Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  180  181  182  183  184    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
15 sierpnia 2013, 10:31 [cytuj]
rycerz17 powiedział/a:
mam nadzieję że przede wszystkim jakiś stoper jeszcze dołączy;-) i to nie jakiś na ławkę tylko do pierwszego składu obok Jana;-)

obok Jana w tym sezoni będzie koksił Kaboul :D
obok Jana w tym sezoni będzie koksił Kaboul :D
15 sierpnia 2013, 10:40 [cytuj]
Konrad
po tak długiej kontuzji opieranie się na nim jest dość ryzykowne... poza tym 3 klasowych stoperów w kadrze to moim zdaniem za mało - potrzebny jest ktoś czwarty. Ja ciągle nie mogę odżałować że nie wypalił transfer tego chłopaka ze Steauy;-(
Konrad po tak długiej kontuzji opieranie się na nim jest dość ryzykowne... poza tym 3 klasowych stoperów w kadrze to moim zdaniem za mało - potrzebny jest ktoś czwarty. Ja ciągle nie mogę odżałować że nie wypalił transfer tego chłopaka ze Steauy;-(
15 sierpnia 2013, 10:46 [cytuj]
rycerz17 powiedział/a:
Konrad
po tak długiej kontuzji opieranie się na nim jest dość ryzykowne... poza tym 3 klasowych stoperów w kadrze to moim zdaniem za mało - potrzebny jest ktoś czwarty. Ja ciągle nie mogę odżałować że nie wypalił transfer tego chłopaka ze Steauy;-(

No tak ale jest nam potrzebny jakiś młody stoper który pogodzi sie w razie czego z byciem rezerwowym. Moim zdaniem Kaboul będzie wymiatał w tym sezonie, zobaczycie :D
No tak ale jest nam potrzebny jakiś młody stoper który pogodzi sie w razie czego z byciem rezerwowym. Moim zdaniem Kaboul będzie wymiatał w tym sezonie, zobaczycie :D
15 sierpnia 2013, 10:49 [cytuj]
Sponsorem w tym sezonie w Premier League będzie HP a w FA Cup, Europa League oraz Capital One Cup - AIA

http://www.thesportreview.com/tsr/2013/08/tottenham-hotspur-announce-aia-as-cup-shirt-sponsor-for-2013-14/?
Sponsorem w tym sezonie w Premier League będzie HP a w FA Cup, Europa League oraz Capital One Cup - AIA http://www.thesportreview.com/tsr/2013/08/tottenham-hotspur-announce-aia-as-cup-shirt-sponsor-for-2013-14/?
15 sierpnia 2013, 10:49 [cytuj]
Stoper dołączy na pewno , AVB nie jest na tyle głupi , że nie widzi składu , może Capoue będzie jako obrońca .
Stoper dołączy na pewno , AVB nie jest na tyle głupi , że nie widzi składu , może Capoue będzie jako obrońca
15 sierpnia 2013, 11:02 [cytuj]
Drugler
też właśnie czytałem że Capoue u AVB może grywać jako stoper;-) warunki ma;p he he
Drugler też właśnie czytałem że Capoue u AVB może grywać jako stoper;-) warunki ma;p he he
15 sierpnia 2013, 11:05 [cytuj]
Od rana media piszą, że Eriksen, Lamela i Osvaldo są naszymi celami transferowymi. Oprócz ich ponoć jesteśmy gotowi włączyć się do walki o Toby'ego.
Od rana media piszą, że Eriksen, Lamela i Osvaldo są naszymi celami transferowymi. Oprócz ich ponoć jesteśmy gotowi włączyć się do walki o Toby'ego
15 sierpnia 2013, 11:09 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Mi starczy Bale i np: Lamela

Daj spokój z tym Bale'em. Płaczuś nie chcę u nas grać to niech spierdala do RM. Tam drugi płaczuś go już tak lubi, że będą ze sobą współpracowali jak Tusk z kaczorem. Ja osobiście serce do GB straciłem i nie chcę go mieć w drużynie. Budujemy "nowy" ofensywny Tottenham i nie potrzebny jest nam zawodnik, który sieje ferment i psuje atmosferę w drużynie. Po drugie wcale nie jestem pewien czy z GB będziemy jepiej grali. Będziemy mieli kasę za GB to Lamela wcale nie wydaje się gorszym rozwiązaniem a do tego dzieciak ma 21 lat. Jeszcze defensor i jakiś młody napastnik i czwórka jest nasza.
Daj spokój z tym Bale'em. Płaczuś nie chcę u nas grać to niech spierdala do RM. Tam drugi płaczuś go już tak lubi, że będą ze sobą współpracowali jak Tusk z kaczorem. Ja osobiście serce do GB straciłem i nie chcę go mieć w drużynie. Budujemy "nowy" ofensywny Tottenham i nie potrzebny jest nam zawodnik, który sieje ferment i psuje atmosferę w drużynie. Po drugie wcale nie jestem pewien czy z GB będziemy jepiej grali. Będziemy mieli kasę za GB to Lamela wcale nie wydaje się gorszym rozwiązaniem a do tego dzieciak ma 21 lat. Jeszcze defensor i jakiś młody napastnik i czwórka jest nasza
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
15 sierpnia 2013, 11:24 [cytuj]
Niedobrze mi się robi jak widzę info o GB. Osobiście nie wierzę w jego kontuzję. Koleś już tak długo nie gra jakby miał odciętą nogę. Klub na pewno by poinformował konkretnie o kontuzji a skoro tego nie robi to znaczy, że jest to kontuzja głowy.

Sky Sports News ‏@SkySportsNews 3 min
Andre Villas-Boas tells Sky Sports News that Gareth Bale will not be involved at start of season.
Niedobrze mi się robi jak widzę info o GB. Osobiście nie wierzę w jego kontuzję. Koleś już tak długo nie gra jakby miał odciętą nogę. Klub na pewno by poinformował konkretnie o kontuzji a skoro tego nie robi to znaczy, że jest to kontuzja głowy. Sky Sports News ‏@SkySportsNews 3 min Andre Villas-Boas tells Sky Sports News that Gareth Bale will not be involved at start of season
15 sierpnia 2013, 11:39 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Daj spokój z tym Bale'em. Płaczuś nie chcę u nas grać to niech spierdala do RM. Tam drugi płaczuś go już tak lubi, że będą ze sobą współpracowali jak Tusk z kaczorem. Ja osobiście serce do GB straciłem i nie chcę go mieć w drużynie. Budujemy "nowy" ofensywny Tottenham i nie potrzebny jest nam zawodnik, który sieje ferment i psuje atmosferę w drużynie. Po drugie wcale nie jestem pewien czy z GB będziemy jepiej grali. Będziemy mieli kasę za GB to Lamela wcale nie wydaje się gorszym rozwiązaniem a do tego dzieciak ma 21 lat. Jeszcze defensor i jakiś młody napastnik i czwórka jest nasza

Wiesz co Trzaskal, tak jak miałem wiarę, że Bale jest prawdziwym Kogutem to teraz, coraz bardziej podzielam twoje zdanie. Plusem byłoby to, że jak przejdzie do srealu to znikną ci wszyscy "kibice". Będzie spokój na forum. Myślałem, że Bale jest trochę inny i nie poleci za kasą itd.
Wiesz co Trzaskal, tak jak miałem wiarę, że Bale jest prawdziwym Kogutem to teraz, coraz bardziej podzielam twoje zdanie. Plusem byłoby to, że jak przejdzie do srealu to znikną ci wszyscy "kibice". Będzie spokój na forum. Myślałem, że Bale jest trochę inny i nie poleci za kasą itd
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
15 sierpnia 2013, 11:45 [cytuj]
trzaskal
przecież tu nie ma żadnych wątpliwości - on jest zdrowy, potwierdził to selekcjoner repry... a odmawia gry dopóki nie wyjaśni się sprawa transferu.
trzaskal przecież tu nie ma żadnych wątpliwości - on jest zdrowy, potwierdził to selekcjoner repry... a odmawia gry dopóki nie wyjaśni się sprawa transferu
15 sierpnia 2013, 11:51 [cytuj]
rycerz17 powiedział/a:
trzaskal
przecież tu nie ma żadnych wątpliwości - on jest zdrowy, potwierdził to selekcjoner repry... a odmawia gry dopóki nie wyjaśni się sprawa transferu

