Forum dyskusyjne
15 sierpnia 2013, 17:35 [cytuj]
rycerz17 - to nie są plotki

.
rycerz17 - to nie są plotki :)
15 sierpnia 2013, 17:44 [cytuj]
olivier
to podaj źródło;-) i niech to nie będzie The Sun;-)
olivier
to podaj źródło;-) i niech to nie będzie The Sun;-)
15 sierpnia 2013, 17:50 [cytuj]
olivier powiedział/a:
rycerz17 - to nie są plotki

Z pewnością nie, sam wielki Joe do ciebie telefonuje. Przeczytał na Daily Express, bo też to czytałem. Szmatławiec jak każdy inny.
Z pewnością nie, sam wielki Joe do ciebie telefonuje. Przeczytał na Daily Express, bo też to czytałem. Szmatławiec jak każdy inny.;P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 sierpnia 2013, 18:04 [cytuj]
http://www.theguardian.com/football/blog/2013/aug/15/premier-league-preview-tottenham-hotspur
Tutaj ciekawy tekst mamy
http://www.theguardian.com/football/blog/2013/aug/15/premier-league-preview-tottenham-hotspur
Tutaj ciekawy tekst mamy :)
15 sierpnia 2013, 18:16 [cytuj]
Czytałeś czy nie czytałeś, nie moja sprawa bo nie posługuje się taki pismakami jak Daily Mail, The Sun czy tym bardziej Daily Express. Do tej pory wszystkie transfery wypaliły, także radzę czekać. Niezależnie od tego czy Bale zostanie
Czytałeś czy nie czytałeś, nie moja sprawa bo nie posługuje się taki pismakami jak Daily Mail, The Sun czy tym bardziej Daily Express. Do tej pory wszystkie transfery wypaliły, także radzę czekać. Niezależnie od tego czy Bale zostanie :)
15 sierpnia 2013, 18:35 [cytuj]
http://www.fc-porto.pl/3708,nie-ma-ofert-za-jacksona
Agent potwierdza że było zainteresowanie tottenhamu
http://www.fc-porto.pl/3708,nie-ma-ofert-za-jacksona
Agent potwierdza że było zainteresowanie tottenhamu :P
15 sierpnia 2013, 19:34 [cytuj]
KonradM
Guardian to jedno z moich ulubionych źródeł informacji piłkarskich;-) drugie to goal.com
polecasz jakieś inne stronki gdzie artykuły opierają się głównie na faktach, a mało na plotkach?;-)
KonradM
Guardian to jedno z moich ulubionych źródeł informacji piłkarskich;-) drugie to goal.com
polecasz jakieś inne stronki gdzie artykuły opierają się głównie na faktach, a mało na plotkach?;-)
15 sierpnia 2013, 19:57 [cytuj]
Tak sobie myślę... Gdyby Real i Tottenham miały już ustalony transfer ale Levy ustalił okres przetrzymania go u nas żeby kupić innych piłkarzy po niższych cenach to byłby geniuszem

Coś czuje że Capoue to będzie dla AVB gracz na obrone.
Jak rok temu zaczynaliśmy sezon z parą DMF Sandro, Huddleston to transfer Dembele, który grał na ofensywnych pozycjach wydawał się dziwny.
Tutaj zaczął grać na nowej dla siebie pozycji i wyszło super.
Tak samo Parker. W WHU grał za napastnikiem. W pierwszym sezonie tutaj, został jednym z lepszych defensywnych pomocników ligi. W żadnym meczu przez 2 lata nie zagrał na swojej wcześniejszej pozycji.
Tak sobie myślę... Gdyby Real i Tottenham miały już ustalony transfer ale Levy ustalił okres przetrzymania go u nas żeby kupić innych piłkarzy po niższych cenach to byłby geniuszem:ok::ok:
Coś czuje że Capoue to będzie dla AVB gracz na obrone.
Jak rok temu zaczynaliśmy sezon z parą DMF Sandro, Huddleston to transfer Dembele, który grał na ofensywnych pozycjach wydawał się dziwny.
Tutaj zaczął grać na nowej dla siebie pozycji i wyszło super.
Tak samo Parker. W WHU grał za napastnikiem. W pierwszym sezonie tutaj, został jednym z lepszych defensywnych pomocników ligi. W żadnym meczu przez 2 lata nie zagrał na swojej wcześniejszej pozycji.;P
15 sierpnia 2013, 20:00 [cytuj]
rycerz17 powiedział/a:
KonradM
Ja to głównie guardiana i Skysports czytam

fajne artykuły czasem są na angielskich stronach Tottenhamu, na ta chwile ci nie podam nazw bo zawsze znajduje w spurs media watch

