Forum dyskusyjne
13 sierpnia 2013, 23:31 [cytuj]
Ale z tym Bartrą to wypierdalać, piłkarz-porażka, co wszedł na boisko, to knocił na potęgę.
Ale z tym Bartrą to wypierdalać, piłkarz-porażka, co wszedł na boisko, to knocił na potęgę
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
13 sierpnia 2013, 23:33 [cytuj]
no to już wiemy gdzie Tom ogoli fryz --- w Hull na północy Anglii jest taki salon ..
---
miejmy nadzieje, że nie zapakuje nam jakiegoś gola z 40 metrów
no to już wiemy gdzie Tom ogoli fryz --- w Hull na północy Anglii jest taki salon ..
---
miejmy nadzieje, że nie zapakuje nam jakiegoś gola z 40 metrów:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 sierpnia 2013, 23:36 [cytuj]
W zasadzie nie zdziwiłbym się, to by było tak w stylu Tottenhamu.
W zasadzie nie zdziwiłbym się, to by było tak w stylu Tottenhamu
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
13 sierpnia 2013, 23:41 [cytuj]
czyli Parker i Tom odchodzą, pewnie też Livermore gdzieś pójdzie, bo nie oszukujmy się jest za słaby na totenham i nagle okaże się że wcale nie jest za dużo pomocników

Mam nadzieje że to wszystko wyjdzie nam na dobre, żeby nie było że zgrani nie jesteśmy...
czyli Parker i Tom odchodzą, pewnie też Livermore gdzieś pójdzie, bo nie oszukujmy się jest za słaby na totenham i nagle okaże się że wcale nie jest za dużo pomocników :P Mam nadzieje że to wszystko wyjdzie nam na dobre, żeby nie było że zgrani nie jesteśmy
13 sierpnia 2013, 23:54 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
"dokładnie, a taki Eriksen to będzie nas po nogach całował za możliwość grania z kogutem na piersi"
-- po co nam 158 pomocnik --- mamy LH na tą pozycje, jest Chadli, Dembele .... nie dajmy się zwariować !

a Bale to napastnik?
a Bale to napastnik?
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
13 sierpnia 2013, 23:57 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
===
ja tam jestem sceptyczny do takich transferów, jeśli chcemy szukać diamentów i ich oszlifować, jedźmy na Bałkany albo do Burkina Faso a nie do FCB... to wielki klub i oni bardzo dobrze zapowiadającego zawodnika nie puszczą --- natomiast dobrze zapowiadającego się - JUŻ TAK ! - a po co nam taki???? --- ktoś z was chce przegrać z FCB za 4 lata w finale LM????

Piqué
Piqué
14 sierpnia 2013, 00:16 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
transfer request? GB nie ma w umowie kwoty odstępnego w związku z tym o jakim transfer request gadamy. Masz rację, że medialnie zachowuje się jak proff ale w stosunku do klubu jak gówniarz
Zaraz zaraz, chyba ktoś nie wie na czym transfer request polega. Jak ktoś ma kwotę odstępnego w kontrakcie to nie musi żadnego request składać, tylko przychodzi oferta o odpowiedniej wysokości i klub musi ją zaakceptować.
Transfer request ma miejsce gdy żadnej kwoty odstępnego w kontrakcie nie ma, albo jest zaporowa i wtedy zawodnik, który chce odejść żąda (request - żądanie - słowo klucz!) od klubu, żeby zaakceptował ofertę i sprzedał go do innego klubu. Tak zrobił na przykład Benteke, który też przecież nie miał żadnej klauzuli odejścia.
Sądziłem, że nie trzeba Ci tłumaczyć takich podstaw.
Zaraz zaraz, chyba ktoś nie wie na czym transfer request polega. Jak ktoś ma kwotę odstępnego w kontrakcie to nie musi żadnego request składać, tylko przychodzi oferta o odpowiedniej wysokości i klub musi ją zaakceptować.
Transfer request ma miejsce gdy żadnej kwoty odstępnego w kontrakcie nie ma, albo jest zaporowa i wtedy zawodnik, który chce odejść żąda (request - żądanie - słowo klucz!) od klubu, żeby zaakceptował ofertę i sprzedał go do innego klubu. Tak zrobił na przykład Benteke, który też przecież nie miał żadnej klauzuli odejścia.
Sądziłem, że nie trzeba Ci tłumaczyć takich podstaw
14 sierpnia 2013, 02:08 [cytuj]
Tak kurwa, po co nasi kupuja defensywnego pomocnika, kiedy mamy swiezo po kontuzji kolana Sandro, sprzedanego do QPR Parkera i Livermore'a. Na chuj ten pomocnik. Lepiej kupic kogos na miejsce Bale'a, Dembele, Gylfiego, Chadliego, Holtby'ego.
Tak kurwa, po co nasi kupuja defensywnego pomocnika, kiedy mamy swiezo po kontuzji kolana Sandro, sprzedanego do QPR Parkera i Livermore'a. Na chuj ten pomocnik. Lepiej kupic kogos na miejsce Bale'a, Dembele, Gylfiego, Chadliego, Holtby'ego
LMAO
14 sierpnia 2013, 09:07 [cytuj]
kiedy to okienko się kończy ??? - wie ktoś dokładnie do kiedy ta karuzela ?
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 sierpnia 2013, 09:31 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Do momentu az Bale nie przejdzie do realu
Do momentu az Bale nie przejdzie do realu
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
14 sierpnia 2013, 09:54 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Sądziłem, że nie trzeba Ci tłumaczyć takich podstaw
To w takim przypadku zawsze zawodnik może żądać transfer request bez względu czy na zapisane 1 mln czy 1 mld albo wogóle nic nie ma zapisane. Ja miałem wrażenie, że to dotyczy zapisanych w kontrakcie sum odstępnych. Jeśli jakiś klub chce tę sumę zapłacić to zawodnik żąda wtedy właśnie transfer request. No ale widocznie transfer request jest to żądanie transferu w każdych okolicznościach....ja głupia pizda.
To w takim przypadku zawsze zawodnik może żądać transfer request bez względu czy na zapisane 1 mln czy 1 mld albo wogóle nic nie ma zapisane. Ja miałem wrażenie, że to dotyczy zapisanych w kontrakcie sum odstępnych. Jeśli jakiś klub chce tę sumę zapłacić to zawodnik żąda wtedy właśnie transfer request. No ale widocznie transfer request jest to żądanie transferu w każdych okolicznościach....ja głupia pizda
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
14 sierpnia 2013, 10:39 [cytuj]
A ja mam pytanie trochę z innej beczki?. Co z tym Freyerem czy frayem, co pozyskaliśmy na obronę w zeszłym okienku... Gdzie on tam gra?,,
A ja mam pytanie trochę z innej beczki?. Co z tym Freyerem czy frayem, co pozyskaliśmy na obronę w zeszłym okienku... Gdzie on tam gra?,,:|
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
14 sierpnia 2013, 10:57 [cytuj]
I po co to transfer request niby?

