Forum dyskusyjne
13 sierpnia 2013, 20:48 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
No zajebiste:
http://www.youtube.com/watch?v=NYhaqGQNozM&feature=youtu.be
AVB, AVB, AVB, AVB! whisper words of wisdom AVB AVB AVB
genialne - nie myślałem, że kiedyś tak polubię tego chłopa
AVB, AVB, AVB, AVB! whisper words of wisdom AVB AVB AVB:muza:
genialne - nie myślałem, że kiedyś tak polubię tego chłopa
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 sierpnia 2013, 20:49 [cytuj]
No to Ade już wypadł:
Adebayor confirmed via Instagram that he is back in England after spending a few weeks in Togo after the death of his brother Peter.
No to Ade już wypadł:
Adebayor confirmed via Instagram that he is back in England after spending a few weeks in Togo after the death of his brother Peter
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
13 sierpnia 2013, 20:49 [cytuj]
:muza:
13 sierpnia 2013, 20:50 [cytuj]
Co powiecie na to?
Celem Tottenhamu Marc Bartra (22 lat)
o transferze
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2013/08/13/4184115/tottenham-move-for-barcelona-starlet-bartra
sylwetka zawodnika w związku z transferem
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2013/08/13/4184115/tottenham-move-for-barcelona-starlet-bartra
Za każdym razem gdy go oglądałem w Barcelonie to nie błyszczał. Jednak stoper w FCB ma zupełnie inne zadanie i myślę że sprawdził by sie w lidze angielskiej. Wysoki i silny
Co powiecie na to?
o transferze
Za każdym razem gdy go oglądałem w Barcelonie to nie błyszczał. Jednak stoper w FCB ma zupełnie inne zadanie i myślę że sprawdził by sie w lidze angielskiej. Wysoki i silny
13 sierpnia 2013, 20:51 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
No to Ade już wypadł:
Adebayor confirmed via Instagram that he is back in England after spending a few weeks in Togo after the death of his brother Peter
- co zrobić, akurat jego nie będzie nam trudno zastąpić
- co zrobić, akurat jego nie będzie nam trudno zastąpić :mysli:
13 sierpnia 2013, 20:59 [cytuj]
Denninstoun powiedział/a:
Co powiecie na to?
o transferze
===
ja tam jestem sceptyczny do takich transferów, jeśli chcemy szukać diamentów i ich oszlifować, jedźmy na Bałkany albo do Burkina Faso a nie do FCB... to wielki klub i oni bardzo dobrze zapowiadającego zawodnika nie puszczą --- natomiast dobrze zapowiadającego się - JUŻ TAK ! - a po co nam taki???? --- ktoś z was chce przegrać z FCB za 4 lata w finale LM????
===
ja tam jestem sceptyczny do takich transferów, jeśli chcemy szukać diamentów i ich oszlifować, jedźmy na Bałkany albo do Burkina Faso a nie do FCB... to wielki klub i oni bardzo dobrze zapowiadającego zawodnika nie puszczą --- natomiast dobrze zapowiadającego się - JUŻ TAK ! - a po co nam taki???? --- ktoś z was chce przegrać z FCB za 4 lata w finale LM???? :mysli:
13 sierpnia 2013, 21:15 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
===
ja tam jestem sceptyczny do takich transferów, jeśli chcemy szukać diamentów i ich oszlifować, jedźmy na Bałkany albo do Burkina Faso a nie do FCB... to wielki klub i oni bardzo dobrze zapowiadającego zawodnika nie puszczą --- natomiast dobrze zapowiadającego się - JUŻ TAK ! - a po co nam taki???? --- ktoś z was chce przegrać z FCB za 4 lata w finale LM????

