Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  156  157  158  159  160    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
7 sierpnia 2013, 13:52 [cytuj]
Jestem ciekawy tego ile kosztowałby Willian, którego swoim czasem się interesowaliśmy.

http://transfery.info/59663,oficjalnie-koniec-wielkiej-any-zmiana-polityki-transferowej-rosyjski-trener
Jestem ciekawy tego ile kosztowałby Willian, którego swoim czasem się interesowaliśmy. http://transfery.info/59663,oficjalnie-koniec-wielkiej-any-zmiana-polityki-transferowej-rosyjski-trener
7 sierpnia 2013, 13:59 [cytuj]
NotYet powiedział/a:
Jestem ciekawy tego ile kosztowałby Willian, którego swoim czasem się interesowaliśmy.

http://transfery.info/59663,oficjalnie-koniec-wielkiej-any-zmiana-polityki-transferowej-rosyjski-trener

Trzeba brac williana bo bedzie napewno duzo taniej kosztowal niz jak z szahtara odchodzil. Pewnie za 20-25 mln euro jest do wyciagniecia. Jak dla mnie to tylko on albo hulk moga nam zastapic Bale.
Trzeba brac williana bo bedzie napewno duzo taniej kosztowal niz jak z szahtara odchodzil. Pewnie za 20-25 mln euro jest do wyciagniecia. Jak dla mnie to tylko on albo hulk moga nam zastapic Bale
7 sierpnia 2013, 14:08 [cytuj]
Brać Eto'o, Sambę, Diarrę i Williana :rotfl:
Brać Eto'o, Sambę, Diarrę i Williana :rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
7 sierpnia 2013, 14:13 [cytuj]
Bankructwo po sezonie :rotfl:
Bankructwo po sezonie :rotfl:
7 sierpnia 2013, 14:26 [cytuj]
o Diarre już sie staraliśmy ale mógłby przyjść za Hudda i Parkera, pytanie co z pensją. Eto'o mimo wieku też byłby spoko tylko ogromna pensja. Willian wiadomo ale pewnie strasznie drogi!
o Diarre już sie staraliśmy ale mógłby przyjść za Hudda i Parkera, pytanie co z pensją. Eto'o mimo wieku też byłby spoko tylko ogromna pensja. Willian wiadomo ale pewnie strasznie drogi!
7 sierpnia 2013, 14:28 [cytuj]
Lass za Toma i Parkera

Już z miesiac temu pisali ze Eto chcą zaproponować o połowe mniejszy kontrakt;)
Lass za Toma i Parkera Już z miesiac temu pisali ze Eto chcą zaproponować o połowe mniejszy kontrakt;)
7 sierpnia 2013, 15:46 [cytuj]
Wyjechaliście z tymi pomocnikami, a chyba zapomnieliście, że brakuje nam dwóch środkowych obrońców i to jest teraz priorytetem. Według mnie AvB zostawi Parkera jako zmiennika i kłopot rozwiązany :D
Wyjechaliście z tymi pomocnikami, a chyba zapomnieliście, że brakuje nam dwóch środkowych obrońców i to jest teraz priorytetem. Według mnie AvB zostawi Parkera jako zmiennika i kłopot rozwiązany :D
7 sierpnia 2013, 16:16 [cytuj]
Diego powiedział/a:

Pojawienie się Parkera na boisku to tak jakby grał na nim koleś obwieszony ładunkiem wybuchowym z ustawionym czasem na chybił trafił. Nigdy nie wiesz kiedy wybuchnie. Jedyny kłopot jaki należy rozwiązać to brak chętnych na Pakersa i to very szybko
Pojawienie się Parkera na boisku to tak jakby grał na nim koleś obwieszony ładunkiem wybuchowym z ustawionym czasem na chybił trafił. Nigdy nie wiesz kiedy wybuchnie. Jedyny kłopot jaki należy rozwiązać to brak chętnych na Pakersa i to very szybko
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
7 sierpnia 2013, 17:04 [cytuj]
jin_tae ale kto z z obrońców jest teraz dostępny? Bo na rynku jakiś wirtuozów na sprzedaż nie ma, W ligĘ można tylko kogoś dostać jak my kościelnego. Za resztę wołają po 30 parę mln.
jin_tae ale kto z z obrońców jest teraz dostępny? Bo na rynku jakiś wirtuozów na sprzedaż nie ma, W ligĘ można tylko kogoś dostać jak my kościelnego. Za resztę wołają po 30 parę mln
7 sierpnia 2013, 17:16 [cytuj]
Wszystkie polskie portale o kogutach wzmacniają się przed sezonem zmieniając wyglad. A tutaj manago spokojnie czeka do września :muza:
Wszystkie polskie portale o kogutach wzmacniają się przed sezonem zmieniając wyglad. A tutaj manago spokojnie czeka do września :muza:
7 sierpnia 2013, 17:42 [cytuj]
thegunner4life powiedział/a:
jin_tae ale kto z z obrońców jest teraz dostępny? Bo na rynku jakiś wirtuozów na sprzedaż nie ma, W ligĘ można tylko kogoś dostać jak my kościelnego. Za resztę wołają po 30 parę mln

