Forum dyskusyjne
4 sierpnia 2013, 20:28 [cytuj]
To by mi się podobało:
http://www.ftbpro.com/posts/joel.amorim/310146/andr%C3%A9-villas-boas-wants-fc-porto-s-rolando?ref=facebook&team=Tottenham
To by mi się podobało:
http://www.ftbpro.com/posts/joel.amorim/310146/andr%C3%A9-villas-boas-wants-fc-porto-s-rolando?ref=facebook&team=Tottenham
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
4 sierpnia 2013, 20:47 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Mi tam pasuje

w tym roku Coentrao, za rok khedira, za dwa varane, w 3 roku może być ewentualnie oezil a na koniec może być i Ronaldo

Za 5 lat z Ronaldo to już emeryt będzie
Za 5 lat z Ronaldo to już emeryt będzie :D
4 sierpnia 2013, 21:03 [cytuj]
Soldardo update - sky sports have just said deal is imminent medical done, personal terms done and all should be announced within 24 hrs. GTC
Soldardo update - sky sports have just said deal is imminent medical done, personal terms done and all should be announced within 24 hrs. GTC
4 sierpnia 2013, 21:06 [cytuj]
Czy ktoś wie ile wzięliśmy za Dempseya?
Czy ktoś wie ile wzięliśmy za Dempseya?
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
4 sierpnia 2013, 22:15 [cytuj]
podobno 6 mln funtów
podobno 6 mln funtów
4 sierpnia 2013, 22:47 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
To by mi się podobało:
Roland to dobre kibordy/klawisze
Roland to dobre kibordy/klawisze
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
5 sierpnia 2013, 00:36 [cytuj]
Moim zdaniem zawodnik idealny na pozycję lewego obrońcy u nas to Adriano z Barcelony. Dobry w destrukcji,w ataku też niczego sobie

Myślę, że jest do wyciągnięcia za 15 mln funtów. Pytanie tylko, co na to sam zawodnik i Barcelona?
Moim zdaniem zawodnik idealny na pozycję lewego obrońcy u nas to Adriano z Barcelony. Dobry w destrukcji,w ataku też niczego sobie :D Myślę, że jest do wyciągnięcia za 15 mln funtów. Pytanie tylko, co na to sam zawodnik i Barcelona? :bezradny:
5 sierpnia 2013, 01:01 [cytuj]
Poszedłby za mniej. Myślę, że nawet mniej niż 10mln. Swoje lata już ma. Ale Barca ma tam teraz Albe tylko i wlasnie Adriano. Trudno by bylo go wyciagnac.
Poszedłby za mniej. Myślę, że nawet mniej niż 10mln. Swoje lata już ma. Ale Barca ma tam teraz Albe tylko i wlasnie Adriano. Trudno by bylo go wyciagnac
5 sierpnia 2013, 02:24 [cytuj]
Bajt powiedział/a:
Poszedłby za mniej. Myślę, że nawet mniej niż 10mln. Swoje lata już ma. Ale Barca ma tam teraz Albe tylko i wlasnie Adriano. Trudno by bylo go wyciagnac
29 lat, czyli jeszcze ze 4 lata gry na europejskim poziomie. Myślę, że przydałby się w Spurs i powinniśmy o niego powalczyć
29 lat, czyli jeszcze ze 4 lata gry na europejskim poziomie. Myślę, że przydałby się w Spurs i powinniśmy o niego powalczyć :)
5 sierpnia 2013, 09:48 [cytuj]
Mamy 3 LO, nie jest teraz konieczne kupowanie nastepnego, wazne zeby stopera kupic
Mamy 3 LO, nie jest teraz konieczne kupowanie nastepnego, wazne zeby stopera kupic :)
5 sierpnia 2013, 13:09 [cytuj]
jakich niby?
jakich niby?
5 sierpnia 2013, 13:37 [cytuj]
smackey powiedział/a:
jakich niby?
Ekotto, Fryers, Rose.
Ekotto, Fryers, Rose
5 sierpnia 2013, 14:04 [cytuj]
każdy z nich niepewny przecież
każdy z nich niepewny przecież
5 sierpnia 2013, 14:26 [cytuj]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=565256833532698&set=a.217155591676159.55668.202666196458432&type=1&theater
Poznajecie tego Pana?
Soldado już w koszulce
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=565256833532698&set=a.217155591676159.55668.202666196458432&type=1&theater
Poznajecie tego Pana? :D
Soldado już w koszulce :)
5 sierpnia 2013, 14:31 [cytuj]
According to our source Tom Huddlestone will make a £6m transfer to Cardiff next week. #THFC
According to our source Tom Huddlestone will make a £6m transfer to Cardiff next week. #THFC
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
5 sierpnia 2013, 17:21 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Mam nadzieje że to prawda,bo sprzedaliśmy Dempseya, żeby zbilansować budżet, tymczasem to Parker i Hudd powinni być sprzedani, a Dempsey być dobrym zmiennikiem. Czy naprawdę nikt ich nie chce?
Mam nadzieje że to prawda,bo sprzedaliśmy Dempseya, żeby zbilansować budżet, tymczasem to Parker i Hudd powinni być sprzedani, a Dempsey być dobrym zmiennikiem. Czy naprawdę nikt ich nie chce?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
5 sierpnia 2013, 18:09 [cytuj]
http://www.sportsdirectnews.com/premier-league/29543-tottenham-transfer-news-club-ready-hulk-bid.php
http://www.sportsdirectnews.com/premier-league/29543-tottenham-transfer-news-club-ready-hulk-bid.php
5 sierpnia 2013, 22:14 [cytuj]
Według hiszpańskich mediów (

