Forum dyskusyjne
4 sierpnia 2013, 08:36 [cytuj]
Tak jak nie lubię USA i jestem rasistą to przyznaję, że amerykanie umieją robić show:
http://www.youtube.com/watch?v=zFr5MM7EdGw
Tak jak nie lubię USA i jestem rasistą to przyznaję, że amerykanie umieją robić show:
http://www.youtube.com/watch?v=zFr5MM7EdGw
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
4 sierpnia 2013, 09:07 [cytuj]
@up
Nie wiedziałem że Demps rapuje
Sounders FC ---> sponsor Xbox (Microsoft) i wszystko jasne
@up
Nie wiedziałem że Demps rapuje :P
4 sierpnia 2013, 09:15 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
@up
Nie wiedziałem że Demps rapuje
W Londynie taki niepozorny a w USA , hohoho

Całkiem dobrze mu to idzie .
W Londynie taki niepozorny a w USA , hohoho :) Całkiem dobrze mu to idzie
4 sierpnia 2013, 11:12 [cytuj]
The Sunday Times claims Tottenham are ready to rival Arsenal for unsettled Liverpool striker Luis Suarez.
The Sunday Times claims Tottenham are ready to rival Arsenal for unsettled Liverpool striker Luis Suarez
4 sierpnia 2013, 11:15 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
The Sunday Times claims Tottenham are ready to rival Arsenal for unsettled Liverpool striker Luis Suarez
Napastnik dobry ale nie lubię gościa. Zaraz w THFC też będzie robił sceny. Wypierdalać z nim.
Napastnik dobry ale nie lubię gościa. Zaraz w THFC też będzie robił sceny. Wypierdalać z nim
4 sierpnia 2013, 11:43 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Napastnik dobry ale nie lubię gościa. Zaraz w THFC też będzie robił sceny. Wypierdalać z nim
Co do tego , że jest dobry to już przekonaliśmy się na własnej skórze . To on strzelał na bramkę gdy wbiliśmy swojaka na WHL , strzelił gola i nabił na rękę w polu karnym na anfield .
Wydaje mi się , że i tak się nieco ogarnął w ostatnich miesiącach ( po tej akcji z ivanovicem ) i teraz nabrał troche pokory jak dowiedział się , że może wylecieć z klubu . Jeśli AVB by go ogarnął to byłby świetny nabytek .
Co do tego , że jest dobry to już przekonaliśmy się na własnej skórze . To on strzelał na bramkę gdy wbiliśmy swojaka na WHL , strzelił gola i nabił na rękę w polu karnym na anfield .
Wydaje mi się , że i tak się nieco ogarnął w ostatnich miesiącach ( po tej akcji z ivanovicem ) i teraz nabrał troche pokory jak dowiedział się , że może wylecieć z klubu . Jeśli AVB by go ogarnął to byłby świetny nabytek
4 sierpnia 2013, 11:56 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Wydaje mi się , że i tak się nieco ogarnął w ostatnich miesiącach ( po tej akcji z ivanovicem ) i teraz nabrał troche pokory jak dowiedział się , że może wylecieć z klubu . Jeśli AVB by go ogarnął to byłby świetny nabytek
po kiego ch...ja nam napastnik za 50 mln skoro nie może wystąpić przez pierwsze 6 meczów w sezonie(czyli derby z woolami też odpadają)
po kiego ch...ja nam napastnik za 50 mln skoro nie może wystąpić przez pierwsze 6 meczów w sezonie(czyli derby z woolami też odpadają)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
4 sierpnia 2013, 12:10 [cytuj]
Jin , w tym roku nie mięliśmy napastnika przez 38 kolejek , więc 6 jakoś byśmy wytrzymali

a w 7 kolejce chyba mecz z chelsea jest więc bale-suarez-soldado hmmm ;D
Jin , w tym roku nie mięliśmy napastnika przez 38 kolejek , więc 6 jakoś byśmy wytrzymali :) a w 7 kolejce chyba mecz z chelsea jest więc bale-suarez-soldado hmmm ;D
4 sierpnia 2013, 13:10 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Jin , w tym roku nie mięliśmy napastnika przez 38 kolejek , więc 6 jakoś byśmy wytrzymali

