Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  155  156  157  158  159    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
6 sierpnia 2013, 21:38 [cytuj]
---
nie wiadomo jak bardzo jest zaogniona sytuacja z Bale, wydaje się, że nie jest taka kaszanka jak z Luką i CFC ... tylko w tym opieram swoje nadzieje, że utrzymamy Walijczyka, przetrwaliśmy jedną sagę z Luką Modric-em i przetrwamy i to ... Daniel takich Perez-ów w negocjacjach to wciąga "jedną dziurką od nosa" --- już mówi się o tym, że na wzmiankę miałby pójść A. Morata ...
Heh - dlaczego? Bo Daniel wie, że najlepszą obroną jest atak!
Nie od dziś wiadomo, że AM jest największą nadzieją i jeszcze nieoszlifowanym diamentem siły ofensywnej Realu jak i repy Hiszpanii ... dziś jest wart może 15-20 mln euro, ale za 2-3 lata to może być sumka zbliżona do Bale:ok:
Realowi, bardzo, bardzo niesmak jest rozstanie za AM tak ja nam z GB ... dobra strategia TOTT. -- Do tego nie zeszedłbym ani grosza (jak Valencia) z ceny 120 mln euro i określił datę ewentualnej wpłaty okrągłej sumy na 10 sierpnia 2013r. --- tak, żeby mieć tydzień na zakupy z tej kwoty:tak:
--- nie wiadomo jak bardzo jest zaogniona sytuacja z Bale, wydaje się, że nie jest taka kaszanka jak z Luką i CFC ... tylko w tym opieram swoje nadzieje, że utrzymamy Walijczyka, przetrwaliśmy jedną sagę z Luką Modric-em i przetrwamy i to ... Daniel takich Perez-ów w negocjacjach to wciąga "jedną dziurką od nosa" --- już mówi się o tym, że na wzmiankę miałby pójść A. Morata ... Heh - dlaczego? Bo Daniel wie, że najlepszą obroną jest atak! Nie od dziś wiadomo, że AM jest największą nadzieją i jeszcze nieoszlifowanym diamentem siły ofensywnej Realu jak i repy Hiszpanii ... dziś jest wart może 15-20 mln euro, ale za 2-3 lata to może być sumka zbliżona do Bale:ok: Realowi, bardzo, bardzo niesmak jest rozstanie za AM tak ja nam z GB ... dobra strategia TOTT. -- Do tego nie zeszedłbym ani grosza (jak Valencia) z ceny 120 mln euro i określił datę ewentualnej wpłaty okrągłej sumy na 10 sierpnia 2013r. --- tak, żeby mieć tydzień na zakupy z tej kwoty:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
6 sierpnia 2013, 21:47 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
---
nie wiadomo jak bardzo jest zaogniona sytuacja z Bale, wydaje się, że nie jest taka kaszanka jak z Luką i CFC ... tylko w tym opieram swoje nadzieje, że utrzymamy Walijczyka, przetrwaliśmy jedną sagę z Luką Modric-em i przetrwamy i to ... Daniel takich Perez-ów w negocjacjach to wciąga "jedną dziurką od nosa" --- już mówi się o tym, że na wzmiankę miałby pójść A. Morata ...
Heh - dlaczego? Bo Daniel wie, że najlepszą obroną jest atak!
Nie od dziś wiadomo, że AM jest największą nadzieją i jeszcze nieoszlifowanym diamentem siły ofensywnej Realu jak i repy Hiszpanii ... dziś jest wart może 15-20 mln euro, ale za 2-3 lata to może być sumka zbliżona do Bale:ok:
Realowi, bardzo, bardzo niesmak jest rozstanie za AM tak ja nam z GB ... dobra strategia TOTT. -- Do tego nie zeszedłbym ani grosza (jak Valencia) z ceny 120 mln euro i określił datę ewentualnej wpłaty okrągłej sumy na 10 sierpnia 2013r. --- tak, żeby mieć tydzień na zakupy z tej kwoty:tak:

