Forum dyskusyjne
7 sierpnia 2013, 13:52 [cytuj]
Jestem ciekawy tego ile kosztowałby Willian, którego swoim czasem się interesowaliśmy.
http://transfery.info/59663,oficjalnie-koniec-wielkiej-any-zmiana-polityki-transferowej-rosyjski-trener
Jestem ciekawy tego ile kosztowałby Willian, którego swoim czasem się interesowaliśmy.
http://transfery.info/59663,oficjalnie-koniec-wielkiej-any-zmiana-polityki-transferowej-rosyjski-trener
7 sierpnia 2013, 13:59 [cytuj]
NotYet powiedział/a:
Trzeba brac williana bo bedzie napewno duzo taniej kosztowal niz jak z szahtara odchodzil. Pewnie za 20-25 mln euro jest do wyciagniecia. Jak dla mnie to tylko on albo hulk moga nam zastapic Bale.
Trzeba brac williana bo bedzie napewno duzo taniej kosztowal niz jak z szahtara odchodzil. Pewnie za 20-25 mln euro jest do wyciagniecia. Jak dla mnie to tylko on albo hulk moga nam zastapic Bale
7 sierpnia 2013, 14:08 [cytuj]
Brać Eto'o, Sambę, Diarrę i Williana
Brać Eto'o, Sambę, Diarrę i Williana :rotfl:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
7 sierpnia 2013, 14:13 [cytuj]
Bankructwo po sezonie
Bankructwo po sezonie :rotfl:
7 sierpnia 2013, 14:26 [cytuj]
o Diarre już sie staraliśmy ale mógłby przyjść za Hudda i Parkera, pytanie co z pensją. Eto'o mimo wieku też byłby spoko tylko ogromna pensja. Willian wiadomo ale pewnie strasznie drogi!
o Diarre już sie staraliśmy ale mógłby przyjść za Hudda i Parkera, pytanie co z pensją. Eto'o mimo wieku też byłby spoko tylko ogromna pensja. Willian wiadomo ale pewnie strasznie drogi!
7 sierpnia 2013, 14:28 [cytuj]
Lass za Toma i Parkera
Już z miesiac temu pisali ze Eto chcą zaproponować o połowe mniejszy kontrakt
Lass za Toma i Parkera
Już z miesiac temu pisali ze Eto chcą zaproponować o połowe mniejszy kontrakt;)
7 sierpnia 2013, 15:46 [cytuj]
Wyjechaliście z tymi pomocnikami, a chyba zapomnieliście, że brakuje nam dwóch środkowych obrońców i to jest teraz priorytetem. Według mnie AvB zostawi Parkera jako zmiennika i kłopot rozwiązany
Wyjechaliście z tymi pomocnikami, a chyba zapomnieliście, że brakuje nam dwóch środkowych obrońców i to jest teraz priorytetem. Według mnie AvB zostawi Parkera jako zmiennika i kłopot rozwiązany :D
7 sierpnia 2013, 16:16 [cytuj]
Diego powiedział/a:
Wyjechaliście z tymi pomocnikami, a chyba zapomnieliście, że brakuje nam dwóch środkowych obrońców i to jest teraz priorytetem. Według mnie AvB zostawi Parkera jako zmiennika i kłopot rozwiązany

Pojawienie się Parkera na boisku to tak jakby grał na nim koleś obwieszony ładunkiem wybuchowym z ustawionym czasem na chybił trafił. Nigdy nie wiesz kiedy wybuchnie. Jedyny kłopot jaki należy rozwiązać to brak chętnych na Pakersa i to very szybko
Pojawienie się Parkera na boisku to tak jakby grał na nim koleś obwieszony ładunkiem wybuchowym z ustawionym czasem na chybił trafił. Nigdy nie wiesz kiedy wybuchnie. Jedyny kłopot jaki należy rozwiązać to brak chętnych na Pakersa i to very szybko
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
7 sierpnia 2013, 17:04 [cytuj]
jin_tae ale kto z z obrońców jest teraz dostępny? Bo na rynku jakiś wirtuozów na sprzedaż nie ma, W ligĘ można tylko kogoś dostać jak my kościelnego. Za resztę wołają po 30 parę mln.
jin_tae ale kto z z obrońców jest teraz dostępny? Bo na rynku jakiś wirtuozów na sprzedaż nie ma, W ligĘ można tylko kogoś dostać jak my kościelnego. Za resztę wołają po 30 parę mln
7 sierpnia 2013, 17:16 [cytuj]
Wszystkie polskie portale o kogutach wzmacniają się przed sezonem zmieniając wyglad. A tutaj manago spokojnie czeka do września
Wszystkie polskie portale o kogutach wzmacniają się przed sezonem zmieniając wyglad. A tutaj manago spokojnie czeka do września :muza:
7 sierpnia 2013, 17:42 [cytuj]
thegunner4life powiedział/a:
jin_tae ale kto z z obrońców jest teraz dostępny? Bo na rynku jakiś wirtuozów na sprzedaż nie ma, W ligĘ można tylko kogoś dostać jak my kościelnego. Za resztę wołają po 30 parę mln
Chiriches fajnie sie prezentuje z tego co widziałem w urywkach, niestety nie widziałem nic wiecej:/
Znajdzie sie kilku dobrych i nie tak drogich
Trzeba szukać w Holandii portugali, w sumie to wszedzie można znaleźć ciekawych obrońców
Chiriches fajnie sie prezentuje z tego co widziałem w urywkach, niestety nie widziałem nic wiecej:/
Znajdzie sie kilku dobrych i nie tak drogich
Trzeba szukać w Holandii portugali, w sumie to wszedzie można znaleźć ciekawych obrońców ;)
7 sierpnia 2013, 18:31 [cytuj]
Z juve coś obrońcy chcą odchodzić , za 20 mln mamy fajnego obrońce

