Forum dyskusyjne
13 czerwca 2013, 08:51 [cytuj]
dokładnie - i te wszystkie kolory czerwieni na twarzy gdy jego zespół przegrywa -- oby w tym sezonie jak najżadziej był bordowy :-) szczerze mu tego życze
dokładnie - i te wszystkie kolory czerwieni na twarzy gdy jego zespół przegrywa -- oby w tym sezonie jak najżadziej był bordowy :-) szczerze mu tego życze
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 czerwca 2013, 11:34 [cytuj]
The Times reports that Tottenham are close to agreeing a deal for out of favour Barcelona forward Ibrahim Afellay. Meanwhile, The Sun claims that Spurs are looking to take Manchester City midfielder Gareth Barry to White Hart Lane.
Niby zawodnicy o uznanej marce, ale jakoś nie jest to to na co czekam. Mam nadzieję, że zmiennikiem dla skrzydłowych w pierwszej kolejności będzie Townsend, a nie Afellay
The Times reports that Tottenham are close to agreeing a deal for out of favour Barcelona forward Ibrahim Afellay. Meanwhile, The Sun claims that Spurs are looking to take Manchester City midfielder Gareth Barry to White Hart Lane.
Niby zawodnicy o uznanej marce, ale jakoś nie jest to to na co czekam. Mam nadzieję, że zmiennikiem dla skrzydłowych w pierwszej kolejności będzie Townsend, a nie Afellay
13 czerwca 2013, 14:55 [cytuj]
http://www.express.co.uk/sport/football/407243/Tottenham-close-in-on-Brazil-striker-Leandro-Damiao
http://www.express.co.uk/sport/football/407243/Tottenham-close-in-on-Brazil-striker-Leandro-Damiao
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
13 czerwca 2013, 15:02 [cytuj]
Daniel Levy @DanielLevySpurs 42 min
“@THFCNews_views: Anyone else got any rumours that they've made up?” Barcelona want Livermore to replace Xavi! I'll get £15m!
Daniel Levy @DanielLevySpurs 42 min
“@THFCNews_views: Anyone else got any rumours that they've made up?” Barcelona want Livermore to replace Xavi! I'll get £15m!
:rotfl:
13 czerwca 2013, 15:53 [cytuj]
[quote=trzaskal
http://www.express.co.uk/sport/football/407243/Tottenham-close-in-on-Brazil-striker-Leandro-Damiao [/quote]
http://www.express.co.uk/sport/football/407205/Thursday-Transfer-News-Tottenham-poised-to-move-for-Manchester-City-s-Gareth-Barry
http://www.express.co.uk/sport/football/407205/Thursday-Transfer-News-Tottenham-poised-to-move-for-Manchester-City-s-Gareth-Barry
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
13 czerwca 2013, 15:53 [cytuj]
Niezła wyprzedaż:
The Metro are reporting we have put 10 players up for sale, They include strikers Jermain Defoe and Emmanuel Adebayor, along with the likes of Scott Parker, Tom Huddlestone, Iago Falque, Andros Townsend, Beniot Assou-Ekotto, Bongani Khumalo and goalkeepers Heurelho Gomes and Brad Friedel.
Niezła wyprzedaż:
The Metro are reporting we have put 10 players up for sale, They include strikers Jermain Defoe and Emmanuel Adebayor, along with the likes of Scott Parker, Tom Huddlestone, Iago Falque, Andros Townsend, Beniot Assou-Ekotto, Bongani Khumalo and goalkeepers Heurelho Gomes and Brad Friedel
13 czerwca 2013, 16:06 [cytuj]
Ten typek jest niezły. ;D
http://www.express.co.uk/sport/football/407242/Sunderland-look-to-Scott-Parker-as-midfielder-faces-Tottenham-exit
Ten typek jest niezły. ;D
http://www.express.co.uk/sport/football/407242/Sunderland-look-to-Scott-Parker-as-midfielder-faces-Tottenham-exit
LMAO
13 czerwca 2013, 16:08 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Niezła wyprzedaż:
The Metro are reporting we have put 10 players up for sale, They include strikers Jermain Defoe and Emmanuel Adebayor, along with the likes of Scott Parker, Tom Huddlestone, Iago Falque, Andros Townsend, Beniot Assou-Ekotto, Bongani Khumalo and goalkeepers Heurelho Gomes and Brad Friedel
Rezerwowego bramkarza to bym jednak zostawił... Chyba, że mamy kogoś na oku. No i jak sprzedamy Townsenda to będzie nieporozumienie.
