Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  144  145  146  147  148    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
2 sierpnia 2013, 22:40 [cytuj]
BadBoy20 powiedział/a:
Wy w większośći jesteście śmieszni, nie raz mi pisaliscie, że nie wiem jaki Tottenham jest bo kibicuje im od roku czy dwóch a chyba sami zapominacie jak jest ;]
Może z 6 lat im kibicuje i zawsze widziałem jak Tottenham zamiast zatrzymywac najlepszych zawodników to ich sprzedaje.. Tak było z Carrickiem, Berbatovem, Modricem, VdV a teraz tak bedzie z Bale. Z jednej strony fajnie , zarabiamy na Nich. A z drugiej sprzedajemy najlepszych zawodników wiec na kim my mamy budować zespoł walczący o TOP 3 (wielu stawia cele nawet mistrza) jak my co sezon sprzedajemy zawodników wchuj waznych, tzw trzon zespołu?

---
racja

- jak, mamy zagrać o TOP4 i puchary jak praktycznie co sezon tracimy K L U C Z O W Y C H zawodników ---- patrz Luka, Berba, Carrick :zalamka:

śmiejemy się z polskich klubów, że jak mają okazje kogoś dobrze sprzedać, to robią to nie patrząc na to czy mają szanse zagrać w LE lub LM, a na WHL nie jest inaczej ... to wrzucanie co sezon wstecznego biegu! -- i budowanie wszystkiego niemal od nowa
--- racja - jak, mamy zagrać o TOP4 i puchary jak praktycznie co sezon tracimy K L U C Z O W Y C H zawodników ---- patrz Luka, Berba, Carrick :zalamka: śmiejemy się z polskich klubów, że jak mają okazje kogoś dobrze sprzedać, to robią to nie patrząc na to czy mają szanse zagrać w LE lub LM, a na WHL nie jest inaczej ... to wrzucanie co sezon wstecznego biegu! -- i budowanie wszystkiego niemal od nowa
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 sierpnia 2013, 22:42 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
No wychodzi na to że Contreao jest nasz, szkoda tylko że płacimy 30 mln za lewego obrońce :/ ale zobaczymy co zrobi Levy żeby zastąpić Bale, tak jak pisałem wcześniej nam potrzebny jest w zamian już zawodnik kompletny który będzie robił różnicę!!!

--
Bale może być zastąpiony tylko Messim albo CR7

-- NIKT INNY NIE ZAGRA NA TYM POZIOMIE
-- Bale może być zastąpiony tylko Messim albo CR7 -- NIKT INNY NIE ZAGRA NA TYM POZIOMIE
2 sierpnia 2013, 22:51 [cytuj]
EH - mam ofertę nie do odrzucenia dla Real-Maca-Madryt
85 MLN GBP ZA GB11 i CR7 do TOTT :mysli: - oraz 100 tys GPB tygodniowo dla nowego nabytku Spurs ... zrzutka na pensje CR :mysli:... i tak przez 4 lata .... przy złożeniu podpisu 10 mln ojro dla Portugalczyka, jako bonus do kontraktu, które zapłaci Marca i pozostała prasa sprzyjająca Realowi :ok:

--- najlepszą obroną jest A T A K!

--
nie pasuje im?
przecież CR7 mówił, że chce wracać do Angli i że gdy pojawi się dobra oferta to skorzysta:rotfl:
EH - mam ofertę nie do odrzucenia dla Real-Maca-Madryt 85 MLN GBP ZA GB11 i CR7 do TOTT :mysli: - oraz 100 tys GPB tygodniowo dla nowego nabytku Spurs ... zrzutka na pensje CR :mysli:... i tak przez 4 lata .... przy złożeniu podpisu 10 mln ojro dla Portugalczyka, jako bonus do kontraktu, które zapłaci Marca i pozostała prasa sprzyjająca Realowi :ok: --- najlepszą obroną jest A T A K! -- nie pasuje im? przecież CR7 mówił, że chce wracać do Angli i że gdy pojawi się dobra oferta to skorzysta:rotfl:
2 sierpnia 2013, 22:58 [cytuj]
Nie ma co się sugerować spurscommunity, Levy nie jest na tyle głupi by wydawać 30 milionów euro na obrońce, wiedząc, że potrzebujemy pieniędzy na inne transfery. Z Coentrao to plotka, jak przyjdzie to tylko i wyłącznie z kasą za Bale.
Nie ma co się sugerować spurscommunity, Levy nie jest na tyle głupi by wydawać 30 milionów euro na obrońce, wiedząc, że potrzebujemy pieniędzy na inne transfery. Z Coentrao to plotka, jak przyjdzie to tylko i wyłącznie z kasą za Bale
2 sierpnia 2013, 22:59 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
--
Bale może być zastąpiony tylko Messim albo CR7

