Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  181  182  183  184  185    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
15 sierpnia 2013, 12:32 [cytuj]
sportowiec07 powiedział/a:
a może Bale dostał takie zalecenie żeby sie nie odzywał w sprawie transferu? to są wewnętrzne układy i układziki o których tak naprawdę nikt z zewnątrz nie ma pojęcia.teraz za każdym interesem stoją ludzie którzy decydują co taki piłkarz ma mówić i jak się zachowywać .nie ma co na Bale'a rzucać wyzwiskami. większość tych informacji to bzdury wyssane z palca.póki co Gareth nawet nie wspomniał o tym że chce odejść,więc spokojnie

zdecydowanie:brawo:
przecież jakiemuś pajacowi z Marciczy powiedział ze nie moze nic mówić ;)

trener wali mówił ze nie bedzie grał bo ma kontuzje no i nie grał ;)
zdecydowanie:brawo: przecież jakiemuś pajacowi z Marciczy powiedział ze nie moze nic mówić ;) trener wali mówił ze nie bedzie grał bo ma kontuzje no i nie grał ;)
15 sierpnia 2013, 12:32 [cytuj]
ehh i dubel
ehh i dubel
15 sierpnia 2013, 12:34 [cytuj]
No to powiedz mi czemu nie gral, skoro go powolali? Nabawil sie kontuzji tam, czy moze Walia chce zeby Bale zostal w Spurs i gra zgodnie z nasza wymyslona historyjka? Wiecej logiki jest w tym, ze pojechal na zgrupowanie, zeby odpoczac od calej tej sagi i potrenowac w przyjazniejszym srodowisku. Oczywiscie, moze tez po prostu chcial od nas uciec, ale tego sie raczej nie dowiemy.
No to powiedz mi czemu nie gral, skoro go powolali? Nabawil sie kontuzji tam, czy moze Walia chce zeby Bale zostal w Spurs i gra zgodnie z nasza wymyslona historyjka? Wiecej logiki jest w tym, ze pojechal na zgrupowanie, zeby odpoczac od calej tej sagi i potrenowac w przyjazniejszym srodowisku. Oczywiscie, moze tez po prostu chcial od nas uciec, ale tego sie raczej nie dowiemy
LMAO
15 sierpnia 2013, 12:38 [cytuj]
hades trzaskal
czytałem na sto procent na twitterze że Coleman powiedział coś w stylu "Gareth nie zagra ze względu na zamieszanie wokół jego transferu. Poprosił abym go nie wystawiał ponieważ dopóki sprawa transferu się nie wyjaśni nie chce grać w oficjalnych meczach ani w klubie ani w repre". To jest oczywiste i Trzaskal nie jesteś żadnym idiotą - Gareth w tej chwili nie jest kontuzjowany i chcąc odejść odmawia gry. Proste jak pierdo... gdyby było inaczej już dawno by zdementowano plotki. nie codziennie jak piszą niektórzy - wystarczyło by raz! tak jak np zrobił to nie dawno Fabregas.
hades trzaskal czytałem na sto procent na twitterze że Coleman powiedział coś w stylu "Gareth nie zagra ze względu na zamieszanie wokół jego transferu. Poprosił abym go nie wystawiał ponieważ dopóki sprawa transferu się nie wyjaśni nie chce grać w oficjalnych meczach ani w klubie ani w repre". To jest oczywiste i Trzaskal nie jesteś żadnym idiotą - Gareth w tej chwili nie jest kontuzjowany i chcąc odejść odmawia gry. Proste jak pierdo... gdyby było inaczej już dawno by zdementowano plotki. nie codziennie jak piszą niektórzy - wystarczyło by raz! tak jak np zrobił to nie dawno Fabregas
15 sierpnia 2013, 12:40 [cytuj]
ps. i wcale to nie było The Sun czy Marca;-) he he
ps. i wcale to nie było The Sun czy Marca;-) he he
15 sierpnia 2013, 13:05 [cytuj]
Bale kontuzjowany? Ciekawe co mu się stało , jak został faulowany ( mecz z basyleą - ćwierćfinał LE 12/13 WHL ) to każdy myślał , że ma nogę złamaną , a w następnej kolejce kolejny świetny mecz zagrał :x Ciekawe co mu się stało? Amputowali mu nogę? ... Wszyscy dokładnie wiemy , że to ściema a bale pewnie nie chce pokazywać się w mediach ( na meczu ) , aby nie było tej sytuacji co z suarezem ( LFC vs panathinaykos ) , kiedy to kibice mięli jakieś karteczki z napisem do suareza .
Bale kontuzjowany? Ciekawe co mu się stało , jak został faulowany ( mecz z basyleą - ćwierćfinał LE 12/13 WHL ) to każdy myślał , że ma nogę złamaną , a w następnej kolejce kolejny świetny mecz zagrał :x Ciekawe co mu się stało? Amputowali mu nogę? ... Wszyscy dokładnie wiemy , że to ściema a bale pewnie nie chce pokazywać się w mediach ( na meczu ) , aby nie było tej sytuacji co z suarezem ( LFC vs panathinaykos ) , kiedy to kibice mięli jakieś karteczki z napisem do suareza
15 sierpnia 2013, 13:06 [cytuj]
https://soundcloud.com/skysportsradio/dawson-on-bale
15 sierpnia 2013, 13:11 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11661/8871485
http://www1.skysports.com/football/news/11661/8871485
15 sierpnia 2013, 13:14 [cytuj]
moshin powiedział/a:
A co on miał powiedzieć? :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
15 sierpnia 2013, 13:20 [cytuj]
Drugler powiedział/a:

- zostanie :ok:
Wiem, że niektórych zaczynam wkurwiać, ale sprzedaż Bale za mniej niż 120 mln euro to promocja. Real nie da tyle? To jest ich problem :bezradny:
- zostanie :ok: Wiem, że niektórych zaczynam wkurwiać, ale sprzedaż Bale za mniej niż 120 mln euro to promocja. Real nie da tyle? To jest ich problem :bezradny:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 sierpnia 2013, 13:23 [cytuj]
ciekawe jak te rozmowy GB - DL dziś pójdą :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 sierpnia 2013, 13:32 [cytuj]
RAFO THFC
osobiście mam nadzieję że sprawa Bale do konca tego tygodnia się już definitywnie wyjaśni...
RAFO THFC osobiście mam nadzieję że sprawa Bale do konca tego tygodnia się już definitywnie wyjaśni
15 sierpnia 2013, 13:33 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Levy chce podobno 90+Coentrao a pajac daje 85+Coentrao. Dojdą do porozumienia. Trzeba spalić koszulki z nr. 3 lub 11 :D
Levy chce podobno 90+Coentrao a pajac daje 85+Coentrao. Dojdą do porozumienia. Trzeba spalić koszulki z nr. 3 lub 11 :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
15 sierpnia 2013, 13:36 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Jeżeli to prawda to 90+contreao będzie odpowiednią ofertą. Nie dość że tyle kasy to jeszcze będziemy mieli niezwykle pewnego w defensywie i dobrego w ofensywie lewego obrońce na lata :)
Jeżeli to prawda to 90+contreao będzie odpowiednią ofertą. Nie dość że tyle kasy to jeszcze będziemy mieli niezwykle pewnego w defensywie i dobrego w ofensywie lewego obrońce na lata :)
15 sierpnia 2013, 13:40 [cytuj]
Rafo a Ty znowu spierdoliles uklad strony :-)
Bale odejdz i nie rob wsi. Pokazalismy ze istnieje Tottenham bez szczura i tym bardziej pokazemy ze istnieje bez ciebie. Zycze sukcesow z realem pokroju cwiercfinalu ligi mistrzow i klotni w szatni ...
Rafo a Ty znowu spierdoliles uklad strony :-) Bale odejdz i nie rob wsi. Pokazalismy ze istnieje Tottenham bez szczura i tym bardziej pokazemy ze istnieje bez ciebie. Zycze sukcesow z realem pokroju cwiercfinalu ligi mistrzow i klotni w szatni
15 sierpnia 2013, 13:46 [cytuj]
Ja tak sobie myślę, że Bale zostanie sprzedany w momencie jak klub znajdzie zastępstwo. Czyli kupimy kogoś na jego miejsce i dopiero pozwolimy na konszachty z realem. Obyśmy się nie przeliczyli wydając kasę z Bale a potem real go nie kupi. Wtedy będziemy mieć przesyt na wielu pozycjach co w sumie będzie ok jeśli AVB zrobi "rotacyje" jak mawiał mój dziadek
Ja tak sobie myślę, że Bale zostanie sprzedany w momencie jak klub znajdzie zastępstwo. Czyli kupimy kogoś na jego miejsce i dopiero pozwolimy na konszachty z realem. Obyśmy się nie przeliczyli wydając kasę z Bale a potem real go nie kupi. Wtedy będziemy mieć przesyt na wielu pozycjach co w sumie będzie ok jeśli AVB zrobi "rotacyje" jak mawiał mój dziadek
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
15 sierpnia 2013, 13:47 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Rafo a Ty znowu spierdoliles uklad strony :-)
Bale odejdz i nie rob wsi. Pokazalismy ze istnieje Tottenham bez szczura i tym bardziej pokazemy ze istnieje bez ciebie. Zycze sukcesow z realem pokroju cwiercfinalu ligi mistrzow i klotni w szatni

tym razem to nie on, to trzskal:rotfl:
tym razem to nie on, to trzskal:rotfl:
15 sierpnia 2013, 13:48 [cytuj]
http://transfery.info/59872,oficjalnie-tienne-capoue-w-tottenhamie
http://transfery.info/59872,oficjalnie-tienne-capoue-w-tottenhamie
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
15 sierpnia 2013, 13:48 [cytuj]
85 + Caentrao to jest super oferta - o ile to prawda;p
85 + Caentrao to jest super oferta - o ile to prawda;p
15 sierpnia 2013, 13:55 [cytuj]
jin, wczas. :D

http://www.goal.com/en-gb/news/4961/international-football/2013/08/14/4185150/bale-is-not-injured-insists-wales-coach-coleman

Koles tez tak zamieszal, ze nie da sie nic zrozumiec. Maja swojego Smude w tej Walii. Ogolnie wyglada, ze to moze pojsc w obie strony, a juz teraz wierzenie tylko w jedna(Bale to dupek, tyle nam zawdziecza, a nie trenuje, drugi Modric, zdrajca) jest troche nierozwazne. Szczegolnie, ze pojawiaja sie z twojej strony nieprzyjmne slowa. A jak bedzie strzelal bramki we wrzesniu, to nie bedzie placzek, ale geniusz.
jin, wczas. :D http://www.goal.com/en-gb/news/4961/international-football/2013/08/14/4185150/bale-is-not-injured-insists-wales-coach-coleman Koles tez tak zamieszal, ze nie da sie nic zrozumiec. Maja swojego Smude w tej Walii. Ogolnie wyglada, ze to moze pojsc w obie strony, a juz teraz wierzenie tylko w jedna(Bale to dupek, tyle nam zawdziecza, a nie trenuje, drugi Modric, zdrajca) jest troche nierozwazne. Szczegolnie, ze pojawiaja sie z twojej strony nieprzyjmne slowa. A jak bedzie strzelal bramki we wrzesniu, to nie bedzie placzek, ale geniusz
LMAO
|<  <<  <  181  182  183  184  185    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 4 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się