Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  182  183  184  185  186    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
15 sierpnia 2013, 13:57 [cytuj]
Hades
mówiłem, mówiłem?;p he he
Hades mówiłem, mówiłem?;p he he
15 sierpnia 2013, 14:02 [cytuj]
Gratki za transfer Capoue. Dobry grajek. Szczerze upatruje w Was faworyta do zajęcia miejsca w TOP4. Jeśli przytrzymacie Bale'a, tak jak my Suarez'a i Walijczyk nie będzie strzelał fochów, a grał jak trzeba to IMO możecie napsuc trochę krwi Manchester'om i Chelsea, chociaż na samym końcu rozgrywek nie widzę Was, niestety, na tronie Premier League. Szczerze to pudło byłoby ogromnym sukcesem. ;)
Mam nadzieję, że wygryziecie tych pajaców z Junajted.
Gratki za transfer Capoue. Dobry grajek. Szczerze upatruje w Was faworyta do zajęcia miejsca w TOP4. Jeśli przytrzymacie Bale'a, tak jak my Suarez'a i Walijczyk nie będzie strzelał fochów, a grał jak trzeba to IMO możecie napsuc trochę krwi Manchester'om i Chelsea, chociaż na samym końcu rozgrywek nie widzę Was, niestety, na tronie Premier League. Szczerze to pudło byłoby ogromnym sukcesem. ;) Mam nadzieję, że wygryziecie tych pajaców z Junajted
15 sierpnia 2013, 14:06 [cytuj]
Hades powiedział/a:
jin, wczas. :D

http://www.goal.com/en-gb/news/4961/international-football/2013/08/14/4185150/bale-is-not-injured-insists-wales-coach-coleman

Koles tez tak zamieszal, ze nie da sie nic zrozumiec. Maja swojego Smude w tej Walii. Ogolnie wyglada, ze to moze pojsc w obie strony, a juz teraz wierzenie tylko w jedna(Bale to dupek, tyle nam zawdziecza, a nie trenuje, drugi Modric, zdrajca) jest troche nierozwazne. Szczegolnie, ze pojawiaja sie z twojej strony nieprzyjmne slowa. A jak bedzie strzelal bramki we wrzesniu, to nie bedzie placzek, ale geniusz

Dla mnie geniuszem już nie będzie, co najwyżej zajebistym pracownikiem z kulą łańcuchową u nogi jak w kołchozie. Człowiek jest istotą rozumną i powinien myśleć, nie tylko o sobie ale i o innych.
Taki Bale to sobie wszystko pierdoli, bo jest w komfortowej sytuacji. Jak pójdzie to będzie zajebiście szczęśliwy, jak zostanie to ch...j tam nic mu się nie stanie. Ma za dobrze pod nogami i nie rozumie, że tu nie tylko o niego chodzi. Przecież ta jego sytuacja miesza w głowie innym piłkarzom. Jak tu się skupić na grze, jak nie wiadomo co będzie(każdy nasz piłkarz się zastanawia jak tu sobie poradzić bez Bale) czytając codziennie nagłówki w gazetach o Bale. To nie jet komfortowa sytuacja dla nikogo zwłaszcza, że to uwłacza też innym piłkarzom stawiając znak równości między BALE a TOTTENHAMEM olewając resztę drużyny.