Tottenham director: 'We want Gareth Bale to stay but if he’s desperate to go we can’t force him to play for us'
Tottenham director: 'We want Gareth Bale to stay but if he’s desperate to go we can’t force him to play for us'
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
6 sierpnia 2013, 22:11 [cytuj]
"Tottenham director: 'We want Gareth Bale to stay but if he’s desperate to go we can’t force him to play for us'"

---
zgoda, ale jeśli nie mają 120 mln (i nie w żadnych ratach) i nie dadzą Moraty to GB11 powinien zrozumieć, że my chcieliśmy go uszczęśliwić życiem na płw. Iberyjskim --- ale z gołodupcami interesy w świecie piłki nożnej nie mają racji bytu, to wina Realu, że nie mają kasy nie Spurs --- tak?:nie:
"Tottenham director: 'We want Gareth Bale to stay but if he’s desperate to go we can’t force him to play for us'" --- zgoda, ale jeśli nie mają 120 mln (i nie w żadnych ratach) i nie dadzą Moraty to GB11 powinien zrozumieć, że my chcieliśmy go uszczęśliwić życiem na płw. Iberyjskim --- ale z gołodupcami interesy w świecie piłki nożnej nie mają racji bytu, to wina Realu, że nie mają kasy nie Spurs --- tak?:nie:
6 sierpnia 2013, 22:23 [cytuj]
Morate dla Realu jest tak ważny jak dla nas Bale .. Dobrze powiedziane :D heheheh :brawo::brawo: Daniel myśli
Morate dla Realu jest tak ważny jak dla nas Bale .. Dobrze powiedziane :D heheheh :brawo::brawo: Daniel myśli
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
6 sierpnia 2013, 22:32 [cytuj]
Transfer Vlada Chirichesa upadł, przynajmniej do zimy bo ich śmieszny właściciel sie uparł. Chciał przechytrzyć Levy'ego to sie zdziwi :D
Potrzebny ŚO, może nawet dwóch! Chociaż akurat stoperów kilku można wyrwać.
Transfer Vlada Chirichesa upadł, przynajmniej do zimy bo ich śmieszny właściciel sie uparł. Chciał przechytrzyć Levy'ego to sie zdziwi :D Potrzebny ŚO, może nawet dwóch! Chociaż akurat stoperów kilku można wyrwać
6 sierpnia 2013, 22:35 [cytuj]
mam nadzieje, że jeszcze do końca tygodnia będziemy mieli nowego stopera :mysli:
mam nadzieje, że jeszcze do końca tygodnia będziemy mieli nowego stopera :mysli:
6 sierpnia 2013, 22:56 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Czemu my zawsze wszystkie transfery robimy na ostatnią chwilę?:) MUSI być stoper do końca tygodnia.
Czemu my zawsze wszystkie transfery robimy na ostatnią chwilę?:) MUSI być stoper do końca tygodnia
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
6 sierpnia 2013, 22:57 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Nie będziemy. Ledley powiedział, że nie wróci.
Nie będziemy. Ledley powiedział, że nie wróci
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
7 sierpnia 2013, 08:39 [cytuj]
http://lfc.pl/51695/luis-suarez-pozwolcie-mi-odejsc

Co o tym sądzicie? Ja czuje się dziwnie, bo to zazwyczaj od nas wszyscy odchodzili, a my kupowaliśmy zawodników za 15 mln max.Chyba, że jednak on wybierze Real Madryt. I tak dalej wszystko w rękach Liverpoolu ma kontrakt na 3 lata.
http://lfc.pl/51695/luis-suarez-pozwolcie-mi-odejsc Co o tym sądzicie? Ja czuje się dziwnie, bo to zazwyczaj od nas wszyscy odchodzili, a my kupowaliśmy zawodników za 15 mln max.Chyba, że jednak on wybierze Real Madryt. I tak dalej wszystko w rękach Liverpoolu ma kontrakt na 3 lata
7 sierpnia 2013, 08:46 [cytuj]
thegunner4lif powiedział/a:
http://lfc.pl/51695/luis-suarez-pozwolcie-mi-odejsc

