Forum dyskusyjne
14 sierpnia 2013, 12:26 [cytuj]
Lepiej brać Eriksena, skrzydłowi nam nie potrzebni...
Lepiej brać Eriksena, skrzydłowi nam nie potrzebni
14 sierpnia 2013, 12:35 [cytuj]
Mając Soldado potrzebujemy kreatywności a nie Lameli który na boku ataku jest faktycznie dobry ale to zawodnik raczej od rajdów i indywidualnych akcji niż ktoś kreatywny kto by piłki posyłał.
Mając Soldado potrzebujemy kreatywności a nie Lameli który na boku ataku jest faktycznie dobry ale to zawodnik raczej od rajdów i indywidualnych akcji niż ktoś kreatywny kto by piłki posyłał
14 sierpnia 2013, 13:06 [cytuj]
varba powiedział/a:
Tylko mi póżniej nie płacz, że strzelamy za mało bramek, albo że Soldado nie gra jak w Valencii, bo kreatywność w środku pola będzie żałośnie niska
Plakanie z powodu strzelania zbyt malej ilosci bramek wydaje mi sie lepsze od plakania, ze za duzo ich tracimy.
Plakanie z powodu strzelania zbyt malej ilosci bramek wydaje mi sie lepsze od plakania, ze za duzo ich tracimy
LMAO
14 sierpnia 2013, 13:18 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Plakanie z powodu strzelania zbyt malej ilosci bramek wydaje mi sie lepsze od plakania, ze za duzo ich tracimy
Problem polega na czytaniu ze zrozumieniem. Nie w tym problem że ktoś narzeka że strzelamy mało bramek, skoro trafnie spostrzegł że brakuje nam kreatywnych zawodników, wtedy racja leży po jego stronie. Ty twierdzisz że są zbyteczni, więc jak się okaże, że nie są, Twoje narzekanie będzie zwykłą hipokryzją. Ja zawsze twierdziłem, że potrzebujemy stopera po sprzedaży Caulkera, więc moje płakanie to będzie potwierdzenie diagnozy, którą wcześniej postawiłem. Mam nadzieje, że ująłem to dla ciebie zrozumiale.
Problem polega na czytaniu ze zrozumieniem. Nie w tym problem że ktoś narzeka że strzelamy mało bramek, skoro trafnie spostrzegł że brakuje nam kreatywnych zawodników, wtedy racja leży po jego stronie. Ty twierdzisz że są zbyteczni, więc jak się okaże, że nie są, Twoje narzekanie będzie zwykłą hipokryzją. Ja zawsze twierdziłem, że potrzebujemy stopera po sprzedaży Caulkera, więc moje płakanie to będzie potwierdzenie diagnozy, którą wcześniej postawiłem. Mam nadzieje, że ująłem to dla ciebie zrozumiale
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 sierpnia 2013, 13:54 [cytuj]
Nie pierdol mi tu o czytaniu ze zrozumieniem, skoro wg Ciebie ja 'twierdze ze kreatywni zawodnicy sa zbyteczni'.
Capoue jest w tej chwili wazniejszy od Eriksena.
Ty napisales, ze defensywny pomocnik nie jest nam potrzebny, a potem, zebym nie plakal jak bedziemy strzelac za malo bramek. Ja, broniac swojego zdania(Capoue jest teraz wazniejszy od Eriksena) napisalem, ze wole plakac z powodu zbyt malej ilosci bramek zdobytych niz zbyt duzej straconych. Teraz wiem o co Ci chodzilo, ale troche inaczej to odebralem.
Kolejna sprawa, nie traktuj mnie jak jasnowidza. Skad moge wiedziec przed sezonem w jakiej dyspozycji bedzie Gylfi, Holtby, Dembele czy Paulinho(te towarzyskie sa smiechu warte)? To powinna byc sprawa AVB i jak nie zauwazy spadku formy czy jej braku, to mam pelne prawo narzekac.
Poza tym chyba wszyscy twierdzili, ze potrzebujemy stopera, skoro zostalo nam ich tylko 3, w tym dwoch bylo kontuzjowanych.
