Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  170  171  172  173  174    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
13 sierpnia 2013, 10:25 [cytuj]
No o Gylfim byla mowa tylko o wypozyczeniu. Parker podobno sprzedany, a Livermore do Hull.
No o Gylfim byla mowa tylko o wypozyczeniu. Parker podobno sprzedany, a Livermore do Hull
LMAO
13 sierpnia 2013, 10:46 [cytuj]
Lamela za 35 mln to nieopłacalny biznes. Lepiej zainteresować sie Willianem z Anży.
Lamela za 35 mln to nieopłacalny biznes. Lepiej zainteresować sie Willianem z Anży
13 sierpnia 2013, 11:18 [cytuj]
Serio?
Ja wolalbym wydac 35 milionow euro za 21-letniego Lamele, niz 35 milionow funtow za 25-letniego Williana.
Szczegolnie, ze ten drugi w lidze rosyjskiej nie blyszczal, a Lamela w lidze wloskiej 15 bramek strzelil.
Serio? Ja wolalbym wydac 35 milionow euro za 21-letniego Lamele, niz 35 milionow funtow za 25-letniego Williana. Szczegolnie, ze ten drugi w lidze rosyjskiej nie blyszczal, a Lamela w lidze wloskiej 15 bramek strzelil
LMAO
13 sierpnia 2013, 11:20 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
Lamela za 35 mln to nieopłacalny biznes. Lepiej zainteresować sie Willianem z Anży

Lamela to drugi ronaldo/bale ale potrafi obiema nogami grać , mimo że ma 21 lat to jest bardzo , bardzo ogarnięty i nie gra na pałe . Williana się nie opłaca kupować ze względu na to , że chelsea podbiła jego cenę do 35 mln funtów , a według mnie tyle nie jest wart .
Lamela to drugi ronaldo/bale ale potrafi obiema nogami grać , mimo że ma 21 lat to jest bardzo , bardzo ogarnięty i nie gra na pałe . Williana się nie opłaca kupować ze względu na to , że chelsea podbiła jego cenę do 35 mln funtów , a według mnie tyle nie jest wart
13 sierpnia 2013, 11:36 [cytuj]
Widziałeś go że gadasz takie głupoty? Lamela NIE POTRAFI(za dobrze) grać słabszą nogą. I Właśnie czasem gra na pałe. Do Ronaldo czy Bale to mu brakuje. To bardzo dobry zawodnik ale nie chce go w Spurs bo:
-Wole by został w Romie na długo
-35 mln to bardzo dużo i nie wiem czy w naszym przypadku warto.
Do tego sam raczej skłania sie ku zostaniu niż odejściu, niedługo będą rozmowy o nowy kontrakt.
Widziałeś go że gadasz takie głupoty? Lamela NIE POTRAFI(za dobrze) grać słabszą nogą. I Właśnie czasem gra na pałe. Do Ronaldo czy Bale to mu brakuje. To bardzo dobry zawodnik ale nie chce go w Spurs bo: -Wole by został w Romie na długo -35 mln to bardzo dużo i nie wiem czy w naszym przypadku warto. Do tego sam raczej skłania sie ku zostaniu niż odejściu, niedługo będą rozmowy o nowy kontrakt
13 sierpnia 2013, 12:03 [cytuj]
Nie wiem co się z nami dzieje? Wydaliśmy już podad 60 baniek a tu ciągle ploty o gigantycznych transferach. Czyżby Joe przed śmiercią rozdaje kasę na mistrza?
Nie wiem co się z nami dzieje? Wydaliśmy już podad 60 baniek a tu ciągle ploty o gigantycznych transferach. Czyżby Joe przed śmiercią rozdaje kasę na mistrza?
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
13 sierpnia 2013, 12:05 [cytuj]
Lamela za 35 mln ?? Świetny interes, ale dla Romy ...
Lamela za 35 mln ?? Świetny interes, ale dla Romy
13 sierpnia 2013, 12:09 [cytuj]
Na ITK piszą że Halilovic za 15 mln. Gość bardzo młody i taka kwota ale duży talent. Nie wiem czy po takich wydatkach jest tyle pieniędzy by rzucać 15mln za 17 letniego gościa.
Na ITK piszą że Halilovic za 15 mln. Gość bardzo młody i taka kwota ale duży talent. Nie wiem czy po takich wydatkach jest tyle pieniędzy by rzucać 15mln za 17 letniego gościa
13 sierpnia 2013, 12:14 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
Na ITK piszą że Halilovic za 15 mln. Gość bardzo młody i taka kwota ale duży talent. Nie wiem czy po takich wydatkach jest tyle pieniędzy by rzucać 15mln za 17 letniego gościa

To pewnie w ratach jest, zreszta jezeli Levy mial zgode na ten transfer to znaczy ze sa pieniadze. :)
To pewnie w ratach jest, zreszta jezeli Levy mial zgode na ten transfer to znaczy ze sa pieniadze. :)
13 sierpnia 2013, 12:19 [cytuj]
Pewnie tak, tylko żeby ich nie zabrakło na inne wzmocnienia przez to.
Pewnie tak, tylko żeby ich nie zabrakło na inne wzmocnienia przez to
13 sierpnia 2013, 13:01 [cytuj]
http://rmcf.pl/article/785/bale_przykro_mi_nie_moge_nic_powiedziec/comments/1 fantastycznie się uśmiałem :ok:
http://rmcf.pl/article/785/bale_przykro_mi_nie_moge_nic_powiedziec/comments/1 fantastycznie się uśmiałem :ok:
13 sierpnia 2013, 13:03 [cytuj]
Huddlestone, Parker, Dembele, Sig, Holtby, Livermore, Sandro, Carroll, Paulinho i może Capoue + Halilovic

Chyba chcemy grać 1-4-6 ? :D
Huddlestone, Parker, Dembele, Sig, Holtby, Livermore, Sandro, Carroll, Paulinho i może Capoue + Halilovic Chyba chcemy grać 1-4-6 ? :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
13 sierpnia 2013, 13:07 [cytuj]
Brak mi słów, kolejny pomocnik. No naprawdę pojebało ich. Chuj tam że obrona kuleje, walimy nastepnego pomocnika. A co!! :blee:a potem pogra i do Realu. Angielskie Porto :wysmiewacz:
Brak mi słów, kolejny pomocnik. No naprawdę pojebało ich. Chuj tam że obrona kuleje, walimy nastepnego pomocnika. A co!! :blee:a potem pogra i do Realu. Angielskie Porto :wysmiewacz:
13 sierpnia 2013, 13:12 [cytuj]
zajebiście, nic tylko zamawiać FM 14 :P
zajebiście, nic tylko zamawiać FM 14 :P
13 sierpnia 2013, 13:15 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

Hallanovic to przyszła gwiazda , to tak jakby nie kupić lukaku :<
Hallanovic to przyszła gwiazda , to tak jakby nie kupić lukaku :<
13 sierpnia 2013, 13:22 [cytuj]
No to gdzie go do cholery wsadzisz? Bo mi si wydaje że miejsca są obsadzone. Czy mi się nie wydaje? :mysli: Tyle tego jest że nawet na ławke by sie nie mieścił :wysmiewacz:
No to gdzie go do cholery wsadzisz? Bo mi si wydaje że miejsca są obsadzone. Czy mi się nie wydaje? :mysli: Tyle tego jest że nawet na ławke by sie nie mieścił :wysmiewacz:
13 sierpnia 2013, 13:50 [cytuj]
a mało to meczy bedziemy grać w sezonie, potrzeba zawodników do tego aby grać wszedzie;)
a nie zaraz pisać ze trzeba odpaść z LE
a mało to meczy bedziemy grać w sezonie, potrzeba zawodników do tego aby grać wszedzie;) a nie zaraz pisać ze trzeba odpaść z LE
13 sierpnia 2013, 14:05 [cytuj]
Halilovic po zakupie ma być od razu wypożyczony na cały sezon do Dinama :)
Halilovic po zakupie ma być od razu wypożyczony na cały sezon do Dinama :)
13 sierpnia 2013, 14:06 [cytuj]
to i problem sie rozwiążę :luzik:
tylko ma tam zapewnione granie?
zeby nie było jak Culibuli ze pójdzie i nic nie bedzie grac
to i problem sie rozwiążę :luzik: tylko ma tam zapewnione granie? zeby nie było jak Culibuli ze pójdzie i nic nie bedzie grac
13 sierpnia 2013, 14:15 [cytuj]
Czyli 17-latek z ligi chorwackiej będzie drugim najdroższym transferem w historii klubu? :glupek: Trochę przesada moim zdaniem. Fakt- może być to wielka gwiazda, ale jeśli nie daj Boże jakaś kontuzja, czy po prostu przestanie się rozwijać to będzie gigantyczna kasa wyrzucona w błoto. Kupujemy tykającą bombę... A tak na marginesie to nie poznaję naszego prezesa :D
Czyli 17-latek z ligi chorwackiej będzie drugim najdroższym transferem w historii klubu? :glupek: Trochę przesada moim zdaniem. Fakt- może być to wielka gwiazda, ale jeśli nie daj Boże jakaś kontuzja, czy po prostu przestanie się rozwijać to będzie gigantyczna kasa wyrzucona w błoto. Kupujemy tykającą bombę... A tak na marginesie to nie poznaję naszego prezesa :D
|<  <<  <  170  171  172  173  174    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 12 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się