Forum dyskusyjne
9 sierpnia 2013, 17:24 [cytuj]
Raptus1 powiedział/a:
Podobny do Bale, tylko jakby z innego drzewa (genealogicznego).

Chyba drewna a nie drzewa
Chyba drewna a nie drzewa :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
9 sierpnia 2013, 17:57 [cytuj]
Daily star to akurat kipskie źródło jest i szczerze wątpie że go pozyskamy za taką kase, oczywiście o ile w ogóle pozyskamy. Teraz prawdopodobnie Capoue dojdzie i wątpie że wydamy jakąś kase jeszcze na transfery, chyba że Levy liczy się z odejściem Bale albo szykuje wyprzedaż graczy rezerwowych.
Daily star to akurat kipskie źródło jest i szczerze wątpie że go pozyskamy za taką kase, oczywiście o ile w ogóle pozyskamy. Teraz prawdopodobnie Capoue dojdzie i wątpie że wydamy jakąś kase jeszcze na transfery, chyba że Levy liczy się z odejściem Bale albo szykuje wyprzedaż graczy rezerwowych
9 sierpnia 2013, 18:01 [cytuj]
Musi być ŚO jeszcze.
Musi być ŚO jeszcze
9 sierpnia 2013, 18:14 [cytuj]
Kłentrału
Kłentrału :)
9 sierpnia 2013, 18:15 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
Daily star to akurat kipskie źródło jest i szczerze wątpie że go pozyskamy za taką kase, oczywiście o ile w ogóle pozyskamy. Teraz prawdopodobnie Capoue dojdzie i wątpie że wydamy jakąś kase jeszcze na transfery, chyba że Levy liczy się z odejściem Bale albo szykuje wyprzedaż graczy rezerwowych
Podejrzewam , że Contrao przyjdzie do nas " za darmo " , mówi się o 13 mln funtów , a dokładnie tyle nam real za modrica jeszcze wisi więc pewnie nic nie stracimy .
Podejrzewam , że Contrao przyjdzie do nas " za darmo " , mówi się o 13 mln funtów , a dokładnie tyle nam real za modrica jeszcze wisi więc pewnie nic nie stracimy
9 sierpnia 2013, 18:16 [cytuj]
Qntrao
Qntrao
9 sierpnia 2013, 18:22 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Fabio może grać jeszcze na prawej obronie?
słabo, on jest lewo nożny
słabo, on jest lewo nożny
9 sierpnia 2013, 20:10 [cytuj]
Postanowiłem zabrać głos bo coś mnie ruszyło jak przeczytałem na głownej o 'dziwnych' ruchach transferowych Tottenhamu. A i tu nie wiedzieć czemu niektórzy narzekają...
Moim zdaniem naszemu zarządowi niemożna zarzucić absolutnie nic w kwestii transferów i kompletowania drużyny na nadchodzący sezon:
W ataku dostaliśmy prawdziwego kozaka- Soldado to piłkarz właśnie na miarę Tottenhamu, o lepszym nie ma co marzyć. Byliśmy praktycznie bezzębni (a przynajmniej bez siekaczy

), teraz mamy moc w ataku.
Zauważcie, że sporo w zeszłym sezonie grali Parker, Hudd i troche Jake- piłkarze, którzy teraz nie mają najmniejszych szans na regularne występy, dziś (co mi się bardzo nie podoba) nazywani przez niektórych 'szrotem'. W zamian dostaliśmy wschodzącą gwiazdę reprezentacji Brazylii, do zdrowia wraca świetny Sandro, jest Dembele, perspektywiczny Holtby, będzie solidny Capoue. Przynajmniej jeden z trójki Livermore, Parker, Huddlestone powinien jednak zostać.
Na skrzydłach mieliśmy problem gdy kontuzje złapał Lennon. Po powrocie Townsenda i transferze Chadliego problem znika. Możemy rotować składem bo obaj młodzi zawodnicy powinni dostawać szanse.
Ogółem jeśli Bale zostanie jest to chyba najlepsza pomoc w BPL.
