Forum dyskusyjne
3 sierpnia 2013, 17:05 [cytuj]
Tottenham Hotspur @SpursOfficial 4 min
We have reached agreement with Major League Soccer for the transfer of Clint Dempsey. #THFC
We have reached agreement with Major League Soccer for the transfer of Clint Dempsey. #THFC
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 sierpnia 2013, 17:10 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
No i ja się cieszę, fakt że strzelił kilka ważnych bramek ale zazwyczaj strasznie mnie irytował, nie potrafił przyjąć piłki ciągle mu odskakiwała z czego straty były. Już rok temu po jego transferze napisałem żeby się wszyscy nie jarali tym transferem i miałem racje szkoda że wtedy nie udało się moutinho zamiast niego kupić...
No i ja się cieszę, fakt że strzelił kilka ważnych bramek ale zazwyczaj strasznie mnie irytował, nie potrafił przyjąć piłki ciągle mu odskakiwała z czego straty były. Już rok temu po jego transferze napisałem żeby się wszyscy nie jarali tym transferem i miałem racje szkoda że wtedy nie udało się moutinho zamiast niego kupić
3 sierpnia 2013, 17:14 [cytuj]
Dzieki Demps za przerwanie klatwy z Manchesterem
Dzieki Demps za przerwanie klatwy z Manchesterem :)
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
3 sierpnia 2013, 17:26 [cytuj]
playmaker powiedział/a:
Dzieki Demps za przerwanie klatwy z Manchesterem

dokładnie
dokładnie:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 sierpnia 2013, 17:30 [cytuj]
Wiadomo chociaż ile Jankesi za niego zapłacili?
Wiadomo chociaż ile Jankesi za niego zapłacili? :mysli:
3 sierpnia 2013, 17:30 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Ja go zapamiętam przez bramki z Manchesterami, w LE parę ważnych goli strzelił. Kiedy był potrzebny to się pojawiał i strzelał. Przygoda na WHL dobiegła końca. Powodzenia Deuce!
Ja go zapamiętam przez bramki z Manchesterami, w LE parę ważnych goli strzelił. Kiedy był potrzebny to się pojawiał i strzelał. Przygoda na WHL dobiegła końca. Powodzenia Deuce!
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
3 sierpnia 2013, 17:35 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Wiadomo chociaż ile Jankesi za niego zapłacili?

9 mln USD także prawie tyle samo za ile go kupiliśmy.
9 mln USD także prawie tyle samo za ile go kupiliśmy
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 sierpnia 2013, 17:38 [cytuj]
Na dzisiaj składzik: Lloris; Walker, Fryers, Livermore, Rose; Dembele, Parker; Lennon, Chadli, Sigurdsson; Defoe
Na dzisiaj składzik: Lloris; Walker, Fryers, Livermore, Rose; Dembele, Parker; Lennon, Chadli, Sigurdsson; Defoe
3 sierpnia 2013, 17:39 [cytuj]
Jin, bejsbola nie mialem, moze to i lepiej bo to nie koniec moich koszmarow. Samochod padl na amen, zapewne pompa paliwowa. jakbym mial cos pod reka to bym go rozpierdzielil w calosci.
A co do Dempsa to bedzie mi go brakowac, fajny skromny facet, ktory wiedzial gdzie jego miejsce w szeregu, a jak trzeba bylo to walil bramy :-)
Jin, bejsbola nie mialem, moze to i lepiej bo to nie koniec moich koszmarow. Samochod padl na amen, zapewne pompa paliwowa. jakbym mial cos pod reka to bym go rozpierdzielil w calosci.
A co do Dempsa to bedzie mi go brakowac, fajny skromny facet, ktory wiedzial gdzie jego miejsce w szeregu, a jak trzeba bylo to walil bramy :-)
3 sierpnia 2013, 17:59 [cytuj]
Friedel, Naughton, Stewart, Bentaleb, Carroll, Huddlestone, Townsend, Kane.
nie ma Ade, zobaczymy co ciekawego pokaze Chadli
Friedel, Naughton, Stewart, Bentaleb, Carroll, Huddlestone, Townsend, Kane.
nie ma Ade, zobaczymy co ciekawego pokaze Chadli
3 sierpnia 2013, 18:15 [cytuj]
strach się bać co my dziś zagramy z taką obroną
strach się bać co my dziś zagramy z taką obroną ;|
3 sierpnia 2013, 20:13 [cytuj]
http://tottenham24.pl/news/Baldini-chce-sciagnac-napastnika-Catanii-1203
http://tottenham24.pl/news/Baldini-chce-sciagnac-napastnika-Catanii-1203
3 sierpnia 2013, 20:15 [cytuj]
Rodgers powiedział , że suarez jest wart połowę ceny bale`a , czyli za 50 mln euro jest do wzięcia .
Rodgers powiedział , że suarez jest wart połowę ceny bale`a , czyli za 50 mln euro jest do wzięcia
3 sierpnia 2013, 20:19 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Rodgers powiedział , że suarez jest wart połowę ceny bale`a , czyli za 50 mln euro jest do wzięcia
Jak tak to mu trochę pocisnoł
Jak tak to mu trochę pocisnoł :P
3 sierpnia 2013, 20:38 [cytuj]
obrońca środkowy - potrzebny na już!:nerwus::nerwus::nerwus:
3 sierpnia 2013, 21:38 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Suareza bym chętnie u nas widział Soldado+Suarez to byłby świetny atak, ale nie ma co się nastawiać, w tym okienku za nikogo nie zapłacimy więcej niż za Soldado. Jeżeli Bale odejdzie to Di Maria w tej chwili byłby najlepszym zastępstwem. Poza tym nie szukałbym żadnego LO, Rose już prezentuje dobry poziom i myślę, że spokojnie może grać w pierwszej 11, natomiast stoper jest konieczny: Rolando, Alderweireld, widział bym u nas Suboticia ale raczej nie do ruszenia