Tottenham are close to signing Inter Milan midfielder Fredy Guarin who is rated at £21m by the Italians, while they also want Cagliari's £13m-rated holding midfielder Radja Nainggolan with Scott Parker expected to leave.
Wreszczie jesteśmy "close to" kogokolwiek. Damiao, Guarin, Afellay. Coś się zaczyna dziać. Przez tą całą sesję znam wszystkie plotki transferowe jakie tylko są
Rezerwowego bramkarza to bym jednak zostawił... Chyba, że mamy kogoś na oku. No i jak sprzedamy Townsenda to będzie nieporozumienie.
Tottenham are close to signing Inter Milan midfielder Fredy Guarin who is rated at £21m by the Italians, while they also want Cagliari's £13m-rated holding midfielder Radja Nainggolan with Scott Parker expected to leave.
Wreszczie jesteśmy "close to" kogokolwiek. Damiao, Guarin, Afellay. Coś się zaczyna dziać. Przez tą całą sesję znam wszystkie plotki transferowe jakie tylko są :rotfl:
13 czerwca 2013, 16:16 [cytuj]
Townsend? nie rozumiem dlaczego chcą go sprzedać.. A zanim wezmą się za sprzedanie Ekotto niech znajdą kogoś na jego pozycje
Townsend? nie rozumiem dlaczego chcą go sprzedać.. A zanim wezmą się za sprzedanie Ekotto niech znajdą kogoś na jego pozycje
13 czerwca 2013, 16:19 [cytuj]
Affelay jest lipny jak miód lipowy. Guarin - nie wierzę, że Inter sprzeda tak dobrego grajka. Damiao powiedziałem już wcześniej to większa pomyłka niż ta wypowiedziana przez Siarę w kilerze. A Radja <3 z guarinem i Dembele mielibyśmy koksownik w środku pola
Affelay jest lipny jak miód lipowy. Guarin - nie wierzę, że Inter sprzeda tak dobrego grajka. Damiao powiedziałem już wcześniej to większa pomyłka niż ta wypowiedziana przez Siarę w kilerze. A Radja <3 z guarinem i Dembele mielibyśmy koksownik w środku pola :brawo:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
13 czerwca 2013, 16:29 [cytuj]
Tottenham's Kyle Walker is attracting money on a possible move to Chelsea. The full-back is into 2/1 from 11/2. Don't forget new customers can claim a free £10 bet.
Tak na umilenie klimatu- Chociaż gdy ściągnęli Alderweilerd`a to droga wolna
Radja i Guaro zapraszam, nawet i wódkę im postawie, ale transferu Affelaya nie pojmę i nie przyjmę.
Tottenham's Kyle Walker is attracting money on a possible move to Chelsea. The full-back is into 2/1 from 11/2. Don't forget new customers can claim a free £10 bet.
Tak na umilenie klimatu- Chociaż gdy ściągnęli Alderweilerd`a to droga wolna :P
Radja i Guaro zapraszam, nawet i wódkę im postawie, ale transferu Affelaya nie pojmę i nie przyjmę
Offence win games, defence wins titles
13 czerwca 2013, 16:42 [cytuj]
Afellay , Damiao , Guarin , Gareth Barry - jesteśmy łączeni z tymi nazwiskami , tego Barryego to nie chce widzieć u nas i mam nadzieje , że to jest tylko taka alternatywa w razie braku porozumienia w sprawie transferu Guarina , a może AVB chce ich obu . Afellay'a wogóle u nas nie widze , przeciętny gracz , za czasów PSV nieźle mu szło , lecz jak dla mnie wybrał dla siebie za wysoką półkę . Damiao - młody , utalentowany napastnik ,ale czy taki jakiego potrzebujemy ? Już wolałbym Mario Gomeza czy Soldado , bardziej doświadczeni w Europie , kilkanaście bramek strzelić potrafią .
