Forum dyskusyjne
10 sierpnia 2013, 17:24 [cytuj]
Luiz to bardzo sredni stoper.... nie wiem skad ten zachwyt
Luiz to bardzo sredni stoper.... nie wiem skad ten zachwyt
10 sierpnia 2013, 17:46 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
To się na privie umówimy. Rafo, jedziemy jeszcze w tym roku?
----
pogadamy 1 września na DERBACH, mam ochotę na Newcastle 10 listopada, albo na Crystal Palace 11 stycznia
----
pogadamy 1 września na DERBACH, mam ochotę na Newcastle 10 listopada, albo na Crystal Palace 11 stycznia
:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 sierpnia 2013, 17:49 [cytuj]
Aubameyang w swoim debiucie strzelił hattricka. Nie obraziłbym się jakby nasza 9tka taki debiut zaliczyła
Aubameyang w swoim debiucie strzelił hattricka. Nie obraziłbym się jakby nasza 9tka taki debiut zaliczyła :)
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
10 sierpnia 2013, 17:52 [cytuj]
Czyli Aubame juz w pierwszym meczu zaliczył połowe trafień naszego Adebayora co strzelał w tamtym seoznie

a przeszedł do Borussi za małe pieniądze, oj Levy przespałeś grajka.
Czyli Aubame juz w pierwszym meczu zaliczył połowe trafień naszego Adebayora co strzelał w tamtym seoznie :) a przeszedł do Borussi za małe pieniądze, oj Levy przespałeś grajka
10 sierpnia 2013, 18:16 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
----

Na NU to dobry termin.
Na NU to dobry termin
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
10 sierpnia 2013, 18:26 [cytuj]
Monaco jest zainteresowane Hugo Llorisem :D:D:D
Anale powiedziały , że nie chcą już suareza i nie będą się nim interesować :D nikogo nie kupili w tym oknie :)
10 sierpnia 2013, 19:36 [cytuj]
50 mln euro i mogą brać Llorisa a my za 20 kupimy ter stegena bądź Akinfeev'a i dorzucimy dobrego stopera xD
A tak sero to odjebać się od Hugo gamonie z Monaco
50 mln euro i mogą brać Llorisa a my za 20 kupimy ter stegena bądź Akinfeev'a i dorzucimy dobrego stopera xD
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
10 sierpnia 2013, 23:27 [cytuj]
Nie chwal dnia przed zachodem slonca
Nie chwal dnia przed zachodem slonca :P
11 sierpnia 2013, 03:50 [cytuj]
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/spurs-transfer-news-tottenham-eye-2148903
15 mln za największe talenty europejskiej piłki? Panie Levy, wiem ile Pan już wydał, ale tutaj nie ma się co zastanawiać! Za tą dwójkę można wydać nawet 25 mln, a nie będziemy żałować. Do roboty prezesie!
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/spurs-transfer-news-tottenham-eye-2148903
15 mln za największe talenty europejskiej piłki? Panie Levy, wiem ile Pan już wydał, ale tutaj nie ma się co zastanawiać! Za tą dwójkę można wydać nawet 25 mln, a nie będziemy żałować. Do roboty prezesie! :cwaniak:
11 sierpnia 2013, 07:43 [cytuj]
15 mln za ten duet z ajaxu to byłby mistrzowski transfer! Eriksen za Sigga i Toby na obrone! Na spurs itk pisali że AVB nie chciał eriksena ale czy to prawda. Nawet jeśli to brać samego Alderweireld'a bo obrona wymaga wzmocnień.
15 mln za ten duet z ajaxu to byłby mistrzowski transfer! Eriksen za Sigga i Toby na obrone! Na spurs itk pisali że AVB nie chciał eriksena ale czy to prawda. Nawet jeśli to brać samego Alderweireld'a bo obrona wymaga wzmocnień
11 sierpnia 2013, 08:34 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Za 50 mln euro niech idzie , ale zamiast ruska wolałbym handanovica z interu .
Za 50 mln euro niech idzie , ale zamiast ruska wolałbym handanovica z interu
11 sierpnia 2013, 09:33 [cytuj]
brac brac brac! tyle, ze 15mln to chyba kazdy z osobna wart :x
brac brac brac! tyle, ze 15mln to chyba kazdy z osobna wart :x
11 sierpnia 2013, 10:59 [cytuj]
Dobrze..

ale teraz tak, sprzedajemy dajmy na to Defoe do QPR bo podobno DL chce za niego 6 mil. A potem jest w stanie przystąpić do tranzakcij. Ale co dalej?! W napadzie zostanie Soldado,młody niedoświadczony Keane,Adebayor który pójdzie pewnie gdzieś za 8-10 mil. Czyli liczmy dwuch napastników w tym jeden z klasy światowej. I co dalej, sama ofensywa i pomoc. Eriksen gdy by przyszedł, Dembele,Sandro,Paulinho,Holtby,Capoue,Caroll(Hudda i Parkera nie liczę bo to raczej już sprzedaż.) No ale to jest przeważnie środek pola. Ofensywa i Defensywa. A w wzmocnienia Ataku??