a w 7 kolejce chyba mecz z chelsea jest więc bale-suarez-soldado hmmm ;D
Jakim cudem chcesz stworzyć takie trio na Chelsea, jak Suarez to domniemany transfer wlasnie za pieniadze z transferu Bale'a?
Jakim cudem chcesz stworzyć takie trio na Chelsea, jak Suarez to domniemany transfer wlasnie za pieniadze z transferu Bale'a?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
4 sierpnia 2013, 13:13 [cytuj]
http://www.tottenham24.xaa.pl/news/AVB-Nie-chcemy-sprzedawac-Bale039a-1207
Obym się mylił, ale czuje że to gadka na ostateczne podbicie ceny i w przeciągu kilku dni Bale w realu a ja tak bardzo tego nie chce, bo nienawidzę tego klubu ; /
http://www.tottenham24.xaa.pl/news/AVB-Nie-chcemy-sprzedawac-Bale039a-1207
Obym się mylił, ale czuje że to gadka na ostateczne podbicie ceny i w przeciągu kilku dni Bale w realu a ja tak bardzo tego nie chce, bo nienawidzę tego klubu ; /
4 sierpnia 2013, 13:19 [cytuj]
playmaker powiedział/a:
Napisałem to ironicznie , tak żeby sobie pomarzyć
Napisałem to ironicznie , tak żeby sobie pomarzyć ;)
4 sierpnia 2013, 15:10 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Napisałem to ironicznie , tak żeby sobie pomarzyć

mylisz trochę pojęcie ironii
mylisz trochę pojęcie ironii ;)
4 sierpnia 2013, 18:02 [cytuj]
a ja myślę, że AVB mówił prawdę
a ja myślę, że AVB mówił prawdę
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
4 sierpnia 2013, 18:17 [cytuj]
Ku pocieszeniu strapionych serc
http://tottenhamlive.com/news/872-exclusive-bale-staying.html?
Ku pocieszeniu strapionych serc
http://tottenhamlive.com/news/872-exclusive-bale-staying.html?
4 sierpnia 2013, 18:25 [cytuj]
Podobno jeśli bale przejdzie do realu za 100 mln euro ,to real będzie go spłacać przez 5 lat ;x
Podobno jeśli bale przejdzie do realu za 100 mln euro ,to real będzie go spłacać przez 5 lat ;x
4 sierpnia 2013, 18:53 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Mi tam pasuje

w tym roku Coentrao, za rok khedira, za dwa varane, w 3 roku może być ewentualnie oezil a na koniec może być i Ronaldo
Mi tam pasuje :rotfl: w tym roku Coentrao, za rok khedira, za dwa varane, w 3 roku może być ewentualnie oezil a na koniec może być i Ronaldo :cwaniak:
4 sierpnia 2013, 19:00 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Mi tam pasuje

w tym roku Coentrao, za rok khedira, za dwa varane, w 3 roku może być ewentualnie oezil a na koniec może być i Ronaldo

I zaraz się okaże , że wiszą nam 140 mln euro ( modric 40 , bale 100 )
I zaraz się okaże , że wiszą nam 140 mln euro ( modric 40 , bale 100 )
4 sierpnia 2013, 19:21 [cytuj]
Trza było Drogbę brać....dwie bramki na emirates - nieocenione!
Trza było Drogbę brać....dwie bramki na emirates - nieocenione!
4 sierpnia 2013, 19:34 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Trza było Drogbę brać
Mądry Levy po szkodzie.
trzaskal powiedział/a:
....dwie bramki na emirates - nieocenione!
idzie dziękczynny przelew na jego konto?
Mądry Levy po szkodzie.
[quote=trzaskal]....dwie bramki na emirates - nieocenione!
4 sierpnia 2013, 19:40 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Mądry Levy po szkodzie.
[quote=trzaskal]....dwie bramki na emirates - nieocenione!
Ja to Drogbie mogę sznurówki kupić ale Ty chlapnij tygodniówkę. Kibice na WHL jak i na Spursmanii będą Ci wdzięczni.
Ja to Drogbie mogę sznurówki kupić ale Ty chlapnij tygodniówkę. Kibice na WHL jak i na Spursmanii będą Ci wdzięczni