Właśnie że nie potwierdził, gdyby był zdrowy to by wczoraj grał...
Właśnie że nie potwierdził, gdyby był zdrowy to by wczoraj grał
15 sierpnia 2013, 11:52 [cytuj]
trzaskal, nie wiesz co sie dzieje i przyjmujesz najgorszy scenariusz.
moim zdaniem to jest stosunkowo proste. Kto by nie chcial grac w Realu? Szczegolnie, ze hiszpanskie gazety sie nad nim juz od jakiegos czasu spuszczaja. Ale jak Levy dokupi jeszcze jednego-dwoch grajkow w okolicy 20 mln, to ja bym sie powaznie zastanowil, czy nie lepiej byloby zostac w Tottenhamie na rok z nowym, wiekszym kontraktem.

Sawik powiedział/a:
Bale może jak Modrić nie płacze w mediach, że chce odejść, ale jeśli pojawia się w prasie informacja, że mówił dla kolegów z reprezentacji, że już nigdy nie założy koszulki Tottenhamu, a on tego nie dementuje to jest duży problem i pokazuje, że nie ma szacunku do klubu.

Żaden zawodnik nie jest większy niż klub i jak tak bardzo chce odejść to niech spierdala. Od bohatera do zera i trzeba o nim zapomnieć. Facet nie ma jaj i zachowuje się jak panienka. Raz mówi, że chce z Tottenhamem awansować do Ligi Mistrzów, a potem nie odezwie się słowem jak codziennie tysiące artykułów pojawiają się na jego temat na całym świecie.

Sodówka uderzyła mu do głowy i tyle. Ma kontrakt i tyle. Pijany był jak umowę podpisywał? Z jednej strony fenomenalny zawodnik, ale z drugiej strony po co nam ktoś kto nie szanuje klubu?

No kurwa, jak codziennie jakies the suny czy marca pisza kilka artykulow, to musialby codziennie wieczorem organizowac konferencje prasowa, zeby je zdementowac.

Co do Eriksena, na pewno jest pilkarzem ktory bylby uzyteczny, ale nie przesadzajcie z tym jak dobry jest. Jak Holtby i Chadli troche pograja, to moga z nim spokojnie rywalizowac. Wczoraj pokazal kilka swietnych zagran. Kilka.
No kurwa, jak codziennie jakies the suny czy marca pisza kilka artykulow, to musialby codziennie wieczorem organizowac konferencje prasowa, zeby je zdementowac. Co do Eriksena, na pewno jest pilkarzem ktory bylby uzyteczny, ale nie przesadzajcie z tym jak dobry jest. Jak Holtby i Chadli troche pograja, to moga z nim spokojnie rywalizowac. Wczoraj pokazal kilka swietnych zagran. Kilka
LMAO
15 sierpnia 2013, 11:53 [cytuj]
rycerz17 powiedział/a:
trzaskal
przecież tu nie ma żadnych wątpliwości - on jest zdrowy, potwierdził to selekcjoner repry... a odmawia gry dopóki nie wyjaśni się sprawa transferu

A tego to nie słyszałem. To tym bardziej niech już spie...la do hala.
A tego to nie słyszałem. To tym bardziej niech już spie...la do hala
15 sierpnia 2013, 11:59 [cytuj]
Hades powiedział/a:
No kurwa, jak codziennie jakies the suny czy marca pisza kilka artykulow, to musialby codziennie wieczorem organizowac konferencje prasowa, zeby je zdementowac