Może ten Cole co z nami trenuje...

i tylko na tyle nas stać.

obrona też krucho ale myślę ze jeszcze jedno wzmocnienie pójdzie, może i nawet z tego Ajaxu to ok. Ale napastnik nam jest jeszcze jeden potrzebny. Najlepiej młody i w miarę ograny w PL np : Mirallas,Lukaku, bo o Suarezie nie mamy co marzyc. Chyba ze to wszystko Taktyka na pozostanie Bale w składzie.
Dobrze.. :* ale teraz tak, sprzedajemy dajmy na to Defoe do QPR bo podobno DL chce za niego 6 mil. A potem jest w stanie przystąpić do tranzakcij. Ale co dalej?! W napadzie zostanie Soldado,młody niedoświadczony Keane,Adebayor który pójdzie pewnie gdzieś za 8-10 mil. Czyli liczmy dwuch napastników w tym jeden z klasy światowej. I co dalej, sama ofensywa i pomoc. Eriksen gdy by przyszedł, Dembele,Sandro,Paulinho,Holtby,Capoue,Caroll(Hudda i Parkera nie liczę bo to raczej już sprzedaż.) No ale to jest przeważnie środek pola. Ofensywa i Defensywa. A w wzmocnienia Ataku?? ;| Może ten Cole co z nami trenuje...:mysli: i tylko na tyle nas stać. :bezradny: obrona też krucho ale myślę ze jeszcze jedno wzmocnienie pójdzie, może i nawet z tego Ajaxu to ok. Ale napastnik nam jest jeszcze jeden potrzebny. Najlepiej młody i w miarę ograny w PL np : Mirallas,Lukaku, bo o Suarezie nie mamy co marzyc. Chyba ze to wszystko Taktyka na pozostanie Bale w składzie.:muza:
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
11 sierpnia 2013, 11:29 [cytuj]
z tym eriksenem to plota...
z tym eriksenem to plota
11 sierpnia 2013, 11:31 [cytuj]
Efendi , równie dobrze Bale ( o ile zostanie ) może grać napastnika . AVB może szykuje 4-3-3 z Walijczykiem , a gdy odejdzie będzie 4-5-1?
Efendi , równie dobrze Bale ( o ile zostanie ) może grać napastnika . AVB może szykuje 4-3-3 z Walijczykiem , a gdy odejdzie będzie 4-5-1?
11 sierpnia 2013, 11:40 [cytuj]
ja też mocno liczę na Gylfiego. Bardzo podoba mi się jego boiskowa inteligencja. W tym sezonie będzie rządził
http://www.youtube.com/watch?v=v-4NGIudx34
Więcej takich passów jak do Lennona, coś pięknego
ja też mocno liczę na Gylfiego. Bardzo podoba mi się jego boiskowa inteligencja. W tym sezonie będzie rządził
http://www.youtube.com/watch?v=v-4NGIudx34
Więcej takich passów jak do Lennona, coś pięknego
11 sierpnia 2013, 11:52 [cytuj]
Hej. Co jakiś czas sprawdzam sobie z czystej ciekawości kursy na transfery na stronie
www.oddschecker.com Rodzaje typów są różne jednak najbardziej popularne to
-klub po tym okienku transferowym(rzadko są podane kursy na obecny klub więc jest to takie mydlenie oczu a kursy są zaniżane)
-czy odejdzie w tym okienku (tu są 2 opcje i tylko 1 się sprawdzi)
Na dziś jest tak:
Emmanuel Adebayor after summer transfer window
Besiktas 2.5
Galatasaray 8
Fenerbahce 11
Monaco 15
Fabio C after summer transfer window
Tottenham 2.25
Monaco 2.25 Napoli 13
Paris Saint-Germain 13
Chelsea 17
Juventus 21
Gareth after summer transfer window
Real 1.55
Tottenham 2.65
ManUnt 34
Gareth next club
Real 1.14
MU 15
PSG 21
MC 26
Jan Verhonghen after summer transfer window
Barcelona 9
Man Utd 15
Paris Saint-Germain 17
Defoe after summer transfer window
Tottenham 1.33
QPR 4.5
Everton 8
Stoke 9
Liverpool 13
Paulinho Total league goals
over 5.5 1.85
under 5.5 1.85
Soldado total league goals
over 13.5 1.9
under 13.5 1.9
Christian Eriksen club after summer transfer window
Ajax 1.65
Tottenham 2.75
Liverpool 4
