Forum dyskusyjne
11 sierpnia 2013, 21:42 [cytuj]
According to @JahnRamis, Étienne Capoue has broken fitness records in his medical, making him statistically the fittest player at Spurs.
Mamy siłacza w drużynie!
According to @JahnRamis, Étienne Capoue has broken fitness records in his medical, making him statistically the fittest player at Spurs.
Mamy siłacza w drużynie! :D
11 sierpnia 2013, 22:12 [cytuj]
5 mln funtów za Eto... Jeśli nie chciałby zbyt dużej tygodniówki, to można byłoby rozważyć jego kupno...
5 mln funtów za Eto... Jeśli nie chciałby zbyt dużej tygodniówki, to można byłoby rozważyć jego kupno... :tak:
11 sierpnia 2013, 22:16 [cytuj]
Diego powiedział/a:
5 mln funtów za Eto... Jeśli nie chciałby zbyt dużej tygodniówki, to można byłoby rozważyć jego kupno...

haha po takiej tygodniówce jak on miał? to jakby czołowy piłkarz ligi angielskiej poszedł do 2 ligi polskiej. Pewnie zobaczymy go gdzieś w katarze czy innym syfie
haha po takiej tygodniówce jak on miał? to jakby czołowy piłkarz ligi angielskiej poszedł do 2 ligi polskiej. Pewnie zobaczymy go gdzieś w katarze czy innym syfie ;)
11 sierpnia 2013, 22:22 [cytuj]
Eto zarabiał 20 mln euro
miesiac-dwa temu zaproponowali mu zejście z tego do 7,5 mln
jak widać, nie zgodził sie jak chcą go sprzedać, prawie ze oddać, ale też wątpie aby ktoś go teraz wziął
Nie wiem czy w Katarze aż tyle płaca
Eto zarabiał 20 mln euro
miesiac-dwa temu zaproponowali mu zejście z tego do 7,5 mln
jak widać, nie zgodził sie jak chcą go sprzedać, prawie ze oddać, ale też wątpie aby ktoś go teraz wziął
Nie wiem czy w Katarze aż tyle płaca;)
11 sierpnia 2013, 22:26 [cytuj]
ja myślę że za tygodniówke Ade by przyszedł, możliwe że chciałby się spróbować w PL. Na katar czy chiny jeszcze ma czas, szczerze to bardzo chętnie bym go u nas zobaczył
ja myślę że za tygodniówke Ade by przyszedł, możliwe że chciałby się spróbować w PL. Na katar czy chiny jeszcze ma czas, szczerze to bardzo chętnie bym go u nas zobaczył :)
11 sierpnia 2013, 22:28 [cytuj]
on ma juz 32 lata
po co mamy go brać i walić w niego lekko 10 mln rocznie?
on ma juz 32 lata;)
po co mamy go brać i walić w niego lekko 10 mln rocznie?
11 sierpnia 2013, 22:47 [cytuj]
[quote=Robert]on ma juz 32 lata
po co mamy go brać i walić w niego leckko 10 mln rocznie?[/quote
a Ville który też ma 32 lata to chcieliście brać...
[quote=Robert]on ma juz 32 lata;)
a Ville który też ma 32 lata to chcieliście brać
11 sierpnia 2013, 22:52 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
[quote=Robert]on ma juz 32 lata
a Ville który też ma 32 lata to chcieliście brać
tylko villa nie zarabiałby więcej niż 60 tyś funtów tygodniowo
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
11 sierpnia 2013, 22:55 [cytuj]
a kto powiedział ze ja chciałem?
jedynie uznałem ze jak był za 2-3 mln i rozsądną tygodniówkę to można było brać, nie inaczej
Jak Eto miałby brać tyle co Ade, czyli trzeba by było go sprzedać, ale jednak dużo bardziej wole aby grał u nas Ade a nie Eto
no i wątpie aby aż tak obniżył swoje wymagania
no i na 70 meczy 36 bramek, wiedząc jakie są kluby w Rosji, chodzi mi o dół tabeli to powinien mieć troche wiecej tych strzelonych bramek
a kto powiedział ze ja chciałem?;)
jedynie uznałem ze jak był za 2-3 mln i rozsądną tygodniówkę to można było brać, nie inaczej
Jak Eto miałby brać tyle co Ade, czyli trzeba by było go sprzedać, ale jednak dużo bardziej wole aby grał u nas Ade a nie Eto;)
no i wątpie aby aż tak obniżył swoje wymagania
no i na 70 meczy 36 bramek, wiedząc jakie są kluby w Rosji, chodzi mi o dół tabeli to powinien mieć troche wiecej tych strzelonych bramek
11 sierpnia 2013, 23:15 [cytuj]
Podobno Newcastle się kręci wokół Eto. Zapytać nie zaszkodzi. Jeśli poda warunki do zaakceptowania to spoko, a jeśli nie to po prostu go nie kupimy. Myślę, że warto zapytać Eto, bo jeszcze się okaże że wyląduje w Newcastle za 50 tys/tydzień
Podobno Newcastle się kręci wokół Eto. Zapytać nie zaszkodzi. Jeśli poda warunki do zaakceptowania to spoko, a jeśli nie to po prostu go nie kupimy. Myślę, że warto zapytać Eto, bo jeszcze się okaże że wyląduje w Newcastle za 50 tys/tydzień :bezradny:
11 sierpnia 2013, 23:46 [cytuj]
52 tygodnie x 50 tys
to jest 2,6 mln na rok
jeśli dobrze to rozumiem
czyli on by nie przyszedł nawet za kase co pisało sie czy czasem jednak nie chcemy dać za dużo dla Bale, czyli 150 tys
to jest 7,8 mln
nie chce mi sie wierzyć ze zgodzi sie na obniżenie do 1/3
został mu rok kontraktu i coś czuje ze zostanie w Anży
52 tygodnie x 50 tys
to jest 2,6 mln na rok
jeśli dobrze to rozumiem;)
czyli on by nie przyszedł nawet za kase co pisało sie czy czasem jednak nie chcemy dać za dużo dla Bale, czyli 150 tys
to jest 7,8 mln
nie chce mi sie wierzyć ze zgodzi sie na obniżenie do 1/3
został mu rok kontraktu i coś czuje ze zostanie w Anży :luzik:
12 sierpnia 2013, 00:21 [cytuj]
to chyba liczy się razy 38 a nie 52, tzn. zgaduje nigdy tego nie wiedziałem
to chyba liczy się razy 38 a nie 52, tzn. zgaduje nigdy tego nie wiedziałem
12 sierpnia 2013, 00:29 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Była mowa o 110-120.
Była mowa o 110-120
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
12 sierpnia 2013, 06:42 [cytuj]
Ja tam bym go wziął na rok
Ja tam bym go wziął na rok :D
12 sierpnia 2013, 07:57 [cytuj]
http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/manchester-united-are-ready-to-enter-race-for-gareth-bale-8756408.html
Manchester nie zdobędzie w tym roku mistrza ;x
http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/manchester-united-are-ready-to-enter-race-for-gareth-bale-8756408.html
Manchester nie zdobędzie w tym roku mistrza ;x
12 sierpnia 2013, 09:05 [cytuj]
cena dla MU za Bale to 150 mln GBP + Nani albo najlepiej Zaha ... DL - nie daj się
cena dla MU za Bale to 150 mln GBP + Nani albo najlepiej Zaha ... DL - nie daj się:nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
12 sierpnia 2013, 09:45 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
cena dla MU za Bale to 150 mln GBP + Nani albo najlepiej Zaha ... DL - nie daj się

z całym szacunkiem dla Tottenhamu i ogólnie ale nie wierzę że to piszesz na serio. Przeczytaj jeszcze raz a potem, zacznij się śmiać. Same pieniądze to już kolosalna kwota, nikt samych pieniędzy nie wypłaci a co już mówić o dorzuceniu zawodnika albo perspektywicznego Zahy. Czasem tu jak ktoś coś pierdolnie to nie wiem czy się śmiać czy płakać
z całym szacunkiem dla Tottenhamu i ogólnie ale nie wierzę że to piszesz na serio. Przeczytaj jeszcze raz a potem, zacznij się śmiać. Same pieniądze to już kolosalna kwota, nikt samych pieniędzy nie wypłaci a co już mówić o dorzuceniu zawodnika albo perspektywicznego Zahy. Czasem tu jak ktoś coś pierdolnie to nie wiem czy się śmiać czy płakać
12 sierpnia 2013, 10:28 [cytuj]
@up
To już wiesz jak się czułem czytając Twój post.
@up
To już wiesz jak się czułem czytając Twój post
12 sierpnia 2013, 10:33 [cytuj]
100 mln i Range Rooney
100 mln i Range Rooney :P
12 sierpnia 2013, 10:34 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
A ja jak czytam Ciebie to mam podobnie
Nie wiem czy pamiętasz sagę ze sprzedażą Modricia, chciała go Chelsea, ale im Levy wycenił szczura na 50 mln F. Tak samo było by z Bale'm. Daniel nie jest głupi, i nie wzmacnia potencjalnych rywali, szczególnie mając w pamięci to jak nam podebrali Berbe.
A ja jak czytam Ciebie to mam podobnie :)
Nie wiem czy pamiętasz sagę ze sprzedażą Modricia, chciała go Chelsea, ale im Levy wycenił szczura na 50 mln F. Tak samo było by z Bale'm. Daniel nie jest głupi, i nie wzmacnia potencjalnych rywali, szczególnie mając w pamięci to jak nam podebrali Berbe