Chiriches fajnie sie prezentuje z tego co widziałem w urywkach, niestety nie widziałem nic wiecej:/
Znajdzie sie kilku dobrych i nie tak drogich
Trzeba szukać w Holandii portugali, w sumie to wszedzie można znaleźć ciekawych obrońców ;)
Chiriches fajnie sie prezentuje z tego co widziałem w urywkach, niestety nie widziałem nic wiecej:/ Znajdzie sie kilku dobrych i nie tak drogich Trzeba szukać w Holandii portugali, w sumie to wszedzie można znaleźć ciekawych obrońców ;)
7 sierpnia 2013, 18:31 [cytuj]
Z juve coś obrońcy chcą odchodzić , za 20 mln mamy fajnego obrońce :) W 3 byli najlepszą defensywą w CHL.
Z juve coś obrońcy chcą odchodzić , za 20 mln mamy fajnego obrońce :) W 3 byli najlepszą defensywą w CHL
7 sierpnia 2013, 18:37 [cytuj]
3 mecz na Emirates to miała być chyba jakaś mobilizacja transferowa a ja tu widze jeden wielki pierdolnik :blee:

Niech się ten człowiek w koncu kurwa zadeklaruje tak chce zostać w Tottenhamie/ tak chce iść do realu. Czy to takie trudne? Nosz kur...
3 mecz na Emirates to miała być chyba jakaś mobilizacja transferowa a ja tu widze jeden wielki pierdolnik :blee: Niech się ten człowiek w koncu kurwa zadeklaruje tak chce zostać w Tottenhamie/ tak chce iść do realu. Czy to takie trudne? Nosz kur
7 sierpnia 2013, 18:38 [cytuj]
http://ofsajd.onet.pl/plotki/bale-coraz-blizej-realu-tottenham-usuwa-znaki-wiazace-pilkarza-z-klubem/g2prz?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=ofsajd&utm_term=spursmania.org

Jeżeli prawda to chujowo.
http://ofsajd.onet.pl/plotki/bale-coraz-blizej-realu-tottenham-usuwa-znaki-wiazace-pilkarza-z-klubem/g2prz?utm_source=onetlink&utm_medium=cpc&utm_campaign=ofsajd&utm_term=spursmania.org Jeżeli prawda to chujowo
7 sierpnia 2013, 18:45 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
3 mecz na Emirates to miała być chyba jakaś mobilizacja transferowa a ja tu widze jeden wielki pierdolnik :blee:

Niech się ten człowiek w koncu kurwa zadeklaruje tak chce zostać w Tottenhamie/ tak chce iść do realu. Czy to takie trudne? Nosz kur

Motorniczy, ale tak na poważnie boisz się nas? Przecież my na razie po za Yaya Sanogo nie kupiliśmy nikogo. A po meczach w EC nie wygląda to za ciekawie. Ja bym się cieszył jak by w derbach był remis. :milczek:
Motorniczy, ale tak na poważnie boisz się nas? Przecież my na razie po za Yaya Sanogo nie kupiliśmy nikogo. A po meczach w EC nie wygląda to za ciekawie. Ja bym się cieszył jak by w derbach był remis. :milczek:
7 sierpnia 2013, 18:48 [cytuj]
no wiesz, jakoś mi się nie widzi dostać kolejny raz w pizde 2:5 :bezradny:
no wiesz, jakoś mi się nie widzi dostać kolejny raz w pizde 2:5 :bezradny:
7 sierpnia 2013, 18:55 [cytuj]

Czytam dalszy nośnik html : bale coraz bliżej realu - jestem wkurwiony , widze onet - od razu się uspokajam.
Czytam dalszy nośnik html : bale coraz bliżej realu - jestem wkurwiony , widze onet - od razu się uspokajam
7 sierpnia 2013, 18:59 [cytuj]
to że cała reszta pisze dokładnie to samo to już jest problem, napisze onet to już spokojniej, ciekawe :mysli:
to że cała reszta pisze dokładnie to samo to już jest problem, napisze onet to już spokojniej, ciekawe :mysli:
7 sierpnia 2013, 19:05 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

Skoro jest tak blisko Realu to czemu on sam milczy?
Skoro jest tak blisko Realu to czemu on sam milczy?
7 sierpnia 2013, 19:07 [cytuj]
Suarez ma składać transfer request?

Irytuje mnie to już od dobrych paru dni, ta sytuacja z Modrićem miała taki właśnie plus że się zadeklarował i wiedział co chce zrobić a ten to nic nie powie.
Idź pan w cholere z takim okienkiem. Ale to to pół biedy, ja nie rozumiem jak można być takim niedorozwojem i sprzedać Caulkera? :blee::bezradny: wiadomo że jest cienko z obrońcami a oni sobie jeszcze utrudniają. Co jest z tą drużyną ja nie rozumiem :zly::zly:
Suarez ma składać transfer request? Irytuje mnie to już od dobrych paru dni, ta sytuacja z Modrićem miała taki właśnie plus że się zadeklarował i wiedział co chce zrobić a ten to nic nie powie. Idź pan w cholere z takim okienkiem. Ale to to pół biedy, ja nie rozumiem jak można być takim niedorozwojem i sprzedać Caulkera? :blee::bezradny: wiadomo że jest cienko z obrońcami a oni sobie jeszcze utrudniają. Co jest z tą drużyną ja nie rozumiem :zly::zly:
|<  <<  <  156  157  158  159  160    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 8 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się