Co o tym sądzicie? Ja czuje się dziwnie, bo to zazwyczaj od nas wszyscy odchodzili, a my kupowaliśmy zawodników za 15 mln max.Chyba, że jednak on wybierze Real Madryt. I tak dalej wszystko w rękach Liverpoolu ma kontrakt na 3 lata

Zacznijmy od tego , że na lfc.pl są zamieszczane wszystkie plotki ( czasem nie prawdziwe ) , więc poczekałbym troche z tym , że suarez odchodzi . A co do Arsenalu ( przynajmniej mi tak się wydaje ) , że jeśli kogoś nie sprzedacie to i nie kupicie i wcale bym się nie zdziwił jak przyszły sezon zaczniecie w identycznym składzie co ten poprzedni , chyba że powtórzy się sezon 2010/11 w którym w pierwszych trzech meczach dostaliście trochę a potem robiliście transfery na szybko.
Zacznijmy od tego , że na lfc.pl są zamieszczane wszystkie plotki ( czasem nie prawdziwe ) , więc poczekałbym troche z tym , że suarez odchodzi . A co do Arsenalu ( przynajmniej mi tak się wydaje ) , że jeśli kogoś nie sprzedacie to i nie kupicie i wcale bym się nie zdziwił jak przyszły sezon zaczniecie w identycznym składzie co ten poprzedni , chyba że powtórzy się sezon 2010/11 w którym w pierwszych trzech meczach dostaliście trochę a potem robiliście transfery na szybko
7 sierpnia 2013, 09:05 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Zacznijmy od tego , że na lfc.pl są zamieszczane wszystkie plotki ( czasem nie prawdziwe ) , więc poczekałbym troche z tym , że suarez odchodzi . A co do Arsenalu ( przynajmniej mi tak się wydaje ) , że jeśli kogoś nie sprzedacie to i nie kupicie i wcale bym się nie zdziwił jak przyszły sezon zaczniecie w identycznym składzie co ten poprzedni , chyba że powtórzy się sezon 2010/11 w którym w pierwszych trzech meczach dostaliście trochę a potem robiliście transfery na szybko

Ta wiadomość jest jeszcze na Guardianie SkySporcie i BBC. Przestań fajne okienko było :D Arteta dołączył. To było po 8:2 na old trafford. Ale przyznam Ci rację takiego okienka transferowego to jeszcze nie widziałem dołączył tylko ten Yaya Sanogo :bezradny:
Ta wiadomość jest jeszcze na Guardianie SkySporcie i BBC. Przestań fajne okienko było :D Arteta dołączył. To było po 8:2 na old trafford. Ale przyznam Ci rację takiego okienka transferowego to jeszcze nie widziałem dołączył tylko ten Yaya Sanogo :bezradny:
7 sierpnia 2013, 09:35 [cytuj]
Zazdroszcze wam tego Sanogo, nadzieja francuskiego ataku jak i europy ;)
A no i - W FMie kozak :D
Zazdroszcze wam tego Sanogo, nadzieja francuskiego ataku jak i europy ;) A no i - W FMie kozak :D
To dare is to do.
7 sierpnia 2013, 09:42 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Zacznijmy od tego , że na lfc.pl są zamieszczane wszystkie plotki ( czasem nie prawdziwe )...

Akurat na lfc.pl są tylko sprawdzone informacje. Zwykle pochodzą one od "The Times" (Tony Barrett, czy Rory Smith to najlepsze źródła ws. Liverpool'u), rzadziej z innych gazet, ale jeśli już to ich wiarygodnosc jest niepodważalna.
Inna sprawa jest na forum, ale wiadomo... to forum.
Na stronie głównej strony LFC są tylko sprawdzone rzeczy. Wywiad Suarez'a jest w 100% prawdziwy.
Akurat na lfc.pl są tylko sprawdzone informacje. Zwykle pochodzą one od "The Times" (Tony Barrett, czy Rory Smith to najlepsze źródła ws. Liverpool'u), rzadziej z innych gazet, ale jeśli już to ich wiarygodnosc jest niepodważalna. Inna sprawa jest na forum, ale wiadomo... to forum. Na stronie głównej strony LFC są tylko sprawdzone rzeczy. Wywiad Suarez'a jest w 100% prawdziwy
7 sierpnia 2013, 10:27 [cytuj]
DAILY EXPRESS: Real Betis winger Alvaro Vadillo, 18, is the latest name on Tottenham's list of possible replacements for Bale.