Afellay , Damiao , Guarin , Gareth Barry - jesteśmy łączeni z tymi nazwiskami , tego Barryego to nie chce widzieć u nas i mam nadzieje , że to jest tylko taka alternatywa w razie braku porozumienia w sprawie transferu Guarina , a może AVB chce ich obu . Afellay'a wogóle u nas nie widze , przeciętny gracz , za czasów PSV nieźle mu szło , lecz jak dla mnie wybrał dla siebie za wysoką półkę . Damiao - młody , utalentowany napastnik ,ale czy taki jakiego potrzebujemy ? Już wolałbym Mario Gomeza czy Soldado , bardziej doświadczeni w Europie , kilkanaście bramek strzelić potrafią
13 czerwca 2013, 16:43 [cytuj]
Pozbycie się Walkera to by była głupota.
Afellay nie jest taki zły, a za 5 mln euro, to może być nawet okazja.
Townsenda nikt nie sprxzeda, to samo tyczy się Friedela.
Reszta... droga wolna.
Pozbycie się Walkera to by była głupota.
Afellay nie jest taki zły, a za 5 mln euro, to może być nawet okazja.
Townsenda nikt nie sprxzeda, to samo tyczy się Friedela.
Reszta... droga wolna
LMAO
13 czerwca 2013, 16:57 [cytuj]
Son oficjalnie zawodnikiem Leverkusen . Tylko 10 mln. euro , wolałbym jego jak Afellay'a .
Son oficjalnie zawodnikiem Leverkusen . Tylko 10 mln. euro , wolałbym jego jak Afellay'a
13 czerwca 2013, 17:00 [cytuj]
guarin ponoć nie na sprzedaż
guarin ponoć nie na sprzedaż
13 czerwca 2013, 17:09 [cytuj]
Jest na sprzedaż , tylko Inter czeka na wyższą ofertę , wszystkie zagraniczne pismaki tak pisały .
http://intermediolan.com/news/11059/tottenham-gotowy-podbic-oferte-za-guarina
Jest na sprzedaż , tylko Inter czeka na wyższą ofertę , wszystkie zagraniczne pismaki tak pisały .
http://intermediolan.com/news/11059/tottenham-gotowy-podbic-oferte-za-guarina
13 czerwca 2013, 20:51 [cytuj]
"The Metro are reporting we have put 10 players up for sale, They include strikers Jermain Defoe and Emmanuel Adebayor, along with the likes of Scott Parker, Tom Huddlestone, Iago Falque, Andros Townsend, Beniot Assou-Ekotto, Bongani Khumalo and goalkeepers Heurelho Gomes and Brad Friedel"
Ade - ok! - 10 mln F
JD - nie do końca, ale jeśli mamy go sprzedać i trochę na nim zarobić (6-7 mln) to kiedy jak nie teraz ..
Parker - dziadziuś, taka kolej rzeczy - 5 mln i niech idzie
Tom - chyba, nie ogoli go żaden fryzjer Hackney ani Haringey

- szkoda, za 5 mln taki Hull będzie miał z niego nie lada pożytek i pewnie rozerwie nie jedną siatkę w bramce przeciwników -- oby nie ze Spurs
--
Khumalo, Gomes - tu to będzie promocja! Ale może na dobry zegarek dla Daniela wystraczy
--
Idago ? - nie wypowiadam się - nie wiem, nie widziałem
--
Brad, Andros T. - jeśli odejdą będę zawiedziony, choć nie są to ludzie nie do zastąpienia - z 8 mln F za nich wyciągniemy
--
BAE - za 12 MLN F - tak! (ale za 10 już nie!) ... choć w tamtym roku wyśmiałbym, każdego, kto przyszedłby z walizką wypchaną 20 milionami --- za rok będzie miał 30 lat i ta teczka za niego może być bardzo cieniutka, biorąc pod uwagę to, że D. Rose (K. Naughton i Zeki) będą go coraz rzadziej dopuszczać do gry
---
wyszło mi z tej wyprzedaży 46 mln F - i myślę, że ceny były naprawdę okazyjne..