Dla mnie geniuszem już nie będzie, co najwyżej zajebistym pracownikiem z kulą łańcuchową u nogi jak w kołchozie. Człowiek jest istotą rozumną i powinien myśleć, nie tylko o sobie ale i o innych. Taki Bale to sobie wszystko pierdoli, bo jest w komfortowej sytuacji. Jak pójdzie to będzie zajebiście szczęśliwy, jak zostanie to ch...j tam nic mu się nie stanie. Ma za dobrze pod nogami i nie rozumie, że tu nie tylko o niego chodzi. Przecież ta jego sytuacja miesza w głowie innym piłkarzom. Jak tu się skupić na grze, jak nie wiadomo co będzie(każdy nasz piłkarz się zastanawia jak tu sobie poradzić bez Bale) czytając codziennie nagłówki w gazetach o Bale. To nie jet komfortowa sytuacja dla nikogo zwłaszcza, że to uwłacza też innym piłkarzom stawiając znak równości między BALE a TOTTENHAMEM olewając resztę drużyny
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
15 sierpnia 2013, 14:46 [cytuj]
85 mln euro i rezerwowy Fabio C. [wart rzekomo 25 mln :wysmiewacz:] ... to będzie porażka Daniela i Spurs :zly:
85 mln euro i rezerwowy Fabio C. [wart rzekomo 25 mln :wysmiewacz:] ... to będzie porażka Daniela i Spurs :zly:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 sierpnia 2013, 15:16 [cytuj]
Zaczynam się powoli bać tego okienka bo nasze ruchy zaczynają przypominać rewolucje kadrową a nie ewolucje. Mam nadzieje że AVB wie co robi.
Zaczynam się powoli bać tego okienka bo nasze ruchy zaczynają przypominać rewolucje kadrową a nie ewolucje. Mam nadzieje że AVB wie co robi
15 sierpnia 2013, 15:19 [cytuj]
Ty jesteś naprawdę ślepo zapatrzony w Bale'a. 90 milionów, Levy powinien brać z pocałowaniem ręki Pereza. Piszesz, że 110 + Coentrao, to i tak będzie niedosyt :bezradny: Fabio jest w top 10 lewych obrońców na świecie i trzeba być ślepym żeby tego nie widzieć. Nie ma co się łudzić, że Real zapłaci za Garetha więcej niż 100 milionów. Wszystkie te śmieszne kwoty są wymysłem szmatławców.
Ty jesteś naprawdę ślepo zapatrzony w Bale'a. 90 milionów, Levy powinien brać z pocałowaniem ręki Pereza. Piszesz, że 110 + Coentrao, to i tak będzie niedosyt :bezradny: Fabio jest w top 10 lewych obrońców na świecie i trzeba być ślepym żeby tego nie widzieć. Nie ma co się łudzić, że Real zapłaci za Garetha więcej niż 100 milionów. Wszystkie te śmieszne kwoty są wymysłem szmatławców
15 sierpnia 2013, 15:20 [cytuj]
Jeszcze Bale odwali taki cyrk jak Benteke żeby tylko dostać 100% podwyżki :D

Ale o co chodzi z tymi nowymi dwoma bądź trzema nowymi piłkarzami światowej klasy?
Jeszcze Bale odwali taki cyrk jak Benteke żeby tylko dostać 100% podwyżki :D Ale o co chodzi z tymi nowymi dwoma bądź trzema nowymi piłkarzami światowej klasy?
15 sierpnia 2013, 15:57 [cytuj]
Mam nadzieje, że jakimś cudem wyjdziemy z tej opresji. Nie ma dla Spurs dobrej ceny za Bale. Natomiast zatrzymanie go jeszcze minimum na rok jest warte niemal każdych środków. I jeśli trzeba, pobić rekord w zarobkach ... czyli 220 tys tyg. RVP jeśli się nie mylę - to należy to zrobić! Dać GB11 12 mln za ten sezon (231 tys/tyg) oraz po 1 mln od każdego zdobytego trofea.
... Już widzę wasze wpisy poniżej. Nie stać nas na to. Inni piłkarze poczują się oszukani, że zarabiają 1/4 albo 1/5 tego.
odp. : Pozostali piłkarze nie muszą o tym wiedzieć. Oficjalnie można podać kwotę zarobków na poziomie 140 tys, co nikogo w BPL nie zaszokuje.
Po drugie - czy stać nas będzie po sprzedaży Bale na zakup Wiliana Borgesa da Silvy z Andży i Lameli z AS Roma??
Myślę, że tak! - tylko po sprzedaży Walijczyka za każdego z nich włodarze tych klubów wydoją z nas 5, 6 a może 7 baniek więcej. Presja czasu - koniec okienka, zbliżające się derby z Arse, oraz stok kasy w sejfie sprawią, że PRZEPŁACIMY za nich od 10 do 14 baniek. Zanim zgrają się z zespołem będzie listopad i na 100% żaden z nich nie będzie drugim GB - patrz piłkarzem genialnym. ... nie lepiej więc te około 12-14 baniek wydać w ten pierwszy sposób i zatrzymać Walijczyka ... --- i podążać do CHWAŁY :]
Mam nadzieje, że jakimś cudem wyjdziemy z tej opresji. Nie ma dla Spurs dobrej ceny za Bale. Natomiast zatrzymanie go jeszcze minimum na rok jest warte niemal każdych środków. I jeśli trzeba, pobić rekord w zarobkach ... czyli 220 tys tyg. RVP jeśli się nie mylę - to należy to zrobić! Dać GB11 12 mln za ten sezon (231 tys/tyg) oraz po 1 mln od każdego zdobytego trofea. ... Już widzę wasze wpisy poniżej. Nie stać nas na to. Inni piłkarze poczują się oszukani, że zarabiają 1/4 albo 1/5 tego. odp. : Pozostali piłkarze nie muszą o tym wiedzieć. Oficjalnie można podać kwotę zarobków na poziomie 140 tys, co nikogo w BPL nie zaszokuje. Po drugie - czy stać nas będzie po sprzedaży Bale na zakup Wiliana Borgesa da Silvy z Andży i Lameli z AS Roma?? Myślę, że tak! - tylko po sprzedaży Walijczyka za każdego z nich włodarze tych klubów wydoją z nas 5, 6 a może 7 baniek więcej. Presja czasu - koniec okienka, zbliżające się derby z Arse, oraz stok kasy w sejfie sprawią, że PRZEPŁACIMY za nich od 10 do 14 baniek. Zanim zgrają się z zespołem będzie listopad i na 100% żaden z nich nie będzie drugim GB - patrz piłkarzem genialnym. ... nie lepiej więc te około 12-14 baniek wydać w ten pierwszy sposób i zatrzymać Walijczyka ... --- i podążać do CHWAŁY :]
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 sierpnia 2013, 16:03 [cytuj]
Bale jest zupełnie nie przygotowany do sezonu... nie wierzę w to że np za dwa tygodnie wyjdzie na mecz i zacznie grać jak w poprzednim sezonie... poza tym Rafał przesadzasz trochę z tymi zarobkami, premiami itp itd... nie idźmy ta drogą, nic na siłę, wszystko ma swą cenę;p
Bale jest zupełnie nie przygotowany do sezonu... nie wierzę w to że np za dwa tygodnie wyjdzie na mecz i zacznie grać jak w poprzednim sezonie... poza tym Rafał przesadzasz trochę z tymi zarobkami, premiami itp itd... nie idźmy ta drogą, nic na siłę, wszystko ma swą cenę;p
15 sierpnia 2013, 16:17 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Po drugie - czy stać nas będzie po sprzedaży Bale na zakup Wiliana Borgesa da Silvy z Andży i Lameli z AS Roma??
Myślę, że tak! - tylko po sprzedaży Walijczyka za każdego z nich włodarze tych klubów wydoją z nas 5, 6 a może 7 baniek więcej. Presja czasu - koniec okienka, zbliżające się derby z Arse, oraz stok kasy w sejfie sprawią, że PRZEPŁACIMY za nich od 10 do 14 baniek.

I wydaje mi się że dlatego Bale jeszcze nie jest piłkarzem Realu. Kupujemy zanim go sprzedamy aby rynek nam nie podniósł cen.
I wydaje mi się że dlatego Bale jeszcze nie jest piłkarzem Realu. Kupujemy zanim go sprzedamy aby rynek nam nie podniósł cen
15 sierpnia 2013, 16:28 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/problem-z-transferem-bale-a-tottenham-nie-odpusci-pilkarz-nie-trenuje/j0l72
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/problem-z-transferem-bale-a-tottenham-nie-odpusci-pilkarz-nie-trenuje/j0l72
15 sierpnia 2013, 16:29 [cytuj]
Motorniczy z tymi piłkarzami chodzi o to, że ponoć Levy w ten sposób chce przekonać Bale'a do pozostania w Tottenhamie.
Motorniczy z tymi piłkarzami chodzi o to, że ponoć Levy w ten sposób chce przekonać Bale'a do pozostania w Tottenhamie
15 sierpnia 2013, 16:29 [cytuj]
Zapomniales Rafo w swoich przemysleniach, nad jednym ale to bardzo waznym punktem. Jesli zatrzymamy Garetha kasa, to czy jemu bedzie sie chcialo...
Zapomniales Rafo w swoich przemysleniach, nad jednym ale to bardzo waznym punktem. Jesli zatrzymamy Garetha kasa, to czy jemu bedzie sie chcialo
15 sierpnia 2013, 16:53 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Motorniczy z tymi piłkarzami chodzi o to, że ponoć Levy w ten sposób chce przekonać Bale'a do pozostania w Tottenhamie
mam rozumieć że to nie za kase za Bale tylko ci nowi dwaj/trzej światowej klasy I Bale? Skąd na to kasa? Przecież to ogromne kwoty by były
mam rozumieć że to nie za kase za Bale tylko ci nowi dwaj/trzej światowej klasy I Bale? Skąd na to kasa? Przecież to ogromne kwoty by były
15 sierpnia 2013, 16:56 [cytuj]
motorniczy
to są jakieś plotki... co mieliśmy to już poszło - ewentualne nowe wielkie nazwiska tylko w przypadku odejscia Bale;-) niektorzy chyba zapomnieli ze nie jestemy City i uwierzyli w bajke ze chcemy wydac 100mln w tym okienku;p he he
motorniczy to są jakieś plotki... co mieliśmy to już poszło - ewentualne nowe wielkie nazwiska tylko w przypadku odejscia Bale;-) niektorzy chyba zapomnieli ze nie jestemy City i uwierzyli w bajke ze chcemy wydac 100mln w tym okienku;p he he
15 sierpnia 2013, 16:59 [cytuj]
No właśnie myśle o co to chodzi, za kase za Bale to ok rozumiem ale żeby go zatrzymać? Niezłe bajki
No właśnie myśle o co to chodzi, za kase za Bale to ok rozumiem ale żeby go zatrzymać? Niezłe bajki
15 sierpnia 2013, 16:59 [cytuj]
Rafo , lepiej sprzedać bale`a teraz za te 120 mln euro niż sprzedać go za rok za ~~ 60 mln euro , dlaczego? Bale ma za dużo w głowie i nie zagra tak dobrze jak w sezonie 12/13 i tylko stracimy na jego zostaniu w tottenhamie , lepiej go sprzedać i składać "nową drużynę bez Walijczyka"
Rafo , lepiej sprzedać bale`a teraz za te 120 mln euro niż sprzedać go za rok za ~~ 60 mln euro , dlaczego? Bale ma za dużo w głowie i nie zagra tak dobrze jak w sezonie 12/13 i tylko stracimy na jego zostaniu w tottenhamie , lepiej go sprzedać i składać "nową drużynę bez Walijczyka"
15 sierpnia 2013, 17:00 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

To Ty nie wiesz, że nasz prezes jest bogady jak Mak-kwacz w Kaczych opowieściach?(i taki sam sknera, ale to już inna kwestia xD)
To Ty nie wiesz, że nasz prezes jest bogady jak Mak-kwacz w Kaczych opowieściach?(i taki sam sknera, ale to już inna kwestia xD)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
15 sierpnia 2013, 17:05 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Powiem ci tak, ja już sam nic nie rozumiem. Ja wiem że ich stać na takie transfery ale nie zwykli do tego. I to niby teraz miało by się zmienić? Żeby zatrzymać Bale? Brzmi nieprawdopodobnie
Powiem ci tak, ja już sam nic nie rozumiem. Ja wiem że ich stać na takie transfery ale nie zwykli do tego. I to niby teraz miało by się zmienić? Żeby zatrzymać Bale? Brzmi nieprawdopodobnie
15 sierpnia 2013, 17:07 [cytuj]
Drugler - nie.
Drugler - nie
|<  <<  <  182  183  184  185  186    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 8 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się