julyLFC powiedział/a:
Akurat na lfc.pl są tylko sprawdzone informacje. Zwykle pochodzą one od "The Times" (Tony Barrett, czy Rory Smith to najlepsze źródła ws. Liverpool'u), rzadziej z innych gazet, ale jeśli już to ich wiarygodnosc jest niepodważalna.
Inna sprawa jest na forum, ale wiadomo... to forum.
Na stronie głównej strony LFC są tylko sprawdzone rzeczy. Wywiad Suarez'a jest w 100% prawdziwy

Bardziej chodziło mi o to , że zamieszczacie ( na Waszym portalu ) większość rzeczy związanymi z zawodnikami jakie podadzą media , czasem są one mało prawdopodobne , a czasem są 100% prawdziwe .

Do każdych rzeczy należy podchodzić z dystansem .

Hala dzieci już witają bale`a w klubie , podobno ma być 120 mln euro + coentrao . Oby bale ich w chuja zrobił :)
Bardziej chodziło mi o to , że zamieszczacie ( na Waszym portalu ) większość rzeczy związanymi z zawodnikami jakie podadzą media , czasem są one mało prawdopodobne , a czasem są 100% prawdziwe . Do każdych rzeczy należy podchodzić z dystansem . Hala dzieci już witają bale`a w klubie , podobno ma być 120 mln euro + coentrao . Oby bale ich w chuja zrobił :)
7 sierpnia 2013, 10:31 [cytuj]
Ciekawa historia zdolnego Brazylijczyka Bernarda. Chcą go różne kluby, ale tylko Szachtar daje 24 mln euro. Ale piłkarz kręci nosem, bo wolałby wyjechać gdzieś na zachód.