Obrona. Tu nie jest tak różowo. Zły byłem za pozbycie się Caulkera ALE. Verts znów powinien być liderem, dojdzie czy to Daws czy Kaboul, łatać można w razie czego Capoue, na bokach Walker robi dobra robote, Danny Rose, Naughton i BAE nie są tacy ciemni żeby ich skreślać. Myśle, że nie potrzeba nam gwiazdek w stylu Coentrao. Lloris wiadomo- klasa.
Wszystkich nie wymieniłem ale niech ktoś mi powie, że to nie jest silny, młody i po prostu dający się lubić skład. Ekipa na 3-4 miejsce a może i czarny koń ligi zbudowana za nieduże pieniądze i tak ma być. Nie dajmy się zwariować, jak ktoś lubi drużyny tworzone z samych praktycznie ukształtowanych graczy kupowanych za wielkie pieniądze to nie ta część Londynu
Postanowiłem zabrać głos bo coś mnie ruszyło jak przeczytałem na głownej o 'dziwnych' ruchach transferowych Tottenhamu. A i tu nie wiedzieć czemu niektórzy narzekają...
Moim zdaniem naszemu zarządowi niemożna zarzucić absolutnie nic w kwestii transferów i kompletowania drużyny na nadchodzący sezon:
W ataku dostaliśmy prawdziwego kozaka- Soldado to piłkarz właśnie na miarę Tottenhamu, o lepszym nie ma co marzyć. Byliśmy praktycznie bezzębni (a przynajmniej bez siekaczy :) ), teraz mamy moc w ataku.
Zauważcie, że sporo w zeszłym sezonie grali Parker, Hudd i troche Jake- piłkarze, którzy teraz nie mają najmniejszych szans na regularne występy, dziś (co mi się bardzo nie podoba) nazywani przez niektórych 'szrotem'. W zamian dostaliśmy wschodzącą gwiazdę reprezentacji Brazylii, do zdrowia wraca świetny Sandro, jest Dembele, perspektywiczny Holtby, będzie solidny Capoue. Przynajmniej jeden z trójki Livermore, Parker, Huddlestone powinien jednak zostać.
Na skrzydłach mieliśmy problem gdy kontuzje złapał Lennon. Po powrocie Townsenda i transferze Chadliego problem znika. Możemy rotować składem bo obaj młodzi zawodnicy powinni dostawać szanse.
Obrona. Tu nie jest tak różowo. Zły byłem za pozbycie się Caulkera ALE. Verts znów powinien być liderem, dojdzie czy to Daws czy Kaboul, łatać można w razie czego Capoue, na bokach Walker robi dobra robote, Danny Rose, Naughton i BAE nie są tacy ciemni żeby ich skreślać. Myśle, że nie potrzeba nam gwiazdek w stylu Coentrao. Lloris wiadomo- klasa.
Wszystkich nie wymieniłem ale niech ktoś mi powie, że to nie jest silny, młody i po prostu dający się lubić skład. Ekipa na 3-4 miejsce a może i czarny koń ligi zbudowana za nieduże pieniądze i tak ma być. Nie dajmy się zwariować, jak ktoś lubi drużyny tworzone z samych praktycznie ukształtowanych graczy kupowanych za wielkie pieniądze to nie ta część Londynu ;P
9 sierpnia 2013, 20:23 [cytuj]
Swanlake powiedział/a:
W ataku dostaliśmy prawdziwego kozaka- Soldado to piłkarz właśnie na miarę Tottenhamu, o lepszym nie ma co marzyć. Byliśmy praktycznie bezzębni (a przynajmniej bez siekaczy

Wszystkich nie wymieniłem ale niech ktoś mi powie, że to nie jest silny, młody i po prostu dający się lubić skład. Ekipa na 3-4 miejsce a może i czarny koń ligi zbudowana za nieduże pieniądze i tak ma być. Nie dajmy się zwariować, jak ktoś lubi drużyny tworzone z samych praktycznie ukształtowanych graczy kupowanych za wielkie pieniądze to nie ta część Londynu

No faktycznie nie ta część Londynu.