Alcantare sprzedali
Alcantare sprzedali ;)
13 sierpnia 2013, 21:25 [cytuj]
Kasa, prestiż, pozycja w Europie.
Myśle że na dzisiaj Levy w ciemno by wziął przegrany finał LM za 4 lata.
Mnie się jednak wydaję że Bartra jest klase lepszy od Caulkera jeżeli koszutją te same pieniądze.
Rami jest jescze lepszą opcją.
Belg z Ajaxu tez pewnie dobry, nie znam.
"I know from Vertonghen that it is a good club, which is interesting, but there has not been any contact."
Co do Eriksena za bardzo go nie widziałem w akcji.
Cieszyłem się jak przychodził Holtby. Też go wcześniej nie widziałem ale miał dobre opinie w internecie.
Dobry debiut gdy wszedł z ławki. Tyle. Dziś nie wiem co się z nim dzieje. Podczas presezonu nic nie zagrał.
Napewno i tak warto było bo przyszedł prawie za darmo a jest młody.
Eriksen też jest do wzięcia za stosunkowo nieduże pieniądze tylko czy to nie będzie następny piłkarz typu Sigurdson i Holtby? Przyszli i grają ale bez zachwytu. Gylfi miał dobre mecze w zeszłym sezonie ale ogólnie to też nie zachwyca.
Może mnie ktoś oświeci i opowie o Eriksenie jeżeli oglądał mecze z nim w roli głównej.
Kasa, prestiż, pozycja w Europie.
Myśle że na dzisiaj Levy w ciemno by wziął przegrany finał LM za 4 lata.
Mnie się jednak wydaję że Bartra jest klase lepszy od Caulkera jeżeli koszutją te same pieniądze.
Rami jest jescze lepszą opcją.
Belg z Ajaxu tez pewnie dobry, nie znam.
"I know from Vertonghen that it is a good club, which is interesting, but there has not been any contact."
Co do Eriksena za bardzo go nie widziałem w akcji.
Cieszyłem się jak przychodził Holtby. Też go wcześniej nie widziałem ale miał dobre opinie w internecie.
Dobry debiut gdy wszedł z ławki. Tyle. Dziś nie wiem co się z nim dzieje. Podczas presezonu nic nie zagrał.
Napewno i tak warto było bo przyszedł prawie za darmo a jest młody.
Eriksen też jest do wzięcia za stosunkowo nieduże pieniądze tylko czy to nie będzie następny piłkarz typu Sigurdson i Holtby? Przyszli i grają ale bez zachwytu. Gylfi miał dobre mecze w zeszłym sezonie ale ogólnie to też nie zachwyca.
Może mnie ktoś oświeci i opowie o Eriksenie jeżeli oglądał mecze z nim w roli głównej
13 sierpnia 2013, 21:27 [cytuj]
Thiago miał opcje wykupu za ok 20mln w kontrakcie.
Jeżeli ktoś wyłożył 20mln a Thiago chciał odejść to Barcelona nie miała żadnego prawa veta
Thiago miał opcje wykupu za ok 20mln w kontrakcie.
Jeżeli ktoś wyłożył 20mln a Thiago chciał odejść to Barcelona nie miała żadnego prawa veta
13 sierpnia 2013, 21:33 [cytuj]
Robert powiedział/a:
Alcantare sprzedali

wyjątek potwierdza regułę
wyjątek potwierdza regułę
13 sierpnia 2013, 21:43 [cytuj]
wiecie co mnie najbardziej wkurwia w tym okienku transferowym? :nerwus:;|:plask::nerwus:;|:nerwus:;|
13 sierpnia 2013, 21:46 [cytuj]
Rafo, napraw stronę

. Parker lada moment oficjalnie zawodnikiem QPR.
Rafo, napraw stronę :). Parker lada moment oficjalnie zawodnikiem QPR
13 sierpnia 2013, 21:47 [cytuj]
Że sprowadzamy i interesujemy się samymi pomocnikami? z jednym wyjątkiem?
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
13 sierpnia 2013, 21:52 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
----
nie DEIAK7 ; choć byłeś blisko ............................................................................................................................................ najbardziej żel mi, że Wilfried Guemiand Bonyw nie gra w Spurs

.... jeszcze rozumiem jakby kosztował 30 .. 40 mln ojro
----
nie DEIAK7 ; choć byłeś blisko ............................................................................................................................................ najbardziej żel mi, że Wilfried Guemiand Bonyw nie gra w Spurs;(;(;( .... jeszcze rozumiem jakby kosztował 30 .. 40 mln ojro :nerwus:
13 sierpnia 2013, 21:54 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Rafo, napraw stronę

. Parker lada moment oficjalnie zawodnikiem QPR
jeszcze 5 wpisów i przeskoczy sama
jeszcze 5 wpisów i przeskoczy sama
13 sierpnia 2013, 21:55 [cytuj]
Scoti - wprowadź QPR - do BPL - mój ojczulek będzie Ci wdzięczny
Scoti - wprowadź QPR - do BPL - mój ojczulek będzie Ci wdzięczny :brawo:
13 sierpnia 2013, 21:57 [cytuj]
GB wróci na Crystal Palace?
13 sierpnia 2013, 22:00 [cytuj]
Ramzes powiedział/a:
z.. pewnością --- przed TV
z.. pewnością --- przed TV:ok:
13 sierpnia 2013, 22:00 [cytuj]
GB nie będzie na Crystal Palace.
GB nie będzie na Crystal Palace
13 sierpnia 2013, 22:01 [cytuj]
:plask: