Forum dyskusyjne
10 sierpnia 2013, 01:36 [cytuj]
spokojnie defoe może pyknąć 10 bramek przecież. w 11/12 grał głównie z ławki, łącznie 25 występów a strzelił 11 bramek ale fakt, że widziałbym raczej grę z jednym napastnikiem i na zmiane by wchodzili na stoke, west ham, norwich czy chelsea adebayor a na city, arsenal, swansea czy southampton defoe
spokojnie defoe może pyknąć 10 bramek przecież. w 11/12 grał głównie z ławki, łącznie 25 występów a strzelił 11 bramek ale fakt, że widziałbym raczej grę z jednym napastnikiem i na zmiane by wchodzili na stoke, west ham, norwich czy chelsea adebayor a na city, arsenal, swansea czy southampton defoe
10 sierpnia 2013, 09:11 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Nie traktujcie Capoue jako so. To tak samo jakby Hudda tam postawic, co zbytnio nie wychodzilo
ale Kapu już grał na so w Ligue 1 i nawet nawet
ale Kapu już grał na so w Ligue 1 i nawet nawet
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
10 sierpnia 2013, 10:46 [cytuj]
Jakby przyszedł Coentrao i do tego jakiś konkretny ŚO to posrałbym się ze szczęścia

Wtedy mamy przecież już kompletną kadrę!
Jakby przyszedł Coentrao i do tego jakiś konkretny ŚO to posrałbym się ze szczęścia :D Wtedy mamy przecież już kompletną kadrę!
10 sierpnia 2013, 10:52 [cytuj]
Anton Ferdinand z wolnego dostępny
Anton Ferdinand z wolnego dostępny :D
10 sierpnia 2013, 11:06 [cytuj]
Swanlake powiedział/a:
jutro ide na Espanyol. jak masz ochote na mieszkam na Bruce Grove 5 min od stadionu więc jak będziesz akurat na WHLn to po meczu można spić piane w Bricklayers Arms na High Rd albo Antwerp Arms na Church Rd. to dwa moje ulubione
To się na privie umówimy. Rafo, jedziemy jeszcze w tym roku?
To się na privie umówimy. Rafo, jedziemy jeszcze w tym roku?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
10 sierpnia 2013, 11:10 [cytuj]
Jeśli vertonghen jest wart 27 mln euro , a luiz 50mln funtów , to pozdrawiam barcelone
Jeśli vertonghen jest wart 27 mln euro , a luiz 50mln funtów , to pozdrawiam barcelone :)
10 sierpnia 2013, 13:53 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Jeśli vertonghen jest wart 27 mln euro , a luiz 50mln funtów , to pozdrawiam barcelone

Luiz = 2x vertonghen taka smutna prawda
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
10 sierpnia 2013, 14:35 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Czy ja wiem , że 2 razy lepszy? Może luiz potrafi pierdolnąć z 35 metrów w okienko , ale statystyki bramek/asyst mają podobne . Jedyne to , że luiz ( wydaje mi się ) jest znacznie bardziej agresywny - nie zmienia to faktu , że jeśli bale sobie pójdzie to i janek może ;/
Czy ja wiem , że 2 razy lepszy? Może luiz potrafi pierdolnąć z 35 metrów w okienko , ale statystyki bramek/asyst mają podobne . Jedyne to , że luiz ( wydaje mi się ) jest znacznie bardziej agresywny - nie zmienia to faktu , że jeśli bale sobie pójdzie to i janek może ;/
10 sierpnia 2013, 14:35 [cytuj]
Barcelona na siłe szuka wychowanka na środek obrony
Silva, Luiz teraz Janek
bo w nich płynie katalonska krew, tak jak w Bale płynie krew Realu
Barcelona na siłe szuka wychowanka na środek obrony:wysmiewacz:
Silva, Luiz teraz Janek
bo w nich płynie katalonska krew, tak jak w Bale płynie krew Realu:rotfl:
10 sierpnia 2013, 14:36 [cytuj]
Takie ciekawe zestawienie : https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1001249_488675144559441_1193619477_n.jpg
Takie ciekawe zestawienie : https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1001249_488675144559441_1193619477_n.jpg
10 sierpnia 2013, 14:42 [cytuj]
luiz przecież robi okrutnie dużo błędów w obronie, poza zajebistym uderzeniem to przeciętniak na miarę dawsona
luiz przecież robi okrutnie dużo błędów w obronie, poza zajebistym uderzeniem to przeciętniak na miarę dawsona
10 sierpnia 2013, 14:46 [cytuj]
@AssouEkotto: Good luck to spurs all the best and many goal for them LOL #coys
@AssouEkotto: Good luck to spurs all the best and many goal for them LOL #coys
http://www.futbol.pl/node/467549
Mam nadzieję, że to prawda i Adebayor trafi za 10 milionów funtów do Romy.
http://www.futbol.pl/node/467549
Mam nadzieję, że to prawda i Adebayor trafi za 10 milionów funtów do Romy
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
smackey powiedział/a:
Ostatnie jego mecze oglądałem podczas Pucharu Konfederacji i tam spisywał się znakomicie. Faktycznie na początku robił dużo błędów, ale z czasem to się zmieniło.
Ostatnie jego mecze oglądałem podczas Pucharu Konfederacji i tam spisywał się znakomicie. Faktycznie na początku robił dużo błędów, ale z czasem to się zmieniło
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
10 sierpnia 2013, 15:02 [cytuj]
Jeżeli taki deal by wyszedł to na miejscu Levego szybko bym pędził do Rosji po Lacine Traore ;d
Jeżeli taki deal by wyszedł to na miejscu Levego szybko bym pędził do Rosji po Lacine Traore ;d
10 sierpnia 2013, 15:29 [cytuj]
A ja po Eto'o i Traore, jak szaleć to szaleć!
10 sierpnia 2013, 16:11 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
Eto zarabia i pewnie nadal chce zarabiać kupe kasy
Eto zarabia i pewnie nadal chce zarabiać kupe kasy ;)
10 sierpnia 2013, 16:54 [cytuj]
Traore technicznie jest mocno średni, ale ważne że strzela. Tak czy inaczej priorytetem jest ŚO a nie napadzior.
Traore technicznie jest mocno średni, ale ważne że strzela. Tak czy inaczej priorytetem jest ŚO a nie napadzior
COYS!
10 sierpnia 2013, 17:12 [cytuj]
Chłop jest większy chyba nawet od Croucha. Nie należy do niego wymagać nie wiadomo jakiej techniki

Napastnik typu wrzucić mu na głowę albo do nogi i oddaje strzał. Ale czy taki nam potrzebny? Chyba wolałbym zostać przy Ade.
Chłop jest większy chyba nawet od Croucha. Nie należy do niego wymagać nie wiadomo jakiej techniki :X Napastnik typu wrzucić mu na głowę albo do nogi i oddaje strzał. Ale czy taki nam potrzebny? Chyba wolałbym zostać przy Ade