Nie pierdol mi tu o czytaniu ze zrozumieniem, skoro wg Ciebie ja 'twierdze ze kreatywni zawodnicy sa zbyteczni'.
Capoue jest w tej chwili wazniejszy od Eriksena.
Ty napisales, ze defensywny pomocnik nie jest nam potrzebny, a potem, zebym nie plakal jak bedziemy strzelac za malo bramek. Ja, broniac swojego zdania(Capoue jest teraz wazniejszy od Eriksena) napisalem, ze wole plakac z powodu zbyt malej ilosci bramek zdobytych niz zbyt duzej straconych. Teraz wiem o co Ci chodzilo, ale troche inaczej to odebralem.
Kolejna sprawa, nie traktuj mnie jak jasnowidza. Skad moge wiedziec przed sezonem w jakiej dyspozycji bedzie Gylfi, Holtby, Dembele czy Paulinho(te towarzyskie sa smiechu warte)? To powinna byc sprawa AVB i jak nie zauwazy spadku formy czy jej braku, to mam pelne prawo narzekac.
Poza tym chyba wszyscy twierdzili, ze potrzebujemy stopera, skoro zostalo nam ich tylko 3, w tym dwoch bylo kontuzjowanych
LMAO
14 sierpnia 2013, 13:57 [cytuj]
Defensywny pomocnik jest nam potrzebny bo Parker i Hudd odchodzą. Nie wiadomo co z Livermore. Więc zostaje nam tylko Sandro i Paulinho. Tak więc Capoue jest bardzo dobrym transferem a Eriksen jest zbędny bo na jego pozycji może grać Sigurdsson jak i Holtby.
Defensywny pomocnik jest nam potrzebny bo Parker i Hudd odchodzą. Nie wiadomo co z Livermore. Więc zostaje nam tylko Sandro i Paulinho. Tak więc Capoue jest bardzo dobrym transferem a Eriksen jest zbędny bo na jego pozycji może grać Sigurdsson jak i Holtby
14 sierpnia 2013, 14:10 [cytuj]
Huddlestone i Livermore w Hull City. Huddlestone - transfer definitywny za 5 mln. funtów a Livermore wypożyczenie.
Huddlestone i Livermore w Hull City. Huddlestone - transfer definitywny za 5 mln. funtów a Livermore wypożyczenie
14 sierpnia 2013, 14:13 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Huddlestone i Livermore w Hull City. Huddlestone - transfer definitywny za 5 mln. funtów a Livermore wypożyczenie
oficjalnie?
oficjalnie? :plotki:
14 sierpnia 2013, 14:22 [cytuj]
Podane przez Sky Sports. Dziś lub najpóźniej jutro będzie już oficjalka. Tak więc niektórych nie rozumiem. Teraz zostają nam na środek pomocy Dembele, Sandro po kontuzji i Paulinho. Tak więc potrzeba nam jeszcze jednego
Podane przez Sky Sports. Dziś lub najpóźniej jutro będzie już oficjalka. Tak więc niektórych nie rozumiem. Teraz zostają nam na środek pomocy Dembele, Sandro po kontuzji i Paulinho. Tak więc potrzeba nam jeszcze jednego :)
14 sierpnia 2013, 14:23 [cytuj]
jeszcze ewentualnie kapu jak już będzie
jeszcze ewentualnie kapu jak już będzie :skromny:
14 sierpnia 2013, 14:36 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Podane przez Sky Sports. Dziś lub najpóźniej jutro będzie już oficjalka. Tak więc niektórych nie rozumiem. Teraz zostają nam na środek pomocy Dembele, Sandro po kontuzji i Paulinho. Tak więc potrzeba nam jeszcze jednego

http://www.teamtalk.com/premier-league/8869894/Transfer-News-Hull-City-closing-on-Tottenham-s-Tom-Huddlestone-and-Jake-Livermore?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
http://www.teamtalk.com/premier-league/8869894/Transfer-News-Hull-City-closing-on-Tottenham-s-Tom-Huddlestone-and-Jake-Livermore?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
14 sierpnia 2013, 14:37 [cytuj]
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/988301_411567082282491_1187608621_n.png
:rotfl::rotfl::rotfl:
14 sierpnia 2013, 14:45 [cytuj]
Oby tak do końca
Oby tak do końca :brawo:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
14 sierpnia 2013, 14:47 [cytuj]
suarez podpisuje nowy kontrakt z liverpoolem ponoć, także nie wiem kogo oni mogli by konkretnego kupić
suarez podpisuje nowy kontrakt z liverpoolem ponoć, także nie wiem kogo oni mogli by konkretnego kupić
14 sierpnia 2013, 14:48 [cytuj]
Po co się kłócimy , czy potrzebny nam defensywny pomocnik , offensywny , skoro tak naprawdę to trzeba ściągnąć obydwu .
Mam już dość patrzenia na tottenham , który podaje piłkę do bale`a , patrzy i bije brawo . Siggurdson to nie ta klasa co półtora sezona temu ( jeśli ktoś sądzi , że jest lepiej lub tak samo to jest w błędzie ) , holtby jak narazie to nic nie pokazał .
Ściągamy dwóch środkowych pomocników ( paulinho , capoue ) , oddajemy trzech ( parker , livermore , big tom ) - dla zachowania równowagi trzeba trzeciego . Uważam , że eriksen byłby idealny . Capue defensywny , paulinho w połowie , eriksen offensywny .
Trzeba obrońcy i nie będę tu pisał dlaczego bo każdy wie . Kto to będzie? Nie wiem - mam nadzieję , że nie Bartra bo nie mogę patrzeć na jego grę . Chętnie widziałbym tego obrońcę z valenci , przynajmniej soldado miałby kolegę .
W dodatku trzeba kupić napastnika - najlepiej młodego i sprzedać kogoś z dwójki ade / defoe . Chyba , że AVB da szanse temu młodemu czarnoskóremu napastnikowi . Chętnie widziałbym u nas jakiegoś belga , bo mają teraz złote pokolenie .
Po co się kłócimy , czy potrzebny nam defensywny pomocnik , offensywny , skoro tak naprawdę to trzeba ściągnąć obydwu .
Mam już dość patrzenia na tottenham , który podaje piłkę do bale`a , patrzy i bije brawo . Siggurdson to nie ta klasa co półtora sezona temu ( jeśli ktoś sądzi , że jest lepiej lub tak samo to jest w błędzie ) , holtby jak narazie to nic nie pokazał .
Ściągamy dwóch środkowych pomocników ( paulinho , capoue ) , oddajemy trzech ( parker , livermore , big tom ) - dla zachowania równowagi trzeba trzeciego . Uważam , że eriksen byłby idealny . Capue defensywny , paulinho w połowie , eriksen offensywny .
Trzeba obrońcy i nie będę tu pisał dlaczego bo każdy wie . Kto to będzie? Nie wiem - mam nadzieję , że nie Bartra bo nie mogę patrzeć na jego grę . Chętnie widziałbym tego obrońcę z valenci , przynajmniej soldado miałby kolegę .
W dodatku trzeba kupić napastnika - najlepiej młodego i sprzedać kogoś z dwójki ade / defoe . Chyba , że AVB da szanse temu młodemu czarnoskóremu napastnikowi . Chętnie widziałbym u nas jakiegoś belga , bo mają teraz złote pokolenie
14 sierpnia 2013, 15:33 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=256198
Jeśli to prawda to nie będę za nim płakał
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=256198
Jeśli to prawda to nie będę za nim płakał
14 sierpnia 2013, 16:03 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
Chętnie widziałbym u nas jakiegoś belga , bo mają teraz złote pokolenie
Chadli, Janek, blisko podobno jest Toby...
Eriksen i Capoue są nam bardzo potrzebni, bo jeśli odejdą Jake i Tom, to zostajemy z Dembele, Paulinho, Holtbym zagadką i Sandro po kontuzji. Poza tym faktycznie przydałoby nam się trochę kreatywności, którą wprowadzić może Eriksen. Capoue się przyda do wydłużenia ławki. Do tego stoper, Toby po udanym transferze Janka wydaje się idealną opcją, tymbardziej że mamy dobre stosunki z Ajaxem i można by scignac go w pakiecie z Eriksenem.
Dobry motyw to też Willian z Anzy. Oni tam mają teraz wyprzedaż i jeśli rzucilibysmy 30 mln (dużo ale jest tego wart) to byśmy mieli go w kieszeni. W mediach pojawiają się plotki, że się nim interesujemy, fajnie jak by było coś na rzeczy.
Chadli, Janek, blisko podobno jest Toby...
Eriksen i Capoue są nam bardzo potrzebni, bo jeśli odejdą Jake i Tom, to zostajemy z Dembele, Paulinho, Holtbym zagadką i Sandro po kontuzji. Poza tym faktycznie przydałoby nam się trochę kreatywności, którą wprowadzić może Eriksen. Capoue się przyda do wydłużenia ławki. Do tego stoper, Toby po udanym transferze Janka wydaje się idealną opcją, tymbardziej że mamy dobre stosunki z Ajaxem i można by scignac go w pakiecie z Eriksenem.
Dobry motyw to też Willian z Anzy. Oni tam mają teraz wyprzedaż i jeśli rzucilibysmy 30 mln (dużo ale jest tego wart) to byśmy mieli go w kieszeni. W mediach pojawiają się plotki, że się nim interesujemy, fajnie jak by było coś na rzeczy
14 sierpnia 2013, 16:21 [cytuj]
[quote=WojtasTHFC
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=256198 Jeśli to prawda to nie będę za nim płakał [/quote]
Moje pytanie, wierzycie w to w jakimś stopniu? Ja sam nie wiem co myśleć, bo to w tej chwili nie jest na moją głowę. Na onecie powołują się na The Sun, co jak wiadomo jest chujowym źródłem ale coś z niczego się nie wzięło.
Moje pytanie, wierzycie w to w jakimś stopniu? Ja sam nie wiem co myśleć, bo to w tej chwili nie jest na moją głowę. Na onecie powołują się na The Sun, co jak wiadomo jest chujowym źródłem ale coś z niczego się nie wzięło
14 sierpnia 2013, 16:38 [cytuj]
Jak narazie to kupilismy Soldado za 30 mln euro ( nasz prezes napewno byl gotowy na ten wydatek przed otwarciem okna) , do tego dochodzi paulinho za 22 mln euro, sprzedani sa big tom i parker za okolo 12 mln euro + pewnie 1 mln za wypozyczenie livermora, takze na srodku pomocy jestesmy jakies 9 mln do tylu, za kwote ze sprzedazy caulkera przychodzi Capoue a dempsa chadlii. Takze poki co zainwestowalismy 39 mln euro i mysle ze jestesmy jeszcze w stanie ze 20 zainwestować w duet eriksen/toby. Przy braku sprzedazy Ade i Bale wiecej wzocnien nie potrzebujemy

ahh poniosla mnie fantazja ale bylbym bardzo zadowolony z takiego okienka
Jak narazie to kupilismy Soldado za 30 mln euro ( nasz prezes napewno byl gotowy na ten wydatek przed otwarciem okna) , do tego dochodzi paulinho za 22 mln euro, sprzedani sa big tom i parker za okolo 12 mln euro + pewnie 1 mln za wypozyczenie livermora, takze na srodku pomocy jestesmy jakies 9 mln do tylu, za kwote ze sprzedazy caulkera przychodzi Capoue a dempsa chadlii. Takze poki co zainwestowalismy 39 mln euro i mysle ze jestesmy jeszcze w stanie ze 20 zainwestować w duet eriksen/toby. Przy braku sprzedazy Ade i Bale wiecej wzocnien nie potrzebujemy :) ahh poniosla mnie fantazja ale bylbym bardzo zadowolony z takiego okienka :)
14 sierpnia 2013, 16:42 [cytuj]
rozpamiętując wcześniejsze okienka ja już jestem zadowolony

uwierzcie że póki co stoimy na twardym gruncie
rozpamiętując wcześniejsze okienka ja już jestem zadowolony :) uwierzcie że póki co stoimy na twardym gruncie
Blue and white blood...