) Coentrao chce dołączyć do Tottenhamu!
Real podobno chce za niego 20 mln funtów. Na miejscu Levego trzy razy bym się zastanowił i próbował zbić ofertę na 20 mln euro- w końcu to rezerwowy . Jak się nie uda, to brać go!
Co i tak nie wyjaśnia problemu środka pomocy. Miejmy nadzieję, że pozyskamy tego gościa z Bukaresztu + jeszcze kogoś.
Tu macie cały tekst o Coentrao:
FABIO COENTRAO wants to leave Real Madrid to join Tottenham, according to sources in Spain. - LT
The 25-year-old Portuguese defender has found it hard to settle in Madrid since making the move from Benfica in 2011.
Chelsea had shown an interest in snapping him up but Coentrao is keen on making a move to rivals Tottenham.
“Real Madrid are believed to value Coentrao at around £20m”
Spurs boss Andre Villas-Boas is a big fan of the left-back and is urging chairman Daniel Levy to pull out his chequebook again in order to sign him.
Gareth Bale is destined to leave Spurs for Madrid in a world-record deal but any possible deal for Coentrao will be conducted separately from negotiations for the Welshman.
Real Madrid are believed to value Coentrao at around £20m.
(This is much similar to the Bale sage in that there's no quotes, just 'sources'. But I'd thought I'd post it anyway to get people's opinions)
I jeszcze jedna kwestia.. Wiadomo coś o tym, czy Janek wróci na pierwszy mecz sezonu? Podobno była na to szansa...
Według hiszpańskich mediów (:D:D:D) Coentrao chce dołączyć do Tottenhamu! :ok:
Real podobno chce za niego 20 mln funtów. Na miejscu Levego trzy razy bym się zastanowił i próbował zbić ofertę na 20 mln euro- w końcu to rezerwowy . Jak się nie uda, to brać go! :cwaniak:
Co i tak nie wyjaśnia problemu środka pomocy. Miejmy nadzieję, że pozyskamy tego gościa z Bukaresztu + jeszcze kogoś.
Tu macie cały tekst o Coentrao:
FABIO COENTRAO wants to leave Real Madrid to join Tottenham, according to sources in Spain. - LT
The 25-year-old Portuguese defender has found it hard to settle in Madrid since making the move from Benfica in 2011.
Chelsea had shown an interest in snapping him up but Coentrao is keen on making a move to rivals Tottenham.
“Real Madrid are believed to value Coentrao at around £20m”
Spurs boss Andre Villas-Boas is a big fan of the left-back and is urging chairman Daniel Levy to pull out his chequebook again in order to sign him.
Gareth Bale is destined to leave Spurs for Madrid in a world-record deal but any possible deal for Coentrao will be conducted separately from negotiations for the Welshman.
Real Madrid are believed to value Coentrao at around £20m.
(This is much similar to the Bale sage in that there's no quotes, just 'sources'. But I'd thought I'd post it anyway to get people's opinions)
I jeszcze jedna kwestia.. Wiadomo coś o tym, czy Janek wróci na pierwszy mecz sezonu? Podobno była na to szansa... :)
5 sierpnia 2013, 23:27 [cytuj]
hulk, coentrao

ale niestety możliwe to tylko z odejściem bale'a
hulk, coentrao :brawo::brawo: ale niestety możliwe to tylko z odejściem bale'a
5 sierpnia 2013, 23:33 [cytuj]
smackey powiedział/a:
hulk, coentrao

ale niestety możliwe to tylko z odejściem bale'a
Iron Man, Thor i prawie mamy cały pierdolnik pod nazwą Avengers
Iron Man, Thor i prawie mamy cały pierdolnik pod nazwą Avengers ;)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong