Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  177  178  179  180  181    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
14 sierpnia 2013, 16:50 [cytuj]
Nie czytajecie tego badziewia The Sun z anglia.goal.pl ! Gareth nie udzielił żadnego komentarza o transferze ! Bale ma naprawdę kontuzje i nigdzie nie odejdzie bo po co 2 tygodnie temu mówiłby, że chce osiągnąć z Tottenhamem TOP4 i chce żeby Boas wydobył z niego to co najlepsze ?
Nie czytajecie tego badziewia The Sun z anglia.goal.pl ! Gareth nie udzielił żadnego komentarza o transferze ! Bale ma naprawdę kontuzje i nigdzie nie odejdzie bo po co 2 tygodnie temu mówiłby, że chce osiągnąć z Tottenhamem TOP4 i chce żeby Boas wydobył z niego to co najlepsze ?
14 sierpnia 2013, 17:07 [cytuj]
Mozemy o wiele wiecej zanwestowac niz 20 mln. Pytanie czy bedzie okazja. Na pewno jakis obronca przyzjdzie, moze dwoch, do tego Capoue, moze napastnik i jeszcze jakis pomocnik.
Mozemy o wiele wiecej zanwestowac niz 20 mln. Pytanie czy bedzie okazja. Na pewno jakis obronca przyzjdzie, moze dwoch, do tego Capoue, moze napastnik i jeszcze jakis pomocnik
LMAO
14 sierpnia 2013, 17:20 [cytuj]
Eriksen, Capoue, Rami/Alderwiereld, Coentrao, Capoue, Willian, Lamela, Vadillo - tymi graczami się interesujemy, a ponoć Lamele chce Boas bez względu na to czy Bale zostanie bo ponoć idealnie pasuje do jego koncepcji. Tak więc pierwsza linia ataku zapowiada się na papierze rewelacyjnie. Do tego jeszcze jakby Coentrao i Rami to już wogóle, nic tylko walczyć o majstra.
Eriksen, Capoue, Rami/Alderwiereld, Coentrao, Capoue, Willian, Lamela, Vadillo - tymi graczami się interesujemy, a ponoć Lamele chce Boas bez względu na to czy Bale zostanie bo ponoć idealnie pasuje do jego koncepcji. Tak więc pierwsza linia ataku zapowiada się na papierze rewelacyjnie. Do tego jeszcze jakby Coentrao i Rami to już wogóle, nic tylko walczyć o majstra
14 sierpnia 2013, 17:21 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Nie pierdol mi tu o czytaniu ze zrozumieniem, skoro wg Ciebie ja 'twierdze ze kreatywni zawodnicy sa zbyteczni'.
Capoue jest w tej chwili wazniejszy od Eriksena.
Ty napisales, ze defensywny pomocnik nie jest nam potrzebny, a potem, zebym nie plakal jak bedziemy strzelac za malo bramek. Ja, broniac swojego zdania(Capoue jest teraz wazniejszy od Eriksena) napisalem, ze wole plakac z powodu zbyt malej ilosci bramek zdobytych niz zbyt duzej straconych. Teraz wiem o co Ci chodzilo, ale troche inaczej to odebralem.

Kolejna sprawa, nie traktuj mnie jak jasnowidza. Skad moge wiedziec przed sezonem w jakiej dyspozycji bedzie Gylfi, Holtby, Dembele czy Paulinho(te towarzyskie sa smiechu warte)? To powinna byc sprawa AVB i jak nie zauwazy spadku formy czy jej braku, to mam pelne prawo narzekac.

Poza tym chyba wszyscy twierdzili, ze potrzebujemy stopera, skoro zostalo nam ich tylko 3, w tym dwoch bylo kontuzjowanych

Jak będziesz przeklinał to pokasuje ci te posty. Skoro ja pomimo twojego młodego wieku nie wyrażam się do Ciebie w ten sposób to Ty do mnie też nie będziesz.

