Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  145  146  147  148  149    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
3 sierpnia 2013, 00:04 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Tymczasem Newcastle finalizuje transfer Gomisa z Lyon'u i wypożyczają Remy'ego z opcją pierwokupu . Dobre transfery

dobre jak na Newcastle, owszem. całe szczęście, że nikt nie wpadł na pomysł ściągnięcia kogoś z tej dwójki. Jeden błazen, drugi potencjalny gwałciciel, piłkarsko orłami też nie są. Oczywiście to tylko moje zdanie ;)
dobre jak na Newcastle, owszem. całe szczęście, że nikt nie wpadł na pomysł ściągnięcia kogoś z tej dwójki. Jeden błazen, drugi potencjalny gwałciciel, piłkarsko orłami też nie są. Oczywiście to tylko moje zdanie ;)
3 sierpnia 2013, 00:09 [cytuj]
mosaj powiedział/a:

Na stronie Monaco pisali ze Gomis miał bardzo słaby sezon:P

mosaj, potencjalny:P
ktoś sie smiał ze Szczęsnego seniora a juz chyba oczyszczony, nie wiem dokładnie, ale juz na 2 czy 3 dzien czytałem ze to moze być sciema, nie ma co za szybko osądzac:luzik:
Na stronie Monaco pisali ze Gomis miał bardzo słaby sezon:P mosaj, potencjalny:P ktoś sie smiał ze Szczęsnego seniora a juz chyba oczyszczony, nie wiem dokładnie, ale juz na 2 czy 3 dzien czytałem ze to moze być sciema, nie ma co za szybko osądzac:luzik:
3 sierpnia 2013, 00:11 [cytuj]
Wie ktoś może na czym ma to fair play konkretnie polegać? Gdyby nie te szejki wszystkie to by te zasada nigdy nie weszła.

Btw. Jak klub, który ma ponad pół miliarda zadłużenia, może wydawać na transfery grubo ponad 100 mln? :glupek:
Wie ktoś może na czym ma to fair play konkretnie polegać? Gdyby nie te szejki wszystkie to by te zasada nigdy nie weszła. Btw. Jak klub, który ma ponad pół miliarda zadłużenia, może wydawać na transfery grubo ponad 100 mln? :glupek:
3 sierpnia 2013, 00:12 [cytuj]
So'ton - ci to mają skautów...
---
So'ton - ci to mają skautów... ---
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 sierpnia 2013, 00:12 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Na stronie Monaco pisali ze Gomis miał bardzo słaby sezon:P

mosaj, potencjalny:P
ktoś sie smiał ze Szczęsnego seniora a juz chyba oczyszczony, nie wiem dokładnie, ale juz na 2 czy 3 dzien czytałem ze to moze być sciema, nie ma co za szybko osądzac:luzik:

tam akurat strona Monaco mnie najmniej obchodzi, widziałem go w akcji wieeele razy i po prostu mnie nie przekonuje, akurat taki grajek dla Newcastle. A odnośnie Remy'ego ... napisałem potencjalny, nie chcę go osądzać, ale też nie chciałbym w naszej kadrze gracza, który smierdzi taką aferą. A pomijając to ... jest słaby, mamy lepszych.
tam akurat strona Monaco mnie najmniej obchodzi, widziałem go w akcji wieeele razy i po prostu mnie nie przekonuje, akurat taki grajek dla Newcastle. A odnośnie Remy'ego ... napisałem potencjalny, nie chcę go osądzać, ale też nie chciałbym w naszej kadrze gracza, który smierdzi taką aferą. A pomijając to ... jest słaby, mamy lepszych
3 sierpnia 2013, 00:17 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Ciekawe co Hiszpanie w czasie kryzysu na taki kredyt dla Realu:rotfl:

a co do Bale jeśli to prawda ze chce odejść to po jaką cholere wbijał na okładke fify, a co najlepsze, reklamował lige angielską dla jakiegoś kanału:nerwus:

--
dokładnie, liczę, że jeśli przejdzie zarówno producenci FIFY jak i BPL pozwą go do sądu i zapłaci wielomilionowe odszkodowania :mysli:

--- no i wierzę w Daniela - to on rozdaje karty, a tak naprawdę Real nie ma mocnych argumentów ... właściwie, to najmocniejszym jest to, że GB11 zrobił FOCHA

---
:mysli:
-- dokładnie, liczę, że jeśli przejdzie zarówno producenci FIFY jak i BPL pozwą go do sądu i zapłaci wielomilionowe odszkodowania :mysli: --- no i wierzę w Daniela - to on rozdaje karty, a tak naprawdę Real nie ma mocnych argumentów ... właściwie, to najmocniejszym jest to, że GB11 zrobił FOCHA --- :mysli:
3 sierpnia 2013, 00:24 [cytuj]
Nie życzę tego Bale'owi, ale ciekawie by było, gdyby nie poleciał na mecz z Monaco ze strachu przed odniesieniem kontuzji, a odniósłby ją w Londynie. Np. kosząc trawnik :D Już nie takie kontuzje się zdarzały ;P
Nie życzę tego Bale'owi, ale ciekawie by było, gdyby nie poleciał na mecz z Monaco ze strachu przed odniesieniem kontuzji, a odniósłby ją w Londynie. Np. kosząc trawnik :D Już nie takie kontuzje się zdarzały ;P
3 sierpnia 2013, 00:25 [cytuj]
co do Gomisa, nie znam ligi francuskiej, a ludzi stamtąd raczej znaja lige;)

jeśli zrobił tego focha;P

@Diego
można wydawać tyle ile sie zarobi, ale juz raz szejki wpompowały gruba kase w ManC podpisując jakiś konrtakt na reklame ;p
co do Gomisa, nie znam ligi francuskiej, a ludzi stamtąd raczej znaja lige;) jeśli zrobił tego focha;P @Diego można wydawać tyle ile sie zarobi, ale juz raz szejki wpompowały gruba kase w ManC podpisując jakiś konrtakt na reklame ;p
3 sierpnia 2013, 00:27 [cytuj]
Diego powiedział/a:

Aguero spadł ze schodków z autokaru MC:wysmiewacz:
Aguero spadł ze schodków z autokaru MC:wysmiewacz:
3 sierpnia 2013, 00:33 [cytuj]
Cadena Ser report Daniel Levy has rejected a £96 million offer for Gareth Bale and told Madrid he's not for sale at any price.
Cadena Ser report Daniel Levy has rejected a £96 million offer for Gareth Bale and told Madrid he's not for sale at any price
3 sierpnia 2013, 00:35 [cytuj]
To już jakieś pojebane jest, nie wierzę, że Real oferuje takie pieniądze. Już 120 mln to imho gruba przesada.
To już jakieś pojebane jest, nie wierzę, że Real oferuje takie pieniądze. Już 120 mln to imho gruba przesada
3 sierpnia 2013, 00:36 [cytuj]
Cadena Ser raczej nie kłamie, to ona jako pierwsza potwierdziła transfer Soldado do nas.
Cadena Ser raczej nie kłamie, to ona jako pierwsza potwierdziła transfer Soldado do nas
3 sierpnia 2013, 00:39 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Cadena Ser report Daniel Levy has rejected a £96 million offer for Gareth Bale and told Madrid he's not for sale at any price

yes, yes, yes

--
trafiła kosa na kamień :ok::brawo::brawo::brawo:
yes, yes, yes -- trafiła kosa na kamień :ok::brawo::brawo::brawo:
3 sierpnia 2013, 00:48 [cytuj]
"kwiecień 2010
"Szacujemy, że w samej stolicy Hiszpanii sprzedano około 1 200 000 koszulek Cristiano Ronaldo - dodaje przedstawiciel Blancos. Biorąc pod uwagę fakt, że jedna koszulka kosztuje 85 euro, zainkasowano w sumie ponad 100 milionów euro. Oczywiście klub nie inkasuje całej tej sumy, lecz tylko jej część, dlatego nie można jednoznacznie stwierdzić, że transfer Portugalczyka został już spłacony. Pamiętajmy jednak, że Cristiano z Realem Madryt związał się na sześć lat, dlatego licznik sprzedanych koszulek na milionie się nie zatrzyma. "

Dodatkowo prawa do wizerunku to rocznie 10-15 mln euro.

i inne..."

----
cytuje tu gościa z innego portalu
----
jeśli Real jest w stanie sprzedać 1,2 mln koszulek po 85 ojro to na przestrzeni 2-3 lat na t-shirt'ach zarobią na transfer opiewający na 100 mln

----
więc te ich ceny rzędu 96 mln GBP to jest śmiech:rotfl:

--- teraz to już 200 mln wydaje mi się promocją w Tesco; 250:mysli: ... o tego bym wyszedł, żeby GB nie powiedział, że nie daliśmy szansy Realowi-Marca-Madryt
"kwiecień 2010 "Szacujemy, że w samej stolicy Hiszpanii sprzedano około 1 200 000 koszulek Cristiano Ronaldo - dodaje przedstawiciel Blancos. Biorąc pod uwagę fakt, że jedna koszulka kosztuje 85 euro, zainkasowano w sumie ponad 100 milionów euro. Oczywiście klub nie inkasuje całej tej sumy, lecz tylko jej część, dlatego nie można jednoznacznie stwierdzić, że transfer Portugalczyka został już spłacony. Pamiętajmy jednak, że Cristiano z Realem Madryt związał się na sześć lat, dlatego licznik sprzedanych koszulek na milionie się nie zatrzyma. " Dodatkowo prawa do wizerunku to rocznie 10-15 mln euro. i inne..." ---- cytuje tu gościa z innego portalu ---- jeśli Real jest w stanie sprzedać 1,2 mln koszulek po 85 ojro to na przestrzeni 2-3 lat na t-shirt'ach zarobią na transfer opiewający na 100 mln ---- więc te ich ceny rzędu 96 mln GBP to jest śmiech:rotfl: --- teraz to już 200 mln wydaje mi się promocją w Tesco; 250:mysli: ... o tego bym wyszedł, żeby GB nie powiedział, że nie daliśmy szansy Realowi-Marca-Madryt
3 sierpnia 2013, 00:49 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
yes, yes, yes

--
trafiła kosa na kamień :ok::brawo::brawo::brawo:

zajebiście drogi ten kamień... za takie pieniądze... trzeba sobie zadać zajebiście ważne pytanie, czy nas stać na odrzucanie pieniędzy 120 mln+ skoro wiadomo, że Bale tak czy siak od nas odejdzie(rok czy dwa nie robi to różnicy poza taką że teraz chcą płacić a za rok czy dwa mogą nie chcieć)

Jak to mówią jak ktoś chce kupić Opla Kaddet'a za 200 tyś zł albo forda sierrę to czemu nie wycyckać z kasy takiego gamonia?
zajebiście drogi ten kamień... za takie pieniądze... trzeba sobie zadać zajebiście ważne pytanie, czy nas stać na odrzucanie pieniędzy 120 mln+ skoro wiadomo, że Bale tak czy siak od nas odejdzie(rok czy dwa nie robi to różnicy poza taką że teraz chcą płacić a za rok czy dwa mogą nie chcieć) Jak to mówią jak ktoś chce kupić Opla Kaddet'a za 200 tyś zł albo forda sierrę to czemu nie wycyckać z kasy takiego gamonia?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
3 sierpnia 2013, 00:50 [cytuj]
Ciekawe sprostowanie Cadena Ser, ponoć Bale ma dołączyć do Realu w 2014 roku za kwotę 96 mln. euro !

http://www.cadenaser.com/deportes/articulo/tottenham-acepta-oferta-96-millones-madrid-bale-verano-2014/csrcsrpor/20130802csrcsrdep_16/Tes
Ciekawe sprostowanie Cadena Ser, ponoć Bale ma dołączyć do Realu w 2014 roku za kwotę 96 mln. euro ! http://www.cadenaser.com/deportes/articulo/tottenham-acepta-oferta-96-millones-madrid-bale-verano-2014/csrcsrpor/20130802csrcsrdep_16/Tes
3 sierpnia 2013, 01:03 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Ciekawe sprostowanie Cadena Ser, ponoć Bale ma dołączyć do Realu w 2014 roku za kwotę 96 mln. euro !

http://www.cadenaser.com/deportes/articulo/tottenham-acepta-oferta-96-millones-madrid-bale-verano-2014/csrcsrpor/20130802csrcsrdep_16/Tes

---
Nie byłaby to zła opcja. GB odchodzi w przyszłym roku w promocyjnej cenie 96 mln GBP - jeśli THFC nie zakwalifikowuje się do TOP4 ..:mysli:

DL liczy, że sięgniemy po tytuł i Walijczyk wypnie się na Madryt ? :mysli: --- to byłoby P I Ę K N E... to jest marzenie:mysli:

---

:plask:
--- Nie byłaby to zła opcja. GB odchodzi w przyszłym roku w promocyjnej cenie 96 mln GBP - jeśli THFC nie zakwalifikowuje się do TOP4 ..:mysli: DL liczy, że sięgniemy po tytuł i Walijczyk wypnie się na Madryt ? :mysli: --- to byłoby P I Ę K N E... to jest marzenie:mysli: --- :plask:
3 sierpnia 2013, 01:05 [cytuj]

sorry
:plask: sorry
3 sierpnia 2013, 01:05 [cytuj]
3 sierpnia 2013, 01:06 [cytuj]
|<  <<  <  145  146  147  148  149    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 11 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się