Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  150  151  152  153  154    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
3 sierpnia 2013, 15:04 [cytuj]
Rafo - a mi się wydaje, że Bale zagrał fair. Nie mówił po sezonie, że chce odejść bo wtedy cena za piłkarza jest inna. To jest wszystko ukartowane przez BALE - LEVY. Bale nic nie mówi, jest mu tu ok, a Levy nie chce sprzedać do póki Real nie wyłoży konkretnej ceny. Wtedy nagle Bale'owi się zachce i pójdzie.
Rafo - a mi się wydaje, że Bale zagrał fair. Nie mówił po sezonie, że chce odejść bo wtedy cena za piłkarza jest inna. To jest wszystko ukartowane przez BALE - LEVY. Bale nic nie mówi, jest mu tu ok, a Levy nie chce sprzedać do póki Real nie wyłoży konkretnej ceny. Wtedy nagle Bale'owi się zachce i pójdzie
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
3 sierpnia 2013, 15:05 [cytuj]
Jak Bale ma płakać cały sezon że chce do realu to nich go puszczą już bo nie chce mi się juz nawet o tym czytać... Nie wiem na ile to są plotki z tym całym jego marzeniem że chce tam grać ale jest coś na rzeczy skoro nie ma go w składzi na monaco i nawet nie chce zabrać głosu w tej sprawie, jakby odszedł od razu bez zbędnego pierdolenia to było by dla mnie ok, uwielbiam gościa z przez te całą sage zaraz zrobi się z niego drugo modrić, tylko ze różnica jest jedna LEVY mu coś obiecał i słowa nie dotrzymuje a tego nie lubie :)
Jak Bale ma płakać cały sezon że chce do realu to nich go puszczą już bo nie chce mi się juz nawet o tym czytać... Nie wiem na ile to są plotki z tym całym jego marzeniem że chce tam grać ale jest coś na rzeczy skoro nie ma go w składzi na monaco i nawet nie chce zabrać głosu w tej sprawie, jakby odszedł od razu bez zbędnego pierdolenia to było by dla mnie ok, uwielbiam gościa z przez te całą sage zaraz zrobi się z niego drugo modrić, tylko ze różnica jest jedna LEVY mu coś obiecał i słowa nie dotrzymuje a tego nie lubie :)
3 sierpnia 2013, 15:05 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Podobno nasi zawodnicy poprosili GB o autografy na koszulkach przed wyjazdem do Monaco. Sam Gareth pożegnał się z nimi

-
:|
- :|
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 sierpnia 2013, 15:07 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
-
:|

Taką minę będziesz miał , gdy bale wbije na boisko i strzeli hat-tricka ;)
3 sierpnia 2013, 15:11 [cytuj]
Drugler powiedział/a:

jak ma wbić skoro nie ma go w składzie?
3 sierpnia 2013, 15:15 [cytuj]
dlaczego mi sie dodał 4 razy ten sam post ? :glupek:
3 sierpnia 2013, 15:16 [cytuj]
KonradM powiedział/a:

czasem sie tak dzieje jak się kliknie więcej razy"wykonaj" bądź net lekko przymuli
czasem sie tak dzieje jak się kliknie więcej razy"wykonaj" bądź net lekko przymuli
3 sierpnia 2013, 15:18 [cytuj]
KonradM powiedział/a:

puść 4 w Jokera

:]
puść 4 w Jokera :]
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 sierpnia 2013, 15:20 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

Napisałem to ironicznie ;)

Bale podobno w środę ma ogłosić konferencje prasową , na które powie czy zostaje , czy odchodzi .
Napisałem to ironicznie ;) Bale podobno w środę ma ogłosić konferencje prasową , na które powie czy zostaje , czy odchodzi
3 sierpnia 2013, 15:35 [cytuj]
The Times podaje, że w środę Bale podpisze już umowę z tymi gnidami.
The Times podaje, że w środę Bale podpisze już umowę z tymi gnidami
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 sierpnia 2013, 15:36 [cytuj]
Ktos gadal ze mielismy z nimi jakis pakt?
Ktos gadal ze mielismy z nimi jakis pakt?
3 sierpnia 2013, 15:42 [cytuj]
szczerze to niech juz spierdala. Mam dosc, jakby chcial zostac to by jasno i wyraznie dal wszystkim do zrozumienia co mysli na temat plot, a jako ze siedzi cicho, znaczy ze odejdzie. Byl dla mnie wzorem mlodego, ambitnego chlopaka. Teraz stanie sie kolejnym klamca. Wierzylem w niego na dlugo przed liga mistrzow, mowilem kumplowi ( fan chelsea ) ze ten chlopak bedzie gwiazda. Mial byc naszym Gerrardem czy Terrym a zostanie kolejnym szczurem ktory musli ze zajebany real i prezesik perezik dadza mu jakies tytuly. Jeszcze wafel pozaluje, a wszyscy fani realu ktorzy mi sie napatocza dostana lomot, za swoj faszystowski klub.
szczerze to niech juz spierdala. Mam dosc, jakby chcial zostac to by jasno i wyraznie dal wszystkim do zrozumienia co mysli na temat plot, a jako ze siedzi cicho, znaczy ze odejdzie. Byl dla mnie wzorem mlodego, ambitnego chlopaka. Teraz stanie sie kolejnym klamca. Wierzylem w niego na dlugo przed liga mistrzow, mowilem kumplowi ( fan chelsea ) ze ten chlopak bedzie gwiazda. Mial byc naszym Gerrardem czy Terrym a zostanie kolejnym szczurem ktory musli ze zajebany real i prezesik perezik dadza mu jakies tytuly. Jeszcze wafel pozaluje, a wszyscy fani realu ktorzy mi sie napatocza dostana lomot, za swoj faszystowski klub
3 sierpnia 2013, 15:51 [cytuj]
Czeka Cię długie mordobicie Gan
Czeka Cię długie mordobicie Gan
3 sierpnia 2013, 15:56 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Mial byc naszym Gerrardem czy Terrym

W tych czasach nie ma czegoś takiego jak legendy. Legendy były w latach 1990 2000 jak nie płaciło się milionów i pensje w klubach były względnie ujednolicone. Teraz jesteś legendą tam gdzie więcej płacą i gdzie jest się bardziej medialnym.
W tych czasach nie ma czegoś takiego jak legendy. Legendy były w latach 1990 2000 jak nie płaciło się milionów i pensje w klubach były względnie ujednolicone. Teraz jesteś legendą tam gdzie więcej płacą i gdzie jest się bardziej medialnym
3 sierpnia 2013, 15:58 [cytuj]
Tello z którym byliśmy łączeni podpisał kontrakt z barceloną na klauzule 25 mln euro .
Tello z którym byliśmy łączeni podpisał kontrakt z barceloną na klauzule 25 mln euro
3 sierpnia 2013, 16:07 [cytuj]
Ma ktoś skład na mecz z Monaco?
3 sierpnia 2013, 16:10 [cytuj]
co za dzien, tak mnie ten Bale wkurzyl ze rozwalilem przypadkiem przednia szybe w samochodzie :-(
co za dzien, tak mnie ten Bale wkurzyl ze rozwalilem przypadkiem przednia szybe w samochodzie :-(
3 sierpnia 2013, 16:14 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:

młotkiem czy bejsbolem ?:rotfl:
młotkiem czy bejsbolem ?:rotfl:
3 sierpnia 2013, 16:31 [cytuj]
kaszti86 powiedział/a:

Może nawet tak skład wyglądać:

Hugo Lloris; Kyle Walker, Milos Veljkovic, Younes Kaboul, Benoit Assou Ekotto; Scott Parker, Paulinho, Mousa Dembele; Aaron Lennon, Nacer Chadli, Emmanuel Adebayor
Może nawet tak skład wyglądać: Hugo Lloris; Kyle Walker, Milos Veljkovic, Younes Kaboul, Benoit Assou Ekotto; Scott Parker, Paulinho, Mousa Dembele; Aaron Lennon, Nacer Chadli, Emmanuel Adebayor
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 sierpnia 2013, 16:42 [cytuj]
apropo, nie wiecie czy w kadrze na Monaco znalazl sie Soldier?
apropo, nie wiecie czy w kadrze na Monaco znalazl sie Soldier?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
|<  <<  <  150  151  152  153  154    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 24 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się