Nie codziennie. Wystarczy jedno dementi z własnej gęby i starczy. Hades czy Ty naprawdę wierzysz w jego kontuzję? Tak jak napisałem wcześniej jeśli miałby kontuzję to klub oficjalnie by o tym poinformował podając jakieś szczegóły urazu. A tu mamy ciszę grobową i słowa AVB są tak lakoniczne, że chłop pewnie sam się wstydzi za GB.
Nie codziennie. Wystarczy jedno dementi z własnej gęby i starczy. Hades czy Ty naprawdę wierzysz w jego kontuzję? Tak jak napisałem wcześniej jeśli miałby kontuzję to klub oficjalnie by o tym poinformował podając jakieś szczegóły urazu. A tu mamy ciszę grobową i słowa AVB są tak lakoniczne, że chłop pewnie sam się wstydzi za GB
15 sierpnia 2013, 12:00 [cytuj]
Wszystko przed te pierdolone gazety co to wymyślają, Bale powinien to dementować, jakiegoś wywiadu udzielić, bo tak mnie to wkurwia ta cisza z jego strony.
Wszystko przed te pierdolone gazety co to wymyślają, Bale powinien to dementować, jakiegoś wywiadu udzielić, bo tak mnie to wkurwia ta cisza z jego strony
15 sierpnia 2013, 12:07 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
A tego to nie słyszałem. To tym bardziej niech już spie...la do hala

Trener tego w ten sposob nie powiedzial. ;)

trzaskal, ja nie wiem w co wierzyc przy tej calej aferze, ale raczej sklaniam sie ku opcji ze jakis tam uraz jest, ktory zaklocil jego przygotowania i teraz to odpracowuje. Myslisz, ze Tottenham zadzwonil do trenera Walii i powiedzial: Wiesz co, nie graj Garethem w nastepnym meczu, bo jest ta historia o kontuzji i trzeba ja podtrzymywac.
Trener tego w ten sposob nie powiedzial. ;) trzaskal, ja nie wiem w co wierzyc przy tej calej aferze, ale raczej sklaniam sie ku opcji ze jakis tam uraz jest, ktory zaklocil jego przygotowania i teraz to odpracowuje. Myslisz, ze Tottenham zadzwonil do trenera Walii i powiedzial: Wiesz co, nie graj Garethem w nastepnym meczu, bo jest ta historia o kontuzji i trzeba ja podtrzymywac
LMAO
15 sierpnia 2013, 12:11 [cytuj]
a może Bale dostał takie zalecenie żeby sie nie odzywał w sprawie transferu? to są wewnętrzne układy i układziki o których tak naprawdę nikt z zewnątrz nie ma pojęcia.teraz za każdym interesem stoją ludzie którzy decydują co taki piłkarz ma mówić i jak się zachowywać .nie ma co na Bale'a rzucać wyzwiskami. większość tych informacji to bzdury wyssane z palca.póki co Gareth nawet nie wspomniał o tym że chce odejść,więc spokojnie
a może Bale dostał takie zalecenie żeby sie nie odzywał w sprawie transferu? to są wewnętrzne układy i układziki o których tak naprawdę nikt z zewnątrz nie ma pojęcia.teraz za każdym interesem stoją ludzie którzy decydują co taki piłkarz ma mówić i jak się zachowywać .nie ma co na Bale'a rzucać wyzwiskami. większość tych informacji to bzdury wyssane z palca.póki co Gareth nawet nie wspomniał o tym że chce odejść,więc spokojnie
15 sierpnia 2013, 12:13 [cytuj]
oficialnie kapułe u nas xdxd
oficialnie kapułe u nas xdxd
15 sierpnia 2013, 12:28 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Trener tego w ten sposob nie powiedzial. ;)

trzaskal, ja nie wiem w co wierzyc przy tej calej aferze, ale raczej sklaniam sie ku opcji ze jakis tam uraz jest, ktory zaklocil jego przygotowania i teraz to odpracowuje. Myslisz, ze Tottenham zadzwonil do trenera Walii i powiedzial: Wiesz co, nie graj Garethem w nastepnym meczu, bo jest ta historia o kontuzji i trzeba ja podtrzymywac

Hades!!! Gdyby miał kontuzję to po członka jechał na zgrupowanie kadry? Ja jeszcze nie słyszałem o takim przypadku aby kontuzjowany zawodnik był na zgrupowanie powoływany. Nie widzę tu ŻADNEJ logiki ale może to ja jestem idiotą?
Hades!!! Gdyby miał kontuzję to po członka jechał na zgrupowanie kadry? Ja jeszcze nie słyszałem o takim przypadku aby kontuzjowany zawodnik był na zgrupowanie powoływany. Nie widzę tu ŻADNEJ logiki ale może to ja jestem idiotą?
|<  <<  <  180  181  182  183  184    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 6 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się