Jeśli chodzisz na mecze to ja jestem przynajmniej dwa razy w sezonie. Można na pifko się umówić. Jadę na arsenal w marcu i pewnie w tym roku też się wybiorę.
No faktycznie nie ta część Londynu. :brawo:
Jeśli chodzisz na mecze to ja jestem przynajmniej dwa razy w sezonie. Można na pifko się umówić. Jadę na arsenal w marcu i pewnie w tym roku też się wybiorę
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
9 sierpnia 2013, 20:32 [cytuj]
Swanlake powiedział/a:

Zgadzam się z tobą jeżeli Bale zostaje to powinniśmy się pozbyć Jake i Toma i sciągnąc ŚO na wszelki wypadek, Kaboul wraca dopiero co po kontuzji ( oby na dobre), Dawsona też raczej nie omijają kontuzje (końcówka zeszłego sezonu była wyjątkiem), fakt że ściągamy Capoue który może grać na tej pozycji ale powalczyłbym o tego młodzika ze steauy. Jeżeli tak jak napisałem zakończylibyśmy okno transferowe to byłbym w 100 % zadowolony i byłoby to najlepsze okno ostatnich Lat !!!
Zgadzam się z tobą jeżeli Bale zostaje to powinniśmy się pozbyć Jake i Toma i sciągnąc ŚO na wszelki wypadek, Kaboul wraca dopiero co po kontuzji ( oby na dobre), Dawsona też raczej nie omijają kontuzje (końcówka zeszłego sezonu była wyjątkiem), fakt że ściągamy Capoue który może grać na tej pozycji ale powalczyłbym o tego młodzika ze steauy. Jeżeli tak jak napisałem zakończylibyśmy okno transferowe to byłbym w 100 % zadowolony i byłoby to najlepsze okno ostatnich Lat !!!
9 sierpnia 2013, 20:34 [cytuj]
http://www.barcablaugranes.com/fc-barcelona-transfer-rumours-news/2013/8/9/4606066/report-fc-barcelona-jan-vertonghen-transfer-rumours
http://www.barcablaugranes.com/fc-barcelona-transfer-rumours-news/2013/8/9/4606066/report-fc-barcelona-jan-vertonghen-transfer-rumours
9 sierpnia 2013, 20:44 [cytuj]
@Swanlake
o takim tytule chyba przeważyło szybkie sprzedanie Caulkera, no i nie sprowadzenie za niego tego rumuna
co do ataku juz bym nie robił transferów
co do pomocy to sprzedał Parkera, mi osobiście strasznie nie pasuje, zostawił moze Hudda, Livermora dał na wypożyczenie albo Carolla
co do obrony boki to ok, ale środek, przydałby sie chociaż jeszcze jeden onronca
Bramka też jest raczej ok, Hugo, Friedel/Gomez
@Swanlake
o takim tytule chyba przeważyło szybkie sprzedanie Caulkera, no i nie sprowadzenie za niego tego rumuna
co do pomocy to sprzedał Parkera, mi osobiście strasznie nie pasuje, zostawił moze Hudda, Livermora dał na wypożyczenie albo Carolla
co do obrony boki to ok, ale środek, przydałby sie chociaż jeszcze jeden onronca
Bramka też jest raczej ok, Hugo, Friedel/Gomez
9 sierpnia 2013, 20:53 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
No faktycznie nie ta część Londynu.
