moshin powiedział/a:
A co on miał powiedzieć? :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
15 sierpnia 2013, 13:20 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
https://soundcloud.com/skysportsradio/dawson-on-bale
- zostanie
Wiem, że niektórych zaczynam wkurwiać, ale sprzedaż Bale za mniej niż 120 mln euro to promocja. Real nie da tyle? To jest ich problem
- zostanie :ok:
Wiem, że niektórych zaczynam wkurwiać, ale sprzedaż Bale za mniej niż 120 mln euro to promocja. Real nie da tyle? To jest ich problem :bezradny:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 sierpnia 2013, 13:23 [cytuj]
ciekawe jak te rozmowy GB - DL dziś pójdą
ciekawe jak te rozmowy GB - DL dziś pójdą :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 sierpnia 2013, 13:32 [cytuj]
RAFO THFC
osobiście mam nadzieję że sprawa Bale do konca tego tygodnia się już definitywnie wyjaśni...
RAFO THFC
osobiście mam nadzieję że sprawa Bale do konca tego tygodnia się już definitywnie wyjaśni
15 sierpnia 2013, 13:33 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
ciekawe jak te rozmowy GB - DL dziś pójdą

Levy chce podobno 90+Coentrao a pajac daje 85+Coentrao. Dojdą do porozumienia. Trzeba spalić koszulki z nr. 3 lub 11
Levy chce podobno 90+Coentrao a pajac daje 85+Coentrao. Dojdą do porozumienia. Trzeba spalić koszulki z nr. 3 lub 11 :D
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
15 sierpnia 2013, 13:36 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Levy chce podobno 90+Coentrao a pajac daje 85+Coentrao. Dojdą do porozumienia. Trzeba spalić koszulki z nr. 3 lub 11

Jeżeli to prawda to 90+contreao będzie odpowiednią ofertą. Nie dość że tyle kasy to jeszcze będziemy mieli niezwykle pewnego w defensywie i dobrego w ofensywie lewego obrońce na lata
Jeżeli to prawda to 90+contreao będzie odpowiednią ofertą. Nie dość że tyle kasy to jeszcze będziemy mieli niezwykle pewnego w defensywie i dobrego w ofensywie lewego obrońce na lata :)
15 sierpnia 2013, 13:40 [cytuj]
Rafo a Ty znowu spierdoliles uklad strony :-)
Bale odejdz i nie rob wsi. Pokazalismy ze istnieje Tottenham bez szczura i tym bardziej pokazemy ze istnieje bez ciebie. Zycze sukcesow z realem pokroju cwiercfinalu ligi mistrzow i klotni w szatni ...
Bale odejdz i nie rob wsi. Pokazalismy ze istnieje Tottenham bez szczura i tym bardziej pokazemy ze istnieje bez ciebie. Zycze sukcesow z realem pokroju cwiercfinalu ligi mistrzow i klotni w szatni
15 sierpnia 2013, 13:46 [cytuj]
Ja tak sobie myślę, że Bale zostanie sprzedany w momencie jak klub znajdzie zastępstwo. Czyli kupimy kogoś na jego miejsce i dopiero pozwolimy na konszachty z realem. Obyśmy się nie przeliczyli wydając kasę z Bale a potem real go nie kupi. Wtedy będziemy mieć przesyt na wielu pozycjach co w sumie będzie ok jeśli AVB zrobi "rotacyje" jak mawiał mój dziadek
Ja tak sobie myślę, że Bale zostanie sprzedany w momencie jak klub znajdzie zastępstwo. Czyli kupimy kogoś na jego miejsce i dopiero pozwolimy na konszachty z realem. Obyśmy się nie przeliczyli wydając kasę z Bale a potem real go nie kupi. Wtedy będziemy mieć przesyt na wielu pozycjach co w sumie będzie ok jeśli AVB zrobi "rotacyje" jak mawiał mój dziadek
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
15 sierpnia 2013, 13:47 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Bale odejdz i nie rob wsi. Pokazalismy ze istnieje Tottenham bez szczura i tym bardziej pokazemy ze istnieje bez ciebie. Zycze sukcesow z realem pokroju cwiercfinalu ligi mistrzow i klotni w szatni
tym razem to nie on, to trzskal
tym razem to nie on, to trzskal:rotfl:
15 sierpnia 2013, 13:48 [cytuj]
http://transfery.info/59872,oficjalnie-tienne-capoue-w-tottenhamie
http://transfery.info/59872,oficjalnie-tienne-capoue-w-tottenhamie
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
15 sierpnia 2013, 13:48 [cytuj]
85 + Caentrao to jest super oferta - o ile to prawda;p
85 + Caentrao to jest super oferta - o ile to prawda;p
15 sierpnia 2013, 13:55 [cytuj]
jin, wczas.
http://www.goal.com/en-gb/news/4961/international-football/2013/08/14/4185150/bale-is-not-injured-insists-wales-coach-coleman
Koles tez tak zamieszal, ze nie da sie nic zrozumiec. Maja swojego Smude w tej Walii. Ogolnie wyglada, ze to moze pojsc w obie strony, a juz teraz wierzenie tylko w jedna(Bale to dupek, tyle nam zawdziecza, a nie trenuje, drugi Modric, zdrajca) jest troche nierozwazne. Szczegolnie, ze pojawiaja sie z twojej strony nieprzyjmne slowa. A jak bedzie strzelal bramki we wrzesniu, to nie bedzie placzek, ale geniusz.
jin, wczas. :D
http://www.goal.com/en-gb/news/4961/international-football/2013/08/14/4185150/bale-is-not-injured-insists-wales-coach-coleman
Koles tez tak zamieszal, ze nie da sie nic zrozumiec. Maja swojego Smude w tej Walii. Ogolnie wyglada, ze to moze pojsc w obie strony, a juz teraz wierzenie tylko w jedna(Bale to dupek, tyle nam zawdziecza, a nie trenuje, drugi Modric, zdrajca) jest troche nierozwazne. Szczegolnie, ze pojawiaja sie z twojej strony nieprzyjmne slowa. A jak bedzie strzelal bramki we wrzesniu, to nie bedzie placzek, ale geniusz
LMAO