-- NIKT INNY NIE ZAGRA NA TYM POZIOMIE

He he no na nich to akurat nas nie stać, myśle właśnie o Hulku lub Willianie (myśle że jakby dostali oferte to by uciekli z rosji) ten Lamela też ciekawy grajek ale jego to ciężko bedzie wyciągnąć albo spróbować Di marie kupić. Ciekaw jestem czy Levy będzie wstanie dać 40 mln za któregoś z nich... po tym jak dał 30 mln za soldado i prawdopodobnie 30 za Contreao myślę że może nas wszystkich zaskoczyć :]
He he no na nich to akurat nas nie stać, myśle właśnie o Hulku lub Willianie (myśle że jakby dostali oferte to by uciekli z rosji) ten Lamela też ciekawy grajek ale jego to ciężko bedzie wyciągnąć albo spróbować Di marie kupić. Ciekaw jestem czy Levy będzie wstanie dać 40 mln za któregoś z nich... po tym jak dał 30 mln za soldado i prawdopodobnie 30 za Contreao myślę że może nas wszystkich zaskoczyć :]
2 sierpnia 2013, 23:02 [cytuj]
To są wszystko machinacje księgowe. Wzięli przykład z Rostowskiego. My im Bale za dwa miliardy 658 milionów Ł, to oni nam Contreao za 768 mln Ł i 36 groszy.
To są wszystko machinacje księgowe. Wzięli przykład z Rostowskiego. My im Bale za dwa miliardy 658 milionów Ł, to oni nam Contreao za 768 mln Ł i 36 groszy
2 sierpnia 2013, 23:05 [cytuj]
Daniel nie wyda więcej niż 26 mln GPB. Ten transfer Soldado, to był max dla TOTT i Daniela. Poza-tym jeśli GB odejdzie wszystkie ceny za Hulków itp. pójdą specjalnie dla THFC o 10 - 20% wyżej od wartości rynkowej. Wszyscy będą wiedzieć, że nasza skarbonka jest mega-duża i będą nas doić . ... i to jeszcze jeden powód, żeby Walijczyk został ...
Daniel nie wyda więcej niż 26 mln GPB. Ten transfer Soldado, to był max dla TOTT i Daniela. Poza-tym jeśli GB odejdzie wszystkie ceny za Hulków itp. pójdą specjalnie dla THFC o 10 - 20% wyżej od wartości rynkowej. Wszyscy będą wiedzieć, że nasza skarbonka jest mega-duża i będą nas doić . ... i to jeszcze jeden powód, żeby Walijczyk został
2 sierpnia 2013, 23:06 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
ja nie będę pił, bo jak odejdzie to przegram 5 flaszek ... taki mały zakład ;)
Ty to wariat jesteś. Ja też się założyłem, ale tylko o symboliczne 5 zł :D
2 sierpnia 2013, 23:10 [cytuj]
Do dzisiaj chętnie czytałem sobie wiadomości Przeglądu Sportowego, bo chłopaki mądrze tam prawili. Aż do godziny 22:11. Posłuchajcie:

22:21 - Nacer Chadli jest łączony z Tottenhamem. Do przyjścia do Londynu usilnie namawiają go rodacy: Dembele i Vertonghen

:zalamka::zalamka::zalamka:
Do dzisiaj chętnie czytałem sobie wiadomości Przeglądu Sportowego, bo chłopaki mądrze tam prawili. Aż do godziny 22:11. Posłuchajcie: 22:21 - Nacer Chadli jest łączony z Tottenhamem. Do przyjścia do Londynu usilnie namawiają go rodacy: Dembele i Vertonghen :zalamka::zalamka::zalamka:
2 sierpnia 2013, 23:15 [cytuj]
A czy czasami jak sprzedamy Bale to do Southampton nie trafia 25% ze sprzedaży ?
A czy czasami jak sprzedamy Bale to do Southampton nie trafia 25% ze sprzedaży ?
2 sierpnia 2013, 23:18 [cytuj]
Diego powiedział/a:

--
a ja J. Dniels'a przepierdolę :(
-- a ja J. Dniels'a przepierdolę :(
2 sierpnia 2013, 23:28 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Chyba tak powinno być, gdyby nie fakt, że Southampton miało kłopoty finansowe i Spurs dopłacili im jeszcze wtedy kasę, ale w zamian za to, że 100 % kwoty późniejszego transferu trafi do Tottenhamu :ok:

