Forum dyskusyjne
3 sierpnia 2013, 01:06 [cytuj]
:plask:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 sierpnia 2013, 01:06 [cytuj]
:nerwus:
3 sierpnia 2013, 01:10 [cytuj]
112 mln ojro w przyszłym roku
--
teraz tylko dokupić drugiego NRR-a i trafić REAL w marcu w LE po tym jak odpadną z fazy grupowej LM --- i złoić to GÓWNO! Pokazać im, że nie tylko w negocjacjach z nami ciężko..
112 mln ojro w przyszłym roku:mysli:
--
teraz tylko dokupić drugiego NRR-a i trafić REAL w marcu w LE po tym jak odpadną z fazy grupowej LM --- i złoić to GÓWNO! Pokazać im, że nie tylko w negocjacjach z nami ciężko.. :nerwus:
3 sierpnia 2013, 01:31 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
---
Nie byłaby to zła opcja. GB odchodzi w przyszłym roku w promocyjnej cenie 96 mln GBP - jeśli THFC nie zakwalifikowuje się do TOP4 ..
DL liczy, że sięgniemy po tytuł i Walijczyk wypnie się na Madryt ?

--- to byłoby P I Ę K N E... to jest marzenie
---

Już widzę tą sytuację. 11 maja 2014 roku. Tottenham jest 4-ty w tabeli i ma 3 punkty przewagi nad 5-tym Arsenalem, który ma lepszy bilans bramek i wygrywa w ostatnim meczu. Po golu Benteke przegrywamy z AV. W 94 minucie Bale mija bramkarza i staje przed pustą bramką i zaczyna zastanawiać się, czy celny strzał mu się opłaci

Już widzę tą sytuację. 11 maja 2014 roku. Tottenham jest 4-ty w tabeli i ma 3 punkty przewagi nad 5-tym Arsenalem, który ma lepszy bilans bramek i wygrywa w ostatnim meczu. Po golu Benteke przegrywamy z AV. W 94 minucie Bale mija bramkarza i staje przed pustą bramką i zaczyna zastanawiać się, czy celny strzał mu się opłaci :D:D:D
3 sierpnia 2013, 01:48 [cytuj]
Żegnamy Clintona.
Żegnamy Clintona
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
3 sierpnia 2013, 01:52 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Żegnamy Clintona
Bez żalu.
Bez żalu. :)
3 sierpnia 2013, 01:57 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=DfzbVTQE3iw
Texas na pożegnanie dla Teksańczyka.
Nie ma co klika ważnych goli strzelił. Ja tam będę go pozytywnie wspominał.

-- wszystkiego naj w nowym klubie
http://www.youtube.com/watch?v=DfzbVTQE3iw
Texas na pożegnanie dla Teksańczyka.
Nie ma co klika ważnych goli strzelił. Ja tam będę go pozytywnie wspominał.:ok: -- wszystkiego naj w nowym klubie
3 sierpnia 2013, 02:02 [cytuj]
"Już widzę tą sytuację. 11 maja 2014 roku. Tottenham jest 4-ty w tabeli i ma 3 punkty przewagi nad 5-tym Arsenalem, który ma lepszy bilans bramek i wygrywa w ostatnim meczu. Po golu Benteke przegrywamy z AV. W 94 minucie Bale mija bramkarza i staje przed pustą bramką i zaczyna zastanawiać się, czy celny strzał mu się opłaci "
--

dobre tak może być
--- uderza niezdecydowany i trafia w słupek - piłka wychodzi w pole karne; po czym Soldado bezlitośnie dobija i strzela swoją 33 bramkę w lidze zostając królem strzelców
"Już widzę tą sytuację. 11 maja 2014 roku. Tottenham jest 4-ty w tabeli i ma 3 punkty przewagi nad 5-tym Arsenalem, który ma lepszy bilans bramek i wygrywa w ostatnim meczu. Po golu Benteke przegrywamy z AV. W 94 minucie Bale mija bramkarza i staje przed pustą bramką i zaczyna zastanawiać się, czy celny strzał mu się opłaci "
--
:ok: dobre tak może być
--- uderza niezdecydowany i trafia w słupek - piłka wychodzi w pole karne; po czym Soldado bezlitośnie dobija i strzela swoją 33 bramkę w lidze zostając królem strzelców:brawo:
3 sierpnia 2013, 02:13 [cytuj]
Ja osobiście zapamiętam Dempseya z jego gola z Evertonem, który ostatecznie nic nam nie dał...
Ciekawe ile za niego wyciągniemy?
Ja osobiście zapamiętam Dempseya z jego gola z Evertonem, który ostatecznie nic nam nie dał... :glupek:
Ciekawe ile za niego wyciągniemy? :mysli:
3 sierpnia 2013, 02:24 [cytuj]
Będę się trzymał tego, że jako rzemieślnik miał bardzo zbliżone statystyki do Rafy mimo gorszych partnerów. Fakt, że był wymuszonym zamiennikiem na 15 minut przed końcem okienka, ale przy tak mocnej przebudowie całej ofensywy moglibyśmy mieć z niego pożytek. Nawet nie wiadomo czego się po niej teraz spodziewać.
Swoje zrobił. Co miał siłą wcisnąć to wcisnął i z tego go zapamiętam. Teraz czas pokazać pewnemu Francuzowi z Nowego Jorku jak się strzela w MLS
Rozczuliłem się bardziej niż przy odejściu Bale'a. Fakt, że WHL ledwo co zdążył powąchać, ale ta egzaltacja po golach wskazywała bardziej na to, że siedział tu od dobrych paru lat
Mała powtórka:
http://www.dailymotion.com/video/x115cky_clint-dempsey-2012-13-goalography_sport#.UcVUtern_6U
Będę się trzymał tego, że jako rzemieślnik miał bardzo zbliżone statystyki do Rafy mimo gorszych partnerów. Fakt, że był wymuszonym zamiennikiem na 15 minut przed końcem okienka, ale przy tak mocnej przebudowie całej ofensywy moglibyśmy mieć z niego pożytek. Nawet nie wiadomo czego się po niej teraz spodziewać.
Swoje zrobił. Co miał siłą wcisnąć to wcisnął i z tego go zapamiętam. Teraz czas pokazać pewnemu Francuzowi z Nowego Jorku jak się strzela w MLS ;)
Rozczuliłem się bardziej niż przy odejściu Bale'a. Fakt, że WHL ledwo co zdążył powąchać, ale ta egzaltacja po golach wskazywała bardziej na to, że siedział tu od dobrych paru lat :)
Mała powtórka:
http://www.dailymotion.com/video/x115cky_clint-dempsey-2012-13-goalography_sport#.UcVUtern_6U
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
3 sierpnia 2013, 02:54 [cytuj]
Szkoda go. Miałem nadzieje, że w tym sezonie pokaże formę z fulham. Ale i tak bramek z manchesterami nie zapomnę.
![:]](images/emots/kwadr.gif
)
Nic tylko dziękować i życzyć powodzenia dalej
Szkoda go. Miałem nadzieje, że w tym sezonie pokaże formę z fulham. Ale i tak bramek z manchesterami nie zapomnę. :]Nic tylko dziękować i życzyć powodzenia dalej :brawo:
3 sierpnia 2013, 03:55 [cytuj]
z tym dempseyem to pewne? za ile przechodzi?
z tym dempseyem to pewne? za ile przechodzi?
3 sierpnia 2013, 06:57 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
--
a ja J. Dniels'a przepierdolę

Rafi przepierdolimy
Rafi przepierdolimy:(
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
3 sierpnia 2013, 07:08 [cytuj]
A ja wam powiem panowie ze dziś miałem proroczy sen. Śnił mi się Gareth i że z nim rozmawiałem. Bardzo dziwne że rozumieliśmy się słowo w słowo, ale w śnie jest wszystko możliwe. Powiedział mi że przechodzi do Realu i to jest pewne. Jak spytałem dlaczego przecież tu go wszyscy kochają. To odpowiedział że nie może się dogadać z Levym.

.SEN PROROK. Oby było że sprzedamy go za rok jak mówicie w cenie promocyjnej, jeśli oczywiście nie wstąpimy do LM.

Ale w tym czy z Garethem czy nie czuje że wejdziemy.
A ja wam powiem panowie ze dziś miałem proroczy sen. Śnił mi się Gareth i że z nim rozmawiałem. Bardzo dziwne że rozumieliśmy się słowo w słowo, ale w śnie jest wszystko możliwe. Powiedział mi że przechodzi do Realu i to jest pewne. Jak spytałem dlaczego przecież tu go wszyscy kochają. To odpowiedział że nie może się dogadać z Levym. :zalamka: .SEN PROROK. Oby było że sprzedamy go za rok jak mówicie w cenie promocyjnej, jeśli oczywiście nie wstąpimy do LM. ;P Ale w tym czy z Garethem czy nie czuje że wejdziemy. :)
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
3 sierpnia 2013, 07:31 [cytuj]
Nie , nie ,nie ... Bale gra z Monaco , w 90 minucie strzela gola i ma na koszulce napis : I`m Yiddo forever
Nie , nie ,nie ... Bale gra z Monaco , w 90 minucie strzela gola i ma na koszulce napis : I`m Yiddo forever ;)
3 sierpnia 2013, 08:48 [cytuj]
Real Madrid News™ @RMadridCF_News 11 h
Fabio Coentrao has agreed personal terms with Tottenham, he will earn €4M and sign a 4 year contract. Tottenham will pay €30M.
Fabio Coentrao has agreed personal terms with Tottenham, he will earn €4M and sign a 4 year contract. Tottenham will pay €30M
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 sierpnia 2013, 08:54 [cytuj]
a moze coentrao będzie zastępstwem za bale? Może zacznie jako lewy obrońca , potem lewy pomocnik , a potem będzie grał wszędzie?
a moze coentrao będzie zastępstwem za bale? Może zacznie jako lewy obrońca , potem lewy pomocnik , a potem będzie grał wszędzie?
3 sierpnia 2013, 08:59 [cytuj]
Te casenader ser czy jak to tam juz podawalo ze villa jest u nas takze nie jest to wvale takie wiarygodne zrodlo...
Te casenader ser czy jak to tam juz podawalo ze villa jest u nas takze nie jest to wvale takie wiarygodne zrodlo
3 sierpnia 2013, 09:36 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Fabio Coentrao has agreed personal terms with Tottenham, he will earn €4M and sign a 4 year contract. Tottenham will pay €30M
---
jakoś nie chce mi się w to wierzyć, że DL wydaje od tak 30 mln po tym jak kilka dni temu zakupił za 30mln Roberto Soldado ... poza-tym Fabio nie jest wart więcej niż 20 mln moim zdaniem
---
jakoś nie chce mi się w to wierzyć, że DL wydaje od tak 30 mln po tym jak kilka dni temu zakupił za 30mln Roberto Soldado ... poza-tym Fabio nie jest wart więcej niż 20 mln moim zdaniem
3 sierpnia 2013, 09:40 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
---
To news z oficjala :-(
To news z oficjala :-(
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur