Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  148  149  150  151  152    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
3 sierpnia 2013, 11:12 [cytuj]
Bardzo lubię Parkera, ale fakt to już nie ten poziom. Kontuzja go odmieniła, a Demps to zawsze gwarant bramek, tu dołoży głowę, tam nogę i gol
Bardzo lubię Parkera, ale fakt to już nie ten poziom. Kontuzja go odmieniła, a Demps to zawsze gwarant bramek, tu dołoży głowę, tam nogę i gol
3 sierpnia 2013, 11:19 [cytuj]
RealMadrid.pl powiedział/a:
Cała sytuacja nie podoba się 24-latkowi, który zastanawia się nad zwołaniem konferencji prasowej, prawdopodobnie w sobotę lub w poniedziałek. Bale oznajmiłby, że jest rozczarowany, a nawet czuje się oszukany przez Daniela Levy'ego i pragnie odejść z klubu już teraz.

Jeśli nie odejdzie w tym roku, to wątpię, że w następnym Real będzie oferował tę samą kwotę, gdzie zawodnik będzie miał już rok kontraktu mniej.
Jeśli nie odejdzie w tym roku, to wątpię, że w następnym Real będzie oferował tę samą kwotę, gdzie zawodnik będzie miał już rok kontraktu mniej
3 sierpnia 2013, 11:22 [cytuj]
https://twitter.com/GeniusFootball/status/363341086158110720/photo/1
https://twitter.com/GeniusFootball/status/363341086158110720/photo/1
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 sierpnia 2013, 11:23 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Gorzej jak się Bale zatnie i za rok będzie kosztował 20 mln, albo fair play nie pozwoli Perezowi wyłożyć 100 mln plus na Bale

wtedy Real da 20 mln GBP a Perez stanie pod Emirates Stadium i zrobi tak:

http://www.youtube.com/watch?v=HMUKGTkiWik

--.......... i przeniesie go pod Edinburgh

wtedy GB będzie ich:rotfl:
wtedy Real da 20 mln GBP a Perez stanie pod Emirates Stadium i zrobi tak: http://www.youtube.com/watch?v=HMUKGTkiWik --.......... i przeniesie go pod Edinburgh wtedy GB będzie ich:rotfl:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 sierpnia 2013, 11:34 [cytuj]
NotYet powiedział/a:
Jeśli nie odejdzie w tym roku, to wątpię, że w następnym Real będzie oferował tę samą kwotę, gdzie zawodnik będzie miał już rok kontraktu mniej

kasa nie jest tu priorytetem

-- co się przejmujesz jak nie dadzą 96 mln to złamią warunki umowy i Walijczyk zostanie u nas:brawo:
---
kasa nie jest tu priorytetem -- co się przejmujesz jak nie dadzą 96 mln to złamią warunki umowy i Walijczyk zostanie u nas:brawo: ---
3 sierpnia 2013, 11:44 [cytuj]
Ale też parę razy dał po prostu dupy, na przykład w kwestii Jedvaja i Halilovica, przecież mogliśmy ich spokojnie wyciągnąć, a tu na przeszkodzie stanęła rodzina Halilovica. Szkoda, jeszcze tego pożałujemy coś czuję.
Ale też parę razy dał po prostu dupy, na przykład w kwestii Jedvaja i Halilovica, przecież mogliśmy ich spokojnie wyciągnąć, a tu na przeszkodzie stanęła rodzina Halilovica. Szkoda, jeszcze tego pożałujemy coś czuję
3 sierpnia 2013, 11:47 [cytuj]
Podobno nasi zawodnicy poprosili GB o autografy na koszulkach przed wyjazdem do Monaco. Sam Gareth pożegnał się z nimi.
Podobno nasi zawodnicy poprosili GB o autografy na koszulkach przed wyjazdem do Monaco. Sam Gareth pożegnał się z nimi
3 sierpnia 2013, 11:56 [cytuj]
Jak dla mnie to niech ta saga się skończy już. Niech Garethowi będzie raźniej w realu/wątpię/ i niech AVB zacznie nowy plan przygotowywać bez GB. Osobiście się już z nim pożegnałem ale jeśli się mylę to na następnym zlocie stawiam pierwszy browar!
Jak dla mnie to niech ta saga się skończy już. Niech Garethowi będzie raźniej w realu/wątpię/ i niech AVB zacznie nowy plan przygotowywać bez GB. Osobiście się już z nim pożegnałem ale jeśli się mylę to na następnym zlocie stawiam pierwszy browar!
3 sierpnia 2013, 12:05 [cytuj]
Zastanawia mnie, czy klasycznie spierdoli się w Realu, czy też będzie tam miażdżył razem z Ronaldo... Nie życzę mu źle, ale Realowi to już owszem :D
Zastanawia mnie, czy klasycznie spierdoli się w Realu, czy też będzie tam miażdżył razem z Ronaldo... Nie życzę mu źle, ale Realowi to już owszem :D
3 sierpnia 2013, 12:16 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

Dość nieoczekiwana i szybka decyzja z Dempsem. Pewnie AVB powiedział, że nie widzi go w nowym projekcie i facet chce dograć te kilka lat w ojczyźnie.
Dość nieoczekiwana i szybka decyzja z Dempsem. Pewnie AVB powiedział, że nie widzi go w nowym projekcie i facet chce dograć te kilka lat w ojczyźnie
3 sierpnia 2013, 12:17 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
kasa nie jest tu priorytetem

-- co się przejmujesz jak nie dadzą 96 mln to złamią warunki umowy i Walijczyk zostanie u nas:brawo:
---

To dla Ciebie Rafo:

http://i.imgur.com/KfowwI4.jpg
To dla Ciebie Rafo: http://i.imgur.com/KfowwI4.jpg
3 sierpnia 2013, 12:19 [cytuj]
W sumie to nigdy nie zapomnę meczu z United i jego bramki w ostatniej minucie na 1-1 :) Nie zapomnę też min kibiców United z którymi oglądałem mecz w pubie jako jedyny kibic Tottenhamu :D Troszkę się zdziwili jak zobaczyli moją euforię :)
W sumie to nigdy nie zapomnę meczu z United i jego bramki w ostatniej minucie na 1-1 :) Nie zapomnę też min kibiców United z którymi oglądałem mecz w pubie jako jedyny kibic Tottenhamu :D Troszkę się zdziwili jak zobaczyli moją euforię :)
3 sierpnia 2013, 12:23 [cytuj]
Jak to prawda że Levy zrobił coś w stylu "Nie i chuj", to brawa za niego, a Realowi WIEEEEEEELKI chuj w dupe :rotfl:
Jak to prawda że Levy zrobił coś w stylu "Nie i chuj", to brawa za niego, a Realowi WIEEEEEEELKI chuj w dupe :rotfl:
3 sierpnia 2013, 12:23 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:

Mi go szkoda 2 bramki z MU, 1 z MC, 2 z Basel i Coventry. No cóż. :lezkawoku:
Mi go szkoda 2 bramki z MU, 1 z MC, 2 z Basel i Coventry. No cóż. :lezkawoku:
3 sierpnia 2013, 12:29 [cytuj]
Eff_Spurs powiedział/a:
Ale też parę razy dał po prostu dupy, na przykład w kwestii Jedvaja i Halilovica, przecież mogliśmy ich spokojnie wyciągnąć, a tu na przeszkodzie stanęła rodzina Halilovica. Szkoda, jeszcze tego pożałujemy coś czuję

Halilovic ma 18 lat i miał kosztować 20 mln euro? Tak naprawdę to błyszczał w Chorwacji . Za te same pieniądze jest eriksen , który miażdży w holandii i już co nieco pokazał w LM.
Halilovic ma 18 lat i miał kosztować 20 mln euro? Tak naprawdę to błyszczał w Chorwacji . Za te same pieniądze jest eriksen , który miażdży w holandii i już co nieco pokazał w LM
3 sierpnia 2013, 12:29 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:

szkoda, że nie ma tu opcji "lubię to" :)
szkoda, że nie ma tu opcji "lubię to" :)
3 sierpnia 2013, 12:48 [cytuj]
Co sądzicie na temat bernarda? odnalazłby się w Anglii? Z tego co widzę na YT to z ronaldinho nieźle tam jechali wszystkich .
Co sądzicie na temat bernarda? odnalazłby się w Anglii? Z tego co widzę na YT to z ronaldinho nieźle tam jechali wszystkich
3 sierpnia 2013, 12:59 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:

:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:

Drugler powiedział/a:
Halilovic ma 18 lat i miał kosztować 20 mln euro? Tak naprawdę to błyszczał w Chorwacji . Za te same pieniądze jest eriksen , który miażdży w holandii i już co nieco pokazał w LM

Eriksen juz ciągnie gre w reprezentacji, fakt ze czasem jeszcze głupio zagra, ale juz jest mega.
a ten młody z chorwacji to pokazywali filmiki z gierek na podwórku :rotfl:

A Dempseya szkoda, tak jak Coulkera, szybko coś zostali sprzedanie. A taki Tom i Parker nie mogą sie sprzedac:nerwus:
:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo: [quote=Drugler]Halilovic ma 18 lat i miał kosztować 20 mln euro? Tak naprawdę to błyszczał w Chorwacji . Za te same pieniądze jest eriksen , który miażdży w holandii i już co nieco pokazał w LM
3 sierpnia 2013, 13:05 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
To dla Ciebie Rafo:

http://i.imgur.com/KfowwI4.jpg

--
dobre:ok: ;;; ale ja wierzę, że ten sen o WIELKIM TOTT z Bale-Soldado-Paulinho-Dembele .. jeszcze sezon potrwa :mysli:
-- dobre:ok: ;;; ale ja wierzę, że ten sen o WIELKIM TOTT z Bale-Soldado-Paulinho-Dembele .. jeszcze sezon potrwa :mysli:
3 sierpnia 2013, 13:07 [cytuj]
sorry - przepiłem się wczoraj Ballantyną i trzeźwieje
sorry - przepiłem się wczoraj Ballantyną i trzeźwieje
|<  <<  <  148  149  150  151  152    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 12 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się