inna sprawa że ja często po łebkach czytam bo jakoś super angielskiego nie znam dlatego nawet tych mniej popularnych gazet raczej nie czytam
Ja to głównie guardiana i Skysports czytam :) fajne artykuły czasem są na angielskich stronach Tottenhamu, na ta chwile ci nie podam nazw bo zawsze znajduje w spurs media watch :) inna sprawa że ja często po łebkach czytam bo jakoś super angielskiego nie znam dlatego nawet tych mniej popularnych gazet raczej nie czytam :P
15 sierpnia 2013, 20:01 [cytuj]
Magazyn premier league zaczyna się na Canal +
Magazyn premier league zaczyna się na Canal + :)
15 sierpnia 2013, 20:09 [cytuj]
A to będzie po każdej kolejce ten program czy to po prostu jest zapowiedź nadchodzącego sezonu?
A to będzie po każdej kolejce ten program czy to po prostu jest zapowiedź nadchodzącego sezonu?
15 sierpnia 2013, 20:12 [cytuj]
Tottenham are in talks with Ajax about signing defender Toby Alderweireld, the players father has announced -SR
COYS News facebook
Szkoda, że nie Rami
Tottenham are in talks with Ajax about signing defender Toby Alderweireld, the players father has announced -SR
COYS News facebook
Szkoda, że nie Rami
15 sierpnia 2013, 20:16 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
Ten program to wstęp do sezonu, a tak to będzie magazyn Liga+ w którym są skróty wszystkich meczów i omawiają daną kolejke polscy eksperci. A taki typowo magazyn o Pl nie wiem czy będzie może Canal + coś wymyśli
Ten program to wstęp do sezonu, a tak to będzie magazyn Liga+ w którym są skróty wszystkich meczów i omawiają daną kolejke polscy eksperci. A taki typowo magazyn o Pl nie wiem czy będzie może Canal + coś wymyśli :)
15 sierpnia 2013, 20:21 [cytuj]
Bo ja kojarzę takie coś jak magazyn o Ligue 1. Tam tylko bramki i nic więcej. Jeśli miałoby być coś takiego to ja dziękuję. A jak będą omawiać to elegancko
Bo ja kojarzę takie coś jak magazyn o Ligue 1. Tam tylko bramki i nic więcej. Jeśli miałoby być coś takiego to ja dziękuję. A jak będą omawiać to elegancko
15 sierpnia 2013, 20:24 [cytuj]
Taki też jest ale to puszczają w przerwach meczy albo zamiast reklam.
Taki też jest ale to puszczają w przerwach meczy albo zamiast reklam
15 sierpnia 2013, 20:26 [cytuj]
ta, kojarzę to. To po prostu charakteryzuje się tylko i wyłącznie dziękami ze stadionu, bez żadnego komentarza
ta, kojarzę to. To po prostu charakteryzuje się tylko i wyłącznie dziękami ze stadionu, bez żadnego komentarza :plask:
15 sierpnia 2013, 20:28 [cytuj]
za tydzień też będzie taki magazyn jak dziś

fajna sprawa, tam przynajmniej można się czegoś więcej dowiedzieć niż tylko kto strzelił gola albo czym wyróżnił się w tej kolejce
za tydzień też będzie taki magazyn jak dziś :) fajna sprawa, tam przynajmniej można się czegoś więcej dowiedzieć niż tylko kto strzelił gola albo czym wyróżnił się w tej kolejce :)
15 sierpnia 2013, 20:29 [cytuj]
To się nazywać ma zapowiedź kolejki(podobno o każdej lidze) a studia meczowego spodziewałbym się przed jakimiś derby(jak to było w przypadku derbów Manchesteru)
To się nazywać ma zapowiedź kolejki(podobno o każdej lidze) a studia meczowego spodziewałbym się przed jakimiś derby(jak to było w przypadku derbów Manchesteru)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
15 sierpnia 2013, 20:31 [cytuj]
Przydałoby się coś w podobieństwie Ligi+ jaka jest w ekstraklasie. Może nie taka szeroka oferta ale tak z godzinke to w sam raz by było
Przydałoby się coś w podobieństwie Ligi+ jaka jest w ekstraklasie. Może nie taka szeroka oferta ale tak z godzinke to w sam raz by było
15 sierpnia 2013, 20:34 [cytuj]
Wypadamy z wyścigu o Eriksena. Prowadzimy rozmowy z Toby'm a Southampton dopina transfer Osvaldo.
Wypadamy z wyścigu o Eriksena. Prowadzimy rozmowy z Toby'm a Southampton dopina transfer Osvaldo