Skoro jego złożenie i tak nie zmusza prezesa do sprzedaży ;D już lepiej łagodnie próbować dojść do porozumienia niż robić kwas takim requestem i wkurwiać właściciela brzydko mówiąc;d
I po co to transfer request niby?:D Skoro jego złożenie i tak nie zmusza prezesa do sprzedaży ;D już lepiej łagodnie próbować dojść do porozumienia niż robić kwas takim requestem i wkurwiać właściciela brzydko mówiąc;d
14 sierpnia 2013, 10:59 [cytuj]
hmm?
http://kopnijbiegnij.com/2013/08/karuzela-transferowa-jovetic-w-the-citizens/
hmm?
http://kopnijbiegnij.com/2013/08/karuzela-transferowa-jovetic-w-the-citizens/
14 sierpnia 2013, 11:06 [cytuj]
Nic nowego
Nic nowego :bezradny:
14 sierpnia 2013, 11:22 [cytuj]
ciekawe skąd ten news.. jakie źródło
ciekawe skąd ten news.. jakie źródło
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
14 sierpnia 2013, 11:28 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Tak kurwa, po co nasi kupuja defensywnego pomocnika, kiedy mamy swiezo po kontuzji kolana Sandro, sprzedanego do QPR Parkera i Livermore'a. Na chuj ten pomocnik. Lepiej kupic kogos na miejsce Bale'a, Dembele, Gylfiego, Chadliego, Holtby'ego
Tylko mi póżniej nie płacz, że strzelamy za mało bramek, albo że Soldado nie gra jak w Valencii, bo kreatywność w środku pola będzie żałośnie niska
Tylko mi póżniej nie płacz, że strzelamy za mało bramek, albo że Soldado nie gra jak w Valencii, bo kreatywność w środku pola będzie żałośnie niska
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 sierpnia 2013, 11:53 [cytuj]
nie sądzę by nasza kreatywność będzie nisko żałosna.. Zwłaszcza z Bale'm i Dembele
nie sądzę by nasza kreatywność będzie nisko żałosna.. Zwłaszcza z Bale'm i Dembele
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
14 sierpnia 2013, 11:54 [cytuj]
10:15 – I tak zwana BOMBA! Gareth Bale również podczas zgrupowania reprezentacji Walii zadeklarował, że już NIGDY nie zagra w koszulce Tottenhamu Hotspur. Skrzydłowy Kogutów jest mocno poirytowany brakiem akceptacji oferty Realu Madryt bijącej rekord świata pod względem kwoty ze strony jego klubu.
10:15 – I tak zwana BOMBA! Gareth Bale również podczas zgrupowania reprezentacji Walii zadeklarował, że już NIGDY nie zagra w koszulce Tottenhamu Hotspur. Skrzydłowy Kogutów jest mocno poirytowany brakiem akceptacji oferty Realu Madryt bijącej rekord świata pod względem kwoty ze strony jego klubu
14 sierpnia 2013, 12:05 [cytuj]
Dupa a nie bomba. Bale ma kontuzje i koniec, kropka. Lamela na celowniku Tottenhamu , ponoć otworzyliśmy negocjacje i Roma oczekuje kwoty bliskiej 30-35 mln. funtów. Baldini ponoć dostał zielone światło na transfer.
Dupa a nie bomba. Bale ma kontuzje i koniec, kropka. Lamela na celowniku Tottenhamu , ponoć otworzyliśmy negocjacje i Roma oczekuje kwoty bliskiej 30-35 mln. funtów. Baldini ponoć dostał zielone światło na transfer