego jeśli odejdzie to kibice poczują się oszukani i go znienawidzą z czego zdaje sobie sprawę.

Nie sądzę, że potrzebowaliśmy Bale'a, aby wyciągnąć jak najwięcej kasy. Daniel Levy akurat zna się na tym fachu jak mało kto.

Mówią, że takie City, PSG czy Monaco psują rynek transferowy, a polecam przypomnieć sobie kiedy zaczęły pojawiać się takie bajońskie sumy w futbolu. Wraz z przyjściem Pereza do Realu Madryt w 2000 roku.
I Real nie wydaje zarobionych pieniędzy, tylko bierze kredyty na zawodników. Oni po prostu chcą zrobić wszystko co w swojej mocy, bo jak go teraz nie ściągną, to w przyszłym roku tego nie zrobią, bo wejdą zasady fair play w futbolu, a już wtedy pan Perez nie będzie mógł stanąć w okienku Santander Bank i poprosić o pożyczkę w wysokości 100 milionów funtów.

Tak czy inaczej jak Bale odejdzie to można winić samego zawodnika, bo nikt go do podpisywania kontraktu zmuszać nie będzie.
Żaden zawodnik jakby planował odchodzić to nie mówiłby w prasie, że chce zostać w klubie i pomóc wywalczyć awans do Ligi Mistrzów. Dlatego jeśli odejdzie to kibice poczują się oszukani i go znienawidzą z czego zdaje sobie sprawę. Nie sądzę, że potrzebowaliśmy Bale'a, aby wyciągnąć jak najwięcej kasy. Daniel Levy akurat zna się na tym fachu jak mało kto. Mówią, że takie City, PSG czy Monaco psują rynek transferowy, a polecam przypomnieć sobie kiedy zaczęły pojawiać się takie bajońskie sumy w futbolu. Wraz z przyjściem Pereza do Realu Madryt w 2000 roku. I Real nie wydaje zarobionych pieniędzy, tylko bierze kredyty na zawodników. Oni po prostu chcą zrobić wszystko co w swojej mocy, bo jak go teraz nie ściągną, to w przyszłym roku tego nie zrobią, bo wejdą zasady fair play w futbolu, a już wtedy pan Perez nie będzie mógł stanąć w okienku Santander Bank i poprosić o pożyczkę w wysokości 100 milionów funtów. Tak czy inaczej jak Bale odejdzie to można winić samego zawodnika, bo nikt go do podpisywania kontraktu zmuszać nie będzie
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
2 sierpnia 2013, 21:42 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Bale oficjalnie nie leci do Monako. Miło było, ale się skończyło :lezkawoku:

Nie mogę znaleźć nic oficjalnego...
Nie mogę znaleźć nic oficjalnego
2 sierpnia 2013, 21:48 [cytuj]
Mówcie co chcecie GB11 odchodzi. I to już nie jest ten Tottenham. Możemy pić i płakać. ;( :zmeczony:
Mówcie co chcecie GB11 odchodzi. I to już nie jest ten Tottenham. Możemy pić i płakać. ;( :zmeczony:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
2 sierpnia 2013, 21:51 [cytuj]
Efendi6 powiedział/a:

ja nie będę pił, bo jak odejdzie to przegram 5 flaszek ... taki mały zakład ;)
ja nie będę pił, bo jak odejdzie to przegram 5 flaszek ... taki mały zakład ;)
2 sierpnia 2013, 22:01 [cytuj]
nie ma co srać, co jak co ale 120 milionów to 2x więcej niż Bale jest wart (czekam na te gorące pancze), nie chciał tu grać, to nie. Klub to coś więcej niż jeden zawodnik, niejeden z Was płakał tutaj po odejściu Modricia i Vaarta ale jak widać wielkiego przełożenia na wyniki to nie miało. Czy by miał do nas dojść ewentualnie Coentrao czy Di Maria, to obaj zawodnicy to świetne dla nas ruchy transferowe, szczególnie Di Maria, co prawda nie jest to Bale ale i tak zawodnik co najmniej klasę lepszy od innych przychodzących tutaj.
nie ma co srać, co jak co ale 120 milionów to 2x więcej niż Bale jest wart (czekam na te gorące pancze), nie chciał tu grać, to nie. Klub to coś więcej niż jeden zawodnik, niejeden z Was płakał tutaj po odejściu Modricia i Vaarta ale jak widać wielkiego przełożenia na wyniki to nie miało. Czy by miał do nas dojść ewentualnie Coentrao czy Di Maria, to obaj zawodnicy to świetne dla nas ruchy transferowe, szczególnie Di Maria, co prawda nie jest to Bale ale i tak zawodnik co najmniej klasę lepszy od innych przychodzących tutaj
2 sierpnia 2013, 22:09 [cytuj]
Fabio Coentrao has agreed personal terms with Tottenham (@RMadridCF_News) ‪#‎THFC‬ ‪#‎Spurs‬"
Fabio Coentrao has agreed personal terms with Tottenham, he will earn €4M and sign a 4 year contract. Tottenham will pay €30M.
`spurscommunity :)
Fabio Coentrao has agreed personal terms with Tottenham (@RMadridCF_News) ‪#‎THFC‬ ‪#‎Spurs‬" Fabio Coentrao has agreed personal terms with Tottenham, he will earn €4M and sign a 4 year contract. Tottenham will pay €30M. `spurscommunity :)
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
2 sierpnia 2013, 22:28 [cytuj]
Wy w większośći jesteście śmieszni, nie raz mi pisaliscie, że nie wiem jaki Tottenham jest bo kibicuje im od roku czy dwóch a chyba sami zapominacie jak jest ;]
Może z 6 lat im kibicuje i zawsze widziałem jak Tottenham zamiast zatrzymywac najlepszych zawodników to ich sprzedaje.. Tak było z Carrickiem, Berbatovem, Modricem, VdV a teraz tak bedzie z Bale. Z jednej strony fajnie , zarabiamy na Nich. A z drugiej sprzedajemy najlepszych zawodników wiec na kim my mamy budować zespoł walczący o TOP 3 (wielu stawia cele nawet mistrza) jak my co sezon sprzedajemy zawodników wchuj waznych, tzw trzon zespołu?
Wy w większośći jesteście śmieszni, nie raz mi pisaliscie, że nie wiem jaki Tottenham jest bo kibicuje im od roku czy dwóch a chyba sami zapominacie jak jest ;] Może z 6 lat im kibicuje i zawsze widziałem jak Tottenham zamiast zatrzymywac najlepszych zawodników to ich sprzedaje.. Tak było z Carrickiem, Berbatovem, Modricem, VdV a teraz tak bedzie z Bale. Z jednej strony fajnie , zarabiamy na Nich. A z drugiej sprzedajemy najlepszych zawodników wiec na kim my mamy budować zespoł walczący o TOP 3 (wielu stawia cele nawet mistrza) jak my co sezon sprzedajemy zawodników wchuj waznych, tzw trzon zespołu?
2 sierpnia 2013, 22:28 [cytuj]
playmaker powiedział/a:
Fabio Coentrao has agreed personal terms with Tottenham (@RMadridCF_News) ‪#‎THFC‬ ‪#‎Spurs‬"
Fabio Coentrao has agreed personal terms with Tottenham, he will earn €4M and sign a 4 year contract. Tottenham will pay €30M.
`spurscommunity :)

baj baj BAE ;(
baj baj BAE ;(
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
2 sierpnia 2013, 22:31 [cytuj]
No wychodzi na to że Contreao jest nasz, szkoda tylko że płacimy 30 mln za lewego obrońce :/ ale zobaczymy co zrobi Levy żeby zastąpić Bale, tak jak pisałem wcześniej nam potrzebny jest w zamian już zawodnik kompletny który będzie robił różnicę!!!
No wychodzi na to że Contreao jest nasz, szkoda tylko że płacimy 30 mln za lewego obrońce :/ ale zobaczymy co zrobi Levy żeby zastąpić Bale, tak jak pisałem wcześniej nam potrzebny jest w zamian już zawodnik kompletny który będzie robił różnicę!!!
|<  <<  <  143  144  145  146  147    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 4 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się