RAFO THFC powiedział/a:
--
Z tego co czytam, to połowa z nas się założyła :D
Chyba tak powinno być, gdyby nie fakt, że Southampton miało kłopoty finansowe i Spurs dopłacili im jeszcze wtedy kasę, ale w zamian za to, że 100 % kwoty późniejszego transferu trafi do Tottenhamu :ok: [quote=RAFO THFC]-- a ja J. Dniels'a przepierdolę :(
2 sierpnia 2013, 23:29 [cytuj]
olivier powiedział/a:

wykupiliśmy parę lat temu tą opcje bodajże za 1 mln funtów :P
wykupiliśmy parę lat temu tą opcje bodajże za 1 mln funtów :P
2 sierpnia 2013, 23:30 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
--

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRmGqEEqPQ83bCHZXupjC5WvFPipWDUxPEXI0JOmtrW6ga0NKqDBA

ja się zakładałem w czerwcu, jak na fali entuzjazmu północny Londyn grzmiał "Bale nie na sprzedaż". Może wygram, nadal w to wierzę, a jak nie ... cóż, zakład to zakład ;) boli mnie tylko, jak z każdej strony słyszę, że bez Bale'a będzie top10 max, ale niektórym nie da się przemówić do rozsądku ;)
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRmGqEEqPQ83bCHZXupjC5WvFPipWDUxPEXI0JOmtrW6ga0NKqDBA ja się zakładałem w czerwcu, jak na fali entuzjazmu północny Londyn grzmiał "Bale nie na sprzedaż". Może wygram, nadal w to wierzę, a jak nie ... cóż, zakład to zakład ;) boli mnie tylko, jak z każdej strony słyszę, że bez Bale'a będzie top10 max, ale niektórym nie da się przemówić do rozsądku ;)
2 sierpnia 2013, 23:35 [cytuj]
Przez Bale'a wpadniemy w długi! Co on sobie wyobraża? Niech przynajmniej odda nam kasę, by pokryć koszty spłacenia zakładów. Co on sobie wyobraża? my w niego wierzyliśmy, a on takie rzeczy... :D
Przez Bale'a wpadniemy w długi! Co on sobie wyobraża? Niech przynajmniej odda nam kasę, by pokryć koszty spłacenia zakładów. Co on sobie wyobraża? my w niego wierzyliśmy, a on takie rzeczy... :D
2 sierpnia 2013, 23:36 [cytuj]
Diego Lugano w WBA. Bardzo ciekawy transfer...i to za darmo :mysli:
Diego Lugano w WBA. Bardzo ciekawy transfer...i to za darmo :mysli:
2 sierpnia 2013, 23:47 [cytuj]
Tymczasem Newcastle finalizuje transfer Gomisa z Lyon'u i wypożyczają Remy'ego z opcją pierwokupu . Dobre transfery.
Tymczasem Newcastle finalizuje transfer Gomisa z Lyon'u i wypożyczają Remy'ego z opcją pierwokupu . Dobre transfery
2 sierpnia 2013, 23:55 [cytuj]
olivier powiedział/a:
wykupismy to dodalismy mlodego bramkarza i teaz to jest tylko 3% :-)
wykupismy to dodalismy mlodego bramkarza i teaz to jest tylko 3% :-)
3 sierpnia 2013, 00:01 [cytuj]
Clint Dempsey blisko Seattle Sounders, jak podaje ESPN.
Clint Dempsey blisko Seattle Sounders, jak podaje ESPN
3 sierpnia 2013, 00:02 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
I Real nie wydaje zarobionych pieniędzy, tylko bierze kredyty na zawodników. Oni po prostu chcą zrobić wszystko co w swojej mocy, bo jak go teraz nie ściągną, to w przyszłym roku tego nie zrobią, bo wejdą zasady fair play w futbolu, a już wtedy pan Perez nie będzie mógł stanąć w okienku Santander Bank i poprosić o pożyczkę w wysokości 100 milionów funtów.

Ciekawe co Hiszpanie w czasie kryzysu na taki kredyt dla Realu:rotfl:

a co do Bale jeśli to prawda ze chce odejść to po jaką cholere wbijał na okładke fify, a co najlepsze, reklamował lige angielską dla jakiegoś kanału:nerwus:
Ciekawe co Hiszpanie w czasie kryzysu na taki kredyt dla Realu:rotfl: a co do Bale jeśli to prawda ze chce odejść to po jaką cholere wbijał na okładke fify, a co najlepsze, reklamował lige angielską dla jakiegoś kanału:nerwus:
|<  <<  <  144  145  146  147  148    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 13 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się