Dać 24 mln i mamy super młodzika na środek pomocy ( oczywiście na początek jako zmiennik a potem może coś lepszego ) .
Ciekawa historia zdolnego Brazylijczyka Bernarda. Chcą go różne kluby, ale tylko Szachtar daje 24 mln euro. Ale piłkarz kręci nosem, bo wolałby wyjechać gdzieś na zachód. Dać 24 mln i mamy super młodzika na środek pomocy ( oczywiście na początek jako zmiennik a potem może coś lepszego )
7 sierpnia 2013, 10:41 [cytuj]
@Drugler
Rozumiem o co Ci chodzi, ale zapewniam Cię, że na stronę główną lfc.pl nie trafiają żadne plotki, tylko sprawdzone informacje. (Zauważyłem np., że Wy piszecie news o zawodniku dopiero po jego oficjalnym zakontraktowaniu/przyjęciu przez inny klub oferty). W Liverpool'u np. Barrett pisze na łamach "The Times", że LFC złoży ofertę i to trafia na stronę główną. Ostatnio było o wypożyczeniu Lorenzo Melgarejo i to wszystko prwada, klub już nawet dogadał się z Benficą, tylko Paragwajczyk nie może uzyskac pozwolenia na pracę.
Sorki za OT.
Co do Bernarda to nie wiem czemu żaden angielski zespół nie składa oferty, mimo że wg prasy chce go i Tottenham, i Arsenal, i Liverpool. Chłopak ma wielki talent i szkoda by go było w Shakhtar'ze. Z chęcią zobaczyłbym Brazylijczyka w Premier League.
A tak w ogóle to miło, że mnie nie zwyzywałeś za samo niebycie kibicem Spurs. ;)
Wiem, że na niektórych forach jak pojawia się kibic innego zespołu to nie ma łatwo.
@Drugler Rozumiem o co Ci chodzi, ale zapewniam Cię, że na stronę główną lfc.pl nie trafiają żadne plotki, tylko sprawdzone informacje. (Zauważyłem np., że Wy piszecie news o zawodniku dopiero po jego oficjalnym zakontraktowaniu/przyjęciu przez inny klub oferty). W Liverpool'u np. Barrett pisze na łamach "The Times", że LFC złoży ofertę i to trafia na stronę główną. Ostatnio było o wypożyczeniu Lorenzo Melgarejo i to wszystko prwada, klub już nawet dogadał się z Benficą, tylko Paragwajczyk nie może uzyskac pozwolenia na pracę. Sorki za OT. Co do Bernarda to nie wiem czemu żaden angielski zespół nie składa oferty, mimo że wg prasy chce go i Tottenham, i Arsenal, i Liverpool. Chłopak ma wielki talent i szkoda by go było w Shakhtar'ze. Z chęcią zobaczyłbym Brazylijczyka w Premier League. A tak w ogóle to miło, że mnie nie zwyzywałeś za samo niebycie kibicem Spurs. ;) Wiem, że na niektórych forach jak pojawia się kibic innego zespołu to nie ma łatwo
7 sierpnia 2013, 10:44 [cytuj]
Kibice LFC i Spurs to raczej przyjaciele w Polsce ;p A i tak Liverpool lubię z tego względu że mój brat jest fanem LFC.
Kibice LFC i Spurs to raczej przyjaciele w Polsce ;p A i tak Liverpool lubię z tego względu że mój brat jest fanem LFC
7 sierpnia 2013, 11:35 [cytuj]
Akurat z LFC to dobrze żyjemy :)Pamiętaj jak pomagaliśmy sobie w głosowaniach na transmisje meczową canal + :)
A jak widać i czasem normalny kibic Arsenalu tutaj trafi, ale często to wyjątki potwierdzające regułę.
Akurat z LFC to dobrze żyjemy :)Pamiętaj jak pomagaliśmy sobie w głosowaniach na transmisje meczową canal + :) A jak widać i czasem normalny kibic Arsenalu tutaj trafi, ale często to wyjątki potwierdzające regułę
7 sierpnia 2013, 11:52 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Akurat z LFC to dobrze żyjemy :)Pamiętaj jak pomagaliśmy sobie w głosowaniach na transmisje meczową canal + :)
A jak widać i czasem normalny kibic Arsenalu tutaj trafi, ale często to wyjątki potwierdzające regułę

Według mnie każdy klub zasługuje na szacunek, a rywalizacja powinna toczyć się na boisku i na trybnuach podczas meczu derbowego. Tottenham przecież nie raz współpracował z Arsenalem np. Podczas tych aktów rasizmu razem szukali sprawców. Te głosowania w c + fajne były można było rywalizować :D. Wracając do Bernarda to Wenger powiedział w wywiadzie dla Guardiana , że żadnej oficjalnej oferty nie było i nie jest nim zainteresowany. Z drugiej strony to samo mówił o Cazorli. Ale wątpie że on do nas przyjdzie.
Według mnie każdy klub zasługuje na szacunek, a rywalizacja powinna toczyć się na boisku i na trybnuach podczas meczu derbowego. Tottenham przecież nie raz współpracował z Arsenalem np. Podczas tych aktów rasizmu razem szukali sprawców. Te głosowania w c + fajne były można było rywalizować :D. Wracając do Bernarda to Wenger powiedział w wywiadzie dla Guardiana , że żadnej oficjalnej oferty nie było i nie jest nim zainteresowany. Z drugiej strony to samo mówił o Cazorli. Ale wątpie że on do nas przyjdzie
7 sierpnia 2013, 12:35 [cytuj]
Bardzo mnie to cieszy, że kibice innych klubów przychodzą tu pogadać o różnych bzdetkach bez spiny na luzie :)
Bardzo mnie to cieszy, że kibice innych klubów przychodzą tu pogadać o różnych bzdetkach bez spiny na luzie :)
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
|<  <<  <  155  156  157  158  159    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2024/2025?
1 50%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 50%
2 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5254 Ostatnio zarejestrowany: trafostacja

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się