Jeśli chodzisz na mecze to ja jestem przynajmniej dwa razy w sezonie. Można na pifko się umówić. Jadę na arsenal w marcu i pewnie w tym roku też się wybiorę
jutro ide na Espanyol. jak masz ochote na mieszkam na Bruce Grove 5 min od stadionu więc jak będziesz akurat na WHLn to po meczu można spić piane w Bricklayers Arms na High Rd albo Antwerp Arms na Church Rd. to dwa moje ulubione
jutro ide na Espanyol. jak masz ochote na mieszkam na Bruce Grove 5 min od stadionu więc jak będziesz akurat na WHLn to po meczu można spić piane w Bricklayers Arms na High Rd albo Antwerp Arms na Church Rd. to dwa moje ulubione
9 sierpnia 2013, 22:18 [cytuj]
[quote=moshino
http://www.barcablaugranes.com/fc-barcelona-transfer-rumours-news/2013/8/9/4606066/report-fc-barcelona-jan-vertonghen-transfer-rumours [/quote] Domyślałem się, że prędzej czy później Janek będzie łączony z Barceloną... Ale spokojnie, Levy nie jest na tyle głupi, by sprzedawać najlepszego obrońcę w momencie, gdy mamy deficyt w tej formacji
Domyślałem się, że prędzej czy później Janek będzie łączony z Barceloną... Ale spokojnie, Levy nie jest na tyle głupi, by sprzedawać najlepszego obrońcę w momencie, gdy mamy deficyt w tej formacji :)
9 sierpnia 2013, 22:35 [cytuj]
-
hehhe - jeśli mają z 50 mln GBP
-
hehhe - jeśli mają z 50 mln GBP :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 sierpnia 2013, 22:38 [cytuj]
Swoją drogą patrze że Sakho z PSG zaczyna mecz na ławce i myśle że Baldini powinien się koło niego zakręcić. Obrońca idealnie pasujący do PL.
Swoją drogą patrze że Sakho z PSG zaczyna mecz na ławce i myśle że Baldini powinien się koło niego zakręcić. Obrońca idealnie pasujący do PL. :)
9 sierpnia 2013, 23:07 [cytuj]
Nie kijem go to pałką, nie Real to Barca.
Nie kijem go to pałką, nie Real to Barca
10 sierpnia 2013, 00:09 [cytuj]
angielskie media donoszą, że skontaktowaliśmy się z Romą w sprawie ewentualnego transferu Pjanica. Kolejny pomocnik, ale tym razem trochę bardziej ... kreatywny. Obawiam się tylko, że to by oznaczało pożegnanie najprawdopodobniej z Sigurdssonem ;/
angielskie media donoszą, że skontaktowaliśmy się z Romą w sprawie ewentualnego transferu Pjanica. Kolejny pomocnik, ale tym razem trochę bardziej ... kreatywny. Obawiam się tylko, że to by oznaczało pożegnanie najprawdopodobniej z Sigurdssonem ;/
10 sierpnia 2013, 00:14 [cytuj]
Robert powiedział/a:
@Swanlake
Ani Ade ani Defoe nie są gwarantem 10 goli w sezonie. Są gwarantem przekleństw, wyzwisk i marnowania setek. Formy nie mają zwyżkowej i ich miejsce w takim wypadku to ławka. Potrzebny jeszcze jeden napastnik na poziomie.
Boki obrony nie są ok, BAE powinien zostać jak najszybciej sprzedany i w jego miejsce zakupiony ktoś pewny i sensowny. Dwóch stoperów(ewentualnie jeden skoro kapu jest już nasz) i kogoś do środka pomocy(Cabaye) a Hudd, Parker i w szczególności najsłabszy nasz pomocnik Livermoore powinni być oferowani każdemu nawet Chinolom czy Bułgarom
Ani Ade ani Defoe nie są gwarantem 10 goli w sezonie. Są gwarantem przekleństw, wyzwisk i marnowania setek. Formy nie mają zwyżkowej i ich miejsce w takim wypadku to ławka. Potrzebny jeszcze jeden napastnik na poziomie.
Boki obrony nie są ok, BAE powinien zostać jak najszybciej sprzedany i w jego miejsce zakupiony ktoś pewny i sensowny. Dwóch stoperów(ewentualnie jeden skoro kapu jest już nasz) i kogoś do środka pomocy(Cabaye) a Hudd, Parker i w szczególności najsłabszy nasz pomocnik Livermoore powinni być oferowani każdemu nawet Chinolom czy Bułgarom
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
10 sierpnia 2013, 01:27 [cytuj]
Nie traktujcie Capoue jako so. To tak samo jakby Hudda tam postawic, co zbytnio nie wychodzilo.
Nie traktujcie Capoue jako so. To tak samo jakby Hudda tam postawic, co zbytnio nie wychodzilo
LMAO