Scott Parker after summer transfer window
QPR 2.1
Fulham 4
WHU 11
Alderweireld Club After Summer Transfer Window
Everton 4
Tottenham 4
Liverpool 6
Norwich 7
Bayer L 11
Arsenal 17
Tom Huddlestone Club After Summer Transfer
Hull 1.91
Sunderland 3.5
Cardiff 4
Fulham 4
Stoke 13
Hej. Co jakiś czas sprawdzam sobie z czystej ciekawości kursy na transfery na stronie www.oddschecker.com
Rodzaje typów są różne jednak najbardziej popularne to
-klub po tym okienku transferowym(rzadko są podane kursy na obecny klub więc jest to takie mydlenie oczu a kursy są zaniżane)
-czy odejdzie w tym okienku (tu są 2 opcje i tylko 1 się sprawdzi)
Na dziś jest tak:
Emmanuel Adebayor after summer transfer window
Besiktas 2.5
Galatasaray 8
Fenerbahce 11
Monaco 15
Fabio C after summer transfer window
Tottenham 2.25
Monaco 2.25 Napoli 13
Paris Saint-Germain 13
Chelsea 17
Juventus 21
Gareth after summer transfer window
Real 1.55
Tottenham 2.65
ManUnt 34
Gareth next club
Real 1.14
MU 15
PSG 21
MC 26
Jan Verhonghen after summer transfer window
Barcelona 9
Man Utd 15
Paris Saint-Germain 17
Defoe after summer transfer window
Tottenham 1.33
QPR 4.5
Everton 8
Stoke 9
Liverpool 13
Paulinho Total league goals
over 5.5 1.85
under 5.5 1.85
Soldado total league goals
over 13.5 1.9
under 13.5 1.9
Christian Eriksen club after summer transfer window
Ajax 1.65
Tottenham 2.75
Liverpool 4
Scott Parker after summer transfer window
QPR 2.1
Fulham 4
WHU 11
Alderweireld Club After Summer Transfer Window
Everton 4
Tottenham 4
Liverpool 6
Norwich 7
Bayer L 11
Arsenal 17
Tom Huddlestone Club After Summer Transfer
Hull 1.91
Sunderland 3.5
Cardiff 4
Fulham 4
Stoke 13
11 sierpnia 2013, 13:12 [cytuj]
Quite a bit of Tottenham speculation in the papers today, with the Daily Star Sunday claiming Liverpool striker Luis Suarez is the club's top target if Gareth Bale joins Real Madrid. The Sun Sunday reports Spurs will revive their interest in Blackpool winger Tom Ince if Bale leaves, while The People says Real Madrid left-back Fabio Coentrao is a target, irrespective of the Bale situation. And finally, the Sunday Mirror claims Spurs want to beat Liverpool to the signing of Ajax duo Christian Eriksen and Toby Alderweireld.
Oj się będzie działo jak bale odejdzie
i jeszcze szrot :
A couple of Hull City lines from The People, which reports Steve Bruce is considering a £2million bid for Watford striker Troy Deeney. Bruce also wants Tottenham midfielder Tom Huddlestone on a permanent deal and his team-mate Jake Livermore on loan.
Quite a bit of Tottenham speculation in the papers today, with the Daily Star Sunday claiming Liverpool striker Luis Suarez is the club's top target if Gareth Bale joins Real Madrid. The Sun Sunday reports Spurs will revive their interest in Blackpool winger Tom Ince if Bale leaves, while The People says Real Madrid left-back Fabio Coentrao is a target, irrespective of the Bale situation. And finally, the Sunday Mirror claims Spurs want to beat Liverpool to the signing of Ajax duo Christian Eriksen and Toby Alderweireld.
Oj się będzie działo jak bale odejdzie :)
i jeszcze szrot :
A couple of Hull City lines from The People, which reports Steve Bruce is considering a £2million bid for Watford striker Troy Deeney. Bruce also wants Tottenham midfielder Tom Huddlestone on a permanent deal and his team-mate Jake Livermore on loan