W 3 byli najlepszą defensywą w CHL.
Z juve coś obrońcy chcą odchodzić , za 20 mln mamy fajnego obrońce :) W 3 byli najlepszą defensywą w CHL
7 sierpnia 2013, 18:37 [cytuj]
3 mecz na Emirates to miała być chyba jakaś mobilizacja transferowa a ja tu widze jeden wielki pierdolnik
Niech się ten człowiek w koncu kurwa zadeklaruje tak chce zostać w Tottenhamie/ tak chce iść do realu. Czy to takie trudne? Nosz kur...
3 mecz na Emirates to miała być chyba jakaś mobilizacja transferowa a ja tu widze jeden wielki pierdolnik :blee:
Niech się ten człowiek w koncu kurwa zadeklaruje tak chce zostać w Tottenhamie/ tak chce iść do realu. Czy to takie trudne? Nosz kur
7 sierpnia 2013, 18:38 [cytuj]
http://ofsajd.onet.pl/plotki/bale-coraz-blizej-realu-tottenham-usuwa-znaki-wiazace-pilkarza-z-klubem/g2prz?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=ofsajd&utm_term=spursmania.org
Jeżeli prawda to chujowo.
http://ofsajd.onet.pl/plotki/bale-coraz-blizej-realu-tottenham-usuwa-znaki-wiazace-pilkarza-z-klubem/g2prz?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=ofsajd&utm_term=spursmania.org
Jeżeli prawda to chujowo
7 sierpnia 2013, 18:45 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
3 mecz na Emirates to miała być chyba jakaś mobilizacja transferowa a ja tu widze jeden wielki pierdolnik
Niech się ten człowiek w koncu kurwa zadeklaruje tak chce zostać w Tottenhamie/ tak chce iść do realu. Czy to takie trudne? Nosz kur
Motorniczy, ale tak na poważnie boisz się nas? Przecież my na razie po za Yaya Sanogo nie kupiliśmy nikogo. A po meczach w EC nie wygląda to za ciekawie. Ja bym się cieszył jak by w derbach był remis.
Motorniczy, ale tak na poważnie boisz się nas? Przecież my na razie po za Yaya Sanogo nie kupiliśmy nikogo. A po meczach w EC nie wygląda to za ciekawie. Ja bym się cieszył jak by w derbach był remis. :milczek:
7 sierpnia 2013, 18:48 [cytuj]
no wiesz, jakoś mi się nie widzi dostać kolejny raz w pizde 2:5
no wiesz, jakoś mi się nie widzi dostać kolejny raz w pizde 2:5 :bezradny:
7 sierpnia 2013, 18:55 [cytuj]
Czytam dalszy nośnik html : bale coraz bliżej realu - jestem wkurwiony , widze onet - od razu się uspokajam.
Czytam dalszy nośnik html : bale coraz bliżej realu - jestem wkurwiony , widze onet - od razu się uspokajam
7 sierpnia 2013, 18:59 [cytuj]
to że cała reszta pisze dokładnie to samo to już jest problem, napisze onet to już spokojniej, ciekawe
to że cała reszta pisze dokładnie to samo to już jest problem, napisze onet to już spokojniej, ciekawe :mysli:
7 sierpnia 2013, 19:05 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
to że cała reszta pisze dokładnie to samo to już jest problem, napisze onet to już spokojniej, ciekawe

Skoro jest tak blisko Realu to czemu on sam milczy?
Skoro jest tak blisko Realu to czemu on sam milczy?
7 sierpnia 2013, 19:07 [cytuj]
Suarez ma składać transfer request?
Irytuje mnie to już od dobrych paru dni, ta sytuacja z Modrićem miała taki właśnie plus że się zadeklarował i wiedział co chce zrobić a ten to nic nie powie.
Idź pan w cholere z takim okienkiem. Ale to to pół biedy, ja nie rozumiem jak można być takim niedorozwojem i sprzedać Caulkera?

wiadomo że jest cienko z obrońcami a oni sobie jeszcze utrudniają. Co jest z tą drużyną ja nie rozumiem

Suarez ma składać transfer request?
Irytuje mnie to już od dobrych paru dni, ta sytuacja z Modrićem miała taki właśnie plus że się zadeklarował i wiedział co chce zrobić a ten to nic nie powie.
Idź pan w cholere z takim okienkiem. Ale to to pół biedy, ja nie rozumiem jak można być takim niedorozwojem i sprzedać Caulkera? :blee::bezradny: wiadomo że jest cienko z obrońcami a oni sobie jeszcze utrudniają. Co jest z tą drużyną ja nie rozumiem :zly::zly: