Forum dyskusyjne
13 sierpnia 2013, 22:05 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=NYhaqGQNozM&feature=youtu.be
---
ostatnie ujęcie w tym klipie - AVB/GB11
---
jeśli do tego dojdzie w tym sezonie to będzie najdroższy transfer Spurs wszech-czasów - 100 mln GBP albo więcej
http://www.youtube.com/watch?v=NYhaqGQNozM&feature=youtu.be
---
ostatnie ujęcie w tym klipie - AVB/GB11
---
jeśli do tego dojdzie w tym sezonie to będzie najdroższy transfer Spurs wszech-czasów - 100 mln GBP albo więcej:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 sierpnia 2013, 22:08 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
z.. pewnością --- przed TV

Z całym szacunkiem Rafo....ja osobiście nie mam już serca do tego gnoja. Niech wypierdala następny płaczuś. WHL jest o wiele większe niż ten sabotarzysta i o wiele większe niż każdy nasz piłkarz. WHL to Świątynia!
Z całym szacunkiem Rafo....ja osobiście nie mam już serca do tego gnoja. Niech wypierdala następny płaczuś. WHL jest o wiele większe niż ten sabotarzysta i o wiele większe niż każdy nasz piłkarz. WHL to Świątynia!
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
13 sierpnia 2013, 22:09 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
----
nie DEIAK7 ; choć byłeś blisko ............................................................................................................................................ najbardziej żel mi, że Wilfried Guemiand Bonyw nie gra w Spurs

.... jeszcze rozumiem jakby kosztował 30 .. 40 mln ojro

ktoś tu mówił, że Bony to tylko napastnik z ligi holenderskiej, gdzie bez problemu można strzelać gole, a po przejściu do innego zespołu być średniakiem. Kiedy pisałem to wielu wolało niejakiego BENTeke(który zrobił co zrobił) Mamy Soldado, ale do kurki nielotki Bony w cenie za jaką poszedł to promocja dnia. Nastrzela się w Swansea i będzie kosztował 5 razy tyle. Zresztą co tu dużo mówić, skoro jest to lepszy na dzień dzisiejszy zawodnik niż Defoł i Ade
ktoś tu mówił, że Bony to tylko napastnik z ligi holenderskiej, gdzie bez problemu można strzelać gole, a po przejściu do innego zespołu być średniakiem. Kiedy pisałem to wielu wolało niejakiego BENTeke(który zrobił co zrobił) Mamy Soldado, ale do kurki nielotki Bony w cenie za jaką poszedł to promocja dnia. Nastrzela się w Swansea i będzie kosztował 5 razy tyle. Zresztą co tu dużo mówić, skoro jest to lepszy na dzień dzisiejszy zawodnik niż Defoł i Ade
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
13 sierpnia 2013, 22:10 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
dokładnie, a taki Eriksen to będzie nas po nogach całował za możliwość grania z kogutem na piersi
dokładnie, a taki Eriksen to będzie nas po nogach całował za możliwość grania z kogutem na piersi
13 sierpnia 2013, 22:17 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Tomku - ja też nie mam serca, ale nerkę oddam, żeby napierdolił 30 goli i wbił w ziemie wszystkich w BPL

--- A KTO JAK NIE ON --- JESZCZE NIC STRACONEGO
Tomku - ja też nie mam serca, ale nerkę oddam, żeby napierdolił 30 goli i wbił w ziemie wszystkich w BPL :nerwus: --- A KTO JAK NIE ON --- JESZCZE NIC STRACONEGO
13 sierpnia 2013, 22:18 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Tomku - ja też nie mam serca, ale nerkę oddam, żeby napierdolił 30 goli i wbił w ziemie wszystkich w BPL

--- A KTO JAK NIE ON --- JESZCZE NIC STRACONEGO
Waldek Sobota
Waldek Sobota :rotfl:
13 sierpnia 2013, 22:22 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Waldek Sobota

--- do podawania butów na WHL --- może być
--- do podawania butów na WHL --- może być :mysli:
13 sierpnia 2013, 22:31 [cytuj]
"dokładnie, a taki Eriksen to będzie nas po nogach całował za możliwość grania z kogutem na piersi"
-- po co nam 158 pomocnik --- mamy LH na tą pozycje, jest Chadli, Dembele .... nie dajmy się zwariować !
"dokładnie, a taki Eriksen to będzie nas po nogach całował za możliwość grania z kogutem na piersi"
-- po co nam 158 pomocnik --- mamy LH na tą pozycje, jest Chadli, Dembele .... nie dajmy się zwariować !
:mysli:
13 sierpnia 2013, 22:37 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Jak dla mnie Bale nie robi nic co zasługiwałoby na krytykę, a wręcz jego zachowanie jest wzorowe. Nie mówi otwarcie, że chce odejść/zostać, bo gdyby przyszła oferta od Realu i Levy by ją zaakceptował to pewnie by przeszedł, ale z drugiej strony nie narzeka, nie naciska, że chce odejść, nie składa transfer request, nie odstawia szopki, nie leci do prasy z pretensjami i jeśli go nie sprzedamy, to dalej będzie z siebie dawał wszystko w barwach Tottenhamu. Według mnie tak zachowują się tylko profesjonaliści w każdym calu. Zachowania Bale i Modrica to nawet porównać się nie da
Jak dla mnie Bale nie robi nic co zasługiwałoby na krytykę, a wręcz jego zachowanie jest wzorowe. Nie mówi otwarcie, że chce odejść/zostać, bo gdyby przyszła oferta od Realu i Levy by ją zaakceptował to pewnie by przeszedł, ale z drugiej strony nie narzeka, nie naciska, że chce odejść, nie składa transfer request, nie odstawia szopki, nie leci do prasy z pretensjami i jeśli go nie sprzedamy, to dalej będzie z siebie dawał wszystko w barwach Tottenhamu. Według mnie tak zachowują się tylko profesjonaliści w każdym calu. Zachowania Bale i Modrica to nawet porównać się nie da
13 sierpnia 2013, 22:41 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Zdecydowanie tak
dziennikarzowi Marci czy jak to sie odmienia, powiedzial ze nie moze nic mówić
nie każdy zaraz musi lecieic i płakać wszedzie gdzie sie da;p
Zdecydowanie tak:brawo:
dziennikarzowi Marci czy jak to sie odmienia, powiedzial ze nie moze nic mówić ;)
nie każdy zaraz musi lecieic i płakać wszedzie gdzie sie da;p
13 sierpnia 2013, 22:47 [cytuj]
Walu powiedział/a:
transfer request? GB nie ma w umowie kwoty odstępnego w związku z tym o jakim transfer request gadamy. Masz rację, że medialnie zachowuje się jak proff ale w stosunku do klubu jak gówniarz.
transfer request? GB nie ma w umowie kwoty odstępnego w związku z tym o jakim transfer request gadamy. Masz rację, że medialnie zachowuje się jak proff ale w stosunku do klubu jak gówniarz
13 sierpnia 2013, 23:02 [cytuj]

Garethowi szacunek się należy.
Wypracował go sobie na boisku. Swoją postawą poza nim nie zrobił niczego co by pokazywało go w negatywnym świetle.
Jeżeli jego transfer jest właśnie dopinany na ostatni guzik to też nie o co mieć do niego pretensji. Zachowuje się fair. Niczego publicznie nie wymusza i nie robi teatru w mediach.
To że Marca, sport.pl i realmadryt.pl piszą że Bale siedzi w domu nie chce trenować i będzie płakał do póki Levy go nie puści można sobie wsadzić.
Ja w sumie wolałbym żeby został jednak jeżeli odejdzie to nadal będę miał do niego szacunek. W końcu nie odejdzie za darmo. Bedzie z niego kasa na 30% stadionu
Swoją drogą gareth ma "prawdziwą kontuzje", pojawiły się od razu jakieś ploty że szatnia realu go nie chce. Tworzy się następne historie.
Teraz kursy na to że zagra w Realu to 1.8 a że zostanie ok 2.1
2 tygodnie temu gdy wszystkie media trąbiły że jest już jedną nogą w madrycie chodziły kursy 1.15