---
Daniel - pewnie z 10 - 15 baniek do tego dorzuci. No to AVB będzie mógł wydać około 60 MLN F. - czyli 72 mln ojro
---
No i dawać ofertę za Cavaniego 65mln ojro - przebić Real, City i inne dziady!
z resztę dokupić Gareth Barry oraz jakiegoś bramkarz-a z polskiej ligi - i GITTTTARRRRRAAAA!
"The Metro are reporting we have put 10 players up for sale, They include strikers Jermain Defoe and Emmanuel Adebayor, along with the likes of Scott Parker, Tom Huddlestone, Iago Falque, Andros Townsend, Beniot Assou-Ekotto, Bongani Khumalo and goalkeepers Heurelho Gomes and Brad Friedel"
Ade - ok! - 10 mln F
JD - nie do końca, ale jeśli mamy go sprzedać i trochę na nim zarobić (6-7 mln) to kiedy jak nie teraz ..
Parker - dziadziuś, taka kolej rzeczy - 5 mln i niech idzie
Tom - chyba, nie ogoli go żaden fryzjer Hackney ani Haringey ;| - szkoda, za 5 mln taki Hull będzie miał z niego nie lada pożytek i pewnie rozerwie nie jedną siatkę w bramce przeciwników -- oby nie ze Spurs:plask:
--
Khumalo, Gomes - tu to będzie promocja! Ale może na dobry zegarek dla Daniela wystraczy:mysli:
--
Idago ? - nie wypowiadam się - nie wiem, nie widziałem
--
Brad, Andros T. - jeśli odejdą będę zawiedziony, choć nie są to ludzie nie do zastąpienia - z 8 mln F za nich wyciągniemy
--
BAE - za 12 MLN F - tak! (ale za 10 już nie!) ... choć w tamtym roku wyśmiałbym, każdego, kto przyszedłby z walizką wypchaną 20 milionami --- za rok będzie miał 30 lat i ta teczka za niego może być bardzo cieniutka, biorąc pod uwagę to, że D. Rose (K. Naughton i Zeki) będą go coraz rzadziej dopuszczać do gry:mysli:
---
wyszło mi z tej wyprzedaży 46 mln F - i myślę, że ceny były naprawdę okazyjne..
---
Daniel - pewnie z 10 - 15 baniek do tego dorzuci. No to AVB będzie mógł wydać około 60 MLN F. - czyli 72 mln ojro
---
No i dawać ofertę za Cavaniego 65mln ojro - przebić Real, City i inne dziady!:nerwus:
z resztę dokupić Gareth Barry oraz jakiegoś bramkarz-a z polskiej ligi - i GITTTTARRRRRAAAA!
13 czerwca 2013, 21:21 [cytuj]
Nieźle to sobie obmyśliłeś, Rafo

.
Tylko na co nam ten Barry? Musimy być konsekwentni i jego też nazwać "dziadziusiem" jak Parkera, bo chłop ma 32 lata

.
Myślę również, że zażąda większej tygodniówki, niż Scottie. W pierwszym składzie też grać nie będzie, więc to takie małe "zamienił stryjek...".
Nieźle to sobie obmyśliłeś, Rafo ;).
Tylko na co nam ten Barry? Musimy być konsekwentni i jego też nazwać "dziadziusiem" jak Parkera, bo chłop ma 32 lata ;P.
Myślę również, że zażąda większej tygodniówki, niż Scottie. W pierwszym składzie też grać nie będzie, więc to takie małe "zamienił stryjek..."
Can't Smile Without You!!!
13 czerwca 2013, 21:30 [cytuj]
co ma - jest wart 4 bańki i w tabeli gole/asysty ma 2/5 ... oczywiście to piłkarz na asekuracje za Sandro/T. Carolla
co ma - jest wart 4 bańki i w tabeli gole/asysty ma 2/5 ... oczywiście to piłkarz na asekuracje za Sandro/T. Carolla
13 czerwca 2013, 21:31 [cytuj]
Ja liczę że Nasi wyciągną z City tego Abdisalema Ibrahima niż dziadka Barrego.
Ja liczę że Nasi wyciągną z City tego Abdisalema Ibrahima niż dziadka Barrego
Offence win games, defence wins titles