Prawdopodobnie będziemy grać systemem 4-2-3-1 więc ilu defensywnych pomocników potrzebujesz do tej formacji? Ja przyjmę Capoue z otwartymi rękami, ale Eriksen byłby kluczem do wszystkiego. W Ajaxie świetnie współpracuje z De Jongiem, poza tym to talent pokroju Maty czy D. Silvy, więc wolałbym nie popełniać błędu jak ze Suarezem, niby też nie był nam potrzebny.
Jak będziesz przeklinał to pokasuje ci te posty. Skoro ja pomimo twojego młodego wieku nie wyrażam się do Ciebie w ten sposób to Ty do mnie też nie będziesz. Prawdopodobnie będziemy grać systemem 4-2-3-1 więc ilu defensywnych pomocników potrzebujesz do tej formacji? Ja przyjmę Capoue z otwartymi rękami, ale Eriksen byłby kluczem do wszystkiego. W Ajaxie świetnie współpracuje z De Jongiem, poza tym to talent pokroju Maty czy D. Silvy, więc wolałbym nie popełniać błędu jak ze Suarezem, niby też nie był nam potrzebny
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 sierpnia 2013, 17:24 [cytuj]
4-2-3-1 ? To dlaczego w sparingach graliśmy cały czas 4-3-3 ? Ta taktyka pasuje Boasowi i taką będziemy grać a nie Redknappowską przestarzałą z dwoma defensorami czy średniowiecznym 4-4-2.
4-2-3-1 ? To dlaczego w sparingach graliśmy cały czas 4-3-3 ? Ta taktyka pasuje Boasowi i taką będziemy grać a nie Redknappowską przestarzałą z dwoma defensorami czy średniowiecznym 4-4-2
14 sierpnia 2013, 17:49 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Eriksen, Capoue, Rami/Alderwiereld, Coentrao, Capoue, Willian, Lamela, Vadillo - tymi graczami się interesujemy, a ponoć Lamele chce Boas bez względu na to czy Bale zostanie bo ponoć idealnie pasuje do jego koncepcji. Tak więc pierwsza linia ataku zapowiada się na papierze rewelacyjnie. Do tego jeszcze jakby Coentrao i Rami to już wogóle, nic tylko walczyć o majstra

Oliver a gdzie wyczytales ze w razie zostania Bale u nas, mozliwe jest przejscie lameli ?? Swoja droga on w romie glownie na prawej stronie gra gdzie mamy lennona i townsenda...
Oliver a gdzie wyczytales ze w razie zostania Bale u nas, mozliwe jest przejscie lameli ?? Swoja droga on w romie glownie na prawej stronie gra gdzie mamy lennona i townsenda
14 sierpnia 2013, 17:59 [cytuj]
Wystarczy znać wiarygodne źródła i wszystko jest jasne. Mniej wiarygodne podają, że Lamela za Bale a te którym się ufa piszą, że Lamela ma dojść tak czy siak. W razie odejścia Bale'a prócz Lameli ma dołączyć Willian, ale jak dla mnie gracz przereklamowany, już prędzej bym wolał Vadillo z Betisu, naprawdę nieźle zapowiadający się skrzydłowy, do tego mamy Twonsenda który nieźle potrafi zmieszać obrońców, Chadliego który jest inteligentny i ma świetną kiwkę , co pokazał w meczu z Espanyolem, jeszcze Lennon, zwinny szybki lecz jeździeć bez głowy. Skład mamy kompletny pod warunkiem, że dojdzie środkowy pomocnik i obrońca.
Wystarczy znać wiarygodne źródła i wszystko jest jasne. Mniej wiarygodne podają, że Lamela za Bale a te którym się ufa piszą, że Lamela ma dojść tak czy siak. W razie odejścia Bale'a prócz Lameli ma dołączyć Willian, ale jak dla mnie gracz przereklamowany, już prędzej bym wolał Vadillo z Betisu, naprawdę nieźle zapowiadający się skrzydłowy, do tego mamy Twonsenda który nieźle potrafi zmieszać obrońców, Chadliego który jest inteligentny i ma świetną kiwkę , co pokazał w meczu z Espanyolem, jeszcze Lennon, zwinny szybki lecz jeździeć bez głowy. Skład mamy kompletny pod warunkiem, że dojdzie środkowy pomocnik i obrońca
14 sierpnia 2013, 18:16 [cytuj]
Mi juz nawet nie chodzi o to czy to sa bardziej lub mniej wiarygodne zrodla ale naprawde uwazasz ze Levy jest w stanie teraz wydac jeszcze 30 mln na jednego zawodnika ? Bo ja szczerze watpie, chyba ze baldniniu powiedzial ze za dwa lata za dwa razy tyle go sprzeda. :)
Mi juz nawet nie chodzi o to czy to sa bardziej lub mniej wiarygodne zrodla ale naprawde uwazasz ze Levy jest w stanie teraz wydac jeszcze 30 mln na jednego zawodnika ? Bo ja szczerze watpie, chyba ze baldniniu powiedzial ze za dwa lata za dwa razy tyle go sprzeda. :)
14 sierpnia 2013, 18:17 [cytuj]
jak dla mnie ściągniecie Eriksena i obroncy Toby lub ktoś inny, Capoue uznajmy ze jest nasz;)
to już powinien być koniec transferów

Każdy kolejny zakup to juz bedzie trzeba sprzedawac. Kupienie na prawą strone Lamele to już trzeba sprzedać Townsenda.
Lewa obrona to sprzedanie Ekkoto/Rose
Atak to sprzedanie Ade, bo Defoe podobno nie na sprzedasz
ściągniecie rezerwowego prawego obroncy, to sprzedasz Noughtona
rezerwowy bramkarz? jeszcze chyba nie jest potrzebny bo jest dziadek/Gomez/Archer

tylko czy warto robić jakieś duże zakupy na tych pozycjach?
jak dla mnie nie, jedynie ta prawa pomoc/atak, ze inwestycja w Lamele, reszta jest bez sensu
jak dla mnie ściągniecie Eriksena i obroncy Toby lub ktoś inny, Capoue uznajmy ze jest nasz;) to już powinien być koniec transferów Każdy kolejny zakup to juz bedzie trzeba sprzedawac. Kupienie na prawą strone Lamele to już trzeba sprzedać Townsenda. Lewa obrona to sprzedanie Ekkoto/Rose Atak to sprzedanie Ade, bo Defoe podobno nie na sprzedasz ściągniecie rezerwowego prawego obroncy, to sprzedasz Noughtona rezerwowy bramkarz? jeszcze chyba nie jest potrzebny bo jest dziadek/Gomez/Archer tylko czy warto robić jakieś duże zakupy na tych pozycjach? jak dla mnie nie, jedynie ta prawa pomoc/atak, ze inwestycja w Lamele, reszta jest bez sensu
14 sierpnia 2013, 18:48 [cytuj]
Robert , kto by pomyślał , że będziemy mieć problemy z powodu dużej liczby dobrych zawodników :) Wiadomo duża kasa pójdzie na tygodniówki , ale można powalczyć w LE , FA cup i carling cup o coś więcej niż 3 runda czy ćwierćfinał i rotować składem tak aby coś tam ugrać i oczywiście dać szanse innym zawodnikom .
Robert , kto by pomyślał , że będziemy mieć problemy z powodu dużej liczby dobrych zawodników :) Wiadomo duża kasa pójdzie na tygodniówki , ale można powalczyć w LE , FA cup i carling cup o coś więcej niż 3 runda czy ćwierćfinał i rotować składem tak aby coś tam ugrać i oczywiście dać szanse innym zawodnikom
14 sierpnia 2013, 18:58 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Wystarczy znać wiarygodne źródła i wszystko jest jasne. Mniej wiarygodne podają, że Lamela za Bale a te którym się ufa piszą, że Lamela ma dojść tak czy siak. W razie odejścia Bale'a prócz Lameli ma dołączyć Willian, ale jak dla mnie gracz przereklamowany, już prędzej bym wolał Vadillo z Betisu, naprawdę nieźle zapowiadający się skrzydłowy, do tego mamy Twonsenda który nieźle potrafi zmieszać obrońców, Chadliego który jest inteligentny i ma świetną kiwkę , co pokazał w meczu z Espanyolem, jeszcze Lennon, zwinny szybki lecz jeździeć bez głowy. Skład mamy kompletny pod warunkiem, że dojdzie środkowy pomocnik i obrońca

Azza nie jest jeźdźcem bez głowy. Tak może było kilka sezonów temu, powinieneś pamiętać jak wyglądała jego gra wcześniej - kibicujesz od 2003r. Teraz gra inaczej, do tego zapuścił brodę i będzie postrachem skrzydeł na boiskach PL :P.
Azza nie jest jeźdźcem bez głowy. Tak może było kilka sezonów temu, powinieneś pamiętać jak wyglądała jego gra wcześniej - kibicujesz od 2003r. Teraz gra inaczej, do tego zapuścił brodę i będzie postrachem skrzydeł na boiskach PL :P
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
14 sierpnia 2013, 19:07 [cytuj]
KonradM powiedział/a:

ale tak to mógł powiedzieć o tym młodym chorwacie a nie juz o lameli ;p

Drugler, 2 zawodników na pozycje i to juz takich jakich mamy jest bardzo fajnie, a 3 to juz bedzie dużo za dużo, w koncu beda kwasy ze nie grają, a do tego tygodniówki troche wyniosą;P

a na puchary angli warto wrzucać do składu ludzi z kadry 21, Carolla itd;)
ale tak to mógł powiedzieć o tym młodym chorwacie a nie juz o lameli ;p Drugler, 2 zawodników na pozycje i to juz takich jakich mamy jest bardzo fajnie, a 3 to juz bedzie dużo za dużo, w koncu beda kwasy ze nie grają, a do tego tygodniówki troche wyniosą;P a na puchary angli warto wrzucać do składu ludzi z kadry 21, Carolla itd;)
14 sierpnia 2013, 19:08 [cytuj]
moim zdaniem - jeśli GB zostanie i dojdzie E.Capue -- skład jest TERAZ kompletny ... można by zakontraktować jakiegoś wysokiego napastnika za Togijczyka, który miejmy nadzieje odejdzie do Turcji ... i to wszystko :ok:
moim zdaniem - jeśli GB zostanie i dojdzie E.Capue -- skład jest TERAZ kompletny ... można by zakontraktować jakiegoś wysokiego napastnika za Togijczyka, który miejmy nadzieje odejdzie do Turcji ... i to wszystko :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 sierpnia 2013, 19:22 [cytuj]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=491160780977544&set=a.332870396806584.77129.332258180201139&type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=491160780977544&set=a.332870396806584.77129.332258180201139&type=1&theater
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
14 sierpnia 2013, 19:23 [cytuj]
Co by nie mówić: Dzięki Tom.

http://www.tottenhamhotspur.com/news/hull-moves-agreed-140813/
Co by nie mówić: Dzięki Tom. http://www.tottenhamhotspur.com/news/hull-moves-agreed-140813/
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
14 sierpnia 2013, 19:24 [cytuj]
W koncu pozbylismy się toma, irytował mnie strasznie, szkoda ze livermore tylko na wypozyczenie no ale coz ;d
W koncu pozbylismy się toma, irytował mnie strasznie, szkoda ze livermore tylko na wypozyczenie no ale coz ;d
14 sierpnia 2013, 19:26 [cytuj]
The Tigers are delighted to confirm the signings of Tom Huddlestone and Jake Livermore from Tottenham Hotspur.

Huddlestone has signed a 3-year deal for an undisclosed fee while Livermore joins on a season-long loan.

Jeszcze oficjalne potwierdzenie.. Powodzenia Hudd! Ciekawe za ile poszedł :mysli:
The Tigers are delighted to confirm the signings of Tom Huddlestone and Jake Livermore from Tottenham Hotspur. Huddlestone has signed a 3-year deal for an undisclosed fee while Livermore joins on a season-long loan. Jeszcze oficjalne potwierdzenie.. Powodzenia Hudd! Ciekawe za ile poszedł :mysli:
14 sierpnia 2013, 19:28 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
The Tigers are delighted to confirm the signings of Tom Huddlestone and Jake Livermore from Tottenham Hotspur.

Huddlestone has signed a 3-year deal for an undisclosed fee while Livermore joins on a season-long loan.

Jeszcze oficjalne potwierdzenie.. Powodzenia Hudd! Ciekawe za ile poszedł :mysli:

Dwa posty powyżej masz oficjala :D
Dwa posty powyżej masz oficjala :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
14 sierpnia 2013, 19:34 [cytuj]
Nie zauważyłem, wybacz.
Nie zauważyłem, wybacz
14 sierpnia 2013, 19:47 [cytuj]
No to teraz czekamy na potwierdzenie odejscia parkera i zakontraktowania Capoue ;)
No to teraz czekamy na potwierdzenie odejscia parkera i zakontraktowania Capoue ;)
|<  <<  <  177  178  179  180  181    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 25%
2-3 0%
4-6 25%
7-10 0%
11-20 50%
4 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 6 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się