:brawo::brawo::brawo:
Garethowi szacunek się należy.
Wypracował go sobie na boisku. Swoją postawą poza nim nie zrobił niczego co by pokazywało go w negatywnym świetle.
Jeżeli jego transfer jest właśnie dopinany na ostatni guzik to też nie o co mieć do niego pretensji. Zachowuje się fair. Niczego publicznie nie wymusza i nie robi teatru w mediach.
To że Marca, sport.pl i realmadryt.pl piszą że Bale siedzi w domu nie chce trenować i będzie płakał do póki Levy go nie puści można sobie wsadzić.:muza:
Ja w sumie wolałbym żeby został jednak jeżeli odejdzie to nadal będę miał do niego szacunek. W końcu nie odejdzie za darmo. Bedzie z niego kasa na 30% stadionu
Swoją drogą gareth ma "prawdziwą kontuzje", pojawiły się od razu jakieś ploty że szatnia realu go nie chce. Tworzy się następne historie.
Teraz kursy na to że zagra w Realu to 1.8 a że zostanie ok 2.1
2 tygodnie temu gdy wszystkie media trąbiły że jest już jedną nogą w madrycie chodziły kursy 1.15:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
13 sierpnia 2013, 23:05 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Po to, że Soldado żyje z piłek, a jakoś nie przypominam sobie zajebistego podania Dembele otwierającego drogę do bramki napastnikowi. Eriksen jest nam bardziej potrzebny niż Capoue, Paulinho i Chadli, to on powinien grać za wysuniętym napastnikiem. Jeżeli Soldado jakimś cudem nie będzie miał sytuacji strzeleckich, to będzie tylko i wyłącznie wina naszych pomocników. Tak na marginesie nie wiem czemu Boas kupuje kolejnego defensywnego pomocnika skoro potrzebny nam ofensywny, bo kreatywność leży i kwiczy oraz środkowy obrońca, ale to jego drużyna i on za nią odpowiada
Po to, że Soldado żyje z piłek, a jakoś nie przypominam sobie zajebistego podania Dembele otwierającego drogę do bramki napastnikowi. Eriksen jest nam bardziej potrzebny niż Capoue, Paulinho i Chadli, to on powinien grać za wysuniętym napastnikiem. Jeżeli Soldado jakimś cudem nie będzie miał sytuacji strzeleckich, to będzie tylko i wyłącznie wina naszych pomocników. Tak na marginesie nie wiem czemu Boas kupuje kolejnego defensywnego pomocnika skoro potrzebny nam ofensywny, bo kreatywność leży i kwiczy oraz środkowy obrońca, ale to jego drużyna i on za nią odpowiada
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
13 sierpnia 2013, 23:05 [cytuj]
Tak naprawdę nigdy nie było oficjalnej ofery Realu za Bale'a. Wszystko to wymysły marci a kibice Realu sie spinają jakby info im sam Bóg dawał. Widać, że większość z nich to dzieci poniżej 12 roku życia...
Tak naprawdę nigdy nie było oficjalnej ofery Realu za Bale'a. Wszystko to wymysły marci a kibice Realu sie spinają jakby info im sam Bóg dawał. Widać, że większość z nich to dzieci poniżej 12 roku życia
13 sierpnia 2013, 23:07 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Bo jest KREATYWNY !!!
Bo jest KREATYWNY !!!
13 sierpnia 2013, 23:09 [cytuj]
http://www.cartilagefreecaptain.com/2013/8/13/4618090/tottenham-hotspur-transfer-rumors-lloris-capoue-toulouse
http://www.cartilagefreecaptain.com/2013/8/13/4618090/tottenham-hotspur-transfer-rumors-lloris-capoue-toulouse
13 sierpnia 2013, 23:12 [cytuj]
trzaska powiedział/a:
http://tottenham24.pl/news/Lloris-Swietnie-ze-Capoue-trafi-do-Tottenhamu-1318
Było :P
13 sierpnia 2013, 23:23 [cytuj]
Świerzy tu jesteś. Nie pochlebiaj się tu ToTT24. Już była nan ten temat dyskusja i odnajdź ją.
Świerzy tu jesteś. Nie pochlebiaj się tu ToTT24. Już była nan ten temat dyskusja i odnajdź ją
13 sierpnia 2013, 23:26 [cytuj]
+ Nie psuj strony

Źle cytujesz.
Z innej beczki:
Hull City have agreed a club record £5.25million deal for Tottenham Hotspur midfielder Tom Huddlestone.
Źródło: To Dare Is To Do / Facebook
+ Nie psuj strony :D Źle cytujesz.
Z innej beczki:
Hull City have agreed a club record £5.25million deal for Tottenham Hotspur midfielder Tom Huddlestone. :ok:
Źródło: To Dare Is To Do / Facebook
13 sierpnia 2013, 23:29 [cytuj]
Walu powiedział/a:
nie można stawiać znaku = miedzy zachowaniem GB = Luka
nie można stawiać znaku = miedzy zachowaniem GB = Luka
ankieta
Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
3 oddane głosy
archiwum ankiet
Użytkownicy online:
Gości online: 12
Zarejestrowanych użytkowników:
5255
Ostatnio zarejestrowany:
maciek_1984