No i na koniec Eriksena kupić, jak dla mnie gra na poziomie Gotze a za dużo mniejsze pieniądze możemy go mieć
Suareza bym chętnie u nas widział Soldado+Suarez to byłby świetny atak, ale nie ma co się nastawiać, w tym okienku za nikogo nie zapłacimy więcej niż za Soldado. Jeżeli Bale odejdzie to Di Maria w tej chwili byłby najlepszym zastępstwem. Poza tym nie szukałbym żadnego LO, Rose już prezentuje dobry poziom i myślę, że spokojnie może grać w pierwszej 11, natomiast stoper jest konieczny: Rolando, Alderweireld, widział bym u nas Suboticia ale raczej nie do ruszenia :P No i na koniec Eriksena kupić, jak dla mnie gra na poziomie Gotze a za dużo mniejsze pieniądze możemy go mieć :)
3 sierpnia 2013, 21:41 [cytuj]
Stoperów jest mnóstwo do wyjęcia. Toby, Lombaerts, Dragovic(już nieaktualne) Shawcross(mówcie co chcecie, dla mnie to dobry a nawet bardzo dobry stoper) czy nawet wyrwać na sezon Jagielkę w pakiecie z Nikodemem Baines'em.
Stoperów jest mnóstwo do wyjęcia. Toby, Lombaerts, Dragovic(już nieaktualne) Shawcross(mówcie co chcecie, dla mnie to dobry a nawet bardzo dobry stoper) czy nawet wyrwać na sezon Jagielkę w pakiecie z Nikodemem Baines'em
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
3 sierpnia 2013, 22:22 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Stoperów jest mnóstwo do wyjęcia. Toby, Lombaerts, Dragovic(już nieaktualne) Shawcross(mówcie co chcecie, dla mnie to dobry a nawet bardzo dobry stoper) czy nawet wyrwać na sezon Jagielkę w pakiecie z Nikodemem Baines'em
i nagle okazało się, że musimy kupić środkowego defensora

bo jeśli w sezon mamy wchodzić z Fryersem ... to przygotujmy już sąsiadów na liczne "k****, ja p****" w weekendy

zgadzam się z jinem - Shawcross lub Toby i będzie good.
i nagle okazało się, że musimy kupić środkowego defensora :| bo jeśli w sezon mamy wchodzić z Fryersem ... to przygotujmy już sąsiadów na liczne "k****, ja p****" w weekendy ;) zgadzam się z jinem - Shawcross lub Toby i będzie good
3 sierpnia 2013, 22:47 [cytuj]
Jest jeszcze jeden zawodnik, Ashley Williams. Po co ma przechodzić do Arsenalu - gorszego klubu bez większej przyszłości, z gorszym menagerem jak może wpaść do nas i zasmakować prawdziwej walki o cele
Jest jeszcze jeden zawodnik, Ashley Williams. Po co ma przechodzić do Arsenalu - gorszego klubu bez większej przyszłości, z gorszym menagerem jak może wpaść do nas i zasmakować prawdziwej walki o cele :cwaniak:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
4 sierpnia 2013, 06:05 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Jest jeszcze jeden zawodnik, Ashley Williams. Po co ma przechodzić do Arsenalu - gorszego klubu bez większej przyszłości, z gorszym menagerem jak może wpaść do nas i zasmakować prawdziwej walki o cele

tez o nim myslalem, ale musialbym go wywalic ze skladu w FPL wywalic bo bym za duzo od nas mial
tez o nim myslalem, ale musialbym go wywalic ze skladu w FPL wywalic bo bym za duzo od nas mial :P