Forum dyskusyjne
7 sierpnia 2013, 19:08 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Suarez ma składać transfer request?
Na razie poszedł się wyżalić do gazet, że chce odejść tak jak RVP rok temu napisał list. Grozi, że jak go nie puszczą to wtedy złoży.
Na razie poszedł się wyżalić do gazet, że chce odejść tak jak RVP rok temu napisał list. Grozi, że jak go nie puszczą to wtedy złoży
7 sierpnia 2013, 19:11 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Suarez ma składać transfer request?
Już ( raczej ) złożył , skoro powiedział , że chce odejść z klubu .
W Miami transfer Garetha Bale'a negocjują prezes Tottenhamu, Daniel Levy i prezydent Realu Madryt, Florentino Perez. - Oby levy miał dobry dzień do transferów / był wkurwiony i niedoprowadził do transferu
Prezydent Bayernu Monachium, Karl-Heinz Rummenigge, potwierdził, że Bawarczycy prowadza rozmowy z VfL Wolsburgiem w sprawie sprzedaży pomocnika Luiza Gustavo. - Można byłoby powalczyć około 15 mln euro a sporo potrafi .
Już ( raczej ) złożył , skoro powiedział , że chce odejść z klubu .
W Miami transfer Garetha Bale'a negocjują prezes Tottenhamu, Daniel Levy i prezydent Realu Madryt, Florentino Perez. - Oby levy miał dobry dzień do transferów / był wkurwiony i niedoprowadził do transferu :)
Prezydent Bayernu Monachium, Karl-Heinz Rummenigge, potwierdził, że Bawarczycy prowadza rozmowy z VfL Wolsburgiem w sprawie sprzedaży pomocnika Luiza Gustavo. - Można byłoby powalczyć około 15 mln euro a sporo potrafi
7 sierpnia 2013, 19:19 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Ciekawa historia zdolnego Brazylijczyka Bernarda. Chcą go różne kluby, ale tylko Szachtar daje 24 mln euro. Ale piłkarz kręci nosem, bo wolałby wyjechać gdzieś na zachód.
Dać 24 mln i mamy super młodzika na środek pomocy ( oczywiście na początek jako zmiennik a potem może coś lepszego )
No fakt, ofensywny pomocnik to cos czego potrzebujemy. Szczegolnie taki za 24 mln i na poczatek na lawke.
Ta kase na Mangale, Alexa Sandro(o ktorym byly ploty) czy Papadopulosa. Albo wziac takiego Matipa z Schalke, bo to tez bylby fajny dodatek do skladu.
No fakt, ofensywny pomocnik to cos czego potrzebujemy. Szczegolnie taki za 24 mln i na poczatek na lawke.
Ta kase na Mangale, Alexa Sandro(o ktorym byly ploty) czy Papadopulosa. Albo wziac takiego Matipa z Schalke, bo to tez bylby fajny dodatek do skladu
LMAO
7 sierpnia 2013, 19:30 [cytuj]
Tymczasem , media podają iż kupiliśmy pomocnika Toulouse - Etienne'a Capoue, kwota odstępnego ma wynosić 10 mln euro + 2 mln w bonusach.
http://www.cartilagefreecaptain.com/2013/8/7/4598400/etienne-capoue-tottenham-hotspur-transfer-rumours?
Prawdopodobnie Capoue jutro ma przejść testy medyczne po czym ma podpisać z Tottenhamem 5-letni kontrakt

. Ma być nastepcą Huddlestone, Livermore'a oraz Parkera.
Tymczasem , media podają iż kupiliśmy pomocnika Toulouse - Etienne'a Capoue, kwota odstępnego ma wynosić 10 mln euro + 2 mln w bonusach.
http://www.cartilagefreecaptain.com/2013/8/7/4598400/etienne-capoue-tottenham-hotspur-transfer-rumours?
Prawdopodobnie Capoue jutro ma przejść testy medyczne po czym ma podpisać z Tottenhamem 5-letni kontrakt :). Ma być nastepcą Huddlestone, Livermore'a oraz Parkera
7 sierpnia 2013, 19:44 [cytuj]
Jeśli to prawda z Capoue to dobry transfer. Chociaż za te pieniądze można próbować wyciagnać Diarre. Z drugiej strony Etienne jest dużo młodszy i perspektywiczny. Pozbycie sie Parkera i Hudda i byłoby coraz lepiej, chociaż to tylko plotki.
Jeśli to prawda z Capoue to dobry transfer. Chociaż za te pieniądze można próbować wyciagnać Diarre. Z drugiej strony Etienne jest dużo młodszy i perspektywiczny. Pozbycie sie Parkera i Hudda i byłoby coraz lepiej, chociaż to tylko plotki
7 sierpnia 2013, 19:50 [cytuj]
Wszystkie media i bulwarówki francuskie podają, że Capoue przejdzie do nas
Wszystkie media i bulwarówki francuskie podają, że Capoue przejdzie do nas :)
7 sierpnia 2013, 19:54 [cytuj]
Jutro rano ( około godziny 5-6 czasu polskiego ) mamy poznać co dalej z bale`m , perez i levy mają w tym czasie wszystko przedstawić .
Jutro rano ( około godziny 5-6 czasu polskiego ) mamy poznać co dalej z bale`m , perez i levy mają w tym czasie wszystko przedstawić
7 sierpnia 2013, 20:05 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Jutro rano ( około godziny 5-6 czasu polskiego ) mamy poznać co dalej z bale`m , perez i levy mają w tym czasie wszystko przedstawić
Pochleja przez noc i levy mu wcisnie Mc'Evoya czy jak mu tam
Pochleja przez noc i levy mu wcisnie Mc'Evoya czy jak mu tam :D
7 sierpnia 2013, 20:09 [cytuj]
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2013/08/07/4171951/-?
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2013/08/07/4171951/-?
7 sierpnia 2013, 20:12 [cytuj]
Capue dobry transfer jezeli to prawda

wtedy pewnie zegnamy livermora parkera i huddelstona. Avb robi pozadki
Capue dobry transfer jezeli to prawda :) wtedy pewnie zegnamy livermora parkera i huddelstona. Avb robi pozadki :)
7 sierpnia 2013, 20:18 [cytuj]
Kolejny pomocnik, a o obrońcy nie ma mowy. Niby fajnie, bo konkurencję w pomocy będziemy mieli naprawdę świetną ale potrzebny jest obrońca. Chyba, że wystawienie Livermore'a z Monaco to zapowiedź planów AVB wobec niego a nie taki tam zwykły eksperyment spowodowany kontuzjami?

W każdym razie nadal potrzebujemy obrońcy.
Kolejny pomocnik, a o obrońcy nie ma mowy. Niby fajnie, bo konkurencję w pomocy będziemy mieli naprawdę świetną ale potrzebny jest obrońca. Chyba, że wystawienie Livermore'a z Monaco to zapowiedź planów AVB wobec niego a nie taki tam zwykły eksperyment spowodowany kontuzjami? :bezradny: W każdym razie nadal potrzebujemy obrońcy
7 sierpnia 2013, 20:21 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Kolejny pomocnik, a o obrońcy nie ma mowy. Niby fajnie, bo konkurencję w pomocy będziemy mieli naprawdę świetną ale potrzebny jest obrońca. Chyba, że wystawienie Livermore'a z Monaco to zapowiedź planów AVB wobec niego a nie taki tam zwykły eksperyment spowodowany kontuzjami?

W każdym razie nadal potrzebujemy obrońcy
Nie chce nikogo martwić ale Capoue może grać na obronie
Nie chce nikogo martwić ale Capoue może grać na obronie :D
7 sierpnia 2013, 20:31 [cytuj]
W zeszłym roku Barca się grzała na Capoue za Keitę, ale ostatecznie wzięli Songa. Dobry pomocnik defensywny, do tego na stoperze też daje radę. Gość mi przypomina stylem Zokorę z najlepszych lat

Baldini dobra robota !
W zeszłym roku Barca się grzała na Capoue za Keitę, ale ostatecznie wzięli Songa. Dobry pomocnik defensywny, do tego na stoperze też daje radę. Gość mi przypomina stylem Zokorę z najlepszych lat :) Baldini dobra robota !
7 sierpnia 2013, 20:43 [cytuj]
Capoue bylby okej. Mielibysmy kogos za Sandro na teraz, a potem jeszcze covera na Dembele, Paulinho i na chama w obronie. I calkiem tanio jak na to okienko.
Capoue bylby okej. Mielibysmy kogos za Sandro na teraz, a potem jeszcze covera na Dembele, Paulinho i na chama w obronie. I calkiem tanio jak na to okienko
LMAO
7 sierpnia 2013, 21:27 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=Ixw3jno6GL4
Dynamic Midfielder
brać! - do sezonu 10 dni!!
http://www.youtube.com/watch?v=Ixw3jno6GL4
Dynamic Midfielder :ok:
brać! - do sezonu 10 dni!!:boisie:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 sierpnia 2013, 21:36 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
---
negocjacje trwają - mam nadzieje, że twardy DL wyjdzie z nich zwycięsko, czyli przypierdoli im taką cenę, że Pereza odwiozą na O-JOM ... 150 MLN EURO + MORATA ...
---
negocjacje trwają - mam nadzieje, że twardy DL wyjdzie z nich zwycięsko, czyli przypierdoli im taką cenę, że Pereza odwiozą na O-JOM ... 150 MLN EURO + MORATA ... :X
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 sierpnia 2013, 22:45 [cytuj]
Dobra, widział ktoś tego Capoue w akcji? Dobry? Nazwisko kojarzę, ale w życiu go na oczy nie widziałem.
Dobra, widział ktoś tego Capoue w akcji? Dobry? Nazwisko kojarzę, ale w życiu go na oczy nie widziałem
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
7 sierpnia 2013, 23:14 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
---
negocjacje trwają - mam nadzieje, że twardy DL wyjdzie z nich zwycięsko, czyli przypierdoli im taką cenę, że Pereza odwiozą na O-JOM ... 150 MLN EURO + MORATA ...

A ja mam nadzieje, że DL nie będzie szedł w zaparte wbrew piłkarzowi. Czasem trzeba dumę odłożyć do kieszonki i pogodzić się z sytuacją(jeśli rzeczywiście sam Bale powiedział że chce odejść) Nie ma co robić powtórki z rozrywki. 100 mln piechotą nie chodzi
A ja mam nadzieje, że DL nie będzie szedł w zaparte wbrew piłkarzowi. Czasem trzeba dumę odłożyć do kieszonki i pogodzić się z sytuacją(jeśli rzeczywiście sam Bale powiedział że chce odejść) Nie ma co robić powtórki z rozrywki. 100 mln piechotą nie chodzi
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
7 sierpnia 2013, 23:15 [cytuj]
MatMar powiedział/a:
Dobra, widział ktoś tego Capoue w akcji? Dobry? Nazwisko kojarzę, ale w życiu go na oczy nie widziałem
Nie wiem czy to jakies odniesienie, ale w FIFIE 2012 moj wybor przy kupnie dm do klubu zawsze ograniczal sie do Capoue lub Veloso.
Nie wiem czy to jakies odniesienie, ale w FIFIE 2012 moj wybor przy kupnie dm do klubu zawsze ograniczal sie do Capoue lub Veloso
LMAO
7 sierpnia 2013, 23:36 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8859737/transfer-news-tottenham-in-talks-with-toulouse-over-midfielder-etienne-capoue
Na sky też potwierdzają rozmowy z
http://www1.skysports.com/football/news/11675/8859737/transfer-news-tottenham-in-talks-with-toulouse-over-midfielder-etienne-capoue
